|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke
26.3.2006 18:45:23   
Anonimen
krfjolca se popolnoma strinjam, kaj bi še pisali v vseh teh knjigah, če si ne bi vsake toliko zmišljevali kaj je boljše?user posted image  se čisto strinjam, da je najbljše poslušat svoje telo, glede otroka pa čimmanj komplicirat, saj baje že ko se rodi imajo v bolnici neki svoj način umivanja obraza z vatouser posted image , ja halo, kot, da mu bo kaj manjkalo, če ga bom umila kot sama znam. V glavnem ne komplicirajte, pa bo vse OK!
LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
26.3.2006 19:15:00   
***pika***
V bistvu je res - za eno stvar ful različni nasveti.
Glede plavanja - po moje bom šla plavat, samo moram najti kak bazen, ki nima preveč tople vode, preveč mrzle pa tudi ne, da jaz ne zmrznem user posted image

Ker sem malo stara za prvo nosečnost se sicer mislim paziti, ampak pretiravala pa res ne bom. Mislim, da je res najbolj prav, če poslušamo svoje telo.
Jaz sem včeraj zdrla pol kozarca vloženih gob (ki kao niso za nosečke), pa mi nič ni. Le črevesje se je končno malo bolj spucalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
27.3.2006 8:03:28   
Aja1
Dobro jutro souser posted image

Ste bile za vikend pa pridne....sem imela zdaj kar nekaj čtiva za prebrat user posted image user posted image user posted image

Kako smo? Kaj slabosti?user posted image Pri meni je ravno ni (mogoče zelo malo), ampak črviči me v trebuhu pa full....verjetno zaradi tega, ker sem nestrpna in komaj čakam, da grem popoldan na pregled in vidim svojo pikico, če pridno raste. Nazadnje je bila res samo pikica (6mm).  Koliko naj bi bila zdaj velika (8t in 4 d)? Mogoče katera ve?

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 303
27.3.2006 8:07:08   
tasha23
Jutro user posted image
moja pikica je pri 8,5 t bila 2,8 cm velika - računaj, da zraste nekje za 1 mm na dan.

LP

tashauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
27.3.2006 8:13:21   
Aja1
Hvala tasha23! Torej to ni več pikica, je že kar orng pika user posted image  ....joj, res komaj čakam....ampak strah me je pa vseeno .... user posted image  

kako pa kaj trebuščki? Jaz sem zvečer tako napihnjena, da moram že gumbe odpenjat pri hlačah....no, trenerka pa še ne tišči.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 305
27.3.2006 8:21:19   
kaja11
Aja1.... obvezno poročaj kako je bilo na pregledu. Če sem prav razumela je to tvoj drugi?... blagor tebi. Jaz bom svojo pikico videla šele v 10t.
Moram priznati, da se slabosti malo umirjajo, spala bi pa še vedno cel dan. Na začetku sem celo dramo okoli aerobike delala, zdaj bi pa itak samo spala.... kakšna aerobika neki user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 306
27.3.2006 8:28:04   
Aja1
Seveda bom poročala. user posted image

Ja, to bo moj drugi redni pregled (prvič 5t in 4d - samo vrečka, drugič (izredno)zaradi rjavih izcedkov na urgenci -6t in 1d -pikica 6 mm)...

Tudi jaz še pomislim ne na telovadbo, ker se mi čisto nič ne da....pa da bi telovadila....ni šans user posted image .  Sem že zjutraj zmatrana, da bi cel dan najraje spala. user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 307
27.3.2006 8:43:58   
viv_
Ojla punce!

Jaz sem za vikend preplesala eno poroko user posted image user posted image user posted image  Prav fajn! Na aerobiki sem se v ponedeljek poslovila, ker sem zvečer tako sesuta, da mi paše počivat. Slabo mi je pa sem in tja malo, ampak ni panike... Bom preživela!
Sem si pa začela trebuh mazat, ker sem zvečer že prava user posted image user posted image . Še dobro, da je ena moja prijateljica februarja rodila, sem si že rezervirala njene hlače user posted image

Za vikend gremo pa na morje, če bo lepo vreme... user posted image

Aja1, poročej, kako je bilo na pregledu...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
27.3.2006 9:18:26   
krfjolca
Mene pa spet skrbi user posted image user posted image

Včeraj popoldne sem na hlačkah opazila malo krvi - sicer samo kapljico - nekakšna gosta sluz čokoladne barve, potem je ni bilo več. Danes zjutraj me je pa orekg krč zagrabil - tako kot pri menstruaciji user posted image
Ne vem, ali bi morala zdravnika klicat?

Se mi je zdelo, da je prelepo, da bi bilo res ...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 309
27.3.2006 9:38:12   
Aja1
Krfjolca, če te fejst skrbi, pokliči G in vprašaj, kaj narediti.
Jaz sem imela na začetku ogromno problemov s temi rjavimi izcedki in verjamem, da te zelo skrbi. Jaz sem takrat poklicala G in je rekla, da če je izcedek rjav (da ga ni veliko), da se ne vidi sveža kri in da te nič ne boli, da potem ni panike. če pa bi bilo tega več, pa naj pridem na pregled. Ker mi ni dalo miru (stalno sem bila na wc-ju in gledala, če se je ulilo user posted image , strah me je bilo non-stop), sem jo čez nekaj dni še enkrat poklicala in ker je imela dopust sem odšla kar na urgenco, kjer so me še enkrat pregledali in bilo je vse ok. Dobila sem ene tablete in zdaj je ok (vsaj upam...danes izvem).
Mi je pa G rekla, da jih ima na začetku veliko rjave izcedke.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 310
27.3.2006 9:38:45   
kaja11
Krfjolca, jaz sem imela med prvo nosečnostjo 14 dni rjav izcedek (v 15 tednu). Seveda sem šla takoj na urgenco, kjer me je G pogledala in razložila, da do teh stvari pač prihaja. Opozorila me je tudi, da bo prišlo ven še par večjih kosov (to je videla pri ginekološkem pregledu) in da naj se ne prestrašim.
Skratka... te stvari so lahko del normalne nosečnosti ali pa tudi ne. Jaz bi na tvojem mestu šla do G.... da te potolaži. Drugače boš konstantno v strahu hodila na WC. Tako zgodaj ti tudi ene tablete predpišejo če imaš krče ali pa izcedke (Dabraston po moje).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 311
27.3.2006 9:43:34   
krfjolca
Sem jo ravno klicala, pa je rekla, da naj pokličem, če bi se še pojavilo in v večji količini, drugače pa ni nič hudega. Pregled imam sicer prihodnji četrtek, upam, da bo zdržalo do takrat.
Za krč pa študiram, da mogoče ni bilo to to user posted image
Sem bila malo zaprta ... pa ravno kavico sem spila, tako da sem mogoče zamešala krče in zvijanje ... Upam

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 312
27.3.2006 9:51:57   
marella1
Pozdravljena srečke user posted image

Že nekaj časa vas berem sedaj pa sem se odločila, da se vam pridružim. Stara 25 let, prvič user posted image . Prvi pregled sem imela 22.3. user posted image  se je videl, drugega pa imam 5.4. saj mi je gin. odkrila polip, ki ga bo potrebno odstraniti. To naj ne bi vplivalo na mojo nosečnost, čeprav po pravici povedano me je kar malo strah. Upam, da bo z user posted image  vse OK. Je imela katera podobne težave oz. mogoče katera ve kaj več?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 313
27.3.2006 9:52:11   
Aja1
Krfjolca, zdej pa samo pozitivno gledat naprej! user posted image user posted image user posted image  Koliko si pa noseča?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 314
27.3.2006 9:55:58   
Aja1
Marella1, najprej dobrodošla med nas user posted image  novembrke! user posted image user posted image user posted image
Glede polipa ti ne morem nič povedat...mogoče bo katera druga, drugače pa piši Pušenjaku na med.over.net (forum ginekologija in porodništvo).
Kdaj imaš pa PDP?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 315
27.3.2006 9:58:42   
krfjolca
Sem zdaj v 7. tednu user posted image

Sem šla pa ravno kakat - Jeeeeeeiiii, pol res ni bil krč user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 316
27.3.2006 10:02:14   
marella1
Se mi je zdelo, da sem nekaj pozabila user posted image  PDP 10.11.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 317
27.3.2006 10:12:51   
kaja11
Krfjolca.... take krče imam jaz vsak danuser posted image  

Marella1... dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 318
27.3.2006 10:25:55   
viv_
marella 1, wellcome!user posted image

A bi nardile en nov seznam?

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 319
27.3.2006 10:56:01   
Aja1
Ja, dejmo!

Aja1, PDP 2.11.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 320
27.3.2006 11:01:03   
viv_
Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 321
27.3.2006 11:01:52   
marella1
Aja1, PDP 2.11.
viv, PDP 2.11.
marella, PDP 10.11.

< Sporočilo je popravil marella1 -- 27.3.2006 11:03:04 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 322
27.3.2006 11:26:52   
kaja11
Aja1, PDP 2.11.
Viv, PDP 2.11.
Marella, PDP 10.11.
Kaja11, PDP 15.11.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 323
27.3.2006 11:51:33   
pluton
Pozdravljene punce,

se ena novemberka sem vam pridruzuje. Torej na kratko 1user posted image , stara 30 let, zadnja menstruacija 12.2, PDP 19.11. zadnje 4 dni se zacenjajo slabosti predvsem zjutraj, ko moram takoj nekaj pojesti. Predlagali so mi sadje in to celo deluje in sele potem pojem nekaj konkretnega, ko se mi malo umiri zelodec. Prvi pregled sem ze imela v 5t in se je videla vrecka ter mala pikica sedaj pa cakam na naslednjega konec tedna da vidimo user posted image . Sedaj sem ze v 6t.
Ali imate kaksno priporocilo glede slabosti v zelodcu?

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 324
27.3.2006 12:04:02   
marella1
Pluton user posted image , dobrodošla. Tudi jaz se pridružujem tvojemu vprašanju glede slabosti. Kajti pri meni je prisotna cel dan user posted image .

lp

(odgovor članu pluton)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?