|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-MARČICE in APRILČICE
12.4.2006 11:22:43   
andreja 07
Da se vam še jaz malo podpišem

VAMPIRKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO SREČKA NOSEČKA SIuser posted image user posted image  SUPER VSAJ TEBI JE USPELO ČESTITKE

SISI vsekakor držim še vedno pesti zate kot za vse ostale imam pa nasvet kupi baby check mini stane okol 700 mal čez not sta 2 testera podobna vampirkinem na slikici in na tiste testiraj saj veš men sta pokazala 4 dni pred datumom za test,je pa res da mam v bušiju 2 user posted image user posted image ampak tud teb bo ta test sigurno realno pokazal imajo ga pa v lekarni.

Tud ostalimj dekletom seveda še držim pesti in navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bi vse čimprej postale srečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp andreja

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 176
12.4.2006 11:26:31   
mišaa
Pozdravljene

Pri meni je stanje sledeče v petek grem po desetih dneh jemanja gonala f na uz ter odvzem krvi. Sem imela kar nekaj težav z glavoboli ter z špikanjem v jajčnikih včasih so bile bolečine v predelu jajčnikov kar hude.  Punce nekaj me zanima ali se je tudi vam dogajalo da ko ste šle na wc  da vas je v predelu jajčnikov prav močno zabolelo ko ste praznile mehur (lulale),  kajti meni se je danes prvič tako zgodilo.

LP Mšaa

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 177
12.4.2006 11:35:23   
Sulfinija
Pri meni je pa sedaj sledeče stanje se je spremenilo v roke ene ure.Ko sem se lepo zmenila z svojo G da jutri pridem na UZ,da vidimo kaj je,sem že vse rihtala za tabletke,kje jih nabavim sem šla na wc in sem zagledala user posted image  ne veliko malo spet čisto malo sveže krvi na papirju na vložku še nič.Sedaj ap res ne vem na čem.Ob enih bom lepo poklicala v MB se lepo zmenile vse povedala in takrat bom zvedela ali nadaljujem z terapijo ali pa več ne,ali pridem na test ali pa ne.
Bom pa vseeno šla jutri k svoji G na UZ,da resnično vidim na čem sem.

Poročam vam kasneje ko dobim zvezo z MB in kaj mi bodo tudi tam rekli vam takoj sporočim.

LP mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 178
12.4.2006 11:54:13   
vampirka
Sisy, romeda ne poznam - vem pa da baby check mini ne zaupam, ker je bila ena serija pokvarjena in je vsem kazalo pozitivno! Je pa romedov trakec (ne kasetni test) podoben seratec trakcu, katerega sem jaz uporabila...Če se ti je rahla črtica pokazala pred potekom 5 minut, potem je čist možno, da je POZITIVNO! Daj še kak drug test sprobaj...Ti pa tudi Mojca - jaz še vedno držim pesti za obe!!!

Mišaa, lepo, da si se javila! Ja, glavoboli in špikanje pa so čisto normalni za gonal...špikanje ob lulanju pa zna biti povezano s hiperstimulacijo - verjetno si prava kokoška! Srečno v petek!

P.S. Hvala dekleta za vse čestitke in lepe želje - jaz itak sploh ne dojamem...verjetno bom dojela šele v torek, ko (če) bo kri pozitivna ali pa na prvem UZ... 

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 179
12.4.2006 12:34:45   
anabanana
user posted image user posted image user posted image za vampirko !!! Sicer nisem vaša "članica", vas pa redno spremljam in navijam za vas !!! Še sama nisem mogla verjeti, kako me je vest o tako zaželeni nosečnosti razveselila, pa te slploh ne poznam !!!  V glavnem drži se srečka user posted image .

Vsem ostalim držim močne pesti, bravo punce, prave ste, fajterkeuser posted image user posted image  

krepat ma ne molat

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
12.4.2006 13:27:19   
Elysabeth
Ne morem verjeti....danes sem dobila pošto iz klinike, kjer piše:

Vaših nadštevilnih zarodkov (v mojem primeru sta bila 2) žal nismo zamrznili, ker se do šestega dne niso dovolj razvili. Zarodki, ki niso dovolj veliki ne preživijo zamrzovanja.

Kar zjokala sem se. Ko ti rečejo da imaš 2 zamrznjenčka in potem izveš, da jih nimaš....user posted image

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 181
12.4.2006 13:35:14   
Sulfinija
Pozdrvaljene!

Sedaj pa še spet ni konec upanja.Sem se menila z MB in so mi rekli tkole upanja še ni konec gospa vedno več jih imamo ki kri teče v potokih in so vseeno user posted image ,priporočamo jemanje tabletk na šest ur sedaj bodo šli v Čakovec po tabletke drugje jih ni in pa strogo mirovanje z vstajanjem le ko grem lulat.M še ni močna tkole,da je pše vedno upanje,da se user posted image  bori skupa z nama.

V petek imam test krvi in če bo pozitiven še enkrat v torek,da vidimo na čem smo.

Držite mi pesti.

,LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 182
12.4.2006 13:45:29   
Sisy
Mojca...zdaj si pa še meni dala novo upanje...user posted image  ampak kako je to možno...lije v potokih pa je vseeno user posted image  user posted image  ok sam da je možno....user posted image

jaz sem šla dat kri in dobim rezultate čez kakšno uro....

sem pa v grozni dilemi...črtica je a je tako bleda da morš ornk pogledat...skoz gledam v tester pa ne vem-a je al ni....pa saj sem že kdaj naredila test pa je bilo zmeraj vse belo...zdaj pa tkole...ah ja...bojim se le da si ne dajem spet lažnega upanja...

Neposredna povezava do sporočila: 183
12.4.2006 13:46:11   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Elysabeth

Ne morem verjeti....danes sem dobila pošto iz klinike, kjer piše:

Vaših nadštevilnih zarodkov (v mojem primeru sta bila 2) žal nismo zamrznili, ker se do šestega dne niso dovolj razvili. Zarodki, ki niso dovolj veliki ne preživijo zamrzovanja.

Kar zjokala sem se. Ko ti rečejo da imaš 2 zamrznjenčka in potem izveš, da jih nimaš....user posted image

user posted image  žal mi je Elyzabeth....pa saj si sigurno že user posted image  user posted image

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 184
12.4.2006 14:15:40   
Špelka
Drage moje marčice!

Sem kar zgrožena, kaj se vam dogaja - Sisy in Mojca! user posted image user posted image user posted image  Božice, mene bi že peljali v Begunje. user posted image user posted image user posted image  Vsekakor držim močne pesti za vaju obe, da se izide pozitivno!!!!! user posted image user posted image user posted image  Sedaj mi je žal, da sem že popravlajla seznam. Sedaj ga ne bom več, dokler ne bo jasno, kaj je z vami vsemi! Res upam, da lahko poleg Vampirke tudi vaju premaknem med user posted image .
Vampirka - iskrene čestitke!!!!! user posted image  Tko se dela, punca!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Fuuullll vesela zate!

Elysabeth, žal mi je za tvoja zmrznjenčka. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak kot je rekla Sisy, saj si že nosečka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

In sisy - javi čim prej rezultat, ker tudi tebi držim močne user posted image !!!!!

Jooooj, tole bolj kot se bliža razpletu vaših zgodb, bolj postaja napeto. user posted image

Držite se!

Lp, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 185
12.4.2006 14:19:16   
Sisy
punce noseča sem !!!!!!!!!

vrednost hormona je čez 106

ne morm verjet!!!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
12.4.2006 14:19:47   
lory05
Sisy, ne bi te rada strašila, povem ti iz izkušenj. Oktobra lani sem v 5.tednu nosečnosti imela ss. Naslednji mesec sem spet naredila test, ker nisem več vedela, kdaj naj bi dobila user posted image  in je bil spet pozitiven. Seveda sem šla takoj k gin., da se ne bi ponovilo isto kot mesec pred tem, pa je ugotovil, da nisem noseča. Mi je pa povedal, da telo ne zmore tako hitro reagirat na to, da nisem več noseča in da nosečniški hormon ostane v urinu še vsaj mesec dni po abraziji ( v mojem primeru) in sem zato imela še vse znake nosečnosti, si misliš, kakšna žalost.

Zate in za vse vas tukaj pa držim pesti user posted image user posted image user posted image . Samo ne se predat, bodite vztrajne.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
12.4.2006 14:21:41   
Špelka
Yessss, Sisy!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Tko se dela, punca!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful vesela zate!!!!!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 12.4.2006 14:22:16 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 188
12.4.2006 14:26:00   
Elysabeth
ČESTITKE Sisy user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
12.4.2006 14:26:08   
lory05
Sisy, Mojca , ena moja sodelavka, je še prva dva meseca nosečnosti imela popolnoma normalno user posted image , še sama se je tolažila s tem, da ni noseča, ker ima user posted image , bila je namreč še zelo mlada. Komaj tretji mesec nosečnosti ji je izostala user posted image , ko bi danes videli njenega sina, kakšen korenjak.

Glavo gor punce. Sicer nisem članica tega foruma, vas pa redno spremljam in držim pesti za vas, da vam uspe.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 190
12.4.2006 14:28:27   
lory05
No vidiš Sisy, bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke.

Upam, da bo Mojca sledila tvojemu zgledu.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 191
12.4.2006 14:32:23   
hati
user posted image  user posted image  user posted image  Sisy bravo, čestitke res iz srca.

Mojca tebi pa stiskam močne pestke in upam, da poveš enako dobro novico kot Sisy.

Punce lepo vas je brat. Ulivate pogum in me ki stopicamo za vami lažje čakamo in prenašamo te tečke rdečke. Upam, da ko pridem jaz do IVF ( če mi prej ne uspe), bo tukaj tudi kaka ekipa tako pozitivnih punc, ki bodo znale z novim upanjem sprejmat izzive in tegobe življenja.

Srečno vsem in naj  testi čim prej pokažejo pluske.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 192
12.4.2006 14:49:05   
anadejka
Oooooo hudo !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sploh ne morm verjet,kr vriskala bi fuuuuuull vesela user posted image user posted image user posted image JUPIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO SISY IN VAMPIRKA!!!
Sisy ti si me zdele čist........... huuuuuuh,full sm vesela zate res!!!Bravo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 193
12.4.2006 15:05:03   
Sulfinija
Sisy!

Čestitam ti.Upam,da v petek pridem za vama.Punce dajte še malo mene vzpodbujat da ni vse izgubjeno.

Sisy povej mi kaj si ti imela normalno M in kolk cajta je trajala?

LP mojca

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
12.4.2006 15:08:21   
mišaa
Iskrene čestitke Sisy in Vampirka

Neposredna povezava do sporočila: 195
12.4.2006 15:10:38   
Sisy
Mojca imela sem normalno M,trajala je 5 dni...

< Sporočilo je popravil Sisy -- 12.4.2006 15:11:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 196
12.4.2006 15:18:12   
vampirka
Sisy, BRAAAAAAAVOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Eno uro me ni na RR in je ko v santa barbari user posted image !!! Sem ti rekla, smotka, da si user posted image !!! Mojca, pa saj veš, da tudi zate vse držimo pesti - da se nam pridružiš v petek! No, da vam povem - jaz sem šla v bolnico po recept za utrogestan in ko je sestra videla moj trebuh, je takoj poklicala dr.Reljiča, ki me je pregledal, postavil diagnozo hiperstimulacije (posledica zanositve) in kri sem morala dat - jutri zjutraj izvem, ali bom morala za par dni ostati v bolnici, ali ne bo treba...mi je bilo pa ful smešno, ko so mi vse sestre kar čestitale na hodniku: "o, hiperstimulacija - čestitke, mami!" user posted image ...pa tak lepo se mi je zdelo, ko je dr.Reljič rekel - ja kakšen trebušček - no, saj vi boste do 20. tedna imela skoz enakega - boste lepa nosečnica - mi je kar mal na jok hotlo it user posted image !

Evo, MARČICE - kdo je rekel, da mamo slabo povprečje????????????? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
12.4.2006 15:23:01   
Sisy
vampirka...tudi jaz imam ogrooomen trebuh...prav zato sem šla danes delat test...

ampak je Reš rekel naj pridem čez 14 dni ker itak ne more nič videt, da je prezgodajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 198
12.4.2006 15:44:07   
naja78
sisy......................
user posted image bravo.danes vas cel dan berem......zdaj pa počivat.ne se naprezat in lepo ujčkat,nič težkega dvigovat...skratka SUPER.  ZDAJ PA HITRO DA UJAMETE ŠE DECEMBERČICE,KAJTI VERJETNO BOSTE MED NJIMI.ŠE LETOS BOSTE user posted image (mame).

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 199
12.4.2006 16:09:36   
Špela100
Halo punce, jaz vas berem že cel teden in spremljam vaše zgodbice.......................ma saj to tukaj je prav kriminalka, ma kake španske nadaljevanke......................

user posted image user posted image  Vampirka
user posted image user posted image  Sisy

user posted image user posted image  Mojca9000

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?