Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 8:49:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! Vsem skupaj lepo dobro jutro.Punce meni kar lijejo zato upam,da razumete kaj je,kaj več pridem napisat,ko se poberem in zjočem. LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 9:48:20
|
|
|
|
vampirka
|
Mojca, ti le izjoči svoje solze ! Vem, da ti danes vsa darila, rože in čestitke ne bodo pomenila nič, ampak jaz ti želim vse najlepše in najboljše ra rojstni dan . Želim ti, da bi se čimprej izpolnil tvoj "bojni plan" in da boš kmalu srečna tečka nosečka! samo za tebe!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 10:00:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce! Mene danes malo kap ni zadela,ko sem šla na wc.Ni še vendar iz mene teče vse nekaj črnega z neko sluzj črno povezano,cele kepe tkole,da menim,da je vsega konec.Ko dobim bm poklicala v MB in se zmenila kako naprej in jim vse povedala tole kar mi sedaj gre ven mi je hujše,kot da bi dobila takoj sedaj pa tole,da me vse groza daje no. Se vam kaj javim! Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 10:01:06
|
|
|
|
vampirka
|
Mojca, ker mi z mojo zmedenostjo in nerodnostjo ni uspelo priklicati nasmeha na tvoj obraz (sem zamešala, da danes praznuješ ti, ne pa tvoj ...), zatorej njemu želim vse to, kar sem napisala tebi (razen tega, da boš ti in ne on ). Aja, pa ker sem malo , ti povem, da je najkasneje JUNIJ tvoj mesec v vseh možnih pogledih in ozirih!!!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 11:25:46
|
|
|
|
Elysabeth
|
Pozdravljene! Kr ne morem verjeti...vsak dan samo slabe novičke berem. A bo sploh kateri uspelo ta mesec Nisem čisto dobro razumela. Mojca...praviš, da je že konec upanja? Ne, no... Če prov vem, smo ostale le še Vampirka, Mišaa (javi se kaj!) in jaz. Punce, vse je na nas...da malo statistiko popravimo. Ostalim soborkam pa bi rada rekla le, da pozitivno glejte naprej in vedite...vsem bo uspelo . Pozdravček od Elysabeth
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 12:14:20
|
|
|
|
vampirka
|
Joj, Elysabeth...od vseh teh negativnih novic je mene začela kar naenkrat panika grabit in me ima, da bi kar danes test naredila!!!!!!!!! Je 8.dan po transferju in vem, da je skoraj nemogoče, da pravilno pokaže, ampak moje upanje je šlo nekam po dežju - na en dolg sprehod...upam, da pride še danes nazaj!!! In namesto, da bi delala (imam namreč ogromno dela), uporabljam računalnik za iskanje informacij kako in kaj, zakaj po ET.........ga bom kar ..............Danes je en tak dan, ko se res ne morem prisiliti delat kaj drugega, kot mislit in študirat o tem...KRIZA!!! P.S. pa tako sem napihnjena, da bi lahko napisala knjigo: MOJ TREBUH JE LAHKO BALON! In toliko vode (ter verjetno ) imam v sebi, da mi tehtnica kaže 4kg več!!!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 13:07:24
|
|
|
|
Sisy
|
Vapirka nikar tako razmišljat....!!!! Bodi pozitivna...in to velja za vse tiste ki še "čakate".... ne mislit da ker pa nam ni uspelo da vam tudi ne bo...saj veste..vsak organizem je drugačen in se drugače odzove, ni pravila...jaz verjamem v vse da boste popravile to slabo povprečje in ... lahko preberete vso literaturo o IVF-u kar obstaja na netu pa ne bo nič pomagal... no vsaj meni ni sem že skoraj dohtarca postala tolk sem se glede neplodnosti "načitala" pa še zmer nisem .... tako da samo z pozitivnimi mislimi naprej in uspelo bo, verjamem v vas...Elyzabeth,Vampirka,Miša Pa tudi če ne uspe..nič obupat....saj je to šele prvi poizkus...pa potem sledijo lako še zamrznjenčki, pa drugi poizkusi...slaba tolažba...a če enkrat slučajno ne rata je to tisto česar se oklepamo a ne marčevke? kaj pa čmo...life goes on...pomlad je,sonček,mooorje,velikonočni,prvomajski prazniki...jupiii tako drage moje, navijam za vas in za vsako močno držim pesti za en velik, debel +
< Sporočilo je popravil Sisy -- 11.4.2006 13:08:38 >
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 13:41:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce jaz sem z vami držim vam .Joj meni je vse tole čudno da ni kaj.Zjutraj je kar lilo izcedka,sedaj pa od njega ne več duha ne sluha,le kdo bi tole razumel no. ,nič vidim da bom morala vseeno še do četrtka počakat nato pa test akcija in to bo to. Sem se že sprijaznila,da je vsega konec,sedaj pa spet obstaja še malo upanja. Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 19:53:42
|
|
|
|
Elysabeth
|
Ojla! Pri meni je bila spet panika....do sedaj. Sem bila popoldne na faksu in sem prov neki čutla, kot da se bi mi hotlo vse skupi vlit. Sem prov norela domov in kar se nisem zjokala v avtu. No...na hlačkah ni nič, tko da upam, da je bil lažji preplah. Drugače je pa danes prvi dan od transferja naprej, da nisem čutila špikanja (prej neprestano 24 h, danes pa le ene parkrat). Ko bi si lahko to dalo razložiti. Saj sem danes rekla mojmu...da bi si Nobelovo nagrado zaslužil tisti, ki bi izumil test, ki bi pokazal nosečnost prej kot pa v dooooolgih 14 dneh , recimo kar po ene par dneh . To bi bilo dobro, ne? Še 9. dni do uradnega testa..... Vampirka, Mojca kako pa kaj ve? tudi ostalim! Elysabeth
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 19:59:59
|
|
|
|
vampirka
|
Punce moje drage!!! Jaz sem pa v ! POGLEJTE MOJ ALBUM... P.S. tako ste me spravile v danes, da nisem zdržala in šla po test Seratec (trakec, ki stane samo 370 sit, ampak naj bi bil med bolj zanesljivimi) - tudi naša Biba77 je svoje upe in pričakovanja potrdila z njim! Zatorej, Sisy in Mojca - test kupit, da bosta živčke prišparale!!! V petek pa bom naredila še CB, da končno vidim, kako PLUS izgleda (upam)!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 20:01:28
|
|
|
|
Teja K.
|
Ja, Elisabeth, strinjam se s teboj. Postopek je dolg in moreč, vseeno pa poln energije v vnaprej. Ko pa pride tistih dooollllgggggiiiiiih 14 dni, je pa kar hudo. Mene je presenetila in mi s tem že 11 dan uničila vse upanje, vseeno je pa bilo tudi teh 11 dni dolgih. Ne smeš pa neprestano razmišljat o tem, da se bo vlilo. Pozabi na to,vsaj poskušaj. Mojca, je pri tebi kaj novega? Takšen črn izcedek sem imela jaz pred , vendar je meni neprestano curljalo in to mi je dalo vedeti, da ni uspel ICSI. Če ti je pa prenehalo, je to zagotovo boljši znak. Sisy, kaj pa ti? je taprava že tu? Kaj je pa Reš rekel, kdaj bodo zamrznjenčki na vrsti točno? Ti je kaj več povedal o postopku, meni je dane le na hitro nekaj rekel, a zgleda da je bila prehuda gužva in ni bilo časa. Ila, kako si pa ti? Pa Vampirka in ostale? Jaz sem bila danes na UZ za zamrznjenčke. Spet sem dobila novo upanje za . Reš je le slabo nakazal,ko je opazil,da sluznica ni odebeljena. Kar sem prebrala o tem, sem ugotovila, da se odebeli ob ovulaciji. Torej naj bi to pomenilo, da nimam še ovulacije.Kajne? Mogoče ve katera kaj več o tem??? V petek imam spet UZ, upam, da bo povedal dobre novice.....
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 20:07:51
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam vampirka, čeprav se ne vidi dobro.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 20:12:57
|
|
|
|
vampirka
|
Bejbike, ko odprete album, morate kliknit na slikico, da se poveča...
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 20:22:25
|
|
|
|
Sisy
|
VAMPIRKA ČESTITKE IZ VSEGA SRCA Srečkica...upam da vse kmalu pridemo za tabo
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 20:32:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene punce! N najprej čestitke Vampirka za doseženi rezultat res se super vidi. Punce jaz pa se moram pohvaliti mi je ena punca na forumu vlila upanja in to res veikega no bomo videli kako bo šlo naprej. Lahko preberete pod tem kljub-M noseča in tam se je tale dušiica tudi meni javila.Ja nič jaz bom lepo jutri šla do svoje G jo pač prosila da mi da napotnico za kri in bom takoj vedela na čem,bom pa tudi poklicala lepo v Mb jutri vse lepo razložila in upam,da bodo prijazni in bodo tudi mene lepo naročili.Jutri bo 10.dan po ET.No meni je popoldan lepo izcedek ponehal,sedaj ga je spet malo črnega vendar ne morem obupati,kajti zandjič mi je bilo vse isto z tem izcedkom in je lepo pokazal +,upam,da bo tudi tokrat takole stavim,da je še vedno z nama,kar je baje najpogosteje.No pa bomo videli čez dva dni,ali pa jutri bo že vse jasno. Kaj menite bi jutri že kri pokazala pravilen rezultat?Kaj pa kak test doma? LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 20:43:49
|
|
|
|
vampirka
|
Mojca, seveda se bo že videlo! Reskiraj tistih 400 sit in pojdi po test, v krvi se bo pa še bolj ziher videlo. Poglej, jaz imam samo 1× , pa se že vidi (pa sem test naredila popoldan, z 2l vode v riti)... In punce, ne dvomite - vse pridete za mano!!! Jaz za vas!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 20:47:08
|
|
|
|
Suana
|
vampirka ,iskrene čestitke!!! želim ti mirno predvsem pa zdravo nosečnost......pazi nase in pikico. vesela sem zate naša nova srečka ! lp suzana
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 20:56:07
|
|
|
|
Andy29
|
Vampirka čestitam ! fantastično se vidi! Le kupi CB v petek, da boš videli plus na testu, ki je tolikokrat v preteklosti pokazal minus. Joj, kako sem vesela - dviguješ povprečje. Držim pesti še za ostale!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 11.4.2006 21:04:49
|
|
|
|
Elysabeth
|
Se pridružujem ostalim.....ČESTITKE !!!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 12.4.2006 8:28:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene! Imam danes eno novico moj izcedk je še vendo prisoten vendar krvi ni.Sedajle sem govorila z svojo G in me je jutri naročila na UZ in je rekla,naj ne vržem puške v koruzo kajti upanje je še vedno glede nato,da so mi vstavili dva zarodka.Mi pa je tudi zabičala naj čimveč počivam!!! LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 12.4.2006 9:40:33
|
|
|
|
Elysabeth
|
No vidiš Mojca...ni še konec. Torej jutri držim pesti zate in upam, da bo izcedek kar lepo v celoti izginil. Imam občutek, da se bo na koncu še vse srečno izteklo!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 12.4.2006 9:45:45
|
|
|
|
Sisy
|
PUNCE ČAU jst sem spet zmedena... za vsak slučaj sem danes naredila romed test in se je pokazala čisto rahla,komaj vidna črtica zdaj me pa skrbi da ne gre slučajno za kakšno izvenmaternično nosečnost... sicer je bil moj uradni za test ta petek in je verjetno zato črtica took slabo vidna ker je še zgodaj al kaj... pa kok zanesljiv je sploh ta Romed? al pa je verjetno ta črtica le posledica hormonskih injekcij.. ma ne vem...al pa je to sam fatamorgana....pa se sam men zdi da jo vidm če bi jo slikala pa dala v album se verjetn sploh ne bi vidl...kva mislte? tko realno mislm....
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 12.4.2006 9:48:12
|
|
|
|
naja78
|
punce da se še jaz oglasim.skoraj vsak dan vas berem,kako se pridno borite za .vsaka čast vam. in vsem vam bo ratalo. saj upam da se me spomnete,kaj. vampirka ....definitivno je to....TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. NI DVOMA. zdaj se pa pazi. vse ostale punce:držte glavo gor.vsem bo uspelo.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 12.4.2006 9:48:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sisy! Daj v album in bomo videli kaj je iz tega.Tudi jaz sedaj grem po test da vidim na čem sploh sem,če mi bo vseeno jutri treba po zdravila ali pa na UZ k svoji G,če bo negativno bom kar poklicala in povedala. LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 12.4.2006 11:03:16
|
|
|
|
*Karmen*
|
Čao, punce! No, tole branje, danes, je pa že malce bolj vzpodbudno!!! VAMPIRKA, ČESTITKE ŠE Z MOJE STRANI!!! !!! Zdaj pa le pazi na svojo pikico in čimveč počivaj!!! Sisy, no vidiš, ni še vse izgubljeno! Mojca, ti tudi še čakaš na rezultat? Daj, javi čimprej kaj lepega!!! Kaj pa se dogaja z Mišo? Nič se ne javi? A nas misli kar prepustit že kar bolnemu firbcu, al kaj?! Elysabeth, tudi ti čimprej javi lepo novičko!!! Tako, zdaj pa šibam kuhat. Popoldne imam namreč službo in dopoldanske urice kar zginevajo kot kafra!!! Kam hudiča gre dopoldne?! Punce, lepo se imejte, uživajte sonček, dokler še sije. Lep pozdrav vsem in veliko sreče!!! Karmen.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?