|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-MARČICE in APRILČICE
11.4.2006 8:49:12   
Sulfinija
Pozdravljene!

Vsem skupaj lepo dobro jutro.Punce meni kar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lijejo zato upam,da razumete kaj je,kaj več pridem napisat,ko se poberem in zjočem.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
11.4.2006 9:48:20   
vampirka
Mojca, ti le izjoči svoje solze user posted image ! Vem, da ti danes vsa darila, rože in čestitke ne bodo pomenila nič, ampak jaz ti želim vse najlepše in najboljše ra rojstni dan user posted image user posted image user posted image . Želim ti, da bi se čimprej izpolnil tvoj "bojni plan" in da boš kmalu srečna tečka nosečka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo za tebe!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 152
11.4.2006 10:00:58   
Sulfinija
Punce!

Mene danes malo kap ni zadela,ko sem šla na wc.Ni še user posted image  vendar iz mene teče vse nekaj črnega z neko sluzj črno povezano,cele kepe tkole,da menim,da je vsega konec.Ko dobim user posted image bm poklicala v MB in se zmenila kako naprej in jim vse povedala tole kar mi sedaj gre ven mi je hujše,kot da bi dobila takoj user posted image  sedaj pa tole,da me vse groza daje no.

Se vam kaj javim!

Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 153
11.4.2006 10:01:06   
vampirka
Mojca, ker mi  z mojo zmedenostjo in nerodnostjo ni uspelo priklicati nasmeha na tvoj obraz (sem zamešala, da danes praznuješ ti, ne pa tvoj user posted image ...), zatorej njemu želim vse to, kar sem napisala tebi (razen tega, da boš ti user posted image  in ne on user posted image ).

Aja, pa ker sem malo user posted image , ti povem, da je najkasneje JUNIJ tvoj mesec v vseh možnih pogledih in ozirih!!!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
11.4.2006 11:25:46   
Elysabeth
Pozdravljene!

Kr ne morem verjeti...vsak dan samo slabe novičke berem. A bo sploh kateri uspelo ta mesec user posted image  Nisem čisto dobro razumela. Mojca...praviš, da je že konec upanja? Ne, no...
Če prov vem, smo ostale le še Vampirka, Mišaa (javi se kaj!) in jaz. Punce, vse je na nas...da malo statistiko popravimo.
Ostalim soborkam pa bi rada rekla le, da pozitivno glejte naprej in vedite...vsem bo uspelo user posted image .

Pozdravček od
Elysabeth user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
11.4.2006 12:14:20   
vampirka
Joj, Elysabeth...od vseh teh negativnih novic je mene začela kar naenkrat panika grabit in me ima, da bi kar danes test naredila!!!!!!!!! Je 8.dan po transferju in vem, da je skoraj nemogoče, da pravilno pokaže, ampak moje upanje je šlo nekam po dežju - na en dolg sprehod...upam, da pride še danes nazaj!!!
In namesto, da bi delala (imam namreč ogromno dela), uporabljam računalnik za iskanje informacij kako in kaj, zakaj po ET.........ga bom kar user posted image ..............Danes je en tak dan, ko se res ne morem prisiliti delat kaj drugega, kot mislit in študirat o tem...KRIZA!!!

P.S. pa tako sem napihnjena, da bi lahko napisala knjigo: MOJ TREBUH JE LAHKO BALON! In toliko vode (ter verjetno user posted image ) imam v sebi, da mi tehtnica kaže 4kg več!!! user posted image

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 156
11.4.2006 13:07:24   
Sisy
Vapirka nikar tako razmišljat....!!!! Bodi pozitivna...in to velja za vse tiste ki še "čakate".... ne mislit da ker pa nam ni uspelo da vam tudi ne bo...saj veste..vsak organizem je drugačen in se drugače odzove, ni pravila...jaz verjamem v vseuser posted image da boste popravile to slabo povprečjeuser posted image in ... lahko preberete vso literaturo o IVF-u kar obstaja na netu pa ne bo nič pomagal...user posted image  no vsaj meni ni user posted image  sem že skoraj dohtarca postala tolk sem se glede neplodnosti "načitala" pa še zmer nisem user posted image ....user posted image

tako da samo z pozitivnimi mislimi naprej in uspelo bo, verjamem v vas...Elyzabeth,Vampirka,Miša user posted image

Pa tudi če ne uspe..nič obupat....saj je to šele prvi poizkus...pa potem sledijo lako še zamrznjenčki, pa drugi poizkusi...slaba tolažba...a če enkrat slučajno ne rata je to tisto česar se oklepamo a ne marčevke? kaj pa čmo...life goes on...pomlad je,sonček,mooorje,velikonočni,prvomajski prazniki...jupiii user posted image

tako drage moje, navijam za vas in za vsako močno držim pesti za en velik, debel +

< Sporočilo je popravil Sisy -- 11.4.2006 13:08:38 >

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 157
11.4.2006 13:41:00   
Sulfinija
Ojla!

Punce jaz sem z vami držim vam user posted image user posted image user posted image .Joj meni je vse tole čudno da ni kaj.Zjutraj je kar lilo izcedka,sedaj pa od njega ne več duha ne sluha,le kdo bi tole razumel no.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,nič vidim da bom morala vseeno še do četrtka počakat nato pa test akcija in to bo to.

Sem se že sprijaznila,da je vsega konec,sedaj pa spet obstaja še malo upanja.

Mojca

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 158
11.4.2006 19:53:42   
Elysabeth
Ojla!

Pri meni je bila spet panika....do sedaj. Sem bila popoldne na faksu in sem prov neki čutla, kot da se bi mi hotlo vse skupi vlit. Sem prov norela domov in kar se nisem zjokala v avtu. No...na hlačkah ni nič, tko da upam, da je bil lažji preplah. Drugače je pa danes prvi dan od transferja naprej, da nisem čutila špikanja (prej neprestano 24 h, danes pa le ene parkrat).
Ko bi si lahko to dalo razložiti. Saj sem danes rekla mojmu...da bi si Nobelovo nagrado zaslužil tisti, ki bi izumil test, ki bi pokazal nosečnost prej kot pa v dooooolgih 14 dneh user posted image , recimo kar po ene par dneh user posted image . To bi bilo dobro, ne? Še 9. dni do uradnega testa.....
Vampirka, Mojca kako pa kaj ve?

user posted image  tudi ostalim!

Elysabeth user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 159
11.4.2006 19:59:59   
vampirka
Punce moje drage!!! Jaz sem pa v user posted image ! POGLEJTE MOJ ALBUM...

P.S. tako ste me spravile v user posted image  danes, da nisem zdržala in šla po test Seratec (trakec, ki stane samo 370 sit, ampak naj bi bil med bolj zanesljivimi) - tudi naša Biba77 je svoje upe in pričakovanja potrdila z njim! Zatorej, Sisy in Mojca - test kupit, da bosta živčke prišparale!!!
V petek pa bom naredila še CB, da končno vidim, kako PLUS izgleda (upam)!

Neposredna povezava do sporočila: 160
11.4.2006 20:01:28   
Teja K.
Ja, Elisabeth, strinjam se s teboj. Postopek je dolg in moreč, vseeno pa poln energije v vnaprej. Ko pa pride tistih dooollllgggggiiiiiih 14 dni, je pa kar hudo. Mene je presenetila user posted image  in mi s tem že 11 dan uničila vse upanje, vseeno je pa bilo tudi teh 11 dni dolgih. Ne smeš pa neprestano razmišljat o tem, da se bo vlilo. Pozabi na to,vsaj poskušaj.
Mojca, je pri tebi kaj novega? Takšen črn izcedek sem imela jaz pred user posted image , vendar je meni neprestano curljalo in to mi je dalo vedeti, da ni uspel ICSI. Če ti je pa prenehalo, je to zagotovo boljši znak.
Sisy, kaj pa ti? je taprava user posted image  že tu? Kaj je pa Reš rekel, kdaj bodo zamrznjenčki na vrsti točno? Ti je kaj več povedal o postopku, meni je dane le na hitro nekaj rekel, a zgleda da je bila prehuda gužva in ni bilo časa.
Ila, kako si pa ti?
Pa Vampirka in ostale?

Jaz sem bila danes na UZ za zamrznjenčke. Spet sem dobila novo upanje za user posted image . Reš je le slabo nakazal,ko je opazil,da sluznica ni odebeljena. Kar sem prebrala o tem, sem ugotovila, da se odebeli ob ovulaciji. Torej naj bi to pomenilo, da nimam še ovulacije.Kajne? Mogoče ve katera kaj več o tem???
V petek imam spet UZ, upam, da bo povedal dobre novice.....

Neposredna povezava do sporočila: 161
11.4.2006 20:07:51   
emaa
Čestitam vampirka, čeprav se ne vidi dobro. user posted image

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 162
11.4.2006 20:12:57   
vampirka
Bejbike, ko odprete album, morate kliknit na slikico, da se poveča...user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 163
11.4.2006 20:22:25   
Sisy
VAMPIRKA ČESTITKE IZ VSEGA SRCA user posted image user posted image user posted image

Srečkica...upam da vse kmalu pridemo za tabo user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
11.4.2006 20:32:47   
Sulfinija
Pozdravljene punce!

N najprej čestitke Vampirka za doseženi rezultat res se super vidi.

Punce jaz pa se moram pohvaliti mi je ena punca na forumu vlila upanja in to res veikega no bomo videli kako bo šlo naprej.
Lahko preberete pod tem kljub-M noseča in tam se je tale dušiica tudi meni javila.Ja nič jaz bom lepo jutri šla do svoje G jo pač prosila da mi da napotnico za kri in bom takoj vedela na čem,bom pa tudi poklicala lepo v Mb jutri vse lepo razložila in upam,da bodo prijazni in bodo tudi mene lepo naročili.Jutri bo 10.dan po ET.No meni je popoldan lepo izcedek ponehal,sedaj ga je spet malo črnega vendar ne morem obupati,kajti zandjič mi je bilo vse isto z tem izcedkom in je lepo pokazal +,upam,da bo tudi tokrat takole stavim,da je še user posted image  vedno z nama,kar je baje najpogosteje.No pa bomo videli čez dva dni,ali pa jutri bo že vse jasno.

Kaj menite bi jutri že kri pokazala pravilen rezultat?Kaj pa kak test doma?

LP Mojca

Neposredna povezava do sporočila: 165
11.4.2006 20:43:49   
vampirka
Mojca, seveda se bo že videlo! Reskiraj tistih 400 sit in pojdi po test, v krvi se bo pa še bolj ziher videlo. Poglej, jaz imam samo 1×user posted image , pa se že vidi (pa sem test naredila popoldan, z 2l vode v riti)...

In punce, ne dvomite - vse pridete za mano!!! Jaz user posted image  za vas!

Neposredna povezava do sporočila: 166
11.4.2006 20:47:08   
Suana
vampirka ,iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
želim ti mirno predvsem pa zdravo nosečnost......pazi nase in pikico.
vesela sem zate naša nova srečkauser posted image !

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
11.4.2006 20:56:07   
Andy29
Vampirka čestitamuser posted image user posted image user posted image ! fantastično se vidi! Le kupi CB v petek, da boš videli plus na testu, ki je tolikokrat v preteklosti pokazal minus.

Joj, kako sem vesela - dviguješ povprečje.
Držim pesti še za ostale!

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 168
11.4.2006 21:04:49   
Elysabeth
Se pridružujem ostalim.....ČESTITKE user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 169
12.4.2006 8:28:57   
Sulfinija
Pozdravljene!

Imam danes eno novico moj izcedk je še vendo prisoten vendar krvi ni.Sedajle sem govorila z svojo G in me je jutri naročila na UZ in je rekla,naj ne vržem puške v koruzo kajti upanje je še vedno glede nato,da so mi vstavili dva zarodka.Mi pa je tudi zabičala naj čimveč počivam!!!

LP Mojca

Neposredna povezava do sporočila: 170
12.4.2006 9:40:33   
Elysabeth
No vidiš Mojca...ni še konec. Torej jutri držim pesti zate in upam, da bo izcedek kar lepo v celoti izginil. Imam občutek, da se bo na koncu še vse srečno izteklo!

Neposredna povezava do sporočila: 171
12.4.2006 9:45:45   
Sisy
PUNCE ČAU

jst sem spet zmedena...user posted image  za vsak slučaj sem danes naredila romed test in se je pokazala čisto rahla,komaj vidna črtica user posted image  zdaj me pa skrbi da ne gre slučajno za kakšno izvenmaternično nosečnost...user posted image  sicer je bil moj uradni za test ta petek in je verjetno zato črtica took slabo vidna ker je še zgodaj al kaj...

pa kok zanesljiv je sploh ta Romed?

al pa je verjetno ta črtica le posledica hormonskih injekcij..

ma ne vem...al pa je to sam fatamorgana....pa se sam men zdi da jo vidm user posted image  če bi jo slikala pa dala v album se verjetn sploh ne bi vidl...kva mislte? tko realno mislm....

Neposredna povezava do sporočila: 172
12.4.2006 9:48:12   
naja78
punce da se še jaz oglasim.skoraj vsak dan vas berem,kako se pridno borite za user posted image .vsaka čast vam.
in vsem vam bo  ratalo.user posted image saj upam da se me spomnete,kaj.

vampirka ....definitivno je to....TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
NI DVOMA.user posted image user posted image
zdaj se pa pazi.

vse ostale punce:držte glavo gor.vsem bo uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 173
12.4.2006 9:48:38   
Sulfinija
Sisy!

Daj v album in bomo videli kaj je iz tega.Tudi jaz sedaj grem po test da vidim na čem sploh sem,če mi bo vseeno jutri treba po zdravila ali pa na UZ k svoji G,če bo negativno bom kar poklicala in povedala.

LP Mojca

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 174
12.4.2006 11:03:16   
*Karmen*
Čao, punce!

No, tole branje, danes, je pa že malce bolj vzpodbudno!!!

VAMPIRKA, ČESTITKE ŠE Z MOJE STRANI!!! user posted image  user posted image  user posted image !!! Zdaj pa le pazi na svojo pikico in čimveč počivaj!!!

Sisy, no vidiš, ni še vse izgubljeno! Mojca, ti tudi še čakaš na rezultat? Daj, javi čimprej kaj lepega!!! Kaj pa se dogaja z Mišo? Nič se ne javi? A nas misli kar prepustit že kar bolnemu firbcu, al kaj?! Elysabeth, tudi ti čimprej javi lepo novičko!!!

Tako, zdaj pa šibam kuhat. Popoldne imam namreč službo in dopoldanske urice kar zginevajo kot kafra!!! Kam hudiča gre dopoldne?! Punce, lepo se imejte, uživajte sonček, dokler še sije. Lep pozdrav vsem in veliko sreče!!! Karmen.

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?