|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
27.3.2006 16:17:43   
atanja
katy.25, PDP 1.11.
Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.
Luni, PDP 5.11.
atanja, PDP 6.11.
Marella, PDP 10.11.
Kaja11, PDP 15.11.
pluton, PDP 19.11.
Krfjolca, PDP 18.11.
Mineja, PDP 1.11.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 351
27.3.2006 16:36:32   
mis
Lep pozdrav novembrke!
Se opravicujem, da se mesam, ker nisem novembrka, ampak malo gledam vaso posto in Aja 1, jaz sem tudi iz NM, sem pa med oktobrkami...
Vsem user posted image cestitke.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 352
27.3.2006 16:45:50   
atanja
Ojla!
Dekleta, men je vsak dan tako slabo da vsaj enkrat na dan bruham. 
Tako da sem šla kakšno kilo celo dol. Ampak se trudim ful piti in jesti vseen.

Vsem ki ste se nam pridružile ČEESTITKE. Aja1 sporoči kako je bilo...

Jaz ga imam šele čez en teden 9t 3dni in me tako ferbec matra.
Pa v službi mamo ena nesoglasja k nimamo nič zrihtano tako da jim ne bom povedala dokler se mi ne vidi, čeprav šefi niso proti nosečnosti mi je vseen mal zopern povedat.

Lep pozdravček

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 353
28.3.2006 7:33:12   
Aja1
Dobro jutro srečke user posted image !
Kako ste?

Evo poročilo od včerajšnjega pregleda. Vse je ok, naša pikica je velika 1,95 cm. user posted image  Po zadnji M naj bi imela rok 2.11., po UZ pa 29.10., tako, da bom mogoče oktobrka. Je G rekla, da bo bolj natančen rok določen pa kasneje (zdaj pa ne vem, al na NSuser posted image ). Tako, da zaenkrat še ostajam novembrka. Je bilo pa že prav lepo videt glavico in trupek. Rokice in nogice se pa razvijajo. Pa srček je delal 100/uro. Moj user posted image  je bil full navdušen.

Mis, kdaj imaš pa ti rok? A na NS si se naročila v NM?

Božajte svoje bušije! user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
28.3.2006 8:23:20   
kaja11
Aja1user posted image user posted image user posted image ...... za lepe novice. Meni so povedali, da se na nuhalni spreminja datum PDP. Glej, da nam ne boš ušla.

Viv.... na tvoj ukaz sem spremenila trakecuser posted image . Sploh nisem opazila, da je zastareluser posted image . Nekje sem bralauser posted image , da je drugega otroka treba imeti takoj, ali pa mora biti razlika tri leta in več. Očitno ste to vse upoštevale.... razen mene sevedauser posted image
Drugače pri meni nič novega.... rahla slabost, zaspanost.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 355
28.3.2006 8:33:08   
viv_
Aja1, čestitke! user posted image

Kaja11, pridna! user posted image

Meni je bilo včeraj slabo, ful, dones je pa OK. Pa še ves popoldan smo skakali okol, ker smo iskali bicikel za Mirno. Zvečer sem samo dol padla. Ponoči se pa ful zbujam. Se je že začelo... Komaj čakam november user posted image  

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 356
28.3.2006 11:07:00   
Luni
Oj, nosečke!
Jaz se počasi pobiram ven iz slabosti user posted image user posted image user posted image  . Toliko sicer še čutim, da vem, da se z menoj nekaj dogaja, drugače se pa kar dobro počutim, Upam, da je to konec user posted image  slabosti. Vidim, da se pogovarjate o vitaminih: tudi jaz jemljem Centramed mami. Če ne drugega, na nohtih mi je poznat user posted image user posted image user posted image  .
Pa-pa

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 357
28.3.2006 11:39:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PIKA

Poskušajte zjutraj na tešče spiti metin čaj, da umirite želodec, odpovejte se kavici, ker ga razdraži. Meni je pomagalo.

Ravnokar upoštevam tvoj nasvet in se nalivam z metinim čajemuser posted image , upam, da bo pomagalo kaj.user posted image

(odgovor članu PIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: že kakšna novemberka?!
28.3.2006 11:42:17   
Vanček*
Aja1..ja sem pa imela lani rok 03.11.pa sem se non stop šalila, da ne bom rodila kje 01.11. in kaj se je zgodila????
Rodila sem 01.11. ob 2.45 prelepo deklico.....

Škoda da nisi v naslov napisala Novemrbke 06, jaz sem mislila da so lanske novembrke začela z novo stranjo in sem šla brat vas letošnje bodoče mamice...

Lepo bodite in se še beremo...

LP Vančo

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 359
28.3.2006 12:43:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

IZVIRNO SPOROČILO: PIKA

Poskušajte zjutraj na tešče spiti metin čaj, da umirite želodec, odpovejte se kavici, ker ga razdraži. Meni je pomagalo.

Ravnokar upoštevam tvoj nasvet in se nalivam z metinim čajemuser posted image , upam, da bo pomagalo kaj.user posted image

Pri meni ne deluje to. Ravnokar se mi je dvignilo tak, da sem školjko objemalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
28.3.2006 13:08:00   
ema79
Ojla! Jst tu čisto nova. Moj PDP je 1.11.2006,prejšnji teden bila na prvem pregledu,ni lepšga kot videt  tak micen fižolček. Je moj prvi pri starosti 26 let. Upam,da bo vse v redu. Nič mi ni slabo,edino prekajenega sira,kisem ga prej oboževala,ne morem videt več. Lep pozdrav vsem in iskrene čestitke!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 361
28.3.2006 18:13:13   
atanja
Dober dan dekleta! Kako ste danes?
Me mal ferbec matra, če katera od vas študira? Namvreč jaz študiram ob delu in mi gre ful počas, ampak bi rada dokončala. Sam ne vem ali živim v sanjah a je to res mogoče?user posted image
UPam da me bo lenost in slabost minila čimprej da bom lahko več izpitov naredila do novembra!
lp

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.3.2006 18:18:07   
viv_
Jaz delam podiplomca - za napisat imam še magistrsko nalogo. Izpite že imam. Mi je pa šef dal rok, da morm magistrirat preden se vrnem iz porodniške.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 363
28.3.2006 18:51:31   
krfjolca
Čao, bejbe!
Ja, slabosti so se zdaj orenk začele. Danes sem že cel dan nikakva, k sreči nisem imela službe. Jedla nisem nič, ker ne morem. Metin čaj ni pomagal, CentraMed Mami pa tudi ne.

Drugače pa jaz študiram, ja. Stara sem 23 in sem v 4. letniku. Upam, da mi bo uspelo do novembra naredit čimveč izpitov, vseh gotovo ne, upam pa, da večino. Sem pa že vpisala temo diplomske naloge in jo bom tudi že začela pisat. Sva se pa z mentorico zmenili, da bo zagovor jeseni 2007, kar je zame idealno. Takrat bo pikica stara že eno leto in mislim, da bi moralo tudi z diplomo že kaj ratat do takrat.
Drugače pa zraven delam honorarno kot spiker na radiu, kar mi nanese približno 50.000 mesečno. Pa še 50.000 štipendije, pa je že kar v redu plača. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 364
29.3.2006 0:29:49   
***pika***
Se oglašam na hitro, ker imam gnečo s časom...

Čestitke vsem novim user posted image
Moj PDP je zaenkrat še 2.11, tako da me lahko date na seznam.

Sem pa ful srečna, ker je najhujše slabo počutje (popldanske slabosti in huda napihnjenost) končno minile in že par dni živim skoraj tako kot ne bi bila noseča.user posted image
le kondicija je povsem na psu zaradi počivanj prejšnji mesec. Tako da v glavnem hodim po ravnem, v breg pa ne gre ravno ...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 365
29.3.2006 7:59:40   
Luni
Dobro jutro, nosečke!

Kako ste spale? Kavica vam že diši? Meni še ne user posted image  , pa taka kofetarca sem bila. Tudi jaz sem študentka, izredna. Nameravam diplomirat pred novembrom. Zdaj imam še eno seminarsko in diplomo user posted image user posted image user posted image  . Upam, da se ne bo kaj zakompliciralo!

Pa-pa

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 366
29.3.2006 8:24:49   
Aja1
Ema79, PDP 1.11.
Mineja, PDP 1.11.
katy.25, PDP 1.11.
Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.
***pika***, PDP 2.11.
Luni, PDP 5.11.
atanja, PDP 6.11.
Marella, PDP 10.11.
Kaja11, PDP 15.11.
Krfjolca, PDP 18.11. 
Andreja07, PDP 18.11.
pluton, PDP 19.11.
danaja1, PDP 24.11.
Lana_s, PDP 25.11.

Nekaj sem vas dodala na seznam, vse ostale se pa še vpišite. user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 367
29.3.2006 8:31:04   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: ***pika***
Sem pa ful srečna, ker je najhujše slabo počutje (popldanske slabosti in huda napihnjenost) končno minile in že par dni živim skoraj tako kot ne bi bila noseča.user posted image

Isto pri meni! Tooooooooooooook sem vesela... Sploh, ker se bližajo prvomajski in me je bilo kar strah, kako bom prenesla 10 ur vožnje. Ampak zdaj sem super! user posted image user posted image user posted image

A se s kremicami že kej mažete? Jaz imam zvečer že kar orenk trebušček, zgleda, da se v drugo res prej "napihneš" user posted image  

Lepo se imejte punce... se še kaj oglasim čez dan user posted image

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 368
29.3.2006 8:36:52   
ema79
dobro jutro dekleta! Veš Luni,pri men e pa to lih najhujš, k men pa ta kufe še kr tok diši, pa cigaretki. Komi se zadržujem, da vsega zelo,zelo po malem zaužijem. Upam, da mi bo kmalu to uspelo čist nehat. Drgače pa ud jst še mam za dokončat 5 izpitov in diplomo, sam to mi do novembra ne bo uspelo. Lep Dan Vsem!

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 369
29.3.2006 8:39:19   
Aja1
Tudi moje počutje je kar dobro user posted image ....le utrujenost me daje! Zvečer sem pa tudi jaz napihnjena kot balonček. Danes sem si oblekla pa preozke hlače user posted image ....me že zdaj tiščijo. Si bom mogla kar gumb odpet user posted image , ker drugače ne bom zdržala do 17h, ko zaključim s službo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.3.2006 9:30:34   
marella1
Dobro jutro vsem user posted image

Jaz ne vem, ampak se mi zdi da je bil včeraj res en čuden dan. Danes se tudi jaz počutim kot prerojena (moram kar potrkat). Drugače pa sem tudi jaz še študentka (absolventka) in imam samo še diplomo za napisati in upam da mi bo uspelo do novembra.
user posted image  vsem novim nosečkam

pa pa

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 371
29.3.2006 11:12:46   
Monika79
Da se še jaz malo pridružim user posted image user posted image user posted image  tudi meni je še samo ostala diploma za pisat, tako, da upam, da mi do novembra upe do konca napisat user posted image user posted image user posted image  mislim, da se bom potrudila in jo čimprej napisala user posted image

Moje počutje je še vedno vredu, tu pa tam mi malo slabo postane, ampak ni tako hudo, komaj čakam, da grem v 8 t na pregled k G, da vidim kaj najina pikica dela user posted image user posted image user posted image

želim vam prijeten dan user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
29.3.2006 11:16:38   
Lana_s
Tudi jaz sem še študentka, sem v zadnjem letniku, še imam pa kar nekaj izpitov, no 4 + še nekaj obveznosti. Lani sem glih junija rodila, ko so bili izpitni roki tak da sem samo februarja naredila dva izpita potem pa celo leto nič in me je vse za letos počakalo. Upam, da mi bo letos uspelo končat, ker se mi že predolgo vleče.

Slabosti še zaenkrat ni in upam da bo tako tudi ostalouser posted image  Kdaj pa so se vam začele slabosti?

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
29.3.2006 11:25:52   
kaja11
Meni so se slabosti začele kar takoj... v 5t. Sedaj je malo bolje... v bistvu sem imela na začetku skos tigra, zdaj imam pa "samo" mačkauser posted image . Zaspim pa še vedno ob 20.00. Včeraj smo bili celo popoldne po trgovinah. Ma kancu sem se tako slabo počutila, da sem eni ženski skor glavo odtrgala, ker se je pred mano vrinila.user posted image  

LP

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 374
29.3.2006 11:37:49   
PIKA
Tudi moje slabosti so bile podobne hudim pijanskim mačkom, le brez glavobola. Trajale pa so 10 dni, dokler se nisem odrekla kavi in začela piti metin čaj. Sedaj sem kot roža.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?