|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
13.4.2006 14:04:40   
viv_
ema, kar brez skrbi... Če je vse OK je celo priporočljivo, da si aktivna... nič bat! Jaz sem imela prejšnjo soboto poroko, sem bila ves dan na nogah, potem pa še od 9h do 1h zjutri non stop plesala, pa je blo vse OK...  Kar mirno kri! user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 651
13.4.2006 14:14:29   
ninci
evo pa še jaz kaj povem,
kar se žeje tiče... nenormalno kolk popijem, v službi so me postrani gledali ker je tako hitro zmanjkalo vode v buči, ponoči pa itak kašljam kot pri norcih in moram nonstop pit zraven. Danes je naš prvorojenček 16m prvič prespal celo noč brez mene, sem šla v drugo sobo. Rada bi ga od dojke odvadila ker sem čisto zmahana ker me po 10krat ponoči zbudi da bi se crkljal na njegovi nej nej... v glavnem, jeeeeeeeeeeej uspelo nam je.
slabo mi je bilo prejšnih 14 dni, zdaj pa mi je čisto ok. samo lakota me popada vsake toliko.
v službi pa sem popolnoma brez delovne vneme.
ste tiste ki delate, že povedale v službi?
jaz sem včeraj. so še kar ok sprejeli. pogodo so mi podaljšali do septembra, po tem pa bom šla najbrž na bolniško za 1 mesec.
no lep popoldan vam želimuser posted image nina

...it's a wonderfull wonderfull life no need to cry...

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 652
13.4.2006 14:22:59   
viv_
Jaz sem povedala takoj po 1. pregledu, sredi marca, in so bli vsi ful veseli...

U mater, da še pri 16. mesecih vstajate? Men bi se zrolal... Tamala mi drnjoha celo noč od 4. meseca dalje. Upam, da bo junior tudi tak user posted image

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 653
13.4.2006 14:38:23   
ninci
ja no, sem že čisto scufana, tako da sem se zdaj kar odločila, sicer mi je ful hudo ampak bo bolje tako.
ja baje da punce lepše spančakajo kot fantje...
v glavnem upam da bo naš drugi user posted image kaj boljše spančkal.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 654
14.4.2006 7:46:02   
Aja1
Punce, dobro srečke user posted image ! Petek je in pred nami vikend!!! Jaz sem full dobre volje.user posted image

Vidim, da vas je že kar precej povedalo v službi za user posted image ....jaz sem samo sodelavkama, šefi pa še ne vejo....bo treba enkrat kmalu povedat, pa kar ne morem...kar ne pride nič na tako temo...namen sem imela povedati danes, pa ne vem če bomuser posted image  Sicer pa bodo itak kmalu opazili trebušček.

Uživajte v lepem dnevu!

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 655
14.4.2006 8:09:24   
ninci
aja pri meni je še celo šef napeljal na temo, ko je dva dni preden sem povedala rekel, Kera koli ženska je h nam v Firmo prišla je takoj zanosila!!!:)
Drugače je pa danes strašno lepo jutro in UPAM samo, da bojo naslednji trije dnevi tudi taki!
user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 656
14.4.2006 8:36:03   
Aja1
Pri nas smo se pa prej velikokrat zafrkavali in se pogovarjali, katera je noseča, pa kdaj bom jaz, itd....zdaj pa kot nalašč nič govora o tem.user posted image
Po eni strani bi rada že povedala, po drugi pa bi počakala do NS, ki jo imam v sredo. Komaj že čakam!

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 657
14.4.2006 9:07:29   
Anonimen
Malo firbcam tle gor, pa sem videla kaj je Ninci napisala;

aja pri meni je še celo šef napeljal na temo, ko je dva dni preden sem povedala rekel, Kera koli ženska je h nam v Firmo prišla je takoj zanosila!!!:)

Ninci, a bi tvoj šef tudi mene zaposlil?!

Lepo nosečnost vsem!

(odgovor članu ninci)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
14.4.2006 9:19:08   
viv_
Dobro jutro novembrke!

Jaz sem imela pregled in je vse OK. Srček se je slišal že na ven, tako da ni bilo potrebno vaginalno pregledovat - baje zato, ker sem suha user posted image . Datum je sedaj 3.11.user posted image , itak je vseeno, dan gor ali dol, je pa rekla, da glede na to, da sem v prvo rodila 37 4/7, da me bo od 30 tedna naprej bolj spremljala. Rekla je, da predvsem zato, ker sem zelo hitro po tem, ko sem se za en prst odprla, tudi rodila.

Tako da, zaenkrat vse super user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
14.4.2006 9:20:57   
Luni
Dobro jutro še od mene!

Jaz sem tudi povedala takoj po 1. pregledu pri G. Sem se že prej tako odločila, potem sem pa bila v bistvu celo prisiljena. Pripravljamo se na velik projekt, ki bo jeseni. Začela so se izobraževanja in sem bila sama predvidena, tako da sem kar morala povedat user posted image  . Kaj pa vem: čimprej, če se slučajno slabo počutim, pa tudi, da si čimprej začnejo organizirati delo in nadomestilo zame. Malo nas je v službi in je res kar problem. Tako, da sem tega fraj, pa moram rečt, da mi je kar odleglo!

Ravno danes zjutraj sem si rekla, pa da vidimo, koliko je šlo gor in sem bila prav prijetno presenečena: samo 1 kg! Glede na hlače in počutje bi rekla, da jih najmanj pet nosim več user posted image

Energija se mi počasi vrača, trebušček res že raste, komaj čakam, da še diplomo spišem in se potem 150 % posvetim družinici user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 660
14.4.2006 9:28:44   
marella1
Dobro jutro vsem user posted image

no pa je končno sonček zunaj, upam da se obdrži do ponedeljka. Drugače pa sem jaz zaposlena (zaenkrat še kot študentka) v zelo majhnem podjetju moj direktor pa je moj svak, tako da je on vedel že od vsega začetka. Ni kaj, bomo pa pospešili fazo zaposlitve.

pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 661
14.4.2006 9:49:05   
Aja1
Evo punce....prebila sem led in povedala šefu za user posted image . Sem full vesela, ker so vsi lepo sprejeli in so veseli zame.user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa lažje diham user posted image . Potem me je pa šef vprašal, "Ja, kje ga pa imaš?" Se mi čez oblačila res še ne pozna vidno, čeprav se meni zdi, da imam zvečer trebuh že kot balončekuser posted image

Viv, čestitke za uspešno opravljen pregled....sem ti kar malo fovš, ker si vidla svojga user posted image ...jaz moram počakat še 5 dni.....ja, v sredo po praznikih grem na NS. Imam pa jo šele zvečer....dolg dan bo. A na NS te tudi vagajo? Se bo treba malo pazit čez praznike, da ne bom imela pet kil več user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 662
14.4.2006 9:57:58   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Viv, čestitke za uspešno opravljen pregled....sem ti kar malo fovš, ker si vidla svojga user posted image ...

Hvala za čestitke, hehe... Aja, pa materinsko sem dobla... Jupi!!!! Morm še izpolnit...

Tamalga pa nisem vidla, samo slišala... Mi je dala un stetoskopek na trebuh, pa se je ful lepo srček slišal... Res špona 100 na uro user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 663
14.4.2006 13:37:41   
***pika***
En sončen živijo vsem! user posted image

Jaz sem v službi že povedala šefici (hi, hi, ponavadi šefi izvejo med zadnjimi), ker bi morala izpeljati nekaj, kar mi trenutno lahko škoduje, tako da...
Napisala sem ji siompatično pisemce v malčkovem imenu in je bila ful vesela (me je objela...) in zdaj molči kot grob (sem jo prosila, naj za nekaj časa še zadrži novico zase, ker niti doma še ne vedo.

Drugače sem si pa včeraj kupila prve nosečniške hlače in eno nosečniško trenirko, ker se mi popoldne trebuh kar fino napihne in bi mi že občasno pasalo kako bolj komot stvar obleči. Sicer nosečniške cunje res niso poceni, ampak sem si nalašč privoščila user posted image  So pa v trgovinici Popek res ful prijazni.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 664
14.4.2006 15:22:49   
andreja 07
pozdravljene evo jaz iz pregleda za user posted image

Seveda mi je naredila UZ in mi vse povedala no moji pikici sta veliki tok kolker sta stari ana je 23,1 mm druga pikica pa 21,2 mm in jima srček razbija 300 na uro.no to je bil moj 3 UZ saedaj pa bom morala počakati na NS ki jo imam 10.5.,sice skor 1 mesec a bomo že potrpeli.

Skratka od vsakega UZ imam slilice,danes sem pa še dobila materinsko in pa zdravnica me je pohvalila ker sem shujšala za 3 kg-no morda vam ja čudno ampak sem zelo debela in se ne smem zredit nič kar sicer je porod uprašljiv pa še priuser posted image user posted image .
Lep dan vsem

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 665
14.4.2006 20:45:04   
urška76
Čer vsem user posted image !
Se vidi, da je danes sonček in ste bolj malo pisale.
Andreja 07  user posted image  user posted image  tvoji pridni pikici in user posted image user posted image  user posted image  zate, ker se uspešno braniš kg. Le tako naprej.
Viv kako pa to, da ti ni pokazala user posted image ?  Na NS se ga v bistvu od vseh pregledov najlepše vidi. Moj že komaj čaka na sredo, jz pa tudi.
Lep večer vsem.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 666
15.4.2006 7:25:58   
kaja11
Človek se dva dni ne javi, pa je tok napisanega, da se sploh ne da prebratiuser posted image  
Prvi pregled je za mano... pikica je velika 3cm, srček dela tika -takauser posted image , pa user posted image tko je brcala, da so se mi kar solze vlile, ko sem gledalauser posted image
Zdaj čaka, da dragi pripelje Urbana domov... včeraj sva ga deportirala k babici, da se vsaj eno noč naspiva... JA tud mi še ne spimo, pa ima mali že skoraj 18m.
Midva sva zadevo širši družbi oznanila šele včeraj, ko sva videla, da je vse v redu. Ta najožji so pa izvedeli že prej, ker nisem mogla skrivati bruhanja in konstantnega spanja.
Uživajte med podaljšanim vikendom.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 667
15.4.2006 11:21:36   
najci
Tile prazniki so se tako lepo začeli-lepo sončno jutro!
In še tu na forumu so same lepe novičke. Res sem najbolj vesele, ko berem vaša sporočilca s pregledov, da je vse ok in pikice pridno rastejo.
Andreja07, zelo sem vesela, da je vse ok. Tvoja dvojčka sta pa že prava velikana!

Vidim, da vas je veliko nosečih že v drugo - da že imate enega otroka doma?!? Koliko pa so že stari? Fajn, ker že imate več izkušenj, boste lahko nam, neizkušenim kdaj pomagale z nasveti, ko bomo preveč paničarile... Nosečnost v prvo je taka neznanka! Sreča, da so tu forumi! user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 668
15.4.2006 11:59:10   
Anonimen
Pozdravljene novembrke user posted image . Prazniki so se začeli, slabosti pa na srečo minileuser posted image user posted image  KONČNO! Sem že mislila, da jim ne bo konca ne kraja.

Lepo pisanko vsem!!user posted image

(odgovor članu najci)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
15.4.2006 12:00:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv
Hvala za čestitke, hehe... Aja, pa materinsko sem dobla... Jupi!!!! Morm še izpolnit...

Kaj moraš izpolnit? user posted image  A ti ni sestra vse izpolnila?user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
18.4.2006 7:54:59   
Aja1
Pozdravljene user posted image ! Dovolj je bilo lenarjenja....tudi naša tema je padla že čisto na dno strani....treba kaj napisati.

Kako ste? Jaz sem kar dobro, ampak že spet sem pojedla preveč med prazniki....ampak najhujše je pa to, da sem že zdaj spet lačna, čeprav sem sama sebi obljubila, da bom danes na bolj lahki hrani (sadje, jogurti,...). Se moram malo pazit, da ne bodo šle kile strmo navzgor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
18.4.2006 8:07:07   
kaja11
Vidim, da smo med prazniki vse uživale... nobena ni imela časa po računalniku skakatuser posted image .
Včeraj sem imela trebuh kot da bi bila v 6m..... lubija je skor kap zadela ko sem ga pokazala. Pa ni bilo od hrane, ker sem vse zbruhala.... polna sem bila plinovuser posted image . Prav škoda, da se nisem slikala.... hudoooo.
Drugače se počutje izboljšuje, slabosti je manj, na vago pa po praznikih ne grem... me lahko kap zadaneuser posted image .
Kaj je pa z vami kaj novega.... a trebuščki rastejo??

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
18.4.2006 8:13:27   
Aja1
Trebuščki rastejo....ampak zaenkrta so še prav stare hlače. Sicer pa mi je mami kupila ene lepe hlače, ki se full raztegnejo (niso nosečniške) in bodo zelo prav prišle, ko ne bom mogla več oblečt starih.

Jaz sem med prazniki pridelala 1 kg, tores od začetka nosečnosti do zdaj po moji vagi 2 kg, po vagi od G pa sigurno spet več user posted image . Meni gre na živce to, ker se moram vagati v občelena in v čevljih (in tako je takoj še 2 kg več).  A se vse vagate tako?

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 673
18.4.2006 8:25:10   
viv_
Ojla...

no, da se javim še jaz...

Urška76: zadnjič nisem imela NS, ampak navaden pregled. NS imam pa 26.4. Komaj čakam...

Matejka81: v materinski morm pa izpolnit tisto prvo stran, ime, priimek, izobrazba, ...

Sicer pa, prazniki so švignili mimo, kot bi mignil... Cukrov se je nabrala tona, Mirna je vsa "na spidu" zaradi pojedene čokolade, bonbonov... Še dobro, da je danes vrtec, da je spet na zdravi prehrani user posted image  Doma nam je crknil net, za znoret... pa ful sem imela stvari za delat... aaaaaa... no, sem saj delala, kar ni povezano z netom in se nisem vmes zafrkavala po RR user posted image

Zdaj moram pa ugotovit, kakšne barve sobico bomo naredili Mirni. Mirna bi roza, pa morm pogledat, če bom našla kakšno luštno blago in tapete v roza barvi, da ji mal pokombiniram.

Mejte se souser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 674
18.4.2006 9:59:10   
urška76
Pozdravljene user posted image !

Vidim, da ste lepo preživele te tri praznične dni. Naš Miha se je tud sladkarije najedu. Zdej ma pa probleme s kakanjem. Se mi je kar smilil, pa v.d. tašče sem morala kar ornk nazaj držat, da ga ni še bolj s cukrom nafilala. Še dobr, da je nor tudi na sadje in smo mu dal jabolka.
Jutri mamo pa mi NS.  user posted image Pa še nekaj vas je a ne user posted image

Aja1 pomoje vsi g tehtajo z oblačili in čevlji. Tolaži se stem, da gre poletje notri in boš čedalje lažja, ker boš manj oblečena user posted image .
Uživajte med dežnimi kapljicami.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?