|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: že kakšna novemberka?!
21.3.2006 20:52:30   
atanja
Opa ste pa bile pridne-mi je kar vzelo čas za branje. Bi si mogla vzet še kakšen dan dopusta da preberem vse.user posted image
Lep pozdrav in čestitke vsem novim mamicam.
Jaz sem prejšni teden obupavala nad školjko, ker pa mi je blo tako groz slabo.. pa še ni se mi dal nč kej prevč premikat. Kosila sem kar v sobi preživela ker mi je blo slabo, pa pol jih ni vedlo kaj mi je-in sem uradno sitna , in nedružabnauser posted image . ko bi oni vedl....
Zdaj pa mi je malo boljš in upam da bo vsaj pri tem ostal, da bom lahko normalno delala-poskusla bom do konca ostat v službi.
ČEstitke pa tudi vsem ki ste bile na pregledih in dobile dobre novice-jaz mam šee za čakat.
Lep pozdravček

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Novembrke
22.3.2006 7:44:04   
danaja1
Ojla!

Tudi jaz imam po izračunu rok 24.11.2006.
Komaj čakam, upam samo da bom te tri mesece v redu kot tudi pikica ki je na poti.
user posted image user posted image user posted image
No skupaj bomo prebrodile vse te mesece, kajne.
Pozdravček vsem

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.3.2006 8:09:57   
Aja1
Punce dobro jutro! Kako ste kaj danes user posted image ? Meni je spet malo slabo, ampak do wc-ja še ni bilo treba...upam, da tudi ne bo.
Punce, kako zgleda ta 3D? Jaz sem čisti laik na tem področju user posted image  Se vidi, da sem prvič user posted image . Kdaj se ga pa dela?

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.3.2006 8:15:25   
krfjolca
Ali na prvem pregledu že vidiš pikico? Ali moraš na UZ počakat?
Jao, ne vem, kako bom zdržala do 6.4. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 254
22.3.2006 8:23:17   
katy.25
Jaz sem imela prvi pregled v ponedeljek in sem bila user posted image  7t in 4 dni. Lepo se je videl plodek, glava in trup in user posted image kako bije. Kar dobro se je videlo. Velik je bil 1,6 cm, kar mi je rekel gin. da je normalno. Vzel mi je tudi bris.
Po pregledu sem šla še v laboratorij in dala kri in vodo. Izvide dobim na drugem pregledu 21.4.

Lep pozdrav vsem souser posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.3.2006 8:26:35   
katy.25
Še to, na naslednjem pregledu mi bo naredil tudi nuhalno svetlino (upam da sem pravilno napisala).
Sem zasledila da se nekatere posebej naročate za ta pregled in ga še plačujete. Mi je kar fajn, da nimam še dodatnega letanja in naročevanjauser posted image .

Lep dan in pazite na svoje user posted image

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 256
22.3.2006 8:45:28   
viv_
Dobro jutro punce!

Jaz sem ko rožica, ampak pomoje, da mam že kr mal trebuha user posted image user posted image user posted image  Al pa samo špeh user posted image user posted image user posted image  Počutje je fajn, ta vikend imam eno celodnevno poroko, naslednjega gremo pa mal na morje pogledat!

NS tudi moja ginekologinja meri, v prvo je pogledala na brzino in rekla, da je OK, ampak meni je fajn, da dobim še eno drugo mnenje. Tako da čisto iz preventive. Pa da bo isto, kot pri Mirni - še en dodaten UZ za spomin.

Voziček mam jaz še iz prve runde in sicer Quinny Freestyle 4XL, ga ne zamenjam za nič na svetu. Sedež se poleže do ravnega, tako da ne rabim košare, obrača se v obe smeri, ima varnostni lok spredaj za roke, spodaj ogromna nakupovalna košara, ful je stabilen (Mirna se je zelo kmalu začela postavljat na noge in je tudi v vozičku plezala gor pa dol), pa še ultra terenski je, povsod prideš z njim! Pri Mirni sem  pri pol leta kupila potem še eno marelo, ker smo šli v London. No, to bom pa kupila novo, ko bomo kaj rabili.

Danes je D dan, moram povedat v službi, pa mam kar malo treme...

Mejte se!

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 257
22.3.2006 9:02:40   
Aja1
Krfjolca. Koliko boš pa noseča, ko boš imela prvi pregled? Jaz sem bila šele 5t in 4d, pa se je videla le g. vrečka. Ploda in utripa pa še ne.  Ko sem pa zaradi problemov (rjavi izcedki) šla še enkrat na pregled v 6t in 1d, se je pa že videl plodek (6mm) in utrip srčka.  user posted image
Na prvem pregledu mi je naradila najprej normalen gin. pregled, nato pa še ultrazvok (vaginalni). Dobila sem slikico. Nato pa sem se še pogovorila z G o raznih boleznih, dobila sem materinsko knjižico, sestra mi je pa zmerila pritisk, zvagala, povedala sem višino, nato pa me je poslala še na odvzem krvi in vode. To je bilo pa vse. Na drugi redni pregled grem pa v ponedeljek. Komaj že čakam, da vidim, če naš user posted image  pridno raste.

Viv, poročaj, kako je šef sprejel novico.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 258
22.3.2006 9:09:07   
krfjolca
Pri prvem pregledu bom v 8 tednu - 7 tednov in 5 dni, seveda če štejem od prvega dneva zadnje M. Zarodek bo torej star 6 tednov.

Zdaj me pa fuuuuul skrbi tale boleči križ! Na mon-u so rekle, da je to lahko znak za SS. Danes me sicer ne boli več. Krvavitve nisem imela nobene! Res upam, da sem se samo zaležala!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.3.2006 9:36:35   
kaja11
Viv.... držim pesti, da bodo v službi lepo sprejeli novico. Jaz sem sodelavki morala povedat, ker je že mislila, da je kaj narobe... skos sem zelena, ful sem tiho, nočen na kosilo... me je tkoooo debelo gledala... njeno prvo vprašanje pa je bilo "prvi april????" Valjda ni pričakovala, ker sem skos govorila, da nočem premajhne razlike med frocliuser posted image
Krfjolca, ti se pa nikakor ne obremenjuj z znaki za SS... teh znakov je zelo veliko, dosti jih ga ima pa tudi brez kakršnegakoli znaka. Ti samo pozitivno razmišljaj in se veseli vsakega dne....

PS. men je še zmeri tooook slabo, da se sploh še ne veselim in imam kar malo slabo vest.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 260
22.3.2006 9:40:21   
Aja1
Kdaj te pa boli križ? Mene zvečer, ko se zleknem v posteljo in če ležim na hrbtu. Upam, da to ni nič narobe.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 261
22.3.2006 9:45:57   
viv_
kaja11, saj šef bo vesel, to sem 100%, en sodelavc in ena sodelavka vesta, za enga vem, da mi bo reku "a se ****?", sam to bo tko, z ljubeznijo mišljeno user posted image

Fora je pa to, k sem zmer govorila, da bom mela samo enega.user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.3.2006 9:54:01   
kaja11
Pol je pa kuluser posted image user posted image  Boste imeli žur danesuser posted image  Men je pa ful glupo povedat.... kar solzne oči dobim.... mami me je začela kar tolažiti, ker je mislila, da sem ful v bedu.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 263
22.3.2006 10:24:37   
krfjolca
Križ me je začel boleti v ponedeljek zjutraj, čez dan pa se je (sploh po 10km sprehodu) precej razbolel. Včeraj me je še bolelo, danes pa le še malo. Bomo videli, kaj bo Pušenjak rekel, ker sem mu pisala user posted image
Sicer mislim, da sem si samo kaj nategnila, ali pa poležala. To bi bilo tudi možno, ker se mišice v nosečnosti drugače obnašajo, al kaj že govorijo ... Ker ni prvič, da se mi je takšna bolečina pojavila. Res sem že prav psihopat s tem negativnim razmišljanjem. Pa ful me je groza, če bi se res kaj naredilo, ker sem taka čveka in vsi že vejo, doma, prijatelji, v službi! Kaj bi potem rekla?!
Groza. Da ne morem držat jezika za zobmi.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 264
22.3.2006 11:06:17   
viv_
Od šefa sem dobla en objem... pa iz porodniške nazaj morm pridet s končanim magisterijem!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 265
22.3.2006 12:05:24   
viv_
Evo, zdej vejo vsi v službi, no v našem centru in vsi veseli... tko da sem preživela user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 266
22.3.2006 12:19:44   
kaja11
No, zdaj boš pa ta prava srečka nosečka, ki jo vsi po rokah nosijouser posted image  Lepo, lepo.......

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 267
22.3.2006 13:26:45   
andreja 07
jast sem pa dans tok zaspana da kar groza sem bla pr tašči pa sem ji ob 12 sunla krožnik kosila namreč ko sem bla pr njej sem opazila da kuha fižol s krompirjem,kolerabo in makaroni ,mi rečemo prstava in mi je tok zadišalo da sem morala pojest ,je pa tko da sem eno celo konzervo ananasa pojedla in sem spet lačna. jutr morm zdravniku ker mi noge ful zatekajo me je kar strah kaj bo rekla.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 268
23.3.2006 8:27:28   
viv_
Dobro jutro punce, kako ste? Jaz sem kr fajn... Komej čakam 18.4., ko imam spet pregled, da vidim, da gre našemu palčku malčku vse OK.

Aja, jaz na začetku še nisem povedala svojih podatkov: stara sem 31 user posted image  pa sem iz Kranja user posted image  A je tuki še kera Gorenjka?

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 269
23.3.2006 9:00:58   
kaja11
Sploh nisem opazila, da ste podatke dale... 33let, Ljubljana, a še kaj??
Jaz še vedno nisem v redu... samo spim, skos mi je slabo,... Včeraj sem šla v Lekarno kupit vitamine CentraMed Mami in mi je lekarnarka rekla, da to sploh ne obstajauser posted image in mi je dala navadne CentraMed. A katera to uporablja??
Drugače pa nič novega... malo razmišljam, da bi šla na samoplačniški pregled, ker  sem naročena šele 13.04..... v 10t. Do takrat v bistvu sploh ne bom vedela kako pa kaj.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 270
23.3.2006 9:02:49   
viv_
Jest mam te CentraMed Mami, kupila sem jih pa v eni zeliščni lekarni. Res so fajn, k se uredu počutim. Trkam...

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 271
23.3.2006 9:09:05   
Aja1
No, jaz sem pa Dolenjka, stara 28 let in to bo najin prvi user posted image

A so te tablete Centramed Mami boljše od Tifola? Jaz jemljem Tifol in ravno danes bom šla po nove tablete...mogoče bi kupila katere druge.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.3.2006 9:37:17   
kaja11
CentraMed Mami imajo poleg folne tudi druge vitamine in minerale.... pomagale naj bi tudi proti utrujenosti in slabosti..... tako sem slišala in močno upam, da drži.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
23.3.2006 11:42:07   
Aja1
Punce, dejte prosim napisat, kaj pojeste v enem dnevu (da vidimo, kako raznoliko hrano jemo).
Bom opisala včarajšnji dan: zjutraj ne jem (vem, da bi bilo fino), okrog 9h sem pojedla jabolko, potem ob 12h (malica v službi) pol hrenovke, 1 kos kruha, veliko senfa, ob 16h zamzala celo čokolado (100g) user posted image  in potem ob 17h en Obsgarten, ob 20h dve banani in kakav in nato spat!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.3.2006 12:36:39   
kaja11
Aja1... kaj pa kosilouser posted image  Drugače se bom jaz te teme zaenkrat ognila, ker hrane glih ne prenešam dobro in se ne bi hvalila z raznolikostjo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?