ronja
|
Hvala, punci! Ja, zdaj sem sicer že kar prepričana, da nisem več noseča, ker imam kar normalno menstruacijo. Najprej mi je bilo sicer malo hudo, pri g. sem se sicer še čisto v redu držala, ker sem to tudi pričakovala, potem sem se pa zunaj na ramenu mojega malo . Ampak v bitvu ni bilo tako hudo kot sem mislila, da bo... ko sva prišla domov sva se že hecala in nekak niti nisva delala take tragedije okoli tega, čeprav nama seveda ni bilo vseeno. Sva pa govorila o tem, ker se mi zdi to prav, nočem, da je kaj nedorečenega. Tako se danes veliko boljše počutim (tudi zato, ker me ne boli več tako svinjsko močno - kot normalna m. pač). Ampak vedno pravim, da je vsaka stvar za nekaj dobra in verjetno je tudi ta. Mogoče so to dušico nujno potrebovali kje drugje, kjer so jo že dolgo pričakovali, pa bi obupali, če ne bi ratalo, midva imava pa še čas, mogoče se mu nevralna cev ne bi zaprla, ker sem folno ksl. začela jemati šele v 5 tednu , mogoče bi padla, pa bi se poškodoval, kaj pa veš;) Sigurno je tako boljše, zakaj je pa včasih težko vedet ... Vsekakor imam rajši, da ga zdaj ni, kot da je potem kaj narobe, takrat ga imaš prav rad, prav njega... Zdaj bojo vsi najini plani pač počakali še 1 ali 2 meseca (1 mesec je baje vmes dobro naredit premora)... In zdaj vsaj oba res veva, da si otroka res želiva! Saj sva še mlada in glede na to, da se je tale izmuznil tako vmes, ko sva na pol pazila, na pol pa ne, tudi z nasljenjim verjetno ne bo tak problem;) Lubi pa pravi, da je to zato, ker nista bla dva, hehe Če pa bi temule slučajno ratalo, je pa vsekakor dobrodošel, ampak dvomim, ker se počutim drugače, ta progesteron se mi zdi, da kar čutiš, nisem več napihnjena, shujšala sem za 1 kilo, res pa da mi ni bilo veliko do hrane ta dva dni, prsi se normalizirajo, skratka zelo tako kot pri normalni menstruaciji... Najprej sem se bala, da je od športa, sploh ker je med. sestra tako reagirala (češ, če sem športala), ampak zdaj, ko sem malo premislila, sem pa skoraj 100%, da ni, ker če bi sprožila krvavitev s športom, bi mali moral bit vsaj 5 mm velik v tem času, torej je bilo že prej kaj narobe in naslednjič ne mislim nič prav veliko komplicirat. Tega me je bilo najbolj strah, da naslednjič bova pa previdna ko sto in bo potem otrok čisto čuden - saj veste, kako je s takimi :) NO, pa zdaj se mi zdi, da ne bova komplicirala, saj na spl. nisva take sorte No, upam, da se bom kmalu pridužila kakemu drugemu mesecu . Pa ne bova se več hecala s tem imenom, hehe;) Vas pa mogoče pridem kaj pogledat novembra, če boste sporočile, kdaj;) pa še vedno bom z največjim sladoledom na plaži, saj do takrat bom verjetno spet :) Punce, lepo se mejte in res vam iskreno želim , da je vse najnaj! Zdaj mate celo statistično večjo verjetnost, da bo vse ok, kar je pa tudi po svoje dobro, a ne? Se je vsaj za nekaj splačalo;)
|