ronja
|
Mene je včeraj prvič malo špikal trebušček, v jajčnikih, podobno kot včasih med ovulacijo, danes pa malo v maternici, ampak res ni hudega, sploh nič v primerjavi z . Izcedek sem jaz imela takrat ko bi morala met menstruacijo , ampak samo en dan in čisto malo, sem komaj opazila - kot rahlo obarvan normalni tok... prsi me ne bolijo več, očitno se je rastni bum malo umiril - meni je prav, saj mam še 8 mesecev za pripravo;) Za slabost trenutno nimam časa, ker mam preveliko gužvo v službi Mogoče mi ni slabo zato, ker vedno ves čas jem No, zdaj se je lakota že umirila in se vračamo v normalne okvire, po tem ko sem pa zanosila pa do malo po tem, ko sem naredila test, sem pa res jedla ko . Skoz sem bila lačna in tudi ko sem jedla, se nisem najedla od normalne porcije kot prej, ampak sem vedno rabila več... Sem se v tem mesecu zredila že za 2kg in sem se bala, da bom ko , če bo šlo tako naprej. Pa se je zaenkrat umirilo, še ni panike:) Ne bi se rada preveč zredila, ker bi rada bila čim bolj fit za porod. Seveda pa kake diete pri meni že v štartu odpadejo, enkrat sem morala delat eno zaradi zdravja in mi je bila živa muka, tako da se temu že vnaprej odpovedujem, hehe;) Občudujem pa vse, ki so tega sposobne, jaz ne bi mela discipline, hvalabogu mi do zdaj ni bilo treba... Če sem lačna, jem;) Sicer še vedno pridno telovadim, včeraj sem spet preplavala 1,5 km, sem pa močno omejila plavanje pod vodo (grem samo 2x na eno plavanje), da ne bi bilo kaj narobe zaradi premalo kisika. Trebušnjake na plesnih delam normalno, saj s tem ni nič narobe, ne? imam namreč še kar kondicijo, ker se ves čas povsod vozim z biciklom, pa še plesne 2x na teden in plavanje 2x, tako da se mi ne zdi, da bi se preveč naprezala pri tem... Verjetno da če se ok počutim, ni nič narobe, ne? Jaz sem najbolj vesela pomarančnega soka zjutraj . Sva pa oba kar težko tiho, on še posebej, je bil ful srčkan, ko mi je razlagal, kako je ves ponosen lahko povedal vsaj lekarnarju, ko je kupoval folno kislino zame:) Ampak sem mu razložila, da ni dobro prehitro raztrobit, ker gre lahko kaj narobe, čeprav sem 100% prepričana, da pri meni že ne more it nič narobe:) Tako kot sem 100% vedela že od malega, da bom zanosila prvi mesec, ko bo možno, kar tudi sem. Zato sem prej, ko še nisem želela otroka, tako zelo pazila - oziroma so fantje (no, en me tako gledat, saj so bili samo 3 v vsem tem času) bili zaščiteni;) Jaz se tudi počutim malo vodnato - kot pred menstruacijo in hec je to, da jo ves čas podzavestno čakam, sem bila na bazenu, pa pomislim, madona, zdaj sem pa dobila , potem se pa spomnim, itak da ne, buča trapasta Ampak je res podoben občutek, pa če imaš redne od 13 leta naprej, recimo, se nakak pogojiš, da jo vsak mesec čakaš... Fantova mami je gre kmalu v pokoj in je delala načrte za penzijo, tako bolj dolgoročno, pa je nekaj omenjala, da bo kasneje tudi kak otrok verjetno za pazit... Sva se samo spogledala in nasmehnila - pojma nimaš, kako kmalu bo to, hehe:) Kar se tiče moje mami, se ji sanja ne, ona itak ne opazi takih stvari;) Zadnjič sva bila pri njej, jaz lačna ko hudič, direkt iz službe, ona pa postavi na mizo: par plesnivih sirov, domač pršut in neke sumljive sluzaste domače vložene gobice... Grrrrr! Pa še lubi takrat še ni vedel in je bilo prav grozno, ker nisem mogla jest ma pa res čisto nič! Saj ne kompliciram pri prehrani ampak ravno te najbolj sumljive zadeve, ki jih itak lih ne obožujem, sem pa vrgla iz jedilnika... Folno kislino sem začela jemat malo pozno (včeraj), ker pač prej nisem vedla, potem so bile pa lekarne zaprte, kaj češ... Upam, da ni nič narobe. kako dolgo jo že ve jemljete? anonimen, bi z veseljem dopolnila rubriko, ampak moj datum (pdp) ni ravno ziher - zračunala sem si ga na netu tisti dan, ko sem zvedela - 9.11., zadnjo m. sem mela 2.2. Torej mamo očitno različne izračune, če sem prav videla... Kje ste računale ve? Aja 1, midva nisva poročena niti nimava nič takega v planu. Jaz nisem lih tip za poroko in obljubljanje ne vem česa za 20 let naprej, kar ne vem, če bom lahko držala;) On pa tudi ni prav strašno navdušen nad tem. Mi je zadnjič, predno sva vedela, da sem noseča, rekel, da ga res zanima, kaj bi rekla, če bi me resno vprašal. Sem mu odgovorila, da bi itak mislila, da se zafrkava, tako da nimam pojma:) Kar je čisto res. Zdaj se pa po moje ne bi hotla poročit, ker se mi zdi brezveze, da bi se poročala zaradi otroka, bi imela občutek, da je to nekaka dolžnost, kar pa nočem, da poroka je - itak so mi pa pankrti zlo srčani Mislim, da se za poroko v sredo več ko 14 dni vnaprej ni treba naročat, vsaj zdaj še ne, tako da uživajta! (slučajno se je lih ena kolegica tako poročila, mislim, da se je naročila za naslednjo sredo, nekak tako, ampak to ni bilo letos) Bravo punce , ki ste že bile na pregledu, nisem si mislila, da se pri 4 mm velikem že vidi ! jaz grem danes prvič na test v ZD, sem se hotela naročit na pregled po tel. takoj, ko sem zvedela, pa so mi povedali, da moram najprej prestat test pri njih . NO, danes greva, sem vesela, da se mu da z mano, ker se vedno čaka do onemoglosti... Ampak samo da bi mi ratalo obdržat to ginekologinjo, pa bom srečna! Ker me podijo drugam, ta jih ma baje preveč... Ampak je ful fajn in ji zaupam, pa od začetka sem pri njej in je taka mami;) Kdaj pa lahko jaz pričakujem prvi pregled? In kako pogosto jih imam potem - na vsake 3 mesece na začetku, potem pa na 1 mesec? Nimam pojma, ker je pač prvič... Uživajte in se veliko smejte! Joj, še to: meni so skoz govorili, kako je vedno vroče ko , mene pa skoz zeeb!!! Saj em eje že prej vedno zeblo, ampak zdaj me pa še bolj! Jaz sem se pa že veselila, da mi bo vsaj 1x v življenju vroče...
|