mayflower
|
Ovčka Naš frajer se imenuje Aleksej, ob rojstvu je tehtal 4180 g, meril pa 55 cm. Prvi mesec: 57 cm, 5770 g DRugi mesec: 61 cm, 6720 g Tretji mesec: 67 cm, 8070 g Raste ko kopriva in zgleda star že pol leta. Alenkica: Jst tud nakupujem v Smartu, pa v Bernardi grem tud pogosto. Nimajo sicer tako lepih oblekc, sam naš tako hitro raste, da moram kar nostop po nakupih in sem ugotovila, da boljš, da mu ne kupujem preveč lepih kompletkov. Prejšnji mesec sem mu v HM kupla tri lepe kompletke, eden se je mal skrču, tako da ga je takoj prerastel. Zdej sem se odločla, da mu bom kupla po en kompletek za lušo, ostalo pa bolj pajacke. Čeprav moram reč, da za njegovo velikost vsaj v HM sploh ne dobim pajackov, sej majo že oblekce za ta velike fante. DRugače smo mi še vedno prehlajeni in mu moram vsaj enkrat dnevno pucat nosek. Čez dan bi se nonsto nosil, tako, da me že pošteno boli hrbet. V vozičku pa se na sprehodu obvezno prvih 15 minut dobesedno dere,pol pa zaspi. Da ne govorim, da me ma že vsa žlahta zarad tega za mučiteljico otrok. Samo se je že prevečkrat končal sprehod tako, da sem ga morala nest in najt enga, da mi je peljal voziček . Je fejst trmast karakter. Najbolj pa je hecen moj dragi, ki pravi, da naš ta mali ne bo razvajen. Pa nas že zdej vedno tako obrne, da zmaga njegova . Jst se samo smejem, drugi pa so polni pametnih nasvetov: v eni sapi, naj ga dam iz vozička (k ga kej boli, mu je prevroče,....) po drugi strani pa naj ga ne tolk pestujem. k bo razvajen. Pa je naš ta mal hitro pogruntal, kako svet stoji. Ko ga vzameš iz vozička je dobre volje - ga nič ne boli, pa mu ni prevroče,.... Mama mi je svetovala naj začnem dvigovat uteži, da si okrepim mišice Lepo pozdravljene
|