|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
27.3.2006 12:05:56   
viv_
Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.
Marella, PDP 10.11.
Kaja11, PDP 15.11.
pluton, 19.11.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.3.2006 12:13:42   
krfjolca
Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.
Marella, PDP 10.11.
Kaja11, PDP 15.11.
pluton, 19.11.
Krfjolca, PDP 18.11.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.3.2006 12:18:06   
Luni
Še jaz se vam pridružim. PDP imam 5.11.2006, sicer pa bo to moj tretji otrok. Slabost je bila najhujša 14 dni nazaj, sedaj se pa počasi umirja, čeprav mi je še vedno po malem čez cel dan. Pomagam si tako, da jem takoj, ko začutim neprijetno draženje v želodcu. Zaenkrat pomaga, je pa še večji problem, če se pa preveč najem user posted image  Sicer sem pa zaspana, zvečer mrknem prej kot otroka user posted image  Upam, da se bo stanje kmalu normaliziralo in bom polna energije, kot v prejšnjih dveh nosečnostih. Prvi pregled je za mano, videl se je srček user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.3.2006 12:20:06   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.
Luni, PDP 5.11.
Marella, PDP 10.11.
Kaja11, PDP 15.11.
pluton, 19.11.
Krfjolca, PDP 18.11.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 329
27.3.2006 12:24:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

Aja1.... obvezno poročaj kako je bilo na pregledu. Če sem prav razumela je to tvoj drugi?... blagor tebi. Jaz bom svojo pikico videla šele v 10t.
Moram priznati, da se slabosti malo umirjajouser posted image .

Uf jaz tudi v 10. tednu čez 14 dniuser posted image , pa sem že čist nestrpna,... Slabost pa pri meni vedno huje, do 7. tedna je nisem imela v 7. tednu pa udarila kot strela z jasnegauser posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
27.3.2006 12:38:34   
krfjolca
Pri meni se je tudi začela slabost. Zdaj že nekaj dni. Traja samo dopoldne, nimam nobenega apetita, ker mi vse smrdi. Kar nekaj hrane sem že znosila tašči, ker se mi je na lepem zagnusila. Bruhala pa še nisem. Je bilo pa že blizu, sploh pasje hrane ne morem zavohat .... FUJ!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.3.2006 12:42:15   
Aja1
Punce, pol ste res uboge user posted image . Pri meni je sicer prisotna rahla slabost, ampak ni krize. No, pravijo, da je od 12t naprej lažje. user posted image Saj bomo kmalu tam!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 332
27.3.2006 12:45:43   
Anonimen
Oja aja 1 optimistuser posted image .
Meni pa kruh smrdi, tisti vonj, in ko mi je moj včeraj samo omenil žemljice sem skoraj bruhalauser posted image
Pa en kos klobase, ki je bil v hladilniku sem rekla, ali gre v smeti ali pa ga daš mački, jaz se ga ne bom dotikala, še zdaj ko se spomnim mi je slabouser posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
27.3.2006 12:54:16   
PIKA
Poskušajte zjutraj na tešče spiti metin čaj, da umirite želodec, odpovejte se kavici, ker ga razdraži. Meni je pomagalo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 334
27.3.2006 13:18:06   
Lana_s
Pozdravljene, tudi jaz se vam pridružujem.
Za pregled sem naročena v četrtek, po mojih izračunih pa imam PDP 25.11. 

No, da se malo predstavim. Stara sem 25 let, drugič noseča, doma imam majhnega divjakauser posted image  9.5 mesečno Tino, slabo še mi zaenkrat ni, ampak sem še čisto na začetku. Lani mi je nekje v 7 tednu postalo in trajalo do 12, potem pa je bilo vredu. Bilo pa je grozno, vse mi je smrdelo, vsa hrana se mi je gabila, upam da zdaj ne bo tak.

Lep dan še naprejuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 335
27.3.2006 13:31:56   
kaja11
Punce, ki imate probleme s slabostmi..... začnite jemati vitamine CentraMed Mami... tukaj sem prebrala, da so  dobre med nosečnostjo, pomagajo pa tudi proti utrujenosti in slabosti. Jem jih od petka in moram priznati, da je vsak dan malo bolje. Prej sem bila 1o dni čist povožena, skos bi spala, grozne slabosti,.... Ne vem, mogoče vitamini nimajo nič s tem..... sam probat ni greh, a neuser posted image

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 336
27.3.2006 13:33:45   
kaja11
Lana-s.....hudoooo.... ful boš imela majhno razlikouser posted image . A ste se zavestno odločili, al je pač ratalouser posted image . Mene skrbi kako nam bo zneslo, pa imam lumpa starega 17m..... pol pa kaj takega preberem in se kar potolažim.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 337
27.3.2006 13:36:04   
viv_
Mene skrbi, pa bo 3 leta razlike... Čeprav mi jih je veliko reklo, da je to ravno fajn razlika user posted image

Kaja 11, dej zameni trakec za starost ta prvega - sori, sem tečna, k sem noseča user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 338
27.3.2006 13:37:22   
Anonimen
kaja saj jemljem te tablete, ampak slabost je prišla in nič se ne da pomagat, na začetku je bilo tak, da sem nekaj pojedla, in je bilo vse ok, potem pa naenkrat ni več nič pomagalo, slabo mi je čez cel danuser posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
27.3.2006 13:44:25   
Lana_s
Ja, 18 mesecev bosta narazen, saj to ni tak malouser posted image  Če je bilo načrtovano? Bolj je šlo, če bo bo če ne pa neuser posted image  Mislila sma še enega imet pa da ne bi bilo prevelike razlike in je takoj ratalo. Morem povedat, da samo 1x nisma pazila in je bil očitno pravi trenutekuser posted image

Kje se pa dobijo te tablete?

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 340
27.3.2006 13:45:51   
Anonimen
v lekarni user posted image

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
27.3.2006 13:47:11   
katy.25
katy.25, PDP 1.11.
Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.
Luni, PDP 5.11.
Marella, PDP 10.11.
Kaja11, PDP 15.11.
pluton, 19.11.
Krfjolca, PDP 18.11.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
27.3.2006 13:52:37   
viv_
Jaz bom pomoje na koncu pristala med oktobrkami, ker sem bila v prvo 3. tedne pred rokom... PDP sem imela 6.1., rodila sem pa potem 19.12. user posted image

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 343
27.3.2006 13:58:44   
Monika79
Pozdravljene punce user posted image user posted image

Tudi jaz se javljam tukaj med novemberkami, da se vam malo predstavim, stara sem 26 let, to je moja 1 nosečnost, zadnja M je bila 18.2.2006, ker pa še nisem bila pri G (prvi pregled je 13.4., takrat bom v 8 t) tudi točno ne vem kdaj je moj PDP, samo po mojih izračunih je okrog 25. novembra user posted image user posted image  - tako, da sem nekje v 5 tednu user posted image user posted image
Moje počutje je še zaenkrat vredu, tu pa tam malo slabosti, brez bruhanja, včasih skozi dan postanem malo omotična, tako, da se moram kar hitro usest, ampak bo boljše user posted image user posted image user posted image  drugače pa me močno bolijo prsa, tako, da se jih niti prav ne smem dotaknit, drugače pa je počutje vredu user posted image

Zanima me punce kdaj so se vam začele slabosti? ker pri meni se kažejo le v minimalnih odmerkih user posted image user posted image user posted image
Še katera mogoče uporablja druge tabletke z vitamini, razen folno kislino?

tako punce božajmo svoje trebuščke, da bodo naše pikice veselo rasle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 344
27.3.2006 13:59:02   
Aja1
Jaz sem v lekarni vprašala, če imajo Centra med mami, pa me je le začudeno pogledala in rekla, da prvič sliši. user posted image  Potem se pa kar Tifol spet kupila.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.3.2006 14:01:45   
Monika79
Sem vedela, da sem nekaj pozabila user posted image user posted image  kako ste si naredile trakec?

Pa malo bolj sem postala pozabljiva in zmedena od kar sem user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako, da se sama sebi včasih smejim user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 346
27.3.2006 14:09:18   
viv_
Jaz sem tisti CentraMed mami kupila v eni zeleni lekarni (kjer imajo zeliščne in te zadeve).

Meni v prvo ni bilo NIKOLI slabo, zdaj mi pa je malo občasno... Ampak ni sile. Začelo se je pa v 8.tednu. Se pa da preživet.

Za trakec pa jaz imam baby-gaga. Greš na http://www.baby-gaga.com, pa tam klikneš pregnancy ticker, potem daš pa HTML kodo v opis.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 347
27.3.2006 14:43:59   
andreja 07
da se še jaz malo javim
najprej čestitke vsem novo pečenimuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no jaz sem se že javila ampa sedaj sem pa skoz bila okol zdravnikov in nekako nisem našla časa,da se javim namreč na obrazu so se mi pojavili ogromni grozni gnojni mezuli ki so tok agrsivni da sem v soboto mrala na urgenco v lj sedaj je malenkost bolje ampak ne kaj dosti.moj rok bi moral biti 18.11.06 ampak mi je moja G rekla da bo 18.10.,Ker sem debela in nosim dvojčke,in mi žesedaj grozno otekajo noge. jaz imam sentramed mami sam učinka kakega ekstra ni sem ga pa dobila v lekarni cena 1692.00sit

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 348
27.3.2006 14:51:02   
Aja1
Andreja, ti si Dolenjka....v kateri lekarni si dobila Centra med mami? Jaz sem vprašala v tisti nasproti ZD (NM), pa ga nimajo.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 349
27.3.2006 15:54:42   
MINEJA
katy.25, PDP 1.11.
Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.
Luni, PDP 5.11.
Marella, PDP 10.11.
Kaja11, PDP 15.11.
pluton, 19.11.
Krfjolca, PDP 18.11
Mineja, PDP 1.11.

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?