|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
9.3.2006 10:53:56   
tasha23
Ojla pupce, kako ste kaj?
Kje si mtina?????
Jaz sem dokaj ok, le slabosti in utrujnost, ki ne da mira... Danes ponoči sem ugotovila, da težko spim na trebuhu, ker me takoj začne trebuh tiščat in joške boletuser posted image .
Moja pikica bo jutri 7t in tako kot včasih špika moram mislit, da pridnio raste, včeraj še posebej je bilo špikanje zelo pogosto in utrujajoče, saj sem bila že ob 17 komauser posted image ...
Kako pa kaj ostale? Kaj ste se skrila z lepim vremenom?

user posted image user posted image user posted image vsem user posted image
pobožajte trebuščkeuser posted image user posted image user posted image

Lp

tashauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 426
9.3.2006 12:15:30   
A_A
jao punce, moja prebava se je ustavila
mene bo razneslo od napihnjenosti!

sploh zvečer mi je obupno, tko sem napolnjena z zrakom, da moram čist plitvo dihati user posted image
skušam se siliti, da prdnem ali rignem in pol se kr naprej nekaj zvijam in pretegujem user posted image  , moj user posted image  se mi kr smeji

jem po malem ko en pišče user posted image , ker če bi se ful najedla, bi me raznesloooooooooooOOOOOOOOO

a ima še katera takšno napihnjenost? upam da ne bo tak občutek celo nosečnost, al se motim user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 427
9.3.2006 12:38:27   
natja_
Joj, punce, mene je pa tko grozno strah user posted image .... Bolj se bliža sreda, ko imam prvi pregled, bolj me panika grabi. Prejšnje leto sem že imela dva zaporedna ss, zdaj pa me kar zvija, kaj če tudi tokrat ne bo nič (?). Saj ne, da bi imela kakšne čudne izcedke, samo... strah od prejšnjikrat je pa prisoten...
Držte pesti, da bo tokrat uspelo user posted image

lepo nosečnost vsem... natja

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 428
9.3.2006 12:53:07   
tasha23
A_A tudi jaz imam enake probleme kot, moj se samo reži user posted image in se komaj zadržuje, da me ne zafrkavauser posted image . Sicer pa opažam, da se mi trbuh zaradi napihnjenosti samo počasi večauser posted image , hlače od prej ne zapnem več, vse me takooo stiska...
Upam, da bo kasneje malo lažje s to napihnjenostjo...

LP

Tasha user posted image

p.s. Kaj pa mtina, se ni še nič oglasila?????

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.3.2006 13:00:44   
muki1
Hej napihnjenke user posted image .
Jaz imam tudi probleme z leno prebavo. Iste težave sem imela prvič. Sem si kupuvala glicerinske svečke, ker enostavno nisem mogla iti na veliko potrebo več dni, to pa je lahko nevarno.
Zdaj uporabljam home made zdravilo. Zvečer namočim suhe slive v vodo, zjutraj najprej pojem slive in potem še vodo popijem, pa čez nekaj ur grem na WC. Probajte, pri meni deluje.
Tudi v prvi nosečnosti sem imela takšne probleme v prvem tromesečju, potem se je vse uredilo. Ampak s prebavo ni heca, poznam punce, ki se jim je zaprtost sprevrgla v zaprtje, pa so imele potem še hemeroide in raznorazne pizd user posted image . Treba se je porihtat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 430
9.3.2006 13:01:23   
adeja
Tudi mene najverjetnje mučijo hormoni. Danes sem bila izredno slabe volje, občutljiva sem dosti bolj kot prej. Z mojim dragim se za vsako malenskost skregam....in zjočem.  Ampak, le kadar pride taksen dan. Ker vcasih sem pa spet pretirano dobre volje. Danes je prisotna tudi slabost, bruham sicer nikoli ne, ampak slabo mi je pa ves čas, ne vem kako bom zdržala v službi do treh. Bo že nekako... Napihnjena pa sem bolj ob večerih.

Lep pozdrav vsem in veloko sreče Natja!

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 431
9.3.2006 15:31:44   
Anonimen
Ojla.

Držim pesti za vse, ki imate še težave. Se pa tudi sama pridružujem v ta krog. V torek sem dobila rjav izcedek, včeraj sem bila pri svoji G, ki je ugotovila, da je na srečo z našim user posted image vse v redu, srček dela, mi pa očitno hoče posteljica malo odstopati. Izcedka ni veliko od torka do danes se je pojavil enkrat na dan, upam, da se ne bo več, sem pa na bolniški in počivanju. Čez 14 dni bomo pa videli, kako in kaj. Takrat imam tudi že NS in redni pregled pri svoji G in upam, da se do takrat vse uredi. Pojavile so se pa tudi precej močne bolečine v spodnjem delu trebuha, tako da punce, če vam je karkoli nenavadnega, drugače kot prej, na zanemarite tega. Mene je tudi prej špikalo, pa bolelo, ampak ne tako, kot v torek in včeraj, zato sem tudi šla do G in še dobro, da sem šla. Ne vem, kaj bi bilo, če bi še naprej hodila delat. mi je pa hudo zaradi nešga prvega user posted image , ker bo zdaj zaradi tega ves dan v varstvu in jo bom komaj kaj videla.

Držte se punce, pa korajžno naprej.

tipitapa

(odgovor članu adeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
9.3.2006 20:35:07   
mtina
Hoj!

Vse OK user posted image

Ma sem se odlocila, da se kar ne pojavim vec tukaj gor, saj me je bilo strah kot prasička, ko sem cakala in cakala. tele vrečke, pa splavi, pa zunajmaternične - ADIJO PAMET!!  user posted image

Skratka, koliko je moja bebica velika, ne vem, kajti ko sem slisala utripat srcek, sem dobila kar solzne oci in sem bila v devetih nebesih ter najverjetneje preslisala. sicer je rekla, da je vse v redu in da srcek bije (sva ga slisali), da je pa nekaj malega, saj sem sele v sedmem tednu, me smo mislile, da bo ze konec devetega in sva pricakovale ze pravega korenjaka. user posted image user posted image

Skratka danes sem dala kri in po 4. 4. grem na nuhalno v domžale.

Sedaj pa lahjko res napisem: srečka nosečka Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.3.2006 21:01:46   
muki1
user posted image user posted image user posted image  No, končno spet lepe novice, ko bi jih le še bilo polno.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 434
10.3.2006 8:02:53   
Bety
ehhhhhhh....Mtina....obiski na forum ne prinašajo prazne vrečke...je, kar je.... in nekaj, kar se lahko zgodi tudi tebi....žal mi je, za vsako slabo novico user posted image user posted image user posted image

Na eni tuji strani o nosečnosti, sem zasledila, da prodajajo aparat za poslušanje srčka - domača uoraba....končno so se spomnili..user posted image user posted image user posted image
mislim da je www.PregnancyAndBaby.com....samo pri nas se verjetno ne dobi....

Jaz sem si danes za zajtrk privoščila cikorijo in kruh....in neverjetno, nobenih slabosti ni....naše babice niso bile neumne, da so to jedle....

Ne vem, kaj naj napišem...preveč ste tiho in nič ne debatiramo...

LP

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 435
10.3.2006 9:02:44   
gaya

Jutrouser posted image ,

jst bom danes bolj zgovorna, zdaj k je najhujše za mano, sem bila namreč zdaj pri zobarju, brrr... user posted image  Ampak me je potolažil, da so zobi v redu in da bodo zdržali verjetno celo nosečnost vsi, čeprav bruham,.... Mi je sestra povedala katero ščetko in pasto naj si grem kupit, da mi ne bodo dlesni krvavele in da bodo moji zobki zdržali user posted image ....
Ampak je pa zanimivo, zjutraj k sem se zbudila, mi ni bilo nič slabo, ker me je bilo pomoje tko strah, ampak zdaj k sem prišla domov, sem mogla najprej k moji predragi v WC jo mal objet user posted image , zdaj je pa dobr....
Drugače pa razen user posted image  nimam pretiranih težav, joškice so se kr umirile, napihnjenost je manjša, čeprav je še, ampak je bolje, razen prebava me še heca..
Ej muki mislim, da si ti en recept napisala zadnjič, če prav razumem suhe slive namočim zvečer v mrzlo vodo in zjutraj pojem mal sliv??? Bom probala, ker je tole res grozno, sploh če si navajen hitre prebaveuser posted image ,...

Sam res, kje pa ste vse ostale, pa ja ne boste rekle, da se tukaj pogovarjamo od samih groznih stvari in da ste pol vse prestrašene user posted image , meni je pa kul, ker vem da ste med redkimi ki razumejo moje težave, ker doma se mi itak vsi samo smejijo in mi pravijo, ah kaj še bo user posted image ,....

No še kaj se javite, jst grem pa mal zajtrkovatuser posted image

Pa sonček na obraz pa pikice božat

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 436
10.3.2006 9:22:06   
Anonimen
Spet se vam malo oglašam, toliko da me štejete zraven, kljub temu da bom še en čas anonimna. Da me ne pozabite.user posted image
Moje slabosti so in niso, kakor kater dan. Sploh če se pri kosilu ful napokam, sem pol cel dan čist "gotova". Tako da moram jesti skoz po malem. Tako je v teoriji, v praksi pa...user posted image user posted image
Moja prebava je ful lena, kot sem že pravila, tudi po par dni ne grem na veliko potrebo, pol se pa le spravim jesti take stvari, ki odpirajo (suhe slive, kivi ipd.), me pa začnejo naganjati vetrovi. Hudo, prav trpim, jaz in vsi ostali okrog mene.user posted image  
Trebušček raste, hitreje kot v prvi nosečnosti, tako da bo počasi  treba povedati ljudem okrog mene. Počakati nameravam še kakšnih 14 dni, potem se pa razkrijem tudi vam. (no, Muki že ve, a neuser posted image )
Drugače pa kolebam, kdaj naj grem na NS. Prvi pregled imam šele v 12t.5/7, tako da ne vem, a naj grem prej ali kasneje. Kdaj greste vi?
Pobožajte bušije in pazite nase.
Anonimna1,PDP 12.10.06

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
10.3.2006 9:27:10   
A_A
Lep pozdrav,

vidim, da tale oddelek OKTOBERKE postaja vedno bolj pozitiven in to me zelo veseli. Še malo pa bodo vse slabosti, bruhanja in napenjanja mimo. user posted image

Jaz sem šla včeraj z mojim user posted image  po trgovinah, da si kupim ene malo večje hlače. Pa sem gledala v nosečniške trgovine in imajo vse številke GROMOZANSKE, tako da sem se potem odločila in šla v ZARO in sem si kupila ene hlače, ki so dve št. večje in si dam pas notri in malo stisne. Tako da za prvo silo bo kar uredu. Sva šla pa potem na pizzo in sem se fajn napapala, ko pa sva se z avtom domov peljala pa me je tako začelo zvijati po črevesju, da sem komaj dočakala, da prideva domov in sem na WC-ju lepo celo pizzo odplaknila v kanalizacijo user posted image  user posted image  user posted image
no, pravim, če bo WC blizu bo še kar uredu user posted image

drugače, pa sem ugotovila, da neprijeten občutek v želodcu najbolj zgine, če lepo kruhka po malem papcam, tko da zdej imam vedno s sabo kos žemljice. Za linijo se pa nič ne sekiram, ker sem že tako suhcena (160 cm velika in 51 kg).

No pa tudi najinim staršem sva že povedala za user posted image  in so vsi zelo navdušeni in vzhičeni. Še posebej moji, ker sem prvorojenka in bo to prvi vnuček/vnukinja v moji družini, pri user posted image  pa bo to že 9. vnukec/vnukinja, tako da so na to že navajeni, ampak so bili vseeno zelo veseli za naju. Sedaj pa bova povedala še najinim prijateljem.

Punce, lepo uživajte user posted image  user posted image  user posted image

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.3.2006 10:03:08   
lucika
pozdravcek se od mene!

jaz se pocutim zelo zanimivo:) user posted image  takole nekako.
zdi se mi, da traja ze kak mesec, pa me je moj popravil, da ne mesec ampak teden. meni se zdi, da je cela vecnost.

malo fino vprasanje, upam, da ne jeste: ko je meni slabo (po hrani ali cem tekocem) mi je fuuul slabo, ampak bruham ne, ce si malo ne pomagam.
zdaj v nosecnosti mi je slabo vedno bolj. vsak dan dlje in vsak dan bolj. zgledam ze cisto adijo. moj me samo vprasa, a spet slabo? jaaaaa. ce ne jem, slabo; ko kaj pojem, se bolj slabo. vceraj sem celo sredi noci morala na vc, sem mislila, da me bo pobralo. ampak sama od sebe ne bruham. evo, moje lepo vprasanje: a vam kar vrze vse ven, al kako? meni kvecjemu kaj sline, ce bi pa hotla bruhat, bi si pa mogla mal pomagat. zdaj pa ne vem, al bi blo to boljse al salbse...al je treba pac pocakat da mine samo od sebe. ker mi je slabo ful ful, al pa mal. tisto, da mi ni nic je ze redko. sploh ne upam vec okol hodit, pa obiskov sprejemat ,pa nic. si ne predstavljam da bi pa v sluzbi bila.komaj cakam da mine:(

no, to je to. drugace se pa kaaaar cakam na ponedeljek in pregled. zdaj sem sigurna, da nekaj raste v meni, ker od nic mi tak slabo ne bi moglo bit. ne?

lp

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 439
10.3.2006 11:24:15   
Anonimen
Lucika, glede bruhanja ne vem. Jaz sem samo enkrat, pa je kar samo letelo ven. Drugače bi ti pa svetovala, kaj je meni pomagalo, da sem omilila slabosti. Tudi sama sem ves čas nekaj jedla, pa po jedi ni bilo nič boljše, včasih še slabše. Potem sem ugotovila, da mi pomaga, če pojem nekaj toplega, najbolj mi je ustrezala juha, to je pa potem umirilo stanje. Poskusi, mogoče bo tudi tebi pomagalo.

Jaz sem pa danes malo boljše volje. Izcedka danes še ni bilo, upam, da ga tudi ne bo nikoli več. Sem pa optimisti in vem, da bo vse v redu. Le mojo večjo piko pogrešam, ker je zaradi tega cel dan v varstvu. Pa bova že nadoknadili zamujeno.

Uživajte, čeprav je spet čudno vreme.

tipitapa

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
10.3.2006 11:28:21   
tasha23
Živjo pupce...user posted image

Kako ste kaj? Jaz sem danes user posted image in malo prestrašena. Včeraj proti večeru se je pojavilo malo rjavkastega izcedka in sem se res ustrašila. Danes ga na srečo ni več in upam, da ge tudi ne bo več.
Razen tega sem še vedno kot ponavadi - utrujena in rahle slabosti.
Tudi jaz ugotavljam, da smo malo utihnile, kot, da čakamo da grejo mimo tisti hudi 12t in lahko veselo zavriskamo, da je najhujše mimo...

Ne vem če sem vas že vprašala ali ne, vendar me resnično zanima ali je katera imela UZ v 9t in kaj se je vidlo. Jaz imam namreč čez 11 dni pregled in sem res radovedna kaj naj pričakujem...

Upam, da ste ostale v redu in da uživate v user posted image . Pobožajte trebuščke in bodite pozitivne.

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem souser posted image

LP

Tashauser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 441
10.3.2006 11:38:39   
Anonimen
Tasha 23, jaz sem imela Uz pregled, ko sem bila noseča ravno 8 tednov in en dan. Videl se je srček, ki je veselo utripal. To je vse in hkrati tudi najpomembnejše. Glede izcedka pa bodi pozorna. Tudi sama sem ga imela pred prvim pregledom, enkrat, pa potem nič več, tako da nisem zganjala panike. Če je zdaj ravno čas, ko bi imela M, če ne bi bila noseča, je možno, da tudi to vpliva. Pazi pa, če bo to spremljalo nenavadna, močnejša bolečina, pa če se bo ponovilo. Jaz sem ga od torka do danes imela trikrat, ko se je pojavil v drugo, sem šla do G. Jaz pri sebi sicer ne zganjam take panike, kot jo ostali okoli mene, saj verjamem, da bo vse v redu, mi pa ni žal, da sem šla do G in da sem zdaj doma in da lahko počivam. Drži se, vse bo v redu.

tipitapa

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
10.3.2006 12:00:38   
tasha23
Hvala za hiter odgovor,user posted image
Vem, da moram bit pozorna saj sem lani imela ss, zato sem se včeraj toliko bolj prestrašila... drugače pa sem doma na dopustu in počivam kar se da.
Po dopustu pa ostanem na zavodu, ker mi je potekla pogodba. komaj čakam, da minejo prvi 3 meseci in bom lahko malo bolj mirna šla na sprehod. Sedaj raje počivam, da se ne bi ponovilo isto kot lani.

LP

tashauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.3.2006 12:24:25   
Bety
Punce, mogoče dobranovica!!!!!!!

Sem pri Pušenjaku zasledila, da priporoča Rupurut za slabosti. In danes sem poskusila. ČUDOVIIIIIIIIITOOOOOOOOOO!!!!! Vse težave izginile, a samo eno tabletko sem prežvečila.user posted image user posted image user posted image

Tasha23....mislim, da je zdaj ravno čas 2.M in da si zaradi tega zagledala izcedek. Samo pogumno naprej. Vse bo OK.

Na strani, ki sem jo navedla zgoraj, pa so original UZ od 5t naprej. Poglej.

Srečno!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 444
10.3.2006 12:36:32   
tasha23
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 445
10.3.2006 13:38:47   
SANIKA
PUNCE JAZ BI VAS PROSLA ZA NASVET!A VE KATERA PA ČE JE SLUČAJNO IZ MB KAK JE S TO NUHALNO SVETLINO?SE TO PLAČA AL NE?SEM ZELO RAZOČARANA SAJ MI MOJA GINEKOLOGINJA O TEM NI NIČ POVEDALA NITI ME NI NIKAMOR NAPOTILA!PROSIM ČE KATERA KAJ VE NAJ MI POVE!!SEM V DEVETEM TEDNU!  DRUGAČE PA LEP POZDRAV VSEM NOSEČKAMuser posted image ,IN LEPO PAZITE NA user posted image !

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 446
10.3.2006 13:40:44   
vava
tasha, jaz sem imela prvi pregled pri 8t3d. zdaj sem slikico dodala v album zgoraj in si jo lahko ogledaš user posted image .
sicer me precej muči velikost - po izmeri naj bi bila moja pikica velika 19.2 mm, kar je fuuulllll preveč za to starost (glede na vse podatke, ki sem jih dobila na netu user posted image ). no G-ju se pa ni zdelo nič nenavadnega in je rekel, da je vse ok. Aja poleg tega kar vidiš na sliki - dete je med pluskoma na desni strani, - sem videla še srček - to je pa temna pikica, ki utripa na sredini in G je ugotovil, da se je maternični vrat lepo zaprl.
sicer pa mene ravno tako mučijo vetrovi (kakšen dan bolj, kakšen dan sploh ne) pa še nisem ugotovila po kakšni hrani, bruham ne (hvala naravi), mi je pa včasih slabo. bolj me zaskrbi vsakič, ko se pojavi izcedek (na nekaj dni, rjavkast in ponavadi samo dopoldan). sicer ga ni veliko (redko se sploh pozna na hlačkah, večinoma samo na papirju) pa vseenouser posted image .
sicer pa sem zelo v redu. včasih še zaspana, tečna pa niti ne.
zdaj okoli mene že skoraj vsi vedo za user posted image  in jaz sem se odločila, da bo s user posted image vse v redu user posted image .
čimprej se tudi ve odločite tako.

lp
v

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 447
10.3.2006 13:50:58   
mtina
Hoj!

Ej Bety se mi zdi, da si bala malce kruta. user posted image

Jaz imam sedaj po pregledu zelo zelo rahel rjavkast izcedek. prej ga nisem imela niti pikice, sedaj pa tole. mi je delala pa vaginalni UZ. mogoče zato??? nekje sem zasledila, da ga lahko imaš tudi po spolnem odnosu, ali ve kaj veste o tem? user posted image  user posted image  Mi ja kar mal smotan.

Dugače imamo pa fenomenalno vreme. ali veste, da odkar vem, da sem nosečka je minilo 28 dni, od tega je bilo 5 dni sončnih?! user posted image user posted image  Že zaradi tega mi je najverjetneje slabo!

Lep dan, Tina

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.3.2006 13:56:11   
mtina
Uvau, dve sporočilci v tem času.

Nuhalno je meni priporočila G, češ da je fino, saj se vidijo kakšne napake - za katere pa imamo še 3% možnosti. In sicer glede na to, da je ona iz celja, mi jo priporočila v domžalah pri eni, za katero pravi, da je zelo dobra. Nimajo vsi licence za to. Na tem posnetku se vidi cela bebica in fino je, da gre tudi fant/mož/zaročenec zraven. Če želi in če ima čas.

Vava, a ti maš tudi izcedek? Ali že ves čas, ali šele zdaj?

Lp, tina

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.3.2006 13:56:32   
vava
še 1x jaz
no pa je dobro malce skakati in pisati po forumu
zdaj sem ugotovila, da sem ful smotana, mi je kar malo nerodno user posted image . Potem ko sem zapisala, da je najina pikica prevelika (kar sva mislila oba, od ponedeljka do zdajle), sem še 1x pogledala slikico uz (kar počnem pravzaprav počneva skoraj vsak dan) in ugotovila ........ , da sem se zmotila. Pikica je bila na slikici velika 10.5 cm, kar je čisto ok. Sem pač nek napačen podatek iz printa prebrala. ja no tudi to se zgodi. zdaj pa takoj svojega user posted image  pokličem in povem novice.
ja danes me je forum, spravil v dobro voljo ........... ha, ha, ha

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......