puncica
|
Dobro jutro punce! Evo me vikend je za nami, mi smo spet imel vožnje za vrh glave. Najprej h kardiologu na Jesenice, potem pa še v soboto v Celje, vožnje za popiz* pa še ta sneg, sem misla da se bom kr drsala domov in komi sem se pripeljala v naše route. Mah no to je za nami in tud naša piška je zdrava, nima nič s srčkom narobe. Drugače pa smo po starem, trebuh mi še vedno otrdeva kljub magnezijevim tabletam, naš malček v trebuhu tako brca, da me včasih prav rebre bolijo, sploh ne vem kako tako zavije nogico noter pod rebra, sem enih parkrat v avtu kr drla se au, da kaj mu je, potem pa moj sam debel gleda kaj je men Jst pa ja če bi pa ta rad kr skoz rebre ven prišel. Pol pa spet začne moj, ja sigurno boš prej rodila, sej to je zdej še sam en mesec, če boš aprila rodila, mah potem bom šla pa še kje čez rok. In kako ste kaj ve: MarijaPo: Ja vem kako je to, ko prideš v materinsko šolo pa ti je ful dolgčas, ker itak že vse veš al pa si že vse kje prebral, pa nič novga ne povedo, al pa še kej manj ve. Sploh o spolnih odnosih ji je bilo kr nerodn govort Mah zato sem se jaz odločila da drugič pa ne grem in upam da bo tist potrdil za mojga dragega veljal tud za ta porod, če ne bomo pa mal več plačal, pa nas tud ne bo hudič vzel. Ja pa bravo za kilce, jaz sem jih pa zdej dobila 3 (če štejem od moje teže) oz. 5 (če štejem da sem na začetku 2 shujšala). Ja pri men gre vse bol počasi, pa jem, pa jem, pa sploh ne morem tolk pojest, ko me potem vse tišči. Tvoje sanje so pa res kr mal spuki. A ti bi pa imela ime od punčice a od ta velike al od ta male ne ni Mojca, pa verjetno še dolg ne boš ugotovila, ker je čist neki unikat lenika: ja to je pa šit no, čeprav če ti po pravic povem, tud mene vse dol tišči, pa včasih se mi zdi da imam kr popadke, ker mi trebuh otrdi, pa potem gre bolečina od križa do trebuha in potem to mal boli, potem pa spusti a za zdaj panike še ne peljem, bom pa omenila G. v sredo. Shesha: Ne jaz poslušam kar pride na pamet, najbolj pa zdej otroške pesmice smo jih dobili goro, pa zdej naša punčica pleše in poje in ploska in sploh včeraj se ji je čist strgal ko je poslušala Račke šle so na potem, je tako plesala, da sva se z mojim režala ko zmešana. Barbs: Držim pesti za tvojo princesko, čeprav verjamem da ste vsi na trnih kaj. Ja glede slabih novic, pa sem tud jst kr mal slabe volje, ker sem našla tist album ko je una punčka umrla ker se mi zdi da zdej skoz sam o tem premišljujem, namesto da bi bila pozitivna. Sem si rekla raj ne odpiram več takih tem in albumov. vita_kp: Evo si že na seznamu, zdej pa pridno čvekanje sonca: Jaz mislim da meri kako veliko maternico imaš, ker meri od vrha do dna, po moje s tem oceni velikost ploda oz. otročka v maternici, če že ne dela UZ al pa kej druga. Mah ne vem no. Nataša31: Upam da sta kej pametnega nakupila, jaz vem da ne bi mogla tolk po trgovinah hodit, ker me kr dol vleče, smo bili v BC, ko sva šla mal avtosedeže gledat, pa sem misla da mi bo kr vse ven padl tam, tako me je dol vlekl, da smo se po hitrem postopku spravili domov in mami ležat. Nismo pa še nič nabavljal itak imamo pa večino še od naše male punčice, tako da kakšnih večjih nakupov itak ne bo. aljča, MiaSophia: Vidim da kr preurejate lepo to, da ste tako aktivni mi še vedno sam merimo s metrom, kjer bi kak košček pridobil, pa ne vem kako tamalo iz postlce spravit, upam da ne bo ljubosumna če bo dojenček noter spal, mah ne vem še kakšne rešitve bomo ubrali, imamo pa kr mal prostorske stiske. No o plenicah in povijanju pa kdaj drugič Uživajte pa pobožajte bušije. LP