ninocka
|
Midva sva se dons tud martinckala na soncku (in mami ob kavici), pol sva sla pa domov na kurjo zupco in je prsu ocka mal prej in smo sli se na en sprehod. Sem si ogledala vse ta nove bajte tle pr nas in moram rect, da sva bla nad enimi kar navdusena, ampak se vid, da je delano za trg in je vse tko favlast narjeno. Drugac pa pr nam (misljeno v nasi ulici) pospeseno gradijo 8 novih hisk (so jih stlacl v en kot in so cist izventipske kot ostale tuki ), 2 so lih nardili, 3 se delajo in za 2 so skopal ene luknje. No in vse te bajte se bojo baje priklople na isti vodovod kot sva midva, ki pa je narobe narejen. Ze tko nimava nobenga pritiska, v bodoce pa sploh ne pricakujeva vec tekoce vode Moj se cist vsakic pizdi, ko vid te novogradnje Evan se naprej veselo ceblja babab dada atatat (obcasno tudi mam mam), danes je "jedu" lumpijeve piskote (na koncu je natakarica odnesla celo salcko oslinjenih in rahlo nagrizenih piskotov), je bil pa ful smesen, ko sva ga s kolegico pogledale in drzi piskot v ustih roke ma pa ob seb. Je zgledu k en prekajen zakajencek, k lih komi z usti se cik drzi... S frendico sva ful debatrirale o eni drugi kolegici, ki jo je po vec kot letu slucajno srecala. Zenska je ratala klosar-narkomanka, umazana, smrdi, obleke dobiva na karitasu, spi nekje v eni garazi, briga jo za vse... Frendica je cist v bedu, ful ma more zarad tega in sploh ne ve kaj ce narest... Je pa problem, ker se je ta kolegica narkomanka ze enkrat zdravila (1.5 leta v tujini) in je bla 4 leta cista zdej pa spet. Baje nima vec kot 40 kil in nos na sebi plasti oblacila (3 hlace, ne vem kolk puloverjev), da zgleda bolj "pr seb" pa je se zmer ziv okostnjak... mal sem zamorila, ampak je vse skupi ful grozno...pa prav ponosne smo ble nanjo, ko ji je ratalo se spucat... Tazana sem se ful nasmejala zgodbici o prfoksi, ki je ni... in pa o fantku in tvojmu... mi smo dali delat osebno, ker je cenejsa, pa itak nimam namena z njim kam izven EUja potovat. Za tuki je pa osebna dost. 2ursae bravo za Anzeta - no vidis, saj bo slo, se mu pac nikamor ne mudi - no sej tud nasmu ne . Sem sla zadnjic mal prebrat na avgustovke kaj ze njihovi vse obvladajo, pa me je skor kap sunla - itak ze vsi sedijo, vecina se jih je zacela ze dvigovat in postavljat na nogice ....mi pa sam lezimo in se kotalimo in plazmo v rikverc . Vsake tok casa pa se dvignemo na kolena in nos zarijemo v blazino in to je to. A ja, pa most je zacel delat, sam to ni dobr, a ne ? MI tud utapljamo Evanovo sobo, si vsak vecer recem, da se mormo pa naslednjic v kopalnici kopat, pa vedno pozabim. Ful uziva, cofota z rokami, nogami, posprica vse okrog, smeji se unim rackam in jih daje v usta...Sej kr naj se veseli kopanja, sej ne bo dolg, k ga bom mogla pa verjetno vlect v kopalnico Pomladansko ciscenje mam ze cist splanirano v glavi, sam realizirat ga je se treba. To bo pa mal tezje, glede na to DA SE MI NE DA!!!! SEj bom sla pocasi sobo za sobo, pa bom lih do jeseni konc, pol bo pa ze jesensko na vrsti... A so ti ze prsli spucat zrak? A to je z aromoterapijo? Ker mojga so tud klical, da so jim cifro dali eni najini prijatli, k jih sploh ne poznava (poleg tega mamo pa mi sluzbene stevilke in jih nikol nikamor ne pisemo in dajemo kr tko) in jih je lih komi odpravu. Bos porocala, ce boste kaj lazji dihali, ko bo zrak ociscen. Jst bom zaenkrat se kr odpirala okna in zracla PA dobra si, ker si se upala dat kr tko stevilko. Jst jo tko nerada dajem komu, ga moram res ene parkrat vidt, da jo povem. Bi pa jst pol isto razmisljala kot ti...kaj ces, zenske glave... Tery, ja men je tud P v RA povedala isto glede hranjenja. Sam pol sem jo pa jst ful poslusala in delala tko in se obremenjevala s tem, in nismo nikamor prsli, na koncu sem pa rekla bom delala po svoje, pa bomo vsaj kaj pojedli. In kaj pogruntam - da ga ze itak tko hranim, sam ko sem mela pa tisto "pravilno hranjneje" v glavi, ga pa nisem znala in sem izvajala svasta...Ampak to je vedno pr men - mi v bolnici recejo da mora met tamal ze 3 goste obroke, se ful trudim in nikakor ne pridem cez (vedno mi je za enga zmanjkalo casa), pol si pa recem, da ga ne bom silila in da sta tud 2 obroka OK in smo v enmu tednu ze skor na 4. Ja, pr men pisha dela svoje na polno Teta beta, jst mam tud ta loncek od Nubyja (DM) in ga je tud ful hitr posteku. Je pa na temu silikonski cucelj, na aventovem je pa plasticen. Razlika je po moje v obliki cuclja in pa iz tega ne tece ven ce ga okrog obrnes, pri flaskah pa kaplja. V bistvu ne vem, to je sam moje razmisljanje... Kaksen je pa piscanec v cokoladni omaki? A mi posljes recept...men je dobro vse kar je s cokolado...mljask Korencek pa skuham na pari in potem pretlacim z vilico al pa palicnim, pa mal mleka dodam, da je bolj tekoc, al pa se kaksno drugo zelenjavo. Najlazja varianta pa je, da mu dam Hippovo kasico Mlad korencek Maja a tebe se zmer caka previjanje na storih? Kaj pa ce jo vidva s Krisom raj na morje popihata, pa naj oci sam isce svizce? Ameli, Evan tud pluva hrano, lezalnik sem ze 1x oprala, pa ga lahko spet, lupinica je pa vsa od korencka, brokolija, banane...Sam ne vem kako naj jo operem - mam Maxi Cosi, a je ze kera razmisljala o tem? Pa ne vem, kako Evan ve, da gre korencek najtezji dol s cunj, in lih takrat, ko ga jeva, najbolj pluva in kiha in kaslja, da leti tist korencek vsepovsod? KMA, ja ljudje so ratali ful nestrpni, mene najbolj pizdi (oprostite izrazu), ker ko grem cez prehod za pesce s tamalim, moram prav pazit, da me kaksen norc ne povozi. Da bi pa kdo ustavu in me cez spustu...no way. Enkrat se je moj lubi na sred prehoda ustavu in zaustavu avtomobile, da sem lahko sla cez z vozickom... Ce se mi pa kdo urine, mu pa povem svoje - se mi je v H&M enkrat ena mama pred mano zrinla in sem ji rekla, da je vrsta za mano in ne pred mano, pa da so za mano tud ludje ki cakajo...Se je neki prtozvala, pa je nisem smerglala 5 posto in jemogla it pol ful nazaj. Pety avtosedez bo Romer, za stolcek pa se ne vem. Evo, zdej sem pa odgovorila in se razpisal za vse te dni nazaj, ko nisem bla lih najbolj pr volji. Mi je danes postalo jasno zakaj, na obisk sem namrec dobila M. Jutri gremo na Roglo, ce bo lepo vreme, ker so od mojga starsi in sestricna s tamalim in srtic in teta ze tam in se gremo mal sprehajat. Se to: uceraj sem po CSIju gledala eno oddajo o otrocih z hudimi deformacijami (a je gledala kera slucajno)? Je bil en fantek, ki so mu prerezali lobanjo in mu potem z zickami vlekli kosti narazen, da mu je zrastlo 2 cm novih in se je obraz mal boljs oblikoval. V glavnem, vsakic, ko ga je pokazal, sem se zacela tult zraven in ko so ga peljali v operacijsko sobo, mi je skor srce pocu. Hvala bogu, da imajo nase zverce samo lazje razvojne tezave!!! Poljubcki vsem vasim malim cmockom!!! No, pa spet jokam...