|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
29.3.2006 12:21:34   
marella1
Moje slabosti pa so se začele v 6t in so od tedaj moj stalni spremlevalec, od ponedeljka pa je moja najboljša kolegica WC školjka. Kave pa jaz ne pijem že 3 tedne, nekako takrat ko sem zvedela za user posted image  sem se je tudi odpovedala. Danes poskusim še z metinim čajem.

pa pa

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.3.2006 12:28:03   
viv_
Jaz se kavi nisem odpovedala. Tudi v prvi nosečnosti sem jo pila. Sem se pa omejila, da popijem samo eno na dan in to takoj zjutraj. Pa toliko sem se disciplinirala, da zjutraj nekaj pojem - ali banano, ali jogurt... da ni kava na prazen želodec.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.3.2006 17:19:25   
MALINČICA
Ema79, PDP 1.11.
Mineja, PDP 1.11.
katy.25, PDP 1.11.
Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.
***pika***, PDP 2.11.
Luni, PDP 5.11.
atanja, PDP 6.11.
Marella, PDP 10.11.
Kaja11, PDP 15.11.
Krfjolca, PDP 18.11. 
Andreja07, PDP 18.11.
pluton, PDP 19.11.
danaja1, PDP 24.11.
Lana_s, PDP 25.11.
Malinčica, PDP 13.11.

Tako, da še sebe dodam!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 378
29.3.2006 17:25:44   
Anonimen
evo me še ena novembrka

PDP 17.11.

user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
29.3.2006 17:46:42   
Višnja
Pozdravljene novemberke.
Še ena nova user posted image med vami. Po izračunih naj bi bil PDP 27.11.. Zdaj sev v 5 tednu, pregled pa imam šele 19.04. to pomeni v 8 tednu. A ni to malo pozno????
Včasih me obide kakšna slabost, glavobol, skrbi pa me le bolečina, ki jo čutim v predelu jajčnikov.Prebrala sem , da to teži kar številnim nosečnicam in da ni razloga za paniko. Je to res?
A je katera opazla, da je manj kot prej? Enostavno nimam apetita.Kar se mi zdi zelo čudno.

En sončen pozdaravček

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
29.3.2006 18:20:14   
Anonimen
Višnja, jaz imam 1. pregled šele v 10t user posted image

(odgovor članu Višnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
29.3.2006 19:34:54   
ema79
oj! Višnja, to se nimaš kaj za sekirat. Jst sm tudi imela prvi pregled v 8 tednu. Naslednjega pa imaš potem okoli 12 tedna oz. pred pregledom NS,če se odločiš zanj.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 382
29.3.2006 20:54:05   
Capyka
Evo, tudi jaz...

PDP 10.11.06. user posted image

Uspelo po petih letih v 2. ICSI postopku.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 383
30.3.2006 6:59:38   
Monika79
Halo punce

Meni je G rekla, da naročajo na prvi pregled od 8-10 t, tako da ni panike user posted image user posted image  tudi jaz sem naročena v začetku 8 tedna user posted image user posted image  aja moj PDP pa je 25.11.2006 tako, da me lahko dodate user posted image user posted image

Tudi jaz nimam pretiranega apetita, pa tudi mene zašpika tu in tam v predelu jajčnikov, tako, da vse to pomeni, da pikica raste user posted image user posted image user posted image  in tako je treba

uživajte user posted image

user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
30.3.2006 7:50:05   
Aja1
Ema79, PDP 1.11.
Mineja, PDP 1.11.
katy.25, PDP 1.11.

Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.
***pika***, PDP 2.11.
Luni, PDP 5.11.
atanja, PDP 6.11.
Marella, PDP 10.11.
Capyka, PDP 10.11. 
Malinčica, PDO 13.11.
Kaja11, PDP 15.11.
tinyP, PDP 17.11.
Krfjolca, PDP 18.11. 
Andreja07, PDP 18.11.
pluton, PDP 19.11.
danaja1, PDP 24.11.
Lana_s, PDP 25.11. 
Monika79, PDP 25.11.
Višnja, PDP 27.11.

Punce, tole je zdaj malo dopolnjen seznam.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 385
30.3.2006 9:13:29   
viv_
Ojla,

uuuuuuuuuuuuuuu, koliko nas že je user posted image user posted image user posted image .

Moje slabosti so igleda minile, apetit se mi vrača, tako da gre vse po planih user posted image user posted image user posted image  Sploh sem pa vesela, ker je končno sonček! Jupi!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
30.3.2006 9:30:46   
Aja1
viv, tudi jaz sem full vesela, da je sonček zunaj....upam, da bo vreme zdržalo cel dan in da bo tudi popoldne prav lep sonček. user posted image  Komaj čakam, da grem domov iz službe.... sem že zdaj zmatrana user posted image

Ja, zdaj nas je pa že kar veliko. Če se še kakšna najde, pa naj se vpiše v seznam. Mogoče bi seznamu lahko dodale še kje naj bi rodile.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 387
30.3.2006 9:48:54   
kaja11
O madona kolk nas je žeuser posted image user posted image  
Viv.... iz tvojih postov imam občutek, da te bo kar razgnalo od energijeuser posted image user posted image . Po moje se pozna, da ste nekatere 14 dni pred mano in ste že bol na koncu prvega tromesečja... kar se seveda pozna na počutju.
Jaz tudi komaj čakam, da me bo ponovno razganjalo od energije... še vedno sem v spalni fazi. Neki razmišljam, da bi jutri dopust vzela.... da bi lahko cel dan spalauser posted image  Po drugi strani mi je pa malo škoda dnevauser posted image

A že kaj razmišljate o morju?? Jaz imam že rezervirane tri tedne na otoku... od 22 tedna naprej. A boste ve šle na otok??? al raje nauser posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 388
30.3.2006 9:52:28   
viv_
kaja11 - ja, upam, da me bo držalo... Sej sem bila že v prvo taka.

Mi gremo poleti za 3 tedne v Grčijo. S trajektom, pa potem s šotorom po otokih. Gremo pa Krf - Lefkas - Kefalonija - Zakintos. Takrat bo že sploh super... Trebuha še ne bo ogromno, ampak tisti najbolj "rizični" meseci bojo pa mimo. To smo si izbrali zato, da bomo čim več na plaži in v morju (zaradi Mirne), pa da si kaj lahko tudi pogledamo (mami in ati).

Jaz sem malo obremenjena s potepanji, tako da že razmišljam, kaj bomo počeli drugo leto poleti, ko bo še mali škrat z nami user posted image .

Zdaj za 1. maj greva z možem v Amsterdam. Pa ne bom mogla probat kukijev user posted image , tamala gre pa z mojimi na morje.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 389
30.3.2006 10:02:01   
Aja1
Midva greva tudi na poleti za enih 14 dni na morje....ampak ne greva tako daleč, kot Kaja in viv. Po vsej verjetnosti bova kar nekje v Istri. Si pa skoraj da ne znam predstavljat, kakšne bomo že takrat (tam 5,5 do 6 mes). Upam, da trebuh še ne bo prevelik in da ne bom že vsa nerodna user posted image  Vem pa to, da bom pojedla goro sladoleda....njami user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 390
30.3.2006 10:10:06   
viv_
Aja1, jaz sem imela prvič rok januarja. Na morju sva bila avgusta, pa sem mislila, kakšen trebuh imam... pa če sedaj pogledam tiste slike, se sploh ne vidi trebuha user posted image user posted image user posted image . Tajkrat me je zagrabila neka panika, pa noseča, pa gor in dol in sva šla na Murter (prej sva vedno potovala poleti). Mi je bilo takoooooooooooooooo žal, da sem rekla, da niti slučajno ne bom tega ponovila... Tako da res upam, da bo vse OK, da bomo šli lahko v Grčijo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 391
30.3.2006 10:16:46   
kaja11
Jaz sem imela pa prvič rok konec oktobra in niti slučajno nisem hotela iti na otok noseča. V končni fazi sva se odločila za Rabac.... gužva, gužva, gužva,... en na drugem smo ležali na plaži... ko sva prvi dan prišla na plažo sem kar cepetati začelauser posted image ... po 10 dneh sva šla domov in preživela zadnjih 5 dni doma, kjer sva 100x bolj uživala. Tudi midva sva navajena bluzit poleti.
Takrat sem si obljubila, da naslednjič ne bom tok komplicirala, ko pa sem včeraj prebrala Pušenjakovo mnjenje, sem se pa spet malo zamislila.

Viv... tebe zadolžim, da me spraviš k pameti, če bom spet začela komplicirati, ko se bo bližalo poletje.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 392
30.3.2006 10:21:28   
ema79
Ojla Dekleta! Tudi jst Gem Avgusta Za dva tedna na morje na Vir. sj po moje takrat še ne bo panike,ampak vseeno je fajn, da se prej pozanimaš kje je prva Bolnišnica pa najhitrejšo pot do tam! Mene bl zanima kok se ti pozna V 21 tednu, k grem za birmsko botro pa tamkajšnji lokalni župnik nč ne veuser posted image za mojo koruzo user posted image in nosečnost pa ne bi rada mojga nečaka zafrknala kej!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 393
30.3.2006 10:25:14   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11
in preživela zadnjih 5 dni doma, kjer sva 100x bolj uživala. Tudi midva sva navajena bluzit poleti.
Takrat sem si obljubila, da naslednjič ne bom tok komplicirala, ko pa sem včeraj prebrala Pušenjakovo mnjenje, sem se pa spet malo zamislila.

Viv... tebe zadolžim, da me spraviš k pameti, če bom spet začela komplicirati, ko se bo bližalo poletje.user posted image

Kaj je pa napisal?

In ja, obljubim...

Jaz imam v juniju še ene par poletov... ampak so vsi kratki, 2 uri max. Pa sem malo šnofala po MON-u in sem prebrala, da ti so OK, da škodujejo bolj medcelinski in nad 4 ure. Pa saj, v prvi nosečnosti sem tudi letela...

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 394
30.3.2006 10:30:20   
Višnja
En topel pozdravček vsem,
ja, tudi mene zanima kako je s trebuščkom, kdaj bo začel rasti oz. kdaj postaja viden. Kako pa je z letalom v nosečnosti??? Mi sva načrtovala proti koncu poletja it nekam daaaaallleeeečččč....pa to leto ne bo nič. Do katerega meseca lahko nosečka potuje z letalom???

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 395
30.3.2006 10:37:34   
kaja11
"V nosečnosti kadarkoli odsvetujem dopustovanje na kateremkoli otoku kjerkoli, če tam ni porodnišnice ali če prevozi do porodnišnice niso absolutno zanesljivi in hitri.".... To je on že večkrat napisal.... s tem, da se mi on glih ne zdi tisti tip G, ki fuul komplicira.
Pa saj je vseeno.... itak se moramo same odločiti. Zaenkrat grem na otok.... če bo do takrat vse v redu seveda.

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 396
30.3.2006 10:41:16   
kaja11
Višnja.... kar se trebuščka tiče je pa čisto odvisno od tebe. V prvi nosečnosti se mi je trebušček malo bolj konkretno videl po cca 22-23 tednu. Na morju sem bila v 26-27t... sama sebi sem se zdela kot nilski konjuser posted image . Ko pa sedaj gledam te slike in slike v 39tuser posted image . S tem, da sploh nisem imela ogromnega trebuha... 100cm okoli pasu (pri popku) pred porodom.
Pravijo, da se drugič dosti prej vse skupaj vidi. 

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 397
30.3.2006 10:41:44   
viv_
Mislim, da od 7. meseca naprej na letalo ne jemljejo več.

Mi imamo na ladji bolnišnico user posted image . Pa v tolažbo mi je tudi to, da je šlo v prvo vse OK.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 398
30.3.2006 11:25:35   
Aja1
No, potem še ne bomo tako zelo ogromne na morju. user posted image  Joj, jaz že komaj čakam, da se spet malo zleknem na plažo in se potem osvežim v morju....ojoj... še 3,5 mesecev.....potem pa "švrk" na morje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj ste pa tiste, ki ste bile že noseče, oblekle prve nosečniške hlače?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 399
30.3.2006 11:36:30   
viv_
Meni se zdaj že kar malo pozna... sploh zvečer.

V prvo sem se poročila v tretjem mesecu, pa se niti približno še ni videlo. user posted image  Hm hm... Mislim da sem takrat začela nosečniške hlače nosit potem septembra - oktobra, ko sem jih rabila za v službo, pa se nisem mogla več "švercat" s poletnimi cunjami...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?