Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 20:52:30
|
|
|
|
atanja
|
Opa ste pa bile pridne-mi je kar vzelo čas za branje. Bi si mogla vzet še kakšen dan dopusta da preberem vse. Lep pozdrav in čestitke vsem novim mamicam. Jaz sem prejšni teden obupavala nad školjko, ker pa mi je blo tako groz slabo.. pa še ni se mi dal nč kej prevč premikat. Kosila sem kar v sobi preživela ker mi je blo slabo, pa pol jih ni vedlo kaj mi je-in sem uradno sitna , in nedružabna . ko bi oni vedl.... Zdaj pa mi je malo boljš in upam da bo vsaj pri tem ostal, da bom lahko normalno delala-poskusla bom do konca ostat v službi. ČEstitke pa tudi vsem ki ste bile na pregledih in dobile dobre novice-jaz mam šee za čakat. Lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 7:44:04
|
|
|
|
danaja1
|
Ojla! Tudi jaz imam po izračunu rok 24.11.2006. Komaj čakam, upam samo da bom te tri mesece v redu kot tudi pikica ki je na poti. No skupaj bomo prebrodile vse te mesece, kajne. Pozdravček vsem
20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR http://omar2006.moj-album.com ________________________________________________ Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 8:09:57
|
|
|
|
Aja1
|
Punce dobro jutro! Kako ste kaj danes ? Meni je spet malo slabo, ampak do wc-ja še ni bilo treba...upam, da tudi ne bo. Punce, kako zgleda ta 3D? Jaz sem čisti laik na tem področju Se vidi, da sem prvič . Kdaj se ga pa dela?
|
RE: Novembrke 22.3.2006 8:15:25
|
|
|
|
krfjolca
|
Ali na prvem pregledu že vidiš pikico? Ali moraš na UZ počakat? Jao, ne vem, kako bom zdržala do 6.4.
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 8:23:17
|
|
|
|
katy.25
|
Jaz sem imela prvi pregled v ponedeljek in sem bila 7t in 4 dni. Lepo se je videl plodek, glava in trup in kako bije. Kar dobro se je videlo. Velik je bil 1,6 cm, kar mi je rekel gin. da je normalno. Vzel mi je tudi bris. Po pregledu sem šla še v laboratorij in dala kri in vodo. Izvide dobim na drugem pregledu 21.4. Lep pozdrav vsem so .
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 8:26:35
|
|
|
|
katy.25
|
Še to, na naslednjem pregledu mi bo naredil tudi nuhalno svetlino (upam da sem pravilno napisala). Sem zasledila da se nekatere posebej naročate za ta pregled in ga še plačujete. Mi je kar fajn, da nimam še dodatnega letanja in naročevanja . Lep dan in pazite na svoje
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 8:45:28
|
|
|
|
viv_
|
Dobro jutro punce! Jaz sem ko rožica, ampak pomoje, da mam že kr mal trebuha Al pa samo špeh Počutje je fajn, ta vikend imam eno celodnevno poroko, naslednjega gremo pa mal na morje pogledat! NS tudi moja ginekologinja meri, v prvo je pogledala na brzino in rekla, da je OK, ampak meni je fajn, da dobim še eno drugo mnenje. Tako da čisto iz preventive. Pa da bo isto, kot pri Mirni - še en dodaten UZ za spomin. Voziček mam jaz še iz prve runde in sicer Quinny Freestyle 4XL, ga ne zamenjam za nič na svetu. Sedež se poleže do ravnega, tako da ne rabim košare, obrača se v obe smeri, ima varnostni lok spredaj za roke, spodaj ogromna nakupovalna košara, ful je stabilen (Mirna se je zelo kmalu začela postavljat na noge in je tudi v vozičku plezala gor pa dol), pa še ultra terenski je, povsod prideš z njim! Pri Mirni sem pri pol leta kupila potem še eno marelo, ker smo šli v London. No, to bom pa kupila novo, ko bomo kaj rabili. Danes je D dan, moram povedat v službi, pa mam kar malo treme... Mejte se!
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 9:02:40
|
|
|
|
Aja1
|
Krfjolca. Koliko boš pa noseča, ko boš imela prvi pregled? Jaz sem bila šele 5t in 4d, pa se je videla le g. vrečka. Ploda in utripa pa še ne. Ko sem pa zaradi problemov (rjavi izcedki) šla še enkrat na pregled v 6t in 1d, se je pa že videl plodek (6mm) in utrip srčka. Na prvem pregledu mi je naradila najprej normalen gin. pregled, nato pa še ultrazvok (vaginalni). Dobila sem slikico. Nato pa sem se še pogovorila z G o raznih boleznih, dobila sem materinsko knjižico, sestra mi je pa zmerila pritisk, zvagala, povedala sem višino, nato pa me je poslala še na odvzem krvi in vode. To je bilo pa vse. Na drugi redni pregled grem pa v ponedeljek. Komaj že čakam, da vidim, če naš pridno raste. Viv, poročaj, kako je šef sprejel novico.
|
RE: Novembrke 22.3.2006 9:09:07
|
|
|
|
krfjolca
|
Pri prvem pregledu bom v 8 tednu - 7 tednov in 5 dni, seveda če štejem od prvega dneva zadnje M. Zarodek bo torej star 6 tednov. Zdaj me pa fuuuuul skrbi tale boleči križ! Na mon-u so rekle, da je to lahko znak za SS. Danes me sicer ne boli več. Krvavitve nisem imela nobene! Res upam, da sem se samo zaležala!
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 9:36:35
|
|
|
|
kaja11
|
Viv.... držim pesti, da bodo v službi lepo sprejeli novico. Jaz sem sodelavki morala povedat, ker je že mislila, da je kaj narobe... skos sem zelena, ful sem tiho, nočen na kosilo... me je tkoooo debelo gledala... njeno prvo vprašanje pa je bilo "prvi april????" Valjda ni pričakovala, ker sem skos govorila, da nočem premajhne razlike med frocli Krfjolca, ti se pa nikakor ne obremenjuj z znaki za SS... teh znakov je zelo veliko, dosti jih ga ima pa tudi brez kakršnegakoli znaka. Ti samo pozitivno razmišljaj in se veseli vsakega dne.... PS. men je še zmeri tooook slabo, da se sploh še ne veselim in imam kar malo slabo vest.
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 9:40:21
|
|
|
|
Aja1
|
Kdaj te pa boli križ? Mene zvečer, ko se zleknem v posteljo in če ležim na hrbtu. Upam, da to ni nič narobe.
|
RE: Novembrke 22.3.2006 9:45:57
|
|
|
|
viv_
|
kaja11, saj šef bo vesel, to sem 100%, en sodelavc in ena sodelavka vesta, za enga vem, da mi bo reku "a se ****?", sam to bo tko, z ljubeznijo mišljeno Fora je pa to, k sem zmer govorila, da bom mela samo enega.
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 9:54:01
|
|
|
|
kaja11
|
Pol je pa kul Boste imeli žur danes Men je pa ful glupo povedat.... kar solzne oči dobim.... mami me je začela kar tolažiti, ker je mislila, da sem ful v bedu.
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 10:24:37
|
|
|
|
krfjolca
|
Križ me je začel boleti v ponedeljek zjutraj, čez dan pa se je (sploh po 10km sprehodu) precej razbolel. Včeraj me je še bolelo, danes pa le še malo. Bomo videli, kaj bo Pušenjak rekel, ker sem mu pisala Sicer mislim, da sem si samo kaj nategnila, ali pa poležala. To bi bilo tudi možno, ker se mišice v nosečnosti drugače obnašajo, al kaj že govorijo ... Ker ni prvič, da se mi je takšna bolečina pojavila. Res sem že prav psihopat s tem negativnim razmišljanjem. Pa ful me je groza, če bi se res kaj naredilo, ker sem taka čveka in vsi že vejo, doma, prijatelji, v službi! Kaj bi potem rekla?! Groza. Da ne morem držat jezika za zobmi.
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 11:06:17
|
|
|
|
viv_
|
Od šefa sem dobla en objem... pa iz porodniške nazaj morm pridet s končanim magisterijem!
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 12:05:24
|
|
|
|
viv_
|
Evo, zdej vejo vsi v službi, no v našem centru in vsi veseli... tko da sem preživela
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 12:19:44
|
|
|
|
kaja11
|
No, zdaj boš pa ta prava srečka nosečka, ki jo vsi po rokah nosijo Lepo, lepo.......
|
|
|
|
RE: Novembrke 22.3.2006 13:26:45
|
|
|
|
andreja 07
|
jast sem pa dans tok zaspana da kar groza sem bla pr tašči pa sem ji ob 12 sunla krožnik kosila namreč ko sem bla pr njej sem opazila da kuha fižol s krompirjem,kolerabo in makaroni ,mi rečemo prstava in mi je tok zadišalo da sem morala pojest ,je pa tko da sem eno celo konzervo ananasa pojedla in sem spet lačna. jutr morm zdravniku ker mi noge ful zatekajo me je kar strah kaj bo rekla.
|
|
RE: Novembrke 23.3.2006 8:27:28
|
|
|
|
viv_
|
Dobro jutro punce, kako ste? Jaz sem kr fajn... Komej čakam 18.4., ko imam spet pregled, da vidim, da gre našemu palčku malčku vse OK. Aja, jaz na začetku še nisem povedala svojih podatkov: stara sem 31 pa sem iz Kranja A je tuki še kera Gorenjka?
|
|
|
|
RE: Novembrke 23.3.2006 9:00:58
|
|
|
|
kaja11
|
Sploh nisem opazila, da ste podatke dale... 33let, Ljubljana, a še kaj?? Jaz še vedno nisem v redu... samo spim, skos mi je slabo,... Včeraj sem šla v Lekarno kupit vitamine CentraMed Mami in mi je lekarnarka rekla, da to sploh ne obstaja in mi je dala navadne CentraMed. A katera to uporablja?? Drugače pa nič novega... malo razmišljam, da bi šla na samoplačniški pregled, ker sem naročena šele 13.04..... v 10t. Do takrat v bistvu sploh ne bom vedela kako pa kaj.
|
|
|
|
RE: Novembrke 23.3.2006 9:02:49
|
|
|
|
viv_
|
Jest mam te CentraMed Mami, kupila sem jih pa v eni zeliščni lekarni. Res so fajn, k se uredu počutim. Trkam...
|
|
|
|
RE: Novembrke 23.3.2006 9:09:05
|
|
|
|
Aja1
|
No, jaz sem pa Dolenjka, stara 28 let in to bo najin prvi A so te tablete Centramed Mami boljše od Tifola? Jaz jemljem Tifol in ravno danes bom šla po nove tablete...mogoče bi kupila katere druge.
|
RE: Novembrke 23.3.2006 9:37:17
|
|
|
|
kaja11
|
CentraMed Mami imajo poleg folne tudi druge vitamine in minerale.... pomagale naj bi tudi proti utrujenosti in slabosti..... tako sem slišala in močno upam, da drži.
|
|
|
|
RE: Novembrke 23.3.2006 11:42:07
|
|
|
|
Aja1
|
Punce, dejte prosim napisat, kaj pojeste v enem dnevu (da vidimo, kako raznoliko hrano jemo). Bom opisala včarajšnji dan: zjutraj ne jem (vem, da bi bilo fino), okrog 9h sem pojedla jabolko, potem ob 12h (malica v službi) pol hrenovke, 1 kos kruha, veliko senfa, ob 16h zamzala celo čokolado (100g) in potem ob 17h en Obsgarten, ob 20h dve banani in kakav in nato spat!
|
RE: Novembrke 23.3.2006 12:36:39
|
|
|
|
kaja11
|
Aja1... kaj pa kosilo Drugače se bom jaz te teme zaenkrat ognila, ker hrane glih ne prenešam dobro in se ne bi hvalila z raznolikostjo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?