***pika***
|
Glede na gužvo, ki so jo imeli pri G, moram reči, da so si v bistvu kar nekaj časa vzeli zame - sem se bala, da bo šlo bolj hitro (no, saj ni šlo počasi, da bi me pa ven metali, pa tudi nimam občutka). Se mi pa zdi, da mora človek kar spraševati in govoriti, če ne bi ga lahko hitreje odpravili - G me je malo vprašala kako in kaj sem. me okregala, ko sem povedala za koliko sem se zredila. Mi pojasnila, naj se vsak dan uro sprehajam, tudi če se mi ne da. Da naj jem jabolko, kadar sem lačna in zreduciram kruh ... - Mi prepovedala kake ful vzpone v gore - kar mislim početi z vzpenjanjem naj bi bilo sredogorje (kaki dve uri v breg bi šlo), ampak z veliko počitki, ker se ne smem pregreti. - Pa rekla, naj se čimveč pogovrjam z ženskami, ki so imele normalno nosečnost, da si ne bom po možnosti ustvarila kakih nepotrebnih strahov. - Pri ultrazvoku mi je razložila kaj vidi, pokazala, kaj je srček in da je vse OK in da je možnost SS zdaj zelo majhna. Potem je sliko ustavila in malčka zmerila. Sem ravno razmišljala, a ji lahko rečem za sliko, ko jo je že tiskala in mi jo dala. -Pa za nuhalno me je hotela naročiti, vendar le, če bi se v primeru, če bo kaj narobe, odločila za splav. če pa o splavu sploh ne razmišljam, je rekla, nima smisla, da me dajejo na nuhalno. Tako. Potem sva malo debatirali še s sestro. Napisala je vse za v laboratorij. jaz sem pa kar vprašanja postavljala in je pridno odgovarjala (morda tudi zato, ker se malce poznava). Materinsko knjižico, je rekla, bova pa drug mesec izpolnili. Tako da sem v grobem kar zadovoljna. Mislim, da si v strašni gneči kaj več niti niso mogli privoščiti. Slabe pol urce je trajalo vse skupaj. Zmerila mi je tudi prittisk in me stehtala. Pa o možnosti za telovadbo sva govorili. bazena pa sploh ne priporoča - jaz bi pa tako rada šla plavat.
|