|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
9.3.2006 12:50:34   
doroteja23
Najprej z Alino je vse okuser posted image . Smo bli včeraj pri Puser posted image . in je reko da so pljuča čista in da naj samo antibiotike jemljemo do konca in kapljice dajemo v nosek. Da pa nam zdaj odpade cepljenje. Komaj pet dni po antibiotikih je lahko cepljena. Tak da mislim da bo nekje čez 14 dni.

Tery moja pikica tud spiuser posted image z nama. No zjutraj jo vzemem k sebi, ponoči pa spi v posteljici. Je pa političarka. Ko se zbudi se začne full pogovarjat, ker ve da jo bom vzela ven. Ko pa je pr nama pa zna bit tud tiho. No kar je redko, saj je prava klepetulja. Da pa ji ne sije sonce v vozičku ji strehico čis dol potednem, al pa ji pleničko tak nastavim, ali pa jaz tak hodim da ji ne sije preveč. Ko pa ji sonce posije v očke jih pa zapre.

Ameli jaz ne steriliziram več flešk tak pogosto kot na začetku. Mogoče enkrat na teden ali pa še to ne. Jih pa temeljito umijem, včasih tud s cetom, pol pa jih fajn sperem. Fiziološko dajem kar pogosto, odvisno tud kak ma nosek zaprt. Zdaj trenutno pa imama kapljice za nosek in sicer iste kot sma meli za očke.

Pia moja bo na teh testih pogrnila na celi črti. Saj midve še niti ne jema nič gostega, kaj šele da bi si kruh držala. Pa tud igrač še ne prijema tak zavzeto. Pa še bi se našlo, česa še ne dela.

Zalolina jaz nisem na nobeni dieti, pa bi mogla nekaj zdaj pred poletjem. Ta 90 dnevna pa mi ne diši. je moja tašča hujšala s to dieto in se je pol duplo zredila nazaj.

KMA avtosedež imam namen v kratkem kupit, ker ji bo jajčka kmalu prekratka. Ne vem še od katere firme, ampak nekaj kar bomo lahko dalj časa uporabljali.
Pri šestih je tud cepljenje, no odvisno kdaj je prvič cepljen.

Jaz iama namen začet dajat sokece. Zdaj pa me zanima kak ste začele dodajat! Ali ste vsak dan eno žličko več ali kr na začetku kr neomejeno? Jaz sem ji včeraj dala malo soka od kompota, pa bi on aše kr pila, pa ji nisem upala dat.

user posted image
Lepo dan in upam da sončen!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 976
9.3.2006 17:53:34   
pety78
Trikrat hura za prva dva zobeka! Hura, hura, hura! user posted image user posted image user posted image   user posted image

Pozdravljene!

Ja, dobili smo dva zobeka. Me je danes mali prijel za prst in ga nesel v usta, pa me je neki zbodlo. Zato se nekaj dni ponoči zbuja, da mu dajem dudo v usta. user posted image  Drugače pa je vse prenesel brez problemov.

V torek smo imeli drugo cepljenje. Preverili smo tudi težo in višino - 7840g, 71 cm. Veliki smo, ni kaj! user posted image

Sedaj pa grem malo odgovarjat na vaša vprašanja kar v rikverc.

Doroteja, jaz sem začela z jabolko. Skuhano in z vilico pretlačeno. Pa ne samo z eno žlico. Mislim, da je skoraj celo jabolko pojedel. Problemov nobenih, razen čez nekaj dni, ko sem mu dala prvič korenček. Pa je tašča vztrajala, da naj kar je, pa je celega pojedel. Odpiral je usta kot en piščanček. Ampak korenček zapira, pa ga je mal zvijalo. No, težko je kakal. Trda kakula. user posted image  Ampak sem mu mal pomagala in ga po ritki obrisala z vato, prepojeno kar s konkretno toplo vodo. Že na meji vroče, ampak tako, da ga seveda nisem opekla. Rita se mu je kar odprla, on pa prtiskal kot jaz pri porodu. user posted image  Revček! Drugače pa ni blo panike. Korenček itak zapira, zato ji ga raje daj malo. S cvetačo so bili problemi samo toliko, ker je ne mara. Se je kremžil in pljuval. Brokoli je pa tudi včeraj in danes še kar z užitkom jedel. Jabolko pa sploh obožuje in poje celo. Aja, pa krompirček je še jedel.

KMA, tudi mi se še vozimo v lupinici, vendar bomo morali počasi kupiti nov avtosedež, katero firmo, se pa še nismo odločili. Za avtosedež se splača odšteti malo več denarja in preveriti, kateri je po testih najbolj zanesljiv.
Poročena še nisem. Prvo bo treba kupit stanovanje, potem pa mogoče še ohcet.
Pri domačih opravilih pa kakor se spogajava. user posted image  Zaenkrat mu še mal gledam skozi prste, ko pa grem v službo pa nič več. user posted image  Sicer tudi sesa, celo lika, posode pa mu ni treba pomivat, ker mamo stroj, ampak jo je včasih problem že not zložit. Deci....user posted image

Tery, naš spi v svoji posteljci, le zjutraj si ga dam k sebi, no, nama, da se mal pocartamo. Se pa še ne kotali tako, da bi me moglo skrbet. Če se bo pa želel, bo pa tak naletel na oviro (beri :mene) in ne bo šlo več naprej. user posted image  Ga nimam ob robu postelje, tako da ni nevarnosti, da bi padel dol. Prej se kaj takega lahko meni zgodi. user posted image user posted image user posted image
Sončna očala? user posted image user posted image user posted image  Jaz sem itak za take fore, zato jih kar nabavi.

Ameli, jaz sem prenehala sterilizirati flaške nekaj dni pred dopolnjenim tretjim mesecem.
Je pa Vid tudi že nekaj dni nahoden. Nosek mu spiram nekajkrat na dan. Ko se spomnim. Ne gledam pa na uro. Imam tudi razpršilo z morsko vodo.

Zalolina, jaz sem bila sredi januarja na dieti, sem spravla cca 3 kg dol in ne moreš verjeti, da kljub temu, da sem po dieti navalila na sladkarije, kile zaenkrat še niso šle nazaj. Mater, res sem odvisna od cukra. Priznam! user posted image  Tavelka, gromozanksa Nutella je šla pa pa. 
Glede aerobike....imam doma ene fajne vadbe na računalniku. Pa se skoraj vsak dan lotim tiste najkrajše, ki traja celih osem minut. Se pa kar utrudim.
Ninočka, vidim, da si zopet organizatorka. Bravo! user posted image  
Vid se zaenkrat še nikogar ne boji. V torek na cepljenju je lepo sedel na krilu ene gospe, ki je v čakalnici čakala hčero in vnukinjo. Pa se ji je smejal. Lump! user posted image user posted image user posted image  Ga moram naučit da ne sme k neznanim ljudem. user posted image

Teta beta, nam so danes zrastli spodnji zobje. Če je v večini primerov tako, pa ne vem.
Da bi mi blo nerodno, če bi mu drugi kupovali dražje stvari? Hmmmm, verjetno nerodno že ne, ampak najraje imam, da mu nihče ne kupuje preveč. In tako tudi je pri nas. So božiček, miklavž, ... za ostalo pa kar midva poskrbiva.
Kopamo se skoraj vsak dan. Kar pomeni, da vsak teden pride kak dan, ali celo dva, ko se nam ne da. Lahko da smo kje na obisku, pa ne znese, ker gre mali okoli osme, ali celo prej,  že spat. Milimo se pa 1x na teden. V banici je pa cca 10 minut. Odvisno kako dolgo mu paše, pa da se voda preveč ne ohladi, pa od tega, koliko pošprica po tleh. user posted image
Z oljem se nič ne mažemo, razen kadar mal pomasiramo. Mislim, da je to danes na urniku. user posted image

Katja, mi imamo tudi NUKovo dudo, še vedno tamalo. Dvojkica je primerna za po šestem mesecu. Prav taka je pa tudi tista duda, ki smo mu jo kupili za pusta. Mislim, da je ena spraševala, kje smo jo dobili. Preko neta iz Anglije. Upam, da jo bo kmalu začel uporabljati. user posted image

Pridne bodite!

LP, Petra

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 977
9.3.2006 18:22:13   
doroteja23
user posted image Pety Huraa za zobka!!user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 978
10.3.2006 9:36:13   
2ursae
o, danes pa jaz odpiram čvek user posted image

Mi smo bili včeraj na NFTh in je bilo res ok. Terapevtka je super, jo je mali dobro porajtal in sta se lepo zaštekala. Rekla je, da misli, da bomo naše težave hitro poštimali in da ni tako hudo user posted image user posted image . Je pa res, da bomo morali terapijo obiskovati, dokler ne shodi user posted image .

Mi smo še kar na sokecu, ne vem, če je to čudno, ampak korenček mu gre bolj v slast kot jabolko user posted image  ... saj ne, da imam kaj proti user posted image .

Dovolj o nas, zdaj pa odgovore, ker nimam več veliko cajta:

Doroteja, jaz dajem zaenkrat le sokec, s kašico bomo počakali do dopolnjenega 6. meseca. Dajem mu ga po žlički, prvi dan je dobil pol jabučka, zdaj pa poje oz. spije oz. posreba že celega. Če vidim, da se obrača stran in da noče več odpirat kljunčka, ga ne silim več. Za zdaj gre samo za to, da se navadi na nove okuse. To še ni nadomestilo za obrok, ampak mal kot dodatek, je bolj kot igra.

KMA, pri nas je za 6. posvetovalnico predvideno še 3. cepljenje. Lupinca mu je že malo majhna, sam sedeža še ne bomo kupovali, ker mali še ne sedi in tudi ni dobro, če sedi ob opori, tko da bomo nekako še "zgurali" z lupinco. Saj zdaj, ko bo topleje in ne bo tako zelo oblečen, mu bo lupinca bolj prav. Mislimo pa kupit Romerjev sedež.

Aha, DVD: no problem, me pa v torek najbrž ne bo - nimam avta user posted image  - tako da mi po ZS pošljite naslove in se bom potrudila, da bom pekla ta vikend.

Tery, mi ne spimo skupaj v postelji, ni variante, da bi mali zaspal, če pa že, se pa jaz ne upam premaknit, ker se hitro zbudi, in nimam nič od spanja, mi je pa luštno ga gledat, kako spi.
Sonce mojega fejst moti, zato imam čez streho vozička plenico in jo premikam, da je gospodi luštno. Očal jaz v H&M ne bi kupovala, bi jih raje orng pri optiku. Problem takih poceni očal je (tudi pri odraslih), da misliš, da nudijo zaščito, je pa v resnici ne. Z očmi se ni za hecat. Takale očalca so za šminkirat, mora pa nujno imet zraven še dodatno zaščito, se pravi, ravnati je treba, kot da očal nima.
Kar se RA tiče - a si videla na sosednjem forumu, je ena rekla, da je kar direkt v RA poklicala in so jo vzeli brez napotnice P. In ji ni bilo treba plačati, ker je otrok res imel težave. Kaj pa če to probaš?

Ameli, jaz ti znam odgovorit le na vprašanje o stolčku - posedali bomo takrat, ko bo terapevtka rekla, da žihr. Pa ne pričkujem, da bo to kaj kmalu user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 979
10.3.2006 10:17:49   
zalolina
Ojla

Sem dala gor dve novi sliki, pa sem šele pol  vidla da je datum čisto narobe,  moji punci sta slikani en teden nazaj.

Doroteja Pri nas Zala že kar je več stvari in nisem ji uvajala samo po eno žličko, ampak toliko kot je želela, vendar pa še zdaj ne poje toliko, da bi lahko v celoti nadomestila mlečni obrok. Poskusila pa je že banano,jabolko, korenje, juhico, bučke, kolerabo in cvetačo. Edina stvar, ki jo je izpljunila in ni hotela več odpreti ust je bila cvetača.
Drugače pa imamo v ponedeljek posvetovalnico in mogoče jo bodo spet zamenjali za fanta, tako kot prejšnjič, ko sta sestra in zdravnik rekla da imamo pravega korenjaka-fanta, ker je tako močna; pravita da so taki korenjaki fantje.

LP

Alenka

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 980
10.3.2006 10:29:40   
zalolina
Še enkrat pozdrav

Sem ravno prebrala en dober vic .
Pride ženska z otrokom na pregled k pediatru. Zdravnik ga pregleda, stehta  in ugotovi da je otrok rahlo pod normalno težo. Zdravnik vpraša žensko ali ga hrani z materinim mlekom ali z nadomestkom in ona mu odvrne da z materinim mlekom. Zdravnik ji reče naj sleče bluzo, jo temeljito pregleda, natačno pretipa prsi in ji reče: " ni čudno da je otrok pod težo, saj vi sploh nimate mleka". "Vem" odgovori ženska, "jaz sem namreč njegova babica.user posted image

Alenka

(odgovor članu zalolina)
Neposredna povezava do sporočila: 981
   [Brisano sporočilo]
10.3.2006 11:03:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zalolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
10.3.2006 11:11:47   
teta beta
hahaha, zalolina dober vic!

Pety78 bravo za zobek!!!! Po moje bomo mi dobili najprej zgornje, ker se skoz žuli po zgornji dlesni, pa tudi boljt rda je, kot zgornja.

Doroteja23, jaz v ponedeljek dopoldne pričaskujem patronažno, da mi vse razloži. S moram malo še vprašanja pripravit. Pa še moja svakinja je rekla, da mi bo prinesla navodila, kot jih dajejo staršem, lepo preprosto napisana.

KMA, zaenkrat še ne bomo kupovali sedeža, ker Daša še ne sedi, ji pa res že nogice malo čez gledajo. Še ne vem, katerega in kakšnega, bo pa to sedež samo za eno sstopnjo (do 18 kg al kako so že) in ne kombnirinan.
Mi imamo zadnje (?), 3. cepljenje pri 6,5 mesecih in takrat tudi posvetovalnico. Ponekod začnejo s cepljenjem že na prvi posveovalnici pri 1. mesecu in so s tem že prej gotovi.

Grem delat, bom za mojega mučenika danes mogoče še kaj spekla user posted image . Lp.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu zalolina)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.3.2006 12:46:09   
2ursae
ja, nič, mi2 sva kar doma, pada in pada user posted image  ... še dobro, da le dežuje, pri nas vse prehitro rado sneži - da mojemu mučeniku ne bo treba danes kidat user posted image . Tamali mučeniček pa spančka. Danes je nekaj extra slabe volje, ne vem, a čuti, da je južno vreme, al kaj user posted image

Sploh ne vem, zakaj pišem, ker nimam nič pametnega za povedat user posted image . Bom še jaz en vic dala:

Gorenjki umre moz. Zena klice na radio, da bi narocila osmrtnico;
Kaksno besedilo pa zelite, gospa? Pove samo: UMRL FRANCELJ
Ampak, gospa, se vam ne zdi to malo premalo?
"Ne, dovolj je, da ne bo predrago."
"Gospa, saj do pet besed je ista cena, tako da lahko mirno se kaj
dodate."
"No, dobro, potem pa napisite: UMRL FRANCELJ, UGODNO PRODAM TRAKTOR."
user posted image user posted image user posted image user posted image

Tery, sem videla, da midve zdaj po sosednjih forumih sejeva nasvete o usločevnaju user posted image . Kako pa kaj tvoj Nik? Še tako zavzeto telovadi? Si rekla, da mu nastaviš magični lonček in on se kar zakadi proti njemu. Me zanima - kje si našla lonček s to magijo? Jaz bi tudi rabila predmet, ki bi mojega tako zacopral, da bi z veseljem zadirkal na bok user posted image . Ima pa tudi moj rajši desni bok kot levega. Čez desnega se že lepo prevali v obe smeri, levi je pa bolj v nemilosti. Pridno treniramo.

Lepo se imejte, grem mal težit še k sosedom user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.3.2006 12:54:51   
doroteja23
Oj danes pa ste že pridne.

2ursae kolko krat pa moreta hodit. <to mislim na teden. Ker midve imama enkrat na teden.

Dobri vici user posted image user posted image user posted image !
Pri nas je vse po starem. Zdaj sma ravno prišle s potepa . Sma ble v interšparu in sem ji kupla nekaj novih bodyev. Jih imajo po ugodni cwni, pa še fajn material so. Te sparkijevi so tak fajn.   No grem. v naši plenici je ravnokar zasmrdelo!!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.3.2006 14:09:03   
maya_slo1
Katja, naš ima še zmeraj NUK-ovo dudo 0-6 m. Bomo počasi zamenjali za večjo dudo, ko bo dopolnil 6m.

Teta beta, mi je nerodno ja, če kakšno drago stvar od koga dobim tako, da se temu izogibam. Ponavadi tej osebi tudi kupim ob kakšni primerni priložnosti kakšno dražjo stvar, da se vsaj malo zgliha.
Pri nas traja kopanje okrog 20 min, vsak dan zvečer, od slačenja pa do stekleničke pred spanjem.V vodi je okrog 5 minut. Milimo se vsak tretji dan. Ušeska umijemo med kopanjem (uhelj), potem mu pa samo osušim in malo očistim z vatirano palčko vhod v ušesno votlino. Laske pa sfenam in ne dam potem nič kapice gor.

KiSsMyAsS, pri nas je tako, da imam jaz le kopalnico čez za pospravljat, pa likam jaz (ker to zelo rada počnem), drugače si pa vse deliva. Ampak to zdaj, ko se je Kris umiril..po porodu je dolgo časa vseuser posted image počel.
Midva suser posted image še nisva poročena. Sva se pogovarjala, da bi se nekoč poročila ampak trenutno dava denar raje za druge stvari kot pa za poroko.
Večji sedež bomo kupili takoj, ko lupinico preraste. Katero firmo bomo kupili še ne vem…katero koli, samo da se bo sedež dalo nagnit, da ne bo mali v strogem sedenju spal.
Glede vojske pa, a ni tako da če si na usposabljanju da moraš biti stacioniran v vojašnici? Vem, da mi je moj dragi nekaj takega razlagal že nekaj časa nazaj.

Ninocka, Kris se mora le navaditi na ljudi, ki jih prvič vidi ali pa jih že dolgo ni videl. To traja okrog 10 minut, da je v mojem ali atkovem naročju in opazuje nov obraz potem ga pa ta oseba lahko šele k sebi vzame brez, da bi mali planil v jok.

Zalolina, jaz se nekaj trudim z ločevalno dieto pa da od 18:00 naprej ne jem več. Poleg diete je potrebno pa še malo telovadit tako, da se počasi na sobno kolo spravljam pa kvihte imam pripravljene…na kavču že en teden!

2ursae, nas čaka odvzem krvi konec meseca, ko bo Kris star teden več kot 6 mesecev.

Ameli, jaz ne steriliziram več stekleničk.
Kris bo šel pa v stolček takoj, ko bo nehal okušati hrano in bo konkretno pojedel en obrok namesto mleka. Do takrat se lahko pa v ležaniku s hrano afna.

Tery, Kris je samo parkrat spal pri nama v postelji tako bolj proti jutru. Me pa zaenkrat še ne skrbi, da bi se mu kaj zgodilo, ker se še ne zna tako premikat…pa ponavadi je v spalni vreči tako, da mu niti pod razno nobeno obračanje ne rata.
Kar se pa sonca tiče poskrbim, da mu ne sije direktno v oči…drugače pa tako in tako očke zapre, če mu preveč v oči sije. Bo pa dobil sončna očala in po nasvetu KMA jih bomo kupili pri specializiranem prodajalcu.

Doroteja23, mi smo začeli z uvajanjem sokov in hrane postopoma, vsak dan eno žličko več do 6 po tem pa na polno. Po nasvetu sestre pri P.

Pety78, a kar dva na enkrat! Bravo!user posted image

Hvala lepa za linke s smeški!

Zdaj grem pa najti nekoga da me lopne po glavi in da se zbudim, ko bo že enkrat konec tega snega in zime!

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

Neposredna povezava do sporočila: 986
10.3.2006 14:54:44   
2ursae
no, pa pada plundra user posted image , zadaj za hišo imamo že celo mlakužo, izgleda, da je drenaža zanič. Samo upam, da se ne bodo kakšne vodne ptice pri nas naselile user posted image .

Doroteja, izgleda, da bomo na terapijo hodili 1x tedensko, saj smo naročeni naslednji četrtek. Me veseli, da je Alina že bolje user posted image

Ninočka, kako Evan?

Glede zobkov - se mi zdi, da jih dojilje še nimamo: Tery, Teta Beta in jaz. A še ktera manjka? Saj lahko, da se motim, sam prej sem nekaj na to temo razmišljala.

No, moj user posted image  se je ravnokar prebil domov, moram it.

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   [Brisano sporočilo]
10.3.2006 15:29:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
10.3.2006 16:27:39   
doroteja23
Tery  alina še tud nima zob in ni še nič na vidiku. No zdaj se je začela malo bolj slinit, pa tu stvari si je začela malo dajat v usta, kar prej ni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 989
   [Brisano sporočilo]
10.3.2006 16:56:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 990
10.3.2006 19:51:00   
benika
Pozdravček tudi iz deževnega Kranjauser posted image .

Da še jaz pristavim moj lonček vicev:
Včeraj okoli 18:30 so policaji aretirali 26 letno Bjondo Joškič, zaradi
utemeljenega suma, da je ustrelila moža.

Policajem je pojasnila:
-Slišala sem hišni zvonec in ko sem zaklicala >KDO JE<, sem najprej
zaslišala >TVOJ PTIČEK<, nato pa še kihanje, zato sem iz preventive dvakrat
ustrelila proti vratom...

Ženska gre v trgovino z domacimi ljubljencki kupovat papigo.
Prodajalec ji pokaze cudovito aro: "Vam je vsec, gospa?"
"Res je lepa, ampak na lotu pa nisem zadela, da bi si lahko taksno ptico privoscila...'
Prodajalec razlozi, da je na papigo 50% popust, ker je zivela v bordelu in ima pac bolj socne besede.
Zenska je odprtega uma in pomisli, da to jo pa res ne bo motilo, mogoce bo celo zabavno, pa vzame papigo.
V varnem zavetju novega domeka se pernato bitje razgleda naokrog: "Hej, novi bordel in nova madam!"
Zenska odgovori: "To ni bordel in jaz nisem madam, jasno?"
Pozneje prideta njeni hcerki, papiga pa: "Hej, novi bordel, nova madam, nove kurbe!"
Hcerki uzaljeni pokarata papigo in mamo... pa se vendar sprijaznita in gledata na stvar saljivo.
Pride zenin moz, papiga ga zagleda, in zavresci:
"Nov bordel, nova madam, nove kurbe, pa iste stranke! Kak se mas, Joze?"

Teta Beta, mi na žalost, al pa na srečo, kakor vzameš, še nimamo nobenega zobka, čeprav se dlesen zgoraj nekaj napenja.
Tudi pri nas ne vidimo radi, če se malemu kupuje na vem kakšno drago darilo. Žlahta ponavadi kupi kako cunjico al pa v zadnjem času kako kašico, drugače pa smo domenjeni da denar namesto da kupujejo igrače, nakažejo na njegov varčevalni račun.
Benjamina kopamo na vsake dva dni. Ati in sine se skupaj zbašeta v banjo in potem čofotata, utapljata race, brcata in zganjata traparije, mami pa seveda potem briše po kopalnici. Ampak kaj potem, važno da mulo uživa. Kopanje ponavadi traja cca. 20 minut, milimo ga enkrat ali dvakrat na teden, ušeska pa mu vedno spucam s palčko. Ker imamo spalnico hladnejšo kot ostalo stanovanje, mu vedno dam na glavo kapico in mu jo potem čez kaki dve uri vzamem dol.

KMA, gospodinjska opravila ponavadi čakajo mene, saj je moj user posted image  precej len za take stvari. Včasih ga še prepričam, da posesa stanovanje, pa še to moram ponavadi živčnega fasat, da je kaj narejeno. Zato raje naredim sama, drugače bi živeli v svinjaku.
Poroka. Ja, kaj je že to? Pri nas velja moško načelo, da me ne bo imel nič rajši s papirjem in očitno bo to obveljalo, kljub mojem joku in obupanim prošnjam, naj me že končno vzame za ženkouser posted image user posted image user posted image .
Zaenkrat Benjamina še prevažamo v lupinici, vendar bo res treba kmalu zamenjat. Za krst je v dar dobil avtosedež od Maxi Cosi-ja in tega bomo potem namontirali v našega Twingeca.

Ninočka, naš otrok ni prav nič sramežljiv, tudi boji se ne nikogar, razen mojega strica, pa še to zajoka le prvi moment, potem pa je vredu. Postrani gleda le ljudi z brado, naravnost obožuje pa ljudi, ki nosijo očala.

Zalolina, pri nas je bila nekaj časa na sporedu 90-dnevna dieta, pa smo jo o enem mesecu skenslali, ker kile niso in niso hotele iti dol. Sedaj se držim le tega, da manj jem in po 19. uri nič.

Ameli, flaške, tako za mleko kot za čaj, steriliziram enkrat na mesec, prav tako tudi dudo. V stolček malega posedamo že dober mesec in v njem blazno uživa. Imamo Peg Perego Dondolino in res je carski.

Tery, Pri nas fante spi v svoji posteljici. Zjutraj ko se zbudi, pa toliko časa gode, kriči in mlati naokrog, da ga dvignem in prestavim v najino posteljo. Tako se potem crkljamo še kako uro ali dve, zaspat pa zraven ne upam več, kere se je že zgodilo, da me je zmanjkalo, Benija sem pa potem našla pod kovtrom z nogami na povštru.
Tudi mi imamo težave s sončkom in zadnjič sem v Muellerju vidla tako cotkane mini očala, ampak kaj, ko pri nas nič ne zdrži na obrazu. Še kapico si stalno dol vleče, kaj šele očala. Se pa strinjam s KMA, da je bolš kupit očala pri optiku. Ni kaj, ziher je ziher.

Doroteja23, mi kašice uporabljamo že od dopolnjenega 4. meseca naprej. Prve kašice smo dajali po žličkah in kombinirali z mlekom, o enem tednu pa nič več. Kakšne  3 tedne je imel dovolj mali kozarček kašice, sedaj pa poje en večji kozarček in pol. Drugače pa mu raje pripravim svežo hrano. Je večino stvari, edino cvetača mu pa ne zleze o grlu.

2ursae, najprej user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anžeta. Boš videla, da bo vse ok. Sem bila prav vesela ko sem videla, da ima tudi tvoj Anže raje korenčkov sok kot jabolčni sok. Sem že mislila, da se našemu meša.

Ali že kaj razmišljate o letošnjem dopustu? Mi gremo v začetku maja v Šibenik, saj poleti ati ne dobi dopusta, septembra pa, vsaj upam, grem pa v službo in mi nihče ne bo dal še dopusta. Upam samo, da maja ne bomo še kidali, ampak da bo prijetno toplo.
Pa še nekaj. Ali katera razmišlja o še enem otročku? Saj vem, da so naši še mičkeni, ampak mene vedno bolj goni misel o še enem mulčku, saj ne želim prevelike razlike med njima. Pa še praktično je, ker bova tako z user posted image  čez 18 let že spet sama na dopust hodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

V upanju na lepši jutriuser posted image user posted image user posted image ,

Katja in Benjamin

< Sporočilo je popravil katja -- 10.3.2006 19:52:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 991
11.3.2006 0:25:20   
KiSsMyAsS
Bila sva super par. Bila sva kot eno. Danes se je ta pravljica koncala user posted image user posted image user posted image  Vec iz sebe ne morem spraviti.... Pa kdaj drugic. Ostal mi je le moj zlati sinek, ki ga neizmerno ljubim. Hvala mamici in ocitu za podporo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 992
11.3.2006 7:22:45   
maya_slo1
KMA..KAJ, KAKO??? Daj nehaj...se mi je kar srce ustavilo! Saj v nas imaš tudi podporo. Upam, da se bo vse srečno končalo za tvojo družinico, karkoli že je! (((((KMA)))))

Očitno je bil včeraj en čuden dan...sem jaz tudi štalo imela.

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

Neposredna povezava do sporočila: 993
11.3.2006 9:20:36   
ameli
KMA kaj se je zgodilo???? Uboga user posted image . Za vsakim dežjem posije sonček, boš vidla.

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 994
   [Brisano sporočilo]
11.3.2006 9:31:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
11.3.2006 9:39:04   
teta beta
KMA, kaj pa je???!! Slišati je grozno! Me je kar stisnilo in streslo. Ampak - brez zamere - upam, da je posredi "samo" prepir in ne kaj bolj dokončnega, ko praviš za vedno! Držimo pesti, drži se!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Katja, mogoče bomo šli kampirat po Češki. Bomo še imeli kakšnega, ampak ne vem, kdaj. Aja, prvega vica nisem štekala, drugi je pa ful dober.

Saj ne morem več napisat, zdaj sem čisto pod vtisom tega zgoraj. Grem objet mojga mojga. Še enkrat, KMA, drži se user posted image !

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 996
11.3.2006 9:41:07   
KiSsMyAsS
Zivjo punce! Danes sem res ze malo boljse, ampak me se vedno bolijo vcerajsnje besedeuser posted image  Rekel je marsikaj, kar od njega nebi pricakovala in to nikoli. Spakirala sm in sm sla. Dans me ze od 7 prosi naj mu oprostim, ampak ne vem kaj naj. Se javim ko zvem kako in kaj bom user posted image  Hvala punce za podporo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 997
11.3.2006 11:26:09   
ninocka
Punce, jst se vam na hitrco javljam, nisem brala nic za nazaj.

Evanu se je vceraj ful poslabsalo in ko sva sla na kontrolo in v RA, so ugotovili, da ima 92 kisika, ga takoj priklopli na kisikovo masko (10 l kisika) in naju z resilcem peljali v pediatricno, tko da sva zdaj tam.
Jst sem se prsla zdej domov sam na hitrco stusirat  (pri Evanu sta mojadva), smo se zmeri priklopljeni na kisikovo masko, brez tega mu ful pade setoracija (al kako ze). Smo upali da bomo sli dons domov, pa zgleda ne bo nic.
Drzte pesti, da se hitr postimamo, jst pa sporocim spet jutri, ko pridem domov pod tus kako smo.

PS: cist sem polomljena, ker sem spala na stolu.

LP, Nina

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 998
11.3.2006 11:45:17   
Pia67
Živjo!

Na, me 3 dni ni na RR-ju, pa se vse živo zgodi. Žal mi je za vse take in drugačne zaplete, ki jih doživljate v teh dneh. ne bom posebej navajala.
J
az sem pridna, delam 100/uro za krizne čase v jeseni. Po pošti sem dobila priporočeno, da mi poteče delovna pogodba.In naj dvignem delovsko knjižico user posted image

Nina je bila trenutno v maminem varstvu, ker je mati Damjana odšla k frizerju po eno še bolj odštekano in še krajšo frizuro, ki pa ji je pridno pokazala nekaj sivih ščetin user posted image
In moja mati mi je, ker ne more iz svoje psihološke kože, obelodanila: Nina zna pincetni prijem, prijela je rozin in si ga zatlačila v usta, dala pa sem ji rižev kruh (oni stiropor, bljak) in ga je glodala. Jaz pa nonšalantno, saj se nikamor ne mudi, matral nas bodo šele čez 2 meseca. Naslednji S je šele 10.5.2006.
Kaj sem želela s tem povedat? Da je v drugačnem okolju otrok drugačen. Vse je novo in potem pričakujejo, da bo ne vem kaj. Brez panike prosim, saj je še čas. Toliko bo še raznih dogodivščin...

Aja, Nina je v klubu nočnega bujenja. Ob petih (no, saj je normalna ura), je lačna. In fajn je, ker zaspi nazaj do sedmih user posted image

Lepo se imejte, če se le da. Jaz bom spekla čokoladno torto za vikend očka, ki ima rojstni dan, šla na sprehod (pri nas že vse cvete in je prav kičasto) in zmontirala nove grife na plezalno steno (darilo ljubimca za 8. marec, juhuhu). Dan bo hitro okoli.

Lep vikend,

Damjana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
11.3.2006 12:09:21   
benika

KMA, upam da se bo vse vredu poštimalo in da vama bo uspelo tole preživet. Držimo pestiuser posted image .

Ninočka, tvojemu Evanu pa Benjamin pošilja enouser posted image za srečo in kmalu naj se pozdravi.

Mi gremo sedaj na en sprehodek, preden se vreme spet skisa.

papa

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.