Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 19.3.2006 20:33:32
|
|
|
|
viv_
|
Hehehe... pa sem mislila, da ne berete raznih "novemberk" in teh zadev. No, uglavnem, rok je zaenkrat 2.11., ampak glede na Mirno, bo verjetno tudi sedaj kaj prej. Upam samo, da ne preveč. Mirna pravi, da bo v vsakem primeru sestrica. Jaz sem pa tudi za! Ampak potem bogi naš ati. No, kakorkoli, samo da bo vse OK. Hvala punce za čestitke!
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 19.3.2006 22:10:06
|
|
|
|
KODA
|
čestitke in lepo nosečnost.
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 7:46:37
|
|
|
|
dory
|
evo mene...tajni detektiv ...sem cakala meto na novemberkah...pa sem najdla tebe...si tko fajn pisala, da te je blo res lahko odkrit ...sej ves, po sluzbeni zurki pes rodit pa take...mja...tkole je ja :) nc cestitke se enkrat pa eno zdravo dete :)
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 7:54:31
|
|
|
|
viv_
|
Zdej je pa tale debata čist zašla k se ena "eazvpita" viv pojavi tuki... Še enkrat vsem hvala za čestitke!
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 7:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
o lej jo vivuljo..bejž hit na mail :)
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 8:04:45
|
|
|
|
Aja1
|
Dobro jutro srečke Kako kaj počutje? Jaz se kar dobro počutim, slabost je le občasna (ko se preveč najem ali pa ko sem lačna ). Taya....obvezno poročaj, kako bo na pregledu....pa seveda
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 8:18:15
|
|
|
|
kaja11
|
Evo tud mene med novemberkami . Po mojih izračunih imam rok 15.11., G imam pa šele 13.04, tako, da do takrat razen staršem, ne misliva povedat nobenemu. Mi je pa že cel teden TAKOOOOO SLABOOOO. Cel dan bi lahko preležala..... lahko si mislite, da je to čist neizvedljivo ob službi in navihanem 17 mesečniku. Prvič sem imela samo občasne slabosti.... tokrat sem pa čista koma. LP
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 8:22:18
|
|
|
|
viv_
|
O, Kaja11, dobrodošla . Meni je bilo ene 2 dni vmes slabo, zdaj je pa zgleda OK. Trkam na les...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 8:26:29
|
|
|
|
Aja1
|
Kaja11 dobrodošla!
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 8:31:29
|
|
|
|
kaja11
|
Hvala, hvala V prejšnjem mailu sem čist pozabila čestitat vsem novopečenim srečkam nosečkam. Na čim manj skrbi v naslednjih mesecih
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 9:00:10
|
|
|
|
katy.25
|
Živjo! Končno je tukaj ponedeljek 20.3....uf sem ga čakala. Danes imam namreč prvi pregled in izvem ali sem novemberka ali oktoberka . Drugače je za mano lep vikend, samo utrujena sem kronično. Komaj se privlečem po parih stopnicah. Mejte se.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 9:27:44
|
|
|
|
Aja1
|
Katy, vso srečo na pregledu. Ko prideš nazaj, pa seveda čakamo na natančno poročilo s pregleda.
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 15:03:50
|
|
|
|
viv_
|
No, kako je bilo na pregledu? Jaz sem ravno prišla v službo, pa za kosilo sem se tako nabasala, da mi je kar malo slabo
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 19:06:29
|
|
|
|
katy.25
|
Jaz sem s pregleda. Sem ga videla, dela....vse je v redu. Lp
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 19:07:35
|
|
|
|
taya76
|
Ola punce:) Danasnji pregled je biu tudi uspesen..Sm ze dobila prvo slikco danes...Je tocn 7. tednov..In je vse ok,ful se lepo vidi se posebej srcek kako bije... Tk,da tretji pregled me caka 5.4.In kako ste kej danes?Se vredu pocutite? Lep vecer se naprej.Caw.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 19:11:18
|
|
|
|
viv_
|
Oj, super za lepe novičke s pregledov Jaz sem OK, samo utrujena sem... Pa še 2,5 uri do konca službe... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 20.3.2006 19:49:17
|
|
|
|
Aja1
|
Res je lepo slišat take lepe novičke s pregledov! Čestitke! Viv, upam, da ti služba čimprej mine...saj vem, kako se zna vlečt...ni in ni konca... Dobro da obstaja RR, da si tako malo zapolnemo čas.
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 6:28:47
|
|
|
|
krfjolca
|
A morda še katero boli križ? Mene je začel včeraj neznosno bolet ledveni del, pa me zanima, če je to morda od nosečnosti ... Ali sem si ledvica prehladila? Ali bi bil lahko to znak za kaj hujšega? Mislim groza - zdaj že za vsako kihanje pomislim, kaj če gre za splav!
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 7:24:13
|
|
|
|
Aja1
|
Mene tudi boli križ...predvsem zvečer, ko grem spat. zglada, da je to normalno....ampak kaj bo še...saj smo šele na začetku Zdaj sem spila en čaj in mi je postalo slabo...upam, da ne bo tako hudo, da bi mogla it bruhat , ker potem v službi ne bom mogla več skrivati nosečnosti.
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 7:31:48
|
|
|
|
krfjolca
|
Ma ja, sej še nobenga trebuha ni, da bi ga bilo treba nosit, pa že križ boli ... No, spet sem čisto navdušena, da nisem edina Pa ta žeeeeja! Danes sem spila že 1 liter čaja, pa še 8 zjutraj ni (no ja, je res, da delam že od 5ih ...). Mogoče bo pa res punčka ...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 7:34:21
|
|
|
|
tasha23
|
Krfjolca, kaj če ogromno piješ pravjo, da bo punčka?
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 7:41:58
|
|
|
|
krfjolca
|
Ja, ne vem kje sem to prebrala ...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 7:50:37
|
|
|
|
tasha23
|
potem pa imam verjetno 2 punčki jaz , saj spijem več kot 3 litre tekočine na dan
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 8:14:34
|
|
|
|
Aja1
|
Pol bom jaz imela pa fantka, ker sploh nisem žejna. No, spijem mogoče tam okrog litra na dan.... se bom potrudila več pit....mogoče bo pol punčka Zdaj bom že podzavestno skoz žejna....ja, prizna, bolj si želim punčko.
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 8:51:44
|
|
|
|
viv_
|
Dobro jutro punce! Jaz se počutim super, slabosti ni več, utrujenosti ni več... Zdej nabiram pogum, da povem šefu... Pomoje bom jutri
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?