lonja
|
Helou, mi se počasi spet selimo med vas ta zdrave ljudi. Sem dans prvi dan brez vročine, pa tudi Ajdi se je nosek že precej odmašil. Tinkamiška, lepo da si malo prišla še k nam pogledat, sej veš, me smo tudi nasilno uštuljene januarčice, rojene na silvestrovo. Midve z Ajdo se tudi še samo dojiva, pr prehrani pa pazim bolj malo. Odvadila sem se samo pravo kavo pit, sej veš, takšen mir je pr bajt k sončki spijo, da se jih res ne splača drezat še s kakšnim kofeinom. Pa fižola še nisem sprobala. Jem pa koruzo npr, ki baje tudi zelo napenja, a Ajde očitno ne moti. Pa mlečne izdelke jem tudi vse po vrsti in to v zelo velikih količinah. Aja, sveže sadje tudi. Se mi pa zadnje čase zdi, da veliko več popije v manj časa, saj enostavno ne spraviva več skupaj podoja dolgega na vsaki dojki 10 minut, kakršne sva imeli na začetku. Mir je pa potem ravno tako tri ure, ponoči pa tudi do sedem ur. Alenkica, tudi naša Ajda je imela obdobje med 18-19 uro, ko je bila tečka in je čisto nič ni moglo pomiriti. Pa sem tudi sama ugotovila, da je bila to utrujenost. Sedaj prakticiramo tudi popoldanski spanec in je veliko bolje. Spat pa še vedno hodimo kmalu po 19 uri. AjdaN, pošiljka je ne boš verjela prišla danes v popoldanskih urah preko posebnega poštarja. Najlepša hvala še v Ajdinem imenu. Dobiš za na Bledu! AlenkaIST, smo opazile, da si postala precej neredna obiskovalka RR, upamo da se zdaj, ko je dopusta konec poboljšaš. Tole vreme se pa prav norca dela iz nas, v torek ko bo konec praznikov napovedujejo sonce , kakšna ironija. No, izkoristite vseeno naslednje dni čim lepše, zabavajte se s svojimi sončki, pa na možeke seveda ne pozabite. Navsezadnje brez njih tudi teh naših sončkov ne bi bilo. Pa, pa!!! lonja in Ajda
|