Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 9:17:46
|
|
|
|
Aja1
|
Viv, a pol boš kar že povedala v službi? Jaz se kar ne morem odločit, kdaj bi povedala...kar malo me je strah....pojma nimam, kako naj bi to povedala. Tist "jaz sem noseča" mi ne bo šlo iz ust. Najraje bi vidla, da me enkrat razkrinkajo.
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 9:21:21
|
|
|
|
viv_
|
Kaj pa čem, prej povem, prej sem frej Če gre pa slučajno kaj narobe, bom pa tako ali tako kakšen dan na bolniški, pa bojo zvedeli...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 9:30:00
|
|
|
|
Aja1
|
Ja, saj imaš prav. A boš kar direkt rekla?
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 10:03:45
|
|
|
|
max81
|
Halo punce, kako??? Vidim da nas je že kar ogromno novembrk.... Tole bo pa res gužva u porodnišnc. JA mi2 sva tudi pred slabimi 14 dnevi test naredla pa sva končno zagledala , res končno po treh letih matranja. Drugače pa moje j... so večje , predvsem pa boleče da jih komi s sabo nosm, križ me kr fino boli, me pa boli po desni starni v bližini jajčnikov in upam da to vse paše zravn. Prvi pregled mam pa šele 18.4. . rok potoda pa tm okol 15.11. Drage nosečke upam da se bo tole izteklo fino brez večjih težav. lp max81 in
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 10:56:10
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Ja, saj imaš prav. A boš kar direkt rekla? Ja kaj pa nej... V prvo sem prišla do šefa, pa mu rekla, da bi neki rada povedala, pa je reku da ve, da sem noseča, da je opazu... tko da... lahk da je zdej tut! jaz imam pa ta drugi pregled 18.4. NS pa 26.4.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 11:28:24
|
|
|
|
Aja1
|
Jaz imam pa drugi pregled 27.3., za NS se bom mogla pa še naročit. Že komaj čakam, da spet vidim najinega
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 11:37:18
|
|
|
|
viv_
|
Jaz v prvo sploh nisem šla na nuhalno, zdaj pa grem, za vsak slučaj. Pa še fajn je, da dobiš še drugo mnenje. V prvo sem šla na samoplačniški UZ k Miheličevi v Črnuče, imam tudi filmček. Zdaj grem pa v Dravlje.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 11:43:34
|
|
|
|
Aja1
|
Viv, pa se je to treba toliko prej naročit? Meni je G rekla, da se bom naročila na NS po naslednjem pregledu. Ne bi rada, da bi bila prepozna (da bo že vse polno).
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 12:02:23
|
|
|
|
viv_
|
Ja takoj sem klicala, pa so mi dali datum.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 13:40:37
|
|
|
|
kaja11
|
Je prav lepo prebrati, da ste nekatere že uspešno opravile prve preglede in videle male pikice.Jaz se bom še kar malo načakala. Max81... iskrene čestitke ... zaenkrat imava rok na isti dan. Meni je še vedno slabo in to konstantno. Edino med spanjem uživam... iskreno upam, da se to ne misli vleči do konca tretjega meseca. Se mi bo zmešalo. Na NS se mislim prijaviti po prvem pregledu. Tako kot prvič bom šla v Dravlje. Upam, da mi bodo tudi tokrat naredili prekrasno sličico.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 13:45:11
|
|
|
|
viv_
|
kaja11 - a ti si bila v Dravljah? A si imela že 3D? Daj malo napiši kako je bilo...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 14:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz se moram malo potožit , zadnje dni bi samo spala sem že kot en zombi. Pa če ne jem mi je slabo kako malo postanem lačna imam nelagoden občutek v želodcu . Bruhala še nisem in se mi zdi da niti ne bo take sile, ker jem še vedno vse.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 15:30:07
|
|
|
|
minka74
|
mineja! poznam samo eno punco s takim imenom in ta je študirala v MB ekonomijo je letnik 74 ali 75 in je bila s koroške -Dravograd . Zna bit da sva bile skupi v dijaškem domu 1 leto (samo babe).. Dej povej če si to ti. primorski pozdrav
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 15:40:42
|
|
|
|
minka74
|
no jaz sem tudi za enkrat še kar tiho nisva povedla še nobeneu. glede na to da sem mela zadnjo M 8.2 me je hotla naročit komaj 20.4 in sem se zbunla tako da mam zdej prvi pregled 13.4. je rekla ta sestra da se naorči med 8 in 10 tednom. Mislim, da so zaceli šparat vsaj moji. Dajte mi napisat kaj obsega privi pregled in ali je šel vaš mož z vami. Ravno za 1, maj pa bo ženuhalna ravno takrat ko ne bo nobenga nikjer. Pa muce mam doma in še obožujem ji in se jim sedaj spretno izmikam. Joooj. Drgač mi ni ne slabo samo včasih se mi zdi da mi je slabo - psiha- joški me bolijo, apetita nima pretiranega, špika me v trebuhu in je zelo napet. Tako je moje stanje. lp
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 15:52:06
|
|
|
|
krfjolca
|
Matejka, imava očitno kar podobne "simptome" . Jaz sem zaspana po cele dneve, pa že cel teden hodim spat po kosilu za 2 uri, pa še brez problema ponoči odsmrčim okoli 8-9 ur! Zdajle sem ravno iz Mižal, sem drnjohala od 1ih - 2 uri! Slabo mi pa tudi ni, edino enkrat mi je bilo, ko sva šla s kolegi ven v petek - po 10 minutah v zakajenem lokalusem mislila, da bom umrla! Še nikoli mi niso cigareti tako ogabno smrdeli. V Kranju je res pomanjkanje nekadilskih lokalov, pomojem bo šlo najino družabno življenje pa pa, še preden pride dojenček. Sicer sem pa spret bila trapasta in sem šla brat revijo Nosečnost. Pa me je spet nekaj prestrašilo. Pušenjak noter piše, da do 5 tedna nosečnosti propade 30% nosečnosti, do 1. pregleda naslednjih 10%, do 12 tedna še 5%, med 12 in 16 2% in do 23 tedna še 1%. Torej je v prvi polovici rizik za splav 50%
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 18:12:56
|
|
|
|
Anonimen
|
krfjolca ne sekiraj se no toliko, lepo mirno uživaj ne beri zdaj teh revij, jih boš brala, ko boš imela tak trebuh, da drugega več ne boš morala početi . V katerem tednu si ti zdaj?
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 19:04:50
|
|
|
|
krfjolca
|
V 6em . Torej je prvih 30% tistih možnosti že mimo.
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 19:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Krfjolca pa še to. Verjetno si malo narobe prebrala, tako piše: od trenutka ko lahko s testom zaznamo nosečnost, do takrat ko jo lahko opazimo na vaginalnem ultrazvoku, traja vsaj 10 dni in v tem času propade skoraj 30% nosečnosti. od 5 do 7 tednov propade nadaljnih 10% nosečnosti. Do 12. tedna še 5% med 12. in 16. tednom 2-3% in nato do 23 tedna še 1%. Zatorej ne sekiraj se toliko, je pa večja možnost, da bo vse OK!
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 19:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca V 6em . Torej je prvih 30% tistih možnosti že mimo. ja jaz pa še 2 dni, da pridem ven iz sedmega tedna
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 19:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
eh ja saj si napisala, do 5. tedna , madona , no to je pa tisto o zmedenosti in pozabljivosti, ki tudi piše v reviji
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 19:17:06
|
|
|
|
krfjolca
|
Ja, sej. Čeprav je fajn, da kaj takega tudi prebereš, se vsaj ne sekiraš toliko, če se ti res slučajno kaj takega pripeti. Če bi bilo recimo samo 5% nosečnosti SS, bi se vsaka ful žrla, zakaj ravno ona! Tako pa pač je, kar je. Jaz zdaj pumpam ego z izbiranjem opreme - sem že izbrala idealen voziček zame na internetu , pa izbrskala podatke, kaj lahko iztržim od države kot mamica študentka, pa kakšni so postopki itd ... Pa, jasno izbira imena, ...
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 19:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ja za voziček sva se midva tudi že odločala, pa sem rekla, zdaj pa STOP, kaj pa če bosta 2 , tako, da bova počakala z izbiro vozička vsaj do 1. ultrazvoka, da vidimo koliko srčkov bije
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 19:31:00
|
|
|
|
Anonimen
|
o ja vsekakor kombiniran , mi2 sva se zaljubila v enega ki so ga prodajali na Ricardo.ch na dražbi je pa kr podoben temu je kombiniran pa temne barve
|
|
|
|
RE: že kakšna novemberka?! 21.3.2006 19:50:07
|
|
|
|
kaja11
|
Viv.... ko sem bila jaz v Dravljah je bila tam še navaden UZ, samo mi je G tako lepo slikico naredila . od moža tajnica je danes kazala posnetke in slike iz 3D UZ v Postojni..... baje je tok the best. Če v Dravljah ne naredijo tega, bom šla tudi jaz v Postojno. Od prvega imam za spomin posnetek v 16t, od tega si moram pa tudi kakšen "živ" spominček zrihtat a ne . Tistih procentov pa jaz tokrat sploh ne spremljam.... končno sem dojela, da itak nimam nobenega vpliva na potek nosečnosti v začetnih tednih, tako, da je bolje o tem sploh ne razmišljati. Priznam pa, da sem imela prvič vse procente in možne zaplete v malem prstu..... vse sem vedela, valjda se mi je kar nekaj gluposti tudi zgodilo. Skratka babnce, možgane na pašo in uživajte v nosečnosti . Jaz bom tudi, samo da mi neha biti slaboooooooo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?