Anonimen
|
Pozdravljene! O, ste vse dobile rožice, lepo, lepo. Jaz sem jih včeraj pričakovala šele zvečer, ker je šel zgodaj v službo, ampak čez 10 minut je že zvonil pred vrati z rožico v roki. Jaz sem pa ravno v bano zlezla in potem razmišljala, da je poštar nekam zgoden in kako naj mu odprem, kar naga? Sem se hitro zavila v brisačo, pa je bil samo možek. Je bil priden, je nesel rožice v službo vsem sodelavkam, ga imajo sedaj najrajši na svetu, sodelavci so ga pa postrani gledali, ker so morali potem tudi oni v cvetličarno, da niso grdi izpadli . Jaz sem neprestano na WC-ju. Pikica z vso silo tišči glavo v mehur. Ampak naj kar lepo notri še ostane, tja do konca aprila ima čas. Se prav nikamor ne mudi, ker nimam še vsega pripravljeno doma. Eno vprašanje izven konteksta: kako lahko nekateri neprestano govorijo in to same bedarije, tudi če za to ni primeren prostor in jih ne moreš ustavit, pa če jim direktno poveš, da so njihove brezvezne razprave utrujajoče in brezpomenske? Moja mami je v bolnici, poleg nje so v sobi še druge pacientke in potem pride na obisk soseda, ki ji je bilo zelo jasno povedano, da morajo biti obiski kratki, ker morajo bolniki počivat, ampak ne, ostane eno uro in naklada, naklada, naklada... A so res tako neumni ali se samo delajo? Ali ne morejo utihnit? Ali pa vsaj potiho govoriti, da ne motijo še drugih? Bolnega človeka pa res ne zanima, kakšna vrsta je bila v banki in kdo vse je šel plačat račune. Na koncu se je cela soba dobesedno oddahnila, ko se je soseda končno spokala ven . Zato sem rekla, da bom v porodnišnici sprejemala samo tiste, ki jih bom sama hotela, torej moža, moje in njegove starše, brata ter najboljšo kolegico. Drugih bom zelo vesela, če bodo prišli na obisk, ko bova s pikico doma. V sobi ne bom sama, bodo tudi druge mamice, pa že itak bomo verjetno vse fajn utrujene, zrak je v teh bolniških sobah katastrofalen, potem je tu še dojenje, pa poporodna otožnost,... Eh, ne vem, mislim, da si bom prve dni želela samo spanja. Kakšne izkušnje imate s tem drugorodke? Sem se razpisala . Lepo se imejte. LP
|