Nyah*
|
Hojla! Sploh mi ni treba skozi okno pogledat, samo na forum pridem, pa vem, da je soncek in vikend, ko ni nikjer nobene . Sej je prav, kar uzivat je treba. Tut mi gremo ven vsak dan takoj po kosilu, ko oci pride domov. Bobika, tudi mi imamo jutri posvetovalnico, ne vem pa, ce dobimo pikico, ker ima nasa Naja malo prehlajen nosek, a to traja ze 2 tedna, po mojem ni hujsega, ker vrocine nima. Hej, pa vesela bodi, da ti Manca spi, ker nasa pa podnevi skoraj nic, tako da komaj kaj postorim, spi ediinole v vozicku, ko smo zunaj. Potem pa, ce ne moremo ven, ko je dez, pa gremo vsaj v trgovino ali se kam peljat, da v lupinici spi, ker drugace je zvecez vsa cukasta, zoprna, jokava,... Drugace pa spimo se vedno celo noc , nekje od pol desetih do 6ih, pa se potem kako urico potegnemo. Upam, da tako tudi ostane ali da se kaj podaljsamo zjutraj hehehe . Za Bled tudi jaz ne vem, ce mi bo zneslo, upam no, ker bi vas ful rada spoznala. Ce ne sedaj, pa drugic, ane Janja. Nic, grem kosilo dokoncat, potem pa sooooonckaaaaaaa ! Uzivajte!
|