Barbs
|
Oj, sem že nazaj - čudež!!!! Vse je teklo kot po maslu... Imam sicer več bakterij kot zadnjič, ko so bile samo posamezne, ampak G ni delal nobene panike in mi ni nič predpisal. Hemoglobin mi neki dol leze, je pa še na meji znosnega - bom kot MarijaPO in si bom privoščila kakšnega konja .. Dobila sem vse papirje, že napotnico za porodnišnico, za rešilca, pa potrdilo za CSD, tako, da v petek šibam uredit. No, tudi pregled imam že čez dva tedna. Mali je še vedno v prečni legi, vendar me je G po njegovi stari navadi čisto potolažil - če ga ne bodo popadki obrnili, ga bomo pa ven odrezali Mislim, meni ni bilo ravno preveč smešno Panda, ko sem brala tisto, da "te zavežejo v vrečo in pokrijejo s pokrovom" me je kar nekam prijelo Same hude! Jaz raje ne grem Kar se tiče bombažnih plenic - živ bog me ne prepriča, da z njimi zamenjam pamperske Čist res! Pa ne samo na račun komoditete.... čeprav je res, da to potegne za sabo cel proces - moraš imeti dva vedra, kjer jih prej splakneš, v enem pokakane, v enem polulane, pereš jih čisto posebej - torej jih moraš imeti ogromno, ker se ti petih ne splača prati, moraš jih sušiti; v sušilcu imajo ženske slabe izkušnje in tudi ostali priporočajo na vrvici oz. zraku - kje??!!, morađ imeti posebno omaro zanje... nope, not me... Poleg tega je še nekaj - pri bombažnih plenic moraš otročka takoj, ko se polula/pokaka previti - če ne so posledice hujše, kot pri pamperskah ( jaz sem že itak pravi paničar in vem, da bom pri vsakem dojenju, pa še vmes, če bom kaj zavohala, previjala k pr norcih); poleg tega vse skozi premoči - če mu pa daš nepremočljiv vložek vmes, se mu pa ritka še bolj tensta... Se pravi, moraš posledično imeti tudi posteljico drugače zrihtano, pa več cunj... skratka - pri prvi hčerki sem to počela par mesecev , ker so tako rekli v materinski takrat; potem ne več. Pri ta drugi pa smo se že bolj komot porihtali in učinek ni bil nič slabši; nasprotno. Plenice za enkratno uporabo so OK! Seveda pa tudi tu velja, da se splača kupiti "ta boljše" , ne kakšne akcijske od no name firm. Panda; sori, mojega glasu nimaš ( pa ne me kregat)