puncica
|
Dobro jutro punce. Vidim da sem spet prva, ja no spanke zaspanke, upam da kmal ustanete, da mal poklepetamo. Mi smo po starem, punčica se je spet neki drla ponoč, sploh ne vem kaj ji je, pa jo sprašujemo a te kej boli pa ja, je pa buba, pa reče tam, zdej pa vohi kje je to tam Verjetno jo mal grlo boli, ko mal kašla pa to. Ja bo treba spet sirup začet devat. Pol pa je ati čist živčn, ker mamica se pač ne more zdej še s punčico ukvarjat, ko ima že tolk dela s tem trebuščkom, Ja no sej ati je ful priden, da tako poskrbi za malo punčico, itak ga ima raje kot mene Ja jaz pa že odštevam in še 5 dni do dopusta, komaj čakam, moram pa še dat podpisat in vpisat plače, pa mi bodo upošteval marčevsko, tako da kakih 10 jurčkov bo več, kot če bi mi upošteval lansko plačo, tako da dobr da imam porodniškega od 10. aprila, nakazujejo pa nam do 5 v mescu. Barbs: A teb so pa amnio delal, a to ti pripada, mislim si tolk stara al si imela tako slabe izvide NS. A te je bilo kaj strah, igla pa to, pa potem to čakanje. Ja jaz sem pa res taka da raj ne vem, ker potem se ne sekiram, kot pa da mi kdo kaj posumi, ker pol bi se pa celo nosečnost sekirala, tako pa sem zdaj bol sproščena, že prvič ko sem šla na NS pri punčici me je bilo kr groza kaj bo če bodo rezultati slabi. In praviš da so ti kr povedal da boš dobila fantka lepo to a ne, zdej imaš dve punce če se ne motim, to bo pa urnk sprememba potem . Pa kje ti najdeš vse te podatke o gibih pa o pušenjaku, pa a si vidla kako te je una nakurila da sam pušenjaka citiraš , ja ti ti Barbs, ki ne ve da so še drugi viri podatkov Ej hecam se, sej res, nisem ti še nakazala za odvetniške storitve. No vseeno hvala da si se potegnila zame. cofek: Ti povem da sta dve rodile s CR, pa sta rekle da je bilo to mačji kašl, pa da sta se tud ful hitro pocelili in nista imeli dolgo bolečine, sama raje ne bi šla rodit s CR, ker je to le operacija in jim nisem preveč naklonjena. Otročki so pa res bolj polikani, to s šokom pa ne vem no, mogoče res mogoče ne, sej mora bit sam porod otroka šok, sploh ga mora potem kak dan vse bolet, če ima celga ličeka pa očke otečene. A ti pa kr lulaš doma . Mah pri nas dajo kr une lončke ko so za kuhan vin, pa potem ime gor napišejo, pa potem tam lulaš, da pa bi še lulala doma in nosila v laboratori se mi pa ne da, zadržim pa zaenkrat še lahko, čeprav hodim kr naprej na wc, ker ko me enkrat brcne v mehur moram letet aja: a ti za previjalno sprašujejš. No mi smo pri prvi punčici naredil tako kupil komodo, tako lepo s predali in masivnega lesa, dali naredit gor previjalno in to je to, omara/komoda je ful bol stabilna kot tiste previjalne v otroških trgovinah, res da nima koleščkov ampak tega ne rabimo. Kopal smo jo itak v kopalnici, tako da tud bance nismo rabil, pa itak imamo itison, pa mrzlo v sobi, tako da kopanje tam sploh ne bi bilo prišlo v upoštev. Pa še ful prostora je bilo za cotke, tako da imam vse pri roki. Se mi zdi super. Jo bom poslikala, pa dala v album pa boš vidla kako je narejena. Smo pa previjalni del, ki se da sneti dali naredit tapetniku (od svakinje mož), ati pa je naredil potem obod lesa okol, sicer mal nizko a tamala mi nikol ni padla dol (hitro trkam). Shesha: Ja sem ti hotla že prej odgovort pa sem pozabila, ja mogoče pa se res vidiva v porodnišnici, saj imava obe isti dan rok, pa še obe bova v LJ porodnišnici. A ti si iz Ljubljane? Tako je bilo že prvič, sva se z eno dopisovale, ko sva imele 1 dan razlike v roku poroda in sva obe rodile isti dan, no jaz 2 dni pozneje ona pa 3 dni pozneje in to nekaj ur razlike ona ob enih-dveh, jaz pa ob štirih pa še na istem oddelku sva bile, sam ne v isti sobi, pa nisva vedele A mislite da me mora kej skrbet, ker moja G. nič ne meri malčka? Nikol ni merla teže pa to. Mah mogoče pa sama zmer pa mi ne pove al kaj pa vem. ja nič zdej grem pa še eno banano pojest, pa magnezi spit, potem pa na delo. Uživajte pa pobožajte bušije