puncica
|
Dobro jutro punce! Evo me spet na delovnem mestu, večraj smo naredili več kot 300 km, tako da sem se kar navozila, pa še ta možev avto, ko ima ful trde amortizerje, me je čist premetal, kaj šele malčka v trebuhu, me je pod rebra tiščal ko za stavo, ima pa res ful bol agresivne gibe kot jih je imela naša punčica Verjetno bo res fant, tako kot moj pravi. Se preteguje v trebuhu, kot bi imela ne vem kolk placa Pa še potem mi je začel trebuh kr otrdevat, pa bolet pa to, tako da tako dolga vožnja ni bila nič kaj fajn, pa še v cvetličarni sem čakala, pa me je še dol tiščal, tako da ko sem prišla domov, sem sam ležala 2 uri, potem je bilo pa vse ok. Smo pa uredili, moj dragi po letu in pol končno prevzel diplomo , jaz pa na CSD dobila spet goro obrazcev, pa spet mi mariskaj ni jasno, moram mal povprašat pa preračunat porodniško, kolk se mi kej splača da dam noter letošnjo marčevsko plačo in vržem ven februarsko lansko, sam kaj ko potem moram spet v Lj hodit, mah neki bomo že skombiniral. Za paket se nisva odločila, ker itak imava stvari od punčice, tako da sva rekla da bi imela denar nakazan, pa bova iz tega kupila jajčko/avtosedež za novorojenčka. Pa še kej bo ostalo. Kako se boste pa ve odločile. lenika: dej nehi no ko mi bo nerodno, mah sej veš kako je, če se jaz že kej spravim delat hočem da je urnk narejeno, drugače itak vržem v smeti pa sploh slikam ne tako da so noter sam tisti izdelki, ki so meni všeč, zdej pa itak ni časa, pa punčica je premajhna, sva pa za novo leto, ful lepe voščilnice naredile skupaj, ona snežinke s prstki, pa smrekico, pa darilčka, skratka ful fajn je prišlo, ona pa skoz govorila da bo delala pik pik pik, ker dela pikice Pol je hotla pa vsak dan pacat s temi prstnimi barvami pa je to taka umazanija, sem ji kr rokave gor vihala, pa se za glavo držala kako bo šla barva dol z oblek, pa se je čist fajn opralo. Zdej čakam da bo mal starejša da bova lahko skupaj kaj delale, mogoče že za veliko noč, ker če se sama kej lotim, potem bi ona tud magala (pomagala) potem pa itak nič ne moreš naredit. vita_kp: Dobrodošla med nami, a te dam na seznamček nosečk, no če že nisi gor Linča: Ja sej ti povem da men tud ljudje govorijo da se mi od zadi sploh ne vidi da sem noseča, pol pa ta trebuh, res ni ne vem kako velik ampak moj mi vsak dan reče joj kok imaš že velik trebuh se mi zdi vsak dan kak cm večji, jaz pa njemu naj se nehaj hecat, ker to ni nič kaj fajn, ko ti vso kožo tam razteguje, pa vse tišči, pa se mi sam smeji, pa poboža bušija pa reče, sej bo kmal spet tak kot je bil MiaSophia: A vidva pa kar barvata ja fajn to, pa gre, no verjetno bol tvoj dragi, ti pa mal komando vlečeš kaj A boš dala kakšne slikce v album? Mi imamo vse v takih bol rahlih barvah, pa men ni všeč, jaz bi kaj bol intenzivnega, da se bol barva vidi, mah sej bo ko bomo imel svojo bajto, zdej v najemniškem stanovanu res ne bomo ne vem kaj delal. Barbs: A vas je pa kar zasulo, pa še računalnik šel v franže ja groza no. No glavno da ste zdaj uredili in da se lahko spet pridružiš. sonca: Nič skrbet, sej če bi bilo kaj narobe bi te naročili prej, verjetno je pa vse ok, jaz imam pregled v sredo in komaj čakam, bomo mal podrezal, če lahko naredil UZ v 32 tednu. Bomo pa vidl kako bo mene naročila verjetno pa tud na 4 tedne, mah sej ne vem več, se ne spomnem kako je bilo prvič. Canesten boš pa že spravila noter, sej ni nobena znanost, pa upam da izcedek pozdraviš, ker pri men čisto nič ne pomaga, je g. izčrpala svoje znanje in tablete, ker mi res nič ne pomaga, izcedek je še vedno tam in bo verjetno do poroda. To z ušesi pa ne bi vedla, men se sam zdej dogaja to da ko včasih kej govorim, da se mi ful vakum naredi, potem pa moram zrak noter povlečt, da se mi bobnič sprosti, pa me to ful mot. Mari71: Po moje tud ni panike če 1 teden zaostaja, sej ne more bit vse po tabelcah no. Držim pesti da bo vse ok nasledn tedn. Shesa: ti povem, da mene pa kosti bolijo, ko se ustanem iz stola al pa iz postle, potem pa hodim enih 5 min kot da bi imela polne hlače, potem pa se unese in ni več krize. po moje je to normalno, nam pač bušiji dol pritiskajo in potem vse kosti neki bolijo. sej bo boljš po porodu aurorra: Hvala za čestitke, pa tebi tud čestitke, sem dobila od dragega eno lepo rožico, no sva jo skupaj kupila, ker sva bila večraj cel dan skupaj, pa lubčka, pa seveda rad me ima Nataša31: ja groza no, a še kr zaprta, kaj pa kokakola pa bobi palčke al kaj vem kaj, a piješ dosti? Mah sej ne vem kaj bi ti svetovala. No diplomo pa držim pesti da bo končana v 14 dneh. UAU bušije pa imaste bušije Pa še moje mere v 31 tednu: 92 cm (velikost 163 cm) tako da sem pridobila enih 12 cm, . Slikc pa nimam bomo tud mi kej uredil, če bom mojga pripravla do slikanja Je pa res da zdaj v drugi nosečnosti imam tak trebuh že zdaj v 31 tednu, kot sem ga imela pri punčici ko sem šla rodit. Uživajte