gaya
|
Punce, jst sem nazaj s sprehoda, ampak po trgovinah , me je moj možek mal peljal, sva še darilo šla kupit, k ma njegova starejša hči roj dan,.... Cel čas mi je blo slabo, nenormalno, ampak sem zdržala, ko pa sem prišla skozi vrata stanovanja, pa sem mogla objet svojo prijatljico v kopalnici , ampak zdaj je bolje. Očitno moram bruhat vsaj 1 krat na dan, če ne ni dobr Ja ni mi dal G nobenih svečk, prvi, da ne da nobeni pred 3 meseci, razen če je poleg še srbečica, tega pa jst nimam, hvala bogu. Muki za vse dobro na pregledu,... Kje pa so ostale, pa ja niso boge še v kakšni čakalnici , saj pri nas se v povprečju čaka 2 uri, nič ne dajo na to, kdaj maš uro ,... Lucika, tkole ti bom povedala, če te ne boli nič, pa če je izcedek bele barve je ok, če bi pa jst dobila rjavkast izcedek me pa nobena sestra ne bi prepričala, da je to normalno , bi jo samo sunla nekam, so me preveč šolali s svojo pametjo lansko leto. Če te noče pregledat tvoja G, bi jst šla na urgenco, ampak samo če bi mela bolečine in rjav ali krvavkast izcedek. Drugače pa pomiri živčke in počakaj na svoj pregled. Pikica je sigurno v redu Ok zdaj grem pa mal počivat, ker sem čist out