ronja
|
krfjolca, hehe, ja, Ronja bo, če bo punčka, seveda, fantek bo rajši kaj drugega, če se strinjate . Po Ronji, razbojniški hčerki, moja najljubša knjiga in najljubša junakinja, še zdaj jo vsako leto preberem. Taka sem bila jaz in tako punčko bi mela, če bo punčka. jza torej ne bi mela punčke zato, da bi ji kitke spletala, ampak zato, da bi bla razbojniška hči, hehe;) Če bo fant, pa je tudi lahko gavnar, če želi Samo da je zdrav, pa brihten, da se mu ne bo treba preveč matrat, prav pride, hehe Pa nadarjen za šport po fantu, pol je zmagal/a! Jaz bi rada, da je obema ime zelo všeč in po moje bova toliko časa iskala, da bova še za fanta tako našla. Sicer pa bo verjetno tako spontano kot je prišla Ronja, prišlo še njegovo ime. Se mi zdi, da so vsa lepa imena že zasedena v ožji familiji, moji ali njegovi... Sicer mi je kar všeč David, ampak njemu ni ravno ful, ni sicer proti, ni mu pa res všeč, tako kot Ronja in tako sva rekla, da iščeva še naprej. Saj se še ne mudi;) Amadej, hmmm No, za svojega ga ravno ne bi zbrala, mehko pa res zveni, čeprav za fanta to niti ni nujno;) Joj, punce, ne me strašit s temi trebuhi !!! jaz nameravam it normalno na morje in ne mislim met neke ogromne žoge spredaj ... (Ja, saj vem, to bi pa prej morala mislit, hehe:) Ne, pa saj pravijo, da se do 5 meseca ne pozna ne vem kaj, me bomo pa julija ravno v 5, a ne? aja, špika tudi mene, ampak mi je prav všeč, ni taka zoprna bolečina (ker m. sem mela zelo boleče... baje je to v redu, da se maternica pripravlja na porod že med m. - meni se zdi, da se cela pripravljaš na porod, ko te vsak mesec nekaj fejst boli, se ti potem porod ne zdi tako grozen , ker si navajena bolečine... Pa ne vem, če sem res rabila 14 let prej se pripravljat, ampak če bo zato šlo lažje, se je mogoče celo splačalo, hehe) sladoled pa definitivno, jaz bom tista z največjim kornetom, kjer bo gor par okusov čokolade;) krfjolca, ne sekriaj se zaradi koktejlov, saj majo tudi nealkoholne izvedbe, ki so še boljše, pa tudi zaradi šampanjca ne, saj majo tudi baby izvedbo - midva sva z Lumpi šampanjcem nazdravila, ko sem mu povedala da sem . Sva ga mela v hladilniku še od prej, ker sva hotela praznovat selitev, pa nama še ni ratalo, hehe, je bil že nov razlog za slavje;) andreja ! a obmp je umetna oploditev? Pri tem sem slišala, da so pogosti dvojčki. Sem razmišljala, da bi darovala jajčece kdaj, ampak sem se odločila, da bi rajši najprej imela svoje otročke, da ne bo kaj narobe... goveja juha, niti ne... sploh nisem nikoli bila neka ljubiteljica juh, malo pred nosečnostjo sem jih začela malo bolj porajtat in zdaj kdaj kako skuham, ampak mam rajši zelenjavne, za govejo mi pa res ni. Pač pa sem iz dneva v dan bolj zaljubljena... Pravijo, da je nosečnicam vorče in slabo in da jim razpoloženje niha, pa da jim gre na za vsako figo, mene pa zebe, nič mi ni slabo in sem skoz ! NO, meni je prav:)
|