|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
10.3.2006 13:21:37   
aja
Ciao punce,
sem spet malo zajadrala k vam, ceprav sem junijka. Ampak ste take face, da vas z veseljem berem...Tudi midva ze hodiva na solo za starse v Ljubljani, ker lazje sedaj zdrzim notri, ko je zunaj sneg, kot pa aprila, ko bo mogoce (upam) ze soncek...Za tiste, ki niste bile prevec zadovoljne z zacetnimi predavanji vam sporocam, da sta dve sestri super, dve pa niti ne in je precej od srece odvisno na katero naletis, ker niso ves cas ob istih terminih. Ce katera rabi imam v elektronski obliki tudi zapiske iz materinske sole. Jih bom probala dat gor...ceprav po mojem jih ze vse imate user posted image , ker verjetno krozijo po RR.

Danes se pa cim manj vozite okoli in raje doma na toplem bozajte trebuscke.
Lep vikend,
Aja

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.3.2006 13:56:00   
aja
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Tole je link z zapiski o soli za starse. Mislim, da jih je naredil en prijazen ocka. Morda bodo kateri koristili.

Aja

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.3.2006 19:36:47   
Barbs
user posted image  Ojla,

še en skokec na forum, preden grem ležaaaaaat. Res sem zmatrana. Aja, hvala za link, nikoli ne škodi mal obnovit user posted image  .
Punčica, hvala za lepe želje, rezultate sprejemnih bomo izvedeli v ponedeljek ali torek. Je kar malo deprasta . Celo popoldne je spala, ven se ji ne gre...tako da...user posted image  Boga miška.user posted image  Jutri ima pa državno tekmovanje iz kemije, hvala bogu šele ob desetih dopoldne; res so obremenjeni otročki.

Berem v ostalih temah, kaj se puncam dogaja... grozni rezultati amniocinteze, pa čudni UZ izvidi malih user posted image  .... user posted image user posted image  Me je kar potrlo;  skušam si dopovedati, da bi morala biti res ves čas vesela, nabita s pozitivno energijo, ne pa, da me kakšna nepomembna malenkost iztiri. Poskušala bom vsak trenutek ceniti tisto, kar imam - res je, da če smo zdravi, če so zdravi naši ljubljeni, potem je vse drugo OK - vse se uredi, vse se da....

Grem v posteljo, prebrat zapiske šole za starše in pojest nekaj mandarin.

Lep večer.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.3.2006 19:51:52   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

danes me ze cel dan dajejo ti grozni krci in trebuh je cist trd. Sem pojedla buskopan, da ne bom rodila boge Evice.

Kako ste kaj ve?
Jaz se neskoncno veselim pomladi, pa tudi casa, ko bo Eva ze rojena in bom lahko spet hodila na sprehode - v mesto, pa na trg po sveze sadje in roze, pa v knjiznico, pa juhuhu, to bo res fino.

Sedaj pa se moja zelja: zanima me ime od Puncice. Pravzaprav ne vem, zakaj me to tako zelo zanima, ampak kar me. Po moje ji je ime Mojca. user posted image

Uzivajte,

Marija

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 954
11.3.2006 9:14:49   
lenika
Dobro jutro. Kako kaj?

Jaz sem danes še kar spala, tako, da sem se zbudila spočita. Pravkar sem po zajtrku in sedaj malo brskam tukaj po RR ter čakam user posted image , da se zbudi in potem bova šla na sprehod, ker je danes pri nas lep sončen dan. user posted image  Upam, da bo s tem snegom sedaj resnično konec in se bo začela pomlad, konec koncev smo že na polovici meseca marca.

Drugače pa bo danes pri naju bolj dan za lenarjenje. Sva pa rekla,da bova izpolnila obrazce za dohodnino, oprala pa bom tudi 2 stroja perila (en se že pere).

Kaj pa imate ve v planu za danes?

Kakorkoli že, lepo se imejte in uživajte v tem sončnem dnevu.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.3.2006 11:23:04   
sonca
Ahoj!

Sem si vzela pavzo med učenjem in seveda takoj na forum. Ja, jaz že kakšne 4 mesece poslušam Sweet dreams - Baby's  first Mozart, mi ga moj kar zavrti, tako da bo user posted image  bolj pameten. Moja sestra, ki bo rodila avgusta, je dobila bone za Emporium, in sva včeraj šle veselo kupovati oblačila za najini/najinega user posted image . So imeli nekaj še iz lanske kolekcije ful ugodno. Nakupile sma majčke, jopice, hlače, bodije, kapice.... 28 stvari (sem jih preštela). Nekaj sma že dobile, neke malenkosti pa še boma (od drugih), tako da jaz imam že skoraj vse za najinega user posted image , moja sestra pa posledično tudi, saj bo tisto kar jaz ne bom več potrebovala dala njej. Bom kar oprala in zlikala tako da bom imela vse pripravljeno.

Ponoči ko spim in me od neprave lege vse boli, se pretegnem in prvo mi ful otrdi trebuh, tako da se bojim pretegniti, ker me to boli. Potem ko najdem pravo lego, postane otrok zelo živahen in se tako premika da se moram obvezno obrniti in potem sem že spet na začetku. user posted image .

Vprašala bi vas samo, kaj meri G s metrom? Meni je zdaj nameril 27. Kaj je to? (obseg?)

Meni pa se obseg trebuška noče nevem kak povečati, še vedno ga imam 92 cm. (pred nosečnostjo sem ga imela nekje 62 cm). Vem da mi je zrastel za 30 cm, samo ve ga mate že čez 100. Velika sem 168 cm. Kg mi nekje zdaj stojijo Na + 11 do 12 kg. Upam da bodo tako ostale do konca user posted image  (če verjameš - no s tem se tolažim).

Upam da tiste ko imate težave jih ne boste imele več.  

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.3.2006 11:38:54   
maya2
Sonca: pridna že sedaj skrbiš za inteligenco svojega user posted image , midva z mojim user posted image  rajši poslušava živahne latino ritme... no ja pač ne bo tako pameten... user posted image  
Danes je krasen dan in takoj se počutim 100% bolje, kako malo potrebujemo, samo malo sončka... grem definitivno še ven danes..
Uživajte v sončku, upam da je konec zime!!!
LP

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.3.2006 12:44:16   
Nataša31
OJla majčice!

Tri dni me ni bilo na računalniku, pa ste že toliko napisale, da s bom v ponedeljek mogla prav vzeti čas, da preberem vse.
No, moja prebava je 'zalufala', sicer še vedno ni vse tako kot moram biti, je pa bistveno boljeuser posted image .
Malo smo imeli panike, ker tamal skoraj cel dan in celo noč ni nič kaj konkretno brcal oz. zelo slabo sem ga čutila. Sem se itak da zasikirala, pa sem si vseeno rekla da zadevo prespim. In potem grem v petek zjutraj h kozmetičarki (sem si privoščila nos.masažo, pa nego obraza, manikuro..-skratka razvajala sem se) in ležim, potem pa ko mi je lakirala nohte, sem jih imela položene na trebušček, se je naš tamal očitno prebudil - mu je lak zadišaluser posted image ! In od včeraj smo zelo zelo aktivni. Tako sem srečnauser posted image .
Naslednji teden se selimo, pa v petek Ikeauser posted image  in Kika, pa seveda še Toys. Zdaj pa je že čas da kupim voziček in lupinico. Kar se tiče oblačil in pleničk, pa kozmetike imamo že kar, vse ostalo pa pride na vrsto v aprilu. Upam,da ne bomo prehitevali.
V sredo imam pregled, kilce so +11, itak da bom kregana, ampak sem razmišljala. Hujšali bomo potem, pa sprehodi.
Se mi mudi kuhat, se spet oglasim v ponedeljek ko si bom vzela čas za prebiranje. Pridne ste, ni kaj!
lp
Taška

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.3.2006 13:01:47   
MiaSophia
Aloha majcice!

Koncno soncen dan, madona, kak je fajnuser posted image
Ta teden sem obiskala te nase strani le dvakrat, pa se to na super hitrcouser posted image , pac spet ni bilo casa. Ena majcica me je sprasevala za Ikeo, no, najbrz je zdaj ze mal pozno za odgovor, pa bom vseeno povedala, kak sva midva lepo zapravljala...Nakupla sva kar nekaj in sicer svetilke razne, pa dvojno komodo, tepih za user posted image , pa nekaj skatlic in skatel, ogledalce za mene, pa kos za smeti, nekaj zelenih rastlin, brisace, nekaj kuhinjskih zadev, pa se kaj...Potem sva sla se do Toysa in skupno sklenila, da boh ne daj pelat otroka tja, ker se mu lahko utrga od vseh tistih igrac... Ker se je ze men mal trgalo, ko sem vidla kaj vse ponujajo. Tam nisva nabavla nic. Do nadaljnega user posted image ...
Tudi najino gnezdo je sedaj  koncno pobarvano user posted image , le hodnik je ostal v beli barvi. Ko poslikam, bom dala v album, da boste lahko videle tiste,
ki vas zanima user posted image  
Drugace pa user posted image  veselo miga, cutim ga bolj na desni strani, vcasih pa  se mi zdi, da bo potisnil nogico ali pac rokico skozi lulo user posted image , ja take filinge mam vcasih. Tudi bod rebrca me zoka user posted image , skratka, dete je aktivno user posted image
Torej vsem zelim lep in soncen vikend, imejte se najlepse user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 959
11.3.2006 13:17:29   
aljča
Ojla!!!!

Po dolgem času se vam tudi jaz malo oglašam.Zopet ste me nasmejale s temi merami za trebuhuser posted image .Sem vam že daleč nazaj povedala da sem jaz ena iz med redkih,ki jih ima tle gor največ....mere in verjeten kg.user posted image .
Moji kg v teh 29-30 tednih so šli za 15 kg gor.Moje mere trebuha pa so velike...včasih pomislim da imam notri kar dva.No mere pa so125 pri mojih 167 cm. Zdej pa ste verjeten vse popadale na rito in v smeh aneuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa se kar dobro počutim razen to da imam včasih občutek da bo sonček kar ven padel.Včeri sem bla na CTG preventivno.Popadkov še ne kaže tko, da upam da bo noter ostal vsaj do 36 tedna.
Doma smo sedaj v finishu s sobo,ki jo preurejava da bo naš sonček nekaj mesecev spal pri naju.Bova sestrico še nekaj časa pustila v svoji sobi da uživa sama.
Sem malo lena za pisat, ker ne morem dolgo sedeti za računalnikom,tko da vas nekatere res full občudujem ko ste tko pridne.
Tko tolk za neki časa.Se vam javim ko se mi bo zopet ljubilo.
Lepo se še imejte in na veliko božite svoje bušije.
Lep pozdrav Aljčauser posted image user posted image

PDP 23.05.2006

Val se je rodil 24.05.2006 ob 22 in 55 min.:)
http://aljosska.moj-album.com/

(odgovor članu MiaSophia)
Neposredna povezava do sporočila: 960
11.3.2006 20:18:11   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: sonca

Vprašala bi vas samo, kaj meri G s metrom? Meni je zdaj nameril 27. Kaj je to? (obseg?)

To je razdalja simfiza-fundus (SF) - vrh maternice in spodaj do sramne kosti ( no ja, tam nekje) .  Na nek način ti pomeri trebuh, ja, ampak ne obseg.Tudi s to razdaljo se namreč da (brez ultrazvoka) dodatno prekontrolirati , če je z malim vse OK - te mere (razdalje po tednih)  imaš določene z nekim grafom tudi v materinski knjižici . 

meni je zadnjič nameril 33 in je malo paničaril, ker se mu je zdelo preveč za 28 tednov, potem sva naredila UZ in je ugotovil, da je bil trebuh zmahan in večji tudi zaradi lega user posted image  , pa še posteljico imam spredaj, kar poveča to razdaljo.

Ti imaš prav seksi razdaljouser posted image user posted image  - poglej v MK, imaš graf, zihr je vse po reglcih.

No, zdaj grem pa na kavč - ful me peče zgaga ( prav mi je, pojedla sem vse, kar mi je prišlo pred oči) ....

lep večer, B.

(odgovor članu sonca)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.3.2006 21:16:20   
MarijaPo
Ohoj,

malo ste me razzalostile s temi kilami. user posted image  Eh, bo ze.

Barbs je dobro opisala uno razdaljo - poglej na graf, pa bos videla kje si - jaz sem vedno na spodnji meji - rok imam 22.5. pa imam 25 cm tega trebuha, torej malo manj kot sonca.

Danes imam spet te bedne krce in sem pojedla buskopan, pa refluks me daje, tko da tud ne vem kako bom spala in ali bom se kdaj jedla zvecer.

Upam, da se imate fino!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 962
12.3.2006 9:29:27   
Barbs
Ah, Marija,

ne morem te brati tako žalostne - daj no...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful si pridna s kilami tudi ti in ne vem, kaj naj bi te zdaj žalostilo, smotkauser posted image
Jaz sem bila danes ponoči dobesedno čevapčič  - če se nisem tritaužntsedemstopetnajstkrat obrnila z desnega na levi bok in obratno...user posted image

Potem me je še user posted image  user posted image , da premikam kompletno posteljo in da ne more spat.user posted image  Mislim.....

Potem sem bila user posted image user posted image user posted image user posted image  in sem rekla, da me nihče ne mara, pa še noseča sem...user posted image  To je seveda pomagalo in me je čohal in lupčkal po hrbtu, da sem lahko nazaj zaspala.user posted image  

Zdaj grem pa spet strmet skoz okno in se spraševat, kdo tam zgoraj me ne mara, da spet stresa stiroporove kroglice dol....user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 963
12.3.2006 10:45:24   
MarijaPo
Barbs, tvoj moz je zelo priden. user posted image

Moj pravkar sestavlja omarico, ki jo bova imela v spalnici in se zraven stalno brise v rokav od majce, ker ful svica - najbrz je zivcen, da ne bo kaj narobe prisravfal.

Ja, te kile so res morece - vcasih me cist udepresivijo, me rata ful strah, da bom rodila prelahko Evo, al pa da bo tud ona nora in vsa suha, al pa da bo imela premajhne mozgane,...
Trudim se res precej, tako da upam, da bo Eva cist lepa in normalna in da je ne bom pol z vzgojo zamorila - bo ati dajal prehranjevalne vzorce - on zelo rad je in vcasih kar zamizi, kadar kaj je, ker mu je tako dobro. user posted image

Ali ste ze nabavile tiste tetra plenice, povijalne plenice, benkice,...? Kje se to sploh kupi in koliko stane?

Uzivajte!

Marija

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 964
12.3.2006 11:02:15   
cofek
ojla majcice!
mi je ful zal, da vas nisem ze prej odkrila, ker vidim, da mamo vse iste probleme in se potem ne bi tako sekirala, pac pa bi resevala stvari skupaj z vami. Moj PDP je 16.5., pa moram priznat, da me je tega bikca kar malo strah, ker ima sestricna bikico, ki je zelooo tezaven otrok (baje pa da je nekaj tudi v genihuser posted image ).
Moram priznat da sem forum bolj kot ne preletela (ker mi G ne priporoca posedanja, ve ste se pa res razpisale), tko da mi prosim oprostite, ce bom stvari ponavljala.
Med prebiranjem foruma sem zasledila vprasanje o navajanju psa na novorojencka - baje da je fajn, da pride nov clan krdela domov, ko je pes na sprehodu, poleg tega pa nekateri psu nosijo domov vohat stvari, ki disijo po novorojencku, itak pa mora pes novega clana tudi cist prevohat (priporocam forum na Moj pes). Mene bolj skrbi kako bo potem, ko bomo hodili na sprehode, nas lovec pa na povodcu rajsi vlece kot pa hodi poleg....No pa si ne bomo delali skrbi na zalogo.
Kile in obseg trebuha: mam +11kg, trebuh pa mi zadnje dva tedna kar kipi (+7cm v 10 dneh), na trenutke se mi zdi da me bo cofek razparal, pol pa se brca v tisti del - maliuser posted image . Po moje se vam ni treba nic sekirat glede obsega trebuha, ker itak ne morate veliko vplivat na to...nekatere majo pac vecji, druge manjsi trebuh.
CSD - ja s tem pa znajo biti problemi, ker so tu pri nas ful trde. Tudi midva nisva porocena, fant je iz druge obcine, sicer ziviva ze tri leta skupaj, pa nimava izvenzakonske skupnosti (a veste, da na zacasno bivalisce NE MORES prijavit izvenzakonske sk.user posted image ). Pa sem sla zadnjic na CSD da bi povprasala kaksna je procedura za predhodno priznanje ocetovstva - je referentko skoraj s stola vrglo, ker pac to ni standardni postopek in zenska mora par stvari prej preverit (beri TOO MUCH DELA!!!) in mi je rekla da bo stvar speljala, CE BOM RES VZTRAJALA - halo???? Moram povedat, da sem bla cist sokirana nad odgovorom in sem sla rajsi ven, da ne bi se kaj rekla (dejstvo pac je da jih rabis), ta teden grem pa vztajat - sem zvedla, da so 13.2. vse upavne enote in CSDji prejeli dopis z ministrstva, ki naj bi zadevo olajsal! Naj samo omenim, da to v sosednji obcini sploh ni problem!
Rotavirus - mogoce bi pomagalo razkuzevanje rok s Spitadermom (kupi se v lekarni) - saj ni treba kar naprej- npr. ko pride otrok iz vrtca domov, ....
Sola za starse - sem februarja obiskovala v Lj porodnisnici in moram priznat da sem zvedela ful stvari (res prakticnih) in bi zadevo ZELOO priporocala, sploh prvorodkam, ki (tko kot jaz) niso glih vesce v teh stvareh.
Tetra plenice sem zanjic zadsledila v DMju - cene se glih ne spomnim, ampak se mi stvar ni zdela draga.
Sploh pa - za razliko od vas se nimam vozicka, posteljice, niti ene plenice, da o majckah niti ne govorim (sicer mam neko zalogo od necaka, ampak stvari niti nisem se pregledala, kaj sele preprala). Sem se cist nepripravljena - dejstvo da sem noseca se mi sele vseda v podzavest, pred enim tednom sem namrec se tuhtala da najbrz nikoli ne bom zanosila (naj pojasnim da mi je pred prbl. 3 leti G nasel ciste na jajcnikih in mi povedal da bo nabrz tezko zanosit in to me jes ful zadel).
Bom pocasi koncala - bo treba se malo polezat.
Uzivajte! t

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 965
12.3.2006 12:25:23   
maya2
MarijaPo: Ne sekiraj se zaradi kilogramov, ene se pač več zredimo, druge manj. Moja teta je rodila pri 40. letih se je zredila le za 6 kg, pa da vidiš mojga bratranca zdaj pri 13. letih!!! Otrok vzame kar rabi!! Pa čeprav na tvojo škodo! Jaz sem ravnokar oprala vse te tetra pleničke (30 kom) za začetek, da bom lahko potem še likala (dokler še lahko).  Sem gledala v DM, da je cena malo čez 3600, v Tosami se pa sicer ne spomnim več točno (sem enkrat pred kakšnim mesecem napisala cene na post), ampak je cena zelo podobna. V Baby Centru sem pa zadnjič gledala, pa nisem čist sigurna, če sem prav videla ker je bila cena pod plenicami okrog 5000 za 10 kom! To so seveda vse od Tosame, obstajajo pa še kakšne druge...
Cofek: dobrodošla!user posted image  Tudi midva živiva skupaj, vendar nimava skupaj urejenega stalnega bivališča... saj to ne more biti problem ali pač? Če podpiše očetovstvo, potem ima vse pravice iz tega naslova.user posted image  Zakaj rabiš prijavit izvenzakonsko skupnost?
LP

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 966
12.3.2006 13:05:36   
lenika
Pozdravljene majčice. Kako kaj danes?

Meni se danes ne da nič na sprehod, ker ni nič kaj lep dan, pa še piha precej mrzlo. Ja, bo pač bolj dan za lenarjenje.

Kar se tiče te simfize-fundus (SF) sem šla tudi jaz gledat v materinsko knjižico in ugotovila, da mi je v 31. tednu namerila 30. Kilogrami pa se kar ne ustavijo pri svojem naraščanju, sedaj sem jih pridelala že +12, torej imam že 60 kg (toliko jih nisem imela še nikoli v življenju), do konca imam pa še 8 tednov, tako, da se kar bojim kaj še bo. user posted image  Ja no, ampak s tem se bom ukvarjala po porodu.

user posted image  je začel tako brcat, da včasih prav pošteno boli. Imam pa tudi probleme s spanjem. Če se zbudim za na wc, potem kar nekaj časa traja, da zaspim nazaj, ker se največkrat zbudi tudi user posted image  in začne neutrudno brcat, problem pa se je tudi namestit s tem velikim trebuhom. Se še vedno kar ne morem  na vadit spat kako drugače kot na trebuhu in komaj čakam, da bom lahko spet spala na trebuhu.

Jutri imam samoplačniški UZ pri svoji G in kaj več bom napisala potem.

Imejte se lepo, kljub še vedno dokaj zimskemu vremenu in oglasite se kaj.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 967
12.3.2006 17:08:07   
Barbs
Oj,

bom kar nekaj nametala; glede tetra plenic - jaz jih definitivno ne bom kupovala 30 ali 40, ker vem, da jih toliko ne rabim. Imam jih 15, od tega 10 res "taboljših" , Kobacaj, dvojno pletenje, pa 80X80 , cena teh 10 je bila v Arielu 4.300, potem pa sem kupila še 5 70X70 , bolj navadnih, v DMju... 5 jih stane 1.300 tolarjev. Če bi vseeno rade kupovale več plenic, potem so te za 1.300 čisto OK- žensek , vedeti moramo, da ne bomo povijale tamalih na kožo, da so to plenice za povrh. Poleg tega imam 3 povijalne, kvalitetne in to je dovolj.  Če bom pogruntala, da jih kasneje, ko bo mali več lulal, rabim več ( ker je več možnosti, da pride kaj "skozi" ), jih bom pač dokupila . Povijalna plenica stane od 1.100 do 1.500 ena. V Arielu imajo tudi barvne. Jaz sem kupila zeleno, modro in rumeno.user posted image  Niti se ne bodo umazale, niti zmočile, pri vsakem previjanju... sploh ne na začetku. Menjavale bomo pamperske, tiste na vrh pa po potrebi .
Kar se tiče benkic se jim komot odpovem in sem se jim tudi - obakrat do zdaj sem imela cele gore teh nepraktičnih majčk, pa še drage so. Poleg tega vse polezejo, pod pajacki, pa iz hlačk....user posted image Kupila sem bodije, take, ki se na strani zavežejo oz. s pritiskači zapnejo, da se lepo oblečejo. Ful so bolj praktični... body lepo potegneš čez pleničke in zapneš, otroček je lepo fiksiran , "spravljen" ,  čez pa komot oblečeš karkoli - pajacek za spanje, še en body in hlačke, ali karkoli... Vem, da v MŠ učijo cele znanosti s temi majčkami ( celo tetra spodaj)...tudi če boste na začetku upoštevale to, vam bo kmalu jasno, da je brezveze... (nočem ispast preveč pametna, ampak nekak vam moram povedat svoje ,saj veste, da sem starauser posted image user posted image ...) Body-ji so vredu, teh se splača imeti veliko, za začetek sem kupila nekaj malih, z dolgimi rokavčki (3) , potem pa 5 s kratkimi rokavčki in 5 brez rokavčkov.... poleti bolahko imel samo body pa hlačke, če pa mal popiha, pa daš čez še majčko, pa je... Za spat pa so seveda najboljši celi pajacki. Jaz sem pazila, da nisem kupila nekih glomaznih, frotirastih, ker so user posted image  potem bogi čist zakuhani... Imam bombažne, vse z dolgimi rokavčki in "celimi" nogicami - najboljša varianta za spanje.user posted image  
Za čez smo mal šminkirali, tudi s kavbojkicami, jeans jaknco , majčkami s kapuco ...bla bla...čeprav je večina teh stvari bolj kot ne neudobnih za male user posted image  ... ampakuser posted image  
Te dni imajo v baby centru še vedno 50% popust na poletne kompletke, majčke, kratke hlače, bodije, tudi oshkosh kavbojke lanske sezone. Jaz sem nakupila  za poleti kar nekaj teh reči 68 št.... ful so lepe, pa že od 800 sit navzgor dobiš marsikaj...Pejte pogledat.

No, tolk zaenkrat.... grem jest puding... bom jutr še kejuser posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 968
12.3.2006 17:41:04   
MarijaPo
Maya2 - hvala za moralno podporo. user posted image

Barbs - dobr si to napisala. Vse smo neki zivcne s temi benkicami, mako majckami, pa ne vem kaj se vse...
Tetra plenice Kobacaj so v DMu  neki cez 3600, povijalne sem pa videla v Sparu za 690 sit in to barvaste.
Jaz sem kupila zaenkrat 10 tetra plenic in se ze perejo - da bo Evica lahko ful kakala, pa bo se vedno zgoraj cist in lepa. :)

V Sparu se nisem mogla upret enemu pajacku iz plisa, na katerem pise Princess in je ves roza in skrajno kicast - nisem se v zivljenju videla bolj kicastega pajacka, polno enih srckov in sonckov in metuljckov. Eva je ful brcala, ko sem ga kupovala, najbrz je protestirala, ampak mi je vseeno, vazno, da bo meni vsec.

Pozrla sem mamino musako in potem se tono rizeve cokolade, za zvecer pa sadna solatka - to je skoraj edina hrana, ki se je iz vsega srca veselim. :)

Uzivajte punce!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.3.2006 20:04:36   
maya2
Mene pa zanima, kako so vam v šoli za starše rekli, da naj bi prvi mesec povijale našeuser posted image ? Eno pleničko ali dve (še čez trebušček)? Pri nas ti namreč v bolnišnici pokažejo eno varianto, patronažna pa potem 'zahteva' drugo. (se očitno ne morejo med seboj dogovoriti). user posted image
Barbs: se strinjam, tudi meni se zdi teh 30 pleničk ful veliko, ampak sem jih 'podedovala' od kolegice pa bom pač vse pripravila, potem bom pa videla.
LP

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 970
13.3.2006 7:54:01   
puncica
Dobro jutro punce!

Evo me vikend je za nami, mi smo spet imel vožnje za vrh glave. Najprej h kardiologu na Jesenice, potem pa še v soboto v Celje, vožnje za popiz* pa še ta sneg, sem misla da se bom kr drsala domov in komi sem se pripeljala v naše route. Mah no to je za nami in tud naša piška je zdrava, nima nič s srčkom narobe. user posted image user posted image
Drugače pa smo po starem, trebuh mi še vedno otrdeva kljub magnezijevim tabletam, naš malček v trebuhu tako brca, da me včasih prav rebre bolijo, sploh ne vem kako tako zavije nogico noter pod rebra, sem enih parkrat v avtu kr drla se au, da kaj mu je, potem pa moj sam debel gleda kaj je men user posted image Jst pa ja če bi pa ta rad kr skoz rebre ven prišel. Pol pa spet začne moj, ja sigurno boš prej rodila, sej to je zdej še sam en mesec, če boš aprila rodila, mah potem bom šla pa še kje čez rok.

In kako ste kaj ve:

MarijaPo: Ja vem kako je to, ko prideš v materinsko šolo pa ti je ful dolgčas, ker itak že vse veš al pa si že vse kje prebral, pa nič novga ne povedo, al pa še kej manj ve. Sploh o spolnih odnosih ji je bilo kr nerodn govortuser posted image Mah zato sem se jaz odločila da drugič pa ne grem in upam da bo tist potrdil za mojga dragega veljal tud za ta porod, če ne bomo pa mal več plačal, pa nas tud ne bo hudič vzel. Ja pa bravo za kilce, jaz sem jih pa zdej dobila 3 (če štejem od moje teže) oz. 5 (če štejem da sem na začetku 2 shujšala). Ja pri men gre vse bol počasi, pa jem, pa jem, pa sploh ne morem tolk pojest, ko me potem vse tišči.

Tvoje sanje so pa res kr mal spuki. user posted image

A ti bi pa imela ime od punčice a od ta velike al od ta male user posted image user posted image user posted image ne ni Mojca, pa verjetno še dolg ne boš ugotovila, ker je čist neki unikat user posted image

lenika: ja to je pa šit no, čeprav če ti po pravic povem, tud mene vse dol tišči, pa včasih se mi zdi da imam kr popadke, ker mi trebuh otrdi, pa potem gre bolečina od križa do trebuha in potem to mal boli, potem pa spusti a za zdaj panike še ne peljem, bom pa omenila G. v sredo.

Shesha:  Ne jaz poslušam kar pride na pamet, najbolj pa zdej otroške pesmice smo jih dobili goro, pa zdej naša punčica pleše in poje in ploska in sploh včeraj se ji je čist strgal ko je poslušala Račke šle so na potem, je tako plesala, da sva se z mojim režala ko zmešana.

Barbs: Držim pesti za tvojo princesko, čeprav verjamem da ste vsi na trnih kaj. Ja glede slabih novic, pa sem tud jst kr mal slabe volje, ker sem našla tist album ko je una punčka umrla ker se mi zdi da zdej skoz sam o tem premišljujem, namesto da bi bila pozitivna. Sem si rekla raj ne odpiram več takih tem in albumov.

vita_kp: Evo si že na seznamu, zdej pa pridno čvekanje

sonca: Jaz mislim da meri kako veliko maternico imaš, ker meri od vrha do dna, po moje s tem oceni velikost ploda oz. otročka v maternici, če že ne dela UZ al pa kej druga. Mah ne vem no.

Nataša31: Upam da sta kej pametnega nakupila, jaz vem da ne bi mogla tolk po trgovinah hodit, ker me kr dol vleče, smo bili v BC, ko sva šla mal avtosedeže gledat, pa sem misla da mi bo kr vse ven padl tam, tako me je dol vlekl, da smo se po hitrem postopku spravili domov in mami ležat. Nismo pa še nič nabavljal itak imamo pa večino še od naše male punčice, tako da kakšnih večjih nakupov itak ne bo.

aljča, MiaSophia: Vidim da kr preurejate lepo to, da ste tako aktivni mi še vedno sam merimo s metrom, kjer bi kak košček pridobil, pa ne vem kako tamalo iz postlce spravit, upam da ne bo ljubosumna user posted image če bo dojenček noter spal, mah ne vem še kakšne rešitve bomo ubrali, imamo pa kr mal prostorske stiske.

No o plenicah in povijanju pa kdaj drugič user posted image

Uživajte pa pobožajte bušije.

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 971
13.3.2006 8:00:10   
Barbs
Jutrouser posted image ,

najprej moram povedat tistim ( sem pozabla, katere smo že ble) ki smo posteljico kupile v Sadeko v Rimskih toplicah... Mi smo jo včeraj zmontirali - mojuser posted image  ni mogel verjeti, kako enostavno gre skupaj. In je modro zaključil, da je to zihr zaradi tega, ker so bile delane za izvoz in se zato bolj potrudijo. Štirje šraufi, drgač pa je vse v nekih utorčkih, sede kot ata na mamo - si je pripravil celega hudiča od orodja, potem je pa v petnajstih minutah posteljica že stala, s premično stranico vred. Res je lepa, sva s tamalo dale včeraj zvečer medota Bobija not spat in še zdaj trdno spiuser posted image  To je bil res super nakup; si je monter kar en pir privoščil od zadovoljstvauser posted image
Zdaj kar naprej gledam na stran umetniške gimnazije, če so že objavili rezultate sprejemnih ( pa jih še niso) - boga moja pika je šla čist uničena v šolo;
Pojma nimam, kaj naj nardim, če ne bo nardila... sploh ne smem pomislit - tako si želi in po moje bo njena samozavest in volja do sploh še česa čist na nuli, če se ji ponesreči...user posted image  Joj, imam tremo!user posted image

Zunaj je sonček, sem še vedno skuštrana, zato grem pod tuš, potem se pa še kaj beremo - anes bom dežurna net mama ....

bye

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 972
13.3.2006 8:20:56   
MarijaPo
Drzimo pesti za malo Barbs hcerko!!!
Saj bo slo. Ce pa slucajno ne bo slo, vam se vedno ostane prosnja - mi smo imeli v razredu kar 5 sosolcev, ki so bili sprejeti s prosnjo, je pa res, da so bili njihovi starsi znani slovenci in so jih najbrz zato sprejeli.

Kar pogumno, samozavest nic ne bo trpela, tud ce bo sla kam drugam. Ti ji samo fino ob strani stoj in s pozitivizmom pristopi, pa bo vse ok. user posted image

Drzim pesti!!!

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 973
13.3.2006 8:35:04   
pikicaa
OJLA

Barbs držimo pesti, da bo tvoja hčerkica sprejeta!Pa hvala za informacije o pleničkah in cotkah.user posted image user posted image user posted image

Punčica user posted image user posted image user posted image  za tvojo piško,da je zdrava.

Cofek dobrodošla med nami!

Jaz pa se pravkar odpravljam k zobozdravnikuuser posted image user posted image . Me je strah ko user posted image . V soboto sem bila pri dežurnem, ker me je ponoči cela čeljust bolela. Ugotovili so, da mi nagaja še zadnji modrostni zob, ki ga premorem. Tako, da mi ga je odprla in dala zdravilo. Zdaj pa se bojim, da ga bom morala dat ven. Ta user posted image  ni mogel počakat vsaj do konca maja. Upam, da mi ga bodo danes samo zaplombirali.

Uživajte v sončku jaz pa grem na mučeniški stol.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 974
13.3.2006 9:46:34   
lenika
Pozdravljene majčice.

Punčica user posted image  za obširno in izčrpno poročilo inuser posted image user posted image user posted image , da je s tvojo punčico vse v redu.

Barbs tudi jaz držim pesti za tvojo deklico.

Drugače pa imam danes malo prebavnih motenj in želodčnih krčev. Prav mi je, kaj sem se pa nažirala med vikendom (pica, sladoled, čokolada, piškoti...). No, zato sem se danes odločila, da bom jedla samo zdravo hrano. Bomo videli koliko dni bom zdržala. user posted image

Imam pa eno vprašanje za vse tiste, ki ste na bolniški. Jaz sem ta teden drugi teden na bolniški in tako bo ostalo do porodniške. Zanima me koliko ve kljub bolniški hodite ven, kaj si upate in kaj je dovoljeno? To sprašujem zato, ker sem šla danes zjutraj v trgovino po kruh in v trgovini srečala svojega šefa. Sva se pozdravila, vprašal me je kako sem,..., imela pa sem tisti beden občutek, da si misli, da po trgovinah lahko hodim delat pa ne morem. Kaj ve menite o tem in kakšne so vaše izkušnje?

Lepo se imejte in oglasite se kaj.

< Sporočilo je popravil lenika -- 13.3.2006 9:47:00 >

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.