Nyah*
|
Ojla!! Po dolgem casu se nekaj glasu od mene, ceprav me vidim niste pogresale, cveke babje . Glede uvajanja druge hrane, jest komi cakam, ker se mi mala smili, ko vedno le Aptamil je. Ampak sem v posvetovalnici prasala, pa je pediater rekel, da je blo v casih dodajanje po 4. mesecu, sedaj pa sele po 6., pa se to zelo po malo, ... ne vem, kaj naj si mislm. Vidim, da nekatere ze pridno dodajate, pa mislim, da bom po 4. mesecu tudi jaz zacela, ker ima po mojem zvecer premalo le mleko, se kar nekaj spet zacela zbujat okoli 4ih, prej je spala do 7ih ali 8ih. Tako da bom najprej zacela rizek pa vcasih gresek v mleko zvecer dajat, potem pa drugo. Tinkamiska , helooooo. Jest mam za obrazek na soncu kreme od Bubchena, jo ful hvalijo, pa tak fajn disi, je po mojem precej natur kot vse od te firme. Samo zaenkrat uporabljam se tisto za veter. Mi imamo jutri UZ kolkov, upam, da je vse ok, da ne bo treba vec siroko povijat. Drzite pesti!! Grem, je prisel mozek iz sluzbe! Se pisemo jutri, papa, nocko.
|