ursa_p
|
Cer! Meni noro primanjkuje casa. Danes sem si koncno vzela cas, da pregledam RR. Pa za Eviii me zanima in se ji sploh ne upam poslati sms, ker niti to ne vem, ce je ze med nami. No, v glavnem ... danes smo bili malo na obisku, pa elektronsko varusko smo sli zamenjat v Medvode, ker skoz sumi (apa je sedaj spet isto, ceprav tam ni sumela .. ocitno jo moti se ena varuska v blizini). Smo bili pa na obisku pri vzrediteljici najinih dog, da smo malo prestafnali male dogice. Mali je pa panckal, potem je bil lacen in sva se kar tam nafutrala, da ne bi bila kriza v avtu, ceprav v avtu vedno zaspi. Zvecer smo imeli pa spet obiske, tako da sva samo pico narocila, da sva na hitro lahko pojedla. Res nimam nic casa. Pa se pospravljat je treba ... joj, joj. No, sej ko tole napisem grem pa se do konca pospravit ... posodo in cunje. Vceraj sva imela z Maticem cistilni dan in moram rect, da je bil zelo priden ... to je bila najina prva skupna ornk akcija ciscenja. Sem res vesela, da nisem sama bila za vse. Matic je bil pa tudi zelo priden. Aja, pa Gal tudi, da je spanckal, da sva lahko pospravljala. Bradavice ... meni od vsega najbolj pomaga, da so cisto na suhem ... se ne mazem z nicemer in si ves cas menjam blazinice ... in mi res pomaga ... prej pa me je kar kljuvalo ves cas (sploh, ce sem se namazala z Bepantehnom)!!! Galova ritka ... sem ga danes malo namazala s prasko pasto (ima malenkost rdece), pa je ostal kar brez zraka ... ocitno res noro pece ... jok je trajal par sekund, potem se je pa pomiril ... ocitno je pekoce samo prvi trenutek. Seks ... no, pa smo ga doziveli - vceraj ... koncno. No, sicer ni bilo tako super kot prej, ker sem samo cakala, da me kaj ornk zaboli, pa na sreco ni bilo krize. So bile pa bolecine po njem ... kot bi me nekaj tiscalo. No, do vecera je bilo ze v redu. Cisca ... jaz mislim, da se je koncalo, ceprav se mi zdi, kot bi ven teklo nekaj podobnega sokrvici, ampak smo se za seks vseeno odlocili. PS: Sem sla ravno na WC in sem se spet obrisala malo krvavo! Kontracepcija ... jao ... jaz imam pa G sele aprila ... jaz upam, da bo do takrat vse ok ... za kaj se bom pa odlocila pa se nimam pojma. Tabletke ne bojo, ker ima prevec mojih prijateljic po njih probleme s ponovno zanositvijo. Duda ... Gal joka edino, ko ima krcke in ko je lacen ... drugace je priden. Tako da sedaj prakticirava pomirjanje z dudo .. res odlicno pomaga za tiste, ki ne veste kaj narediti ... so mi pa rekli, da bolje duda, kot prst ... tega pa Gal obcasno ze najde ... ce ne prst, pa kar celo pest. No, mu preprecujeva, pa vseeno. Sarazan ... pa le nismo edini z dudico. Zobki ... ne boste verjele, ampak eni otroci se ze rodijo z zobki, zato se ne cudite, ce kateremu ze rastejo - toliko v vednost!!! Lakota, dojenje in krcki ... problem je v tem, ker bi nasi malcki kar jedli, ce jim ponudimo ... malo cucljajo, zraven pa se kaj pojejo in so zelodcki potem ves cas polni ... tudi nam ne dela dobro, ce imamo cel dan poln zelodcek. Mi imamo zaradi rednega dojenje brez vmesnih dodatkov (se pravi imava oba vsaj 2 uri vmesnega miru) veliko manj krcev, poliva pa sedaj skoraj nic ... res pomaga. Pa hvala za cestitke za nas srcek ... se malo, pa bo vse v redu .. sem optimist! Marty5 ... ali ga budis, da bo jedel? Mogoce bi pomagalo, ce ga pustis, naj odspi kakor zeli ... se bo sigurno zbudil cisto lacen in bo spraznil dojki ... no, upam ... poskusi. Drugega mi ne pade na pamet ... ce pa ne bo slo, si dojke stisni na roke! Bolje kot nic! Sivi na sramnih ustnicah ... tudi jaz imam tri ... aja, pa tudi presredka nisem imela strganega, edino notranjost ... pa si nisem nic masirala. Tisti sivi na sramnih ustnicah se mi pa cutijo, ceprav jih ni vec .. no, cuti se, da so bili. Si pa se vseeno ne upam kaj dosti pregledat zadevo, ker se mi zdi, da me bo kar bolelo. Tinkatonka ... mi hodimo k pediatrinji dr. Bevc-Zunic ... je ful v redu, ampak na ZD Vevce (nisem vedela, da je tudi ZD Polje ... ce ni to eno in isto, ampak tukaj ni dr. Blejec-a ... kje pa je?). Glede budnosti ... mislim, da je bilo pri Galu tudi nekje pri 2 tednih, da je bil ze ful buden (ne vem tocno, ampak sem pa napisala tukaj gor, ko je bil prvic buden 6 ur - mislim, da pri 3 tednih)... trenutno je malo manj, ker ga voznja z avtom ali pa vozickom zmatra - predvsem svezi zrak, pa kopanje tudi. Jasnica ... ni nujno, da dojencku odpadejo vsi laski ... lahko se samo enakomerno menjajo ... eni odpadajo, drugi rastejo. Nic ne skrbi .. Galu bojo verjetno ostali ... saj je ze toliko star, da bi jih ze moglo zmanjkovati. Bruhanje ... ce bruha v loku ni v redu ... ce pa samo poliva pa ni nic narobe ... opazuj jo, pa bos videla kako bo. Gal je tudi 1x bruhnil v loku, ampak takrat se je ocitno res veliko prevec najedel, ker je res kar jedel in jedel. Glede krckov sem ze pisala ... otrok se krci, steguje, grabi, ... ne vem kaj bi se napisala, ampak se cudno obnasa ... ni samo jok. Naj se katera druga opise krcke, ampak se mi zdi, da bo to kar to. Se mi zdi, da se prav slisi in vidi za kak jok gre. Kami ... imas trokolesnika - vozicek mislim? Pa drzimo pesti za jutri za izpit. Ursi ... za ucko je edina prava domaca stvar tvoje mleko. Taja27 (in cuko) ... povej tvoji babici, da je najin Gal oblecen samo v 2 majcki, in zabice ali hlacke ... upam, da je ne bo kap ... ce zeli ji lahko posljem se sliko v dokaz ... pa se stopinj imamo veliko manj. Cuko ... jaz nimam pojma koliko Gal poje ... tudi ti se ne sekiraj, ce se dobro redi. Mogoce poje na obrok manj, pa ima zato cez dan 8 obrokov. Ne skrbi ... ce bi bil lacen bi se zbujal na 2 uri ... no, upam, da imam prav. Natalia .. ni kej! Sam da vam kaj pomaga!!! Aptamill ... v Muellerju imajo akcijo Aptamilla 1 in 2 ... cena 2700 SIT ... sicer ne vem koliko je ceneje, ampak pise akcija. No, sedaj sem koncno predelala kaj ste napisale ... zdej pa grem pospravit do konca ... potem pa se enkrat nafutrat Gala ... upam, da bo jedel okoli 1-ih ali pa vsaj 2-eh, ker je nazadnje jedel ob 11-ih (PS: so naju spet obiski vrgli iz tira ... pa tako se mi zdi, da imava ritem). Lahko noc vsem! Ursa
|