|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
2.3.2006 19:09:21   
petarda
Hello!

Evo lune je konec in naš je danes priden, kot še nikoli! Skoz se smejčka, pa spušča glasove Ooooo, Aaaaa.... Pa veliko spi. Tudi pri našem je tako, da če ne spi vsaj 2 uri v kosu, vsaj enkrat čez dan, potem je tečen.

Ja, URŠKA, BO MINILO!user posted image user posted image user posted image  Meni je bilo najhuje tam nekje 2 teden in takrat sem mojmu user posted image  rekla, da bom dala oglas na bolha.com. Prodam dojenčka.user posted image user posted image user posted image  

Pri nas je ful snega, prava zima. Samo temperature so bile pa okoli ničle, tako, da sva šla danes z user posted image  komot ven in to dvakrat po 25 minut. Je pa hecno, včeraj sem ga s kremo za sončenje mazala, danes pa dve kape na glavo.user posted image user posted image user posted image

Glede dodajanja. Jaz komaj čakam, da bo star 4 mesece, da lahko začnem dodajat. Saj spi lepo in hrani se lepo. Podnevi na 3 ure, ponoči na 3, 4 ali 5, ampak vseeno.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
2.3.2006 19:34:01   
wawa
Oj Urška šele zdajle sem vidla, sem mela mlajšo sestrico na obisku, ker ima počitnice pa nisem bila nič tukaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image Ne nisem ga vrgla v sneg ker se je stanje rahlo izboljšalo, pa še ni se mi dalo ker bi imela potem preveč dela s tem da bi ga k zdravniku vlačlauser posted image user posted image user posted image .

Najprej: glede nočnega zbujanja-poišči na unmu forumu kaj je že - novorojenček in dojenček, debato izpred enega tedna o tem super odgovori in super ideje, sem se jih naučila na pamet za vsak primer. Glede dnevnega hranjenja pa lahko da ima preskok v rasti to pomoje traja kak teden, če pe ne pa žal pomeni da se je frajer Max enostavno navadil jesti na eno uro, potem pa boš morala počasi podalševati čas mod obroki, ker na eno uro je res izčrpljujoče - vem sem bila na tem, sedaj sva nekako na 2.5 urah.

Ej ženske vaše bebice so fenomeni, ma Andraž pa če se jaz po glavi mečem noče čez dan spat več kot 4 krat po 30 min ampak to natančno 30min da nebo pomote, potem se zbudi in če mamice ni pri njem se pač sam pogovarja z medvedki na postelnini.......samo spat pa  ne . No saj gre pa zvečer vedno spat že ob 7.00.

Sonce sonce sonce sonce sonce 15 stopinj 15 stopin 15 stopinj hočemo sonce hočemo sonce hočemo sonce.............to je moj danačnji protest naslavljam ga na vse odgovorne tam zgoraj prosim pridružite se mi več nas bo več možnosti imamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
2.3.2006 19:59:11   
amy26
Urška glede nočnega dojenja je res da je možno da ima tvoj preskok v rasti, moj se je prejšnji teden dva dneva zbujal v prvi rundi že po treh urah spanja in pol še ene dvakrat do jutra, ponavadi pa se zbudi v prvi rundi po 6-8 urah in samo 1x na noč.
Podnevi pa se midva tudi dojiva na 1-1,5 ure pogosto pa zato ker moj Aleks zdrži komaj pet minut na eni joški in pet na drugi redko da se kdaj uspeva dojiti več kot deset minut na eni joški, se mu enostavno ne da vleči in samo cuclja in zato išče joško vsako uro. Zato mu pa ponavadi dam čez dan dodatek tako da mi ne visi na joški skoraj vsako uro.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 653
2.3.2006 19:59:17   
Anonimen
Jaz sem dala naši tečnobi danes pred spanjem v mleko 1 žličko riževih kosmičev. Mali vragec je pojedel natanko 60 ml. POtem pa ni šans , da še kaj v njega spravim. Si pa obvezno pusti še toliko placa, da mu moram dati še  na koncu LEVO joško. Desne joške pred spanjem ne mara.user posted image  Kosmiči so mu, četudi je malo pojedel, ful pasali,  ker je kar požiral in cmokal. Pred kopanjem sem mu morala dati joško, ker sem mislila, da se bo raztreščil. Ni šans, da še počaka pol ure, da bi jedel pred spanjem.
No bomo videli kak bo ponoči. V termovki sem si še ogrela vodo, da mu dam ponoči dodatek. Nič ne bo dobil danes ponoči joške. Mama štrajka!!!!!!!

(odgovor članu wawa)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
2.3.2006 20:48:30   
petarda
Nič ne bo dobil danes ponoči joške. Mama štrajka!!!!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mama štrajka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Wawa se pridružujem!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
2.3.2006 20:53:52   
Anonimen
Sanja, moj lubi pravi, da je bila zdaj prazna luna. Polna je bila baje pred 2 tednomauser posted image  

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
2.3.2006 21:58:46   
petarda
Jaz rečem, da je luna - če je polna, krajec (prvi ali zadnji) ali pa prazna. user posted image user posted image user posted image  Na naše počutje namreč ne vpliva samo polna luna. Je pa res, da lahko pol cel mesec za počutje krivimo luno. No pa user posted image . Tudi, ko je user posted image  konec, jaz rečem, evo lune je konec...ali pa luna prihaja. Moj user posted image  je bil tudi na začetku zmeden, no še zdaj je včasih, sploh ker user posted image  še ni tako redna. Pol pa ne ve na čem je.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.3.2006 9:16:26   
Anonimen
Poročilo:
*Zvečer je dobil flaško s kosmiči (spil 60 ml)+malo joške>> spi od 7.30 do 11.30
*dobil flaško z 90 ml - vse požlempal -kar zletelo je vanjuser posted image  (mama naredila premalo)+ redno potegnil joško >> spi od 11.40 do 3.00
* dobil flašo spil le 20 ml + malo čaja - joško odklanja >> jok, jok, jok, Mali user posted image  bi se rad igraluser posted image . Pa mu mama reče kar mu greuser posted image , nato jošek + dudka >> spi od 3.15 - 4.00
*pade dudka ven >> mama hitro vtakne nazaj >> spet čez 5 minut pobegne dudka, nato še eni 2x >>>> mama ima zadosti!!!!!!!!!!
* ga dam spat v mojo posteljo mali vragec zaspi na joški in spi do 6.00 user posted image
* joška in spimo do 7.00.
* se previjeva, umijeva, igrava do 8.30 >>> spi do 9.05

ženske napredujeva. user posted image user posted image . Ni vraga, da ne bi malega vrageca naučila, enega reda.

JUtri bo dobil zvečer polno mleko (včeraj sem dala eno merico manj) + 2 žlički kosmičev, ponoči pa 120 ml mleka. Pa bomo videli jutri našega smeškota, kaj bo spet počel ponoči.user posted image

WAwa tudi jaz komaj čakam, da bo bolj toplo, da ne bo potrebno jaknic pa vsega vraga gor oblačit.

Danes mi ti vrageci grejo, a neuser posted image

No sem danes malo bolj naspana pa boljše volje.user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
3.3.2006 9:17:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image In kot vidite, mama ni mogla štrajkati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
3.3.2006 9:33:57   
Lory
Mi bi tudi sonce in 15 stopinj, ampak pomoje bo še treba čakat...user posted image

Urska, a tvoj Max, ko mu daš kosmiče po flaški, a vleče?

Jaz ne vem a je naša taka lenuharca al kaj, enostavno ji ne gre, pa sem jaz probala pa čist malo potegnila pa je šlo. Pa sva bile spet na žlički. Ampak to ni nič. Tako da je bila včeraj zvečer joška in malo po žlički. Katero št. cuclja imaš?
Spali smo pa od 22 - 1.30 pa pol do 6ih pa pol še do 8.30.

Saj je kr super samo mami bi kr od 22-6 rada smrčala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.3.2006 9:51:49   
Anonimen
Lory sem dala najprej cucelj št. 3 od aventa gor in sama probala potegnit, pa sem jaz omagalauser posted image . Potem sem pa dala od aventa cucelj ki ima 1, 2 in 3 . Ta ima poševno zarezico, pa ko sem potegnila je zelo fajn teklo. Mali ni folgal požirati. Kar letelo je vanj - do 60 ml. potem pa nič večuser posted image

(odgovor članu Lory)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
3.3.2006 11:08:05   
Naty_ka
Joj, ženske, saj ne vem kaj naj vam rečem. Mate trenutno tako temo, da ne vem, če bi se sploh menila z vami. Zdaj vidim kakšno srečo imam. Moj fakin mali spi od devetih zvečer do treh ponoči, se naje, spi do šestih, se zopet naje in spi do devetih user posted image  (že trkam). Smo pa imeli pravi luksuz še dva tedna nazaj, ko spal do petih/ pol šestihuser posted image . Jaz pa se pritoožujem, da moram vstat dvakrat ponoči... Pa se od sedaj ne bom več! Obljubim! Ko vidim kako malo ve spite, bom raje tiho in se vsak dan ene pet krat zahvalila bogu, da mam tako srečo (upam, da se mi ne bo že danes ponoči pokvaril).
Je pa res tudi to, da se ne dojiva več user posted image , ker je vrelec presahnil user posted image .
Tu je pa danes tako mrzlo in piha veter, tako da verjetno ne bomo šli ven user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 662
3.3.2006 11:39:06   
tincci
Joj, sam da so vam zdravi. Midve že 5 dni ponoči dojiva na eno uro, da vsaj malo spije, da mi ne dehidrira. Včeraj je končno dobila apetit pa sva danes jedli na 2 uri ponoči, da je notr prinesla izgubo teže. Čez dan pa itak skos na joški zdej ko je bolna. Tko da sem itak čist zaspana. Ampak vseeno boljš bit zaspana doma kot v bolnici!

Smo se pa vagali ob prihodu v bolnico... 8.5 kg en dan pred dopolnjenim 4m! user posted image Kar jo je tudi rešilo, da ni blo panike, ko tri dni ni jedla... Sva pa še vedno samo na joški, čeprov pri njenem apetitu sploh ne vem, kako moje prazne malhe tole folgajo user posted image No, sam da se pozdravi. Sej neprespane noči so še najmanj, so otroci pa mame, ki so velik velki revčkiuser posted image

Drugače pa Hanči čez dan spi 4x po točno pol ure pa nič več... Edino v bolnici je skos spala,  po dve uri ali tri skupaj, revček moj...

Polubčkajte svoje sončke pa nič bat, tudi tole bo minilo, še prehitro bodo iz vrtca nosili razne rota viruseuser posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
3.3.2006 12:53:27   
amy26
Ticci sem vesela da je s tvojo tamalo sedaj vse v redu, res je najlepše videti otroka ko ima apetit.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 664
3.3.2006 15:28:35   
Anonimen
Ja, Tincci, samo da sta doma. Pa 8,5 kg???user posted image
Jaz si samo to želim, da s tako malim ne bi bilo treba več v bolnico. Mi je bilo ful hudo, ko je bil na pediatrični, star komaj 10 dni.

Pa še naše poročilo glede spanja: od 21-2 (plus/minus pol ure), poje 4 merice, spi do cca petih, se namuči s tremi mericami, potem pa še malo spi, zelo različno (max do osmih). Prav srečna sem, da ob dveh nima problemov zaspat nazaj.

Čez dan pa se trudim, da bi imel eno pošteno rundo, ker te po 15-20 min niso nič. Pa ne uspe vedno user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
3.3.2006 15:52:56   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: someone

Pa 8,5 kg???user posted image

Ja, pa tm cca 63-64cm. Ogromna je!! No, sej je na čelu novembrk (1. 11.), ampak vseeno... doktorji so jo kr hodil gledat pa se čudil, kok je velikauser posted image Moj hrbet bo pa CRKNU... sam baje samo dojeni otroci ne morejo bit predebeli... bodo že vedl tile naši zdravnikiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
3.3.2006 16:33:52   
Pikica76
tinnci naš je imel pri 3m in 1t 7,7 kg in 66cm user posted image Jutri bo pa star 4 mesece pa jih verjetno nima nič manj kot tvoja:)

No sicer sva pa midva s partnerjem tudi zelo velika: jaz 182 cm in dragi 192 cm. Pa še ne vem kaj bo naš malček košarkaš ali plavalecuser posted image Kaj pa prinaša več denarja? user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 667
3.3.2006 16:52:17   
tincci
Pikica, naša je imela pri 3m enako 7.700g in 61.5 cm. Tvoj je tud ogromen!! Ga rezerviram za Hano, če bo imela problem najdt tipa user posted image

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 668
3.3.2006 17:20:46   
Anonimen
koliko pa kaj tehtajo vaši sončki? Meni se zdi, da naš Max premalo pridobiva na teži. Zadnje dni se mi zdi, da je celo shujšaluser posted image .

Zdaj sva ga stehtala in ima 6.400g. Ob rojstvu je imel 3.133g. Čez 7 dni bo star 4m.

Zdaj mu dajem kar dodatek, moje pa ima za desertuser posted image . Dodatka mi popije 30-60 ml. user posted image   Od 9.00 do 17.00 je jedel 6x. >> 2x je dobil dodatek + 4x samo dojen.

Meni se zdi, da se je mali vrgel po mami. Da bo pač jedel večkrat, pa malouser posted image .

Čaja mi noče skoraj nič piti. Pa sem z žlico vlivala vanj, pa je vse ven spustil.

Po trebuščku pa ima majhne suhe rdeče pikice - kot če bi bil lišaj. To opažem že eni 5 dni. A je mogoče alergija (zamenjala sem pleničke. Izpuščaj je na mestu, kjer pride zgornji rob pleničk) ali pa ima presuho kožo? Zdi se mi kot, da bi bil dehidriranuser posted image  Kakšni so znaki dehidracije?

Pa noče se več toliko smejati, niti čebljati.user posted image   Pa kar prestrašen je non stop. Že če mu pokažem igračko ali roputuljico, ki jo je imel prej rad, se ustraši in začne jokatiuser posted image .

Mogoče ga pa preveč analiziramuser posted image  in je v bistvu vse OK z njim.
Vendar se tako sekiram, ker se mi je preden sem zanosila večkrat sanjalo, da mi je dojenček vedno umrl, ker je bil lačen.user posted image

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
3.3.2006 18:01:21   
Naty_ka
Drage moje, jaz pa sem tako žalostna user posted image . Danes se mi je pojavila življenjska možnost za službo. Delati bi lahko začela z 1.9. Sergej bo takrat star 9 mesecev. Pa ne vem kaj naj naredim. Služba je taka, ki te doleti samo enkrat v življenju. Zahteva pa celega človeka. Se pravi, da bi bila od jutra do teme odsotna. To mi prej nebi bil problem- nasprotno, uživala bi. Zdaj pa sem mama in moje dete me potrebuje. Pa še komaj 9 mesecev bo star. Meni gre kar na jok. Prej sem vedno delala samo prek študenta, ker sem študirala. Lani mi je v petem mesecu nosečnosti uspelo diplomirat.
Pa taka izredna priložnost je. Bila bi sam svoj šef, delala bi pa za šolstvo.
Kaj čemo. Najbolj mi po glavi roji tisti rek: priložnost zamujena ne vrne se nobenna... Upam da to ni moja življenska priložnost.

Ne bom vam več težila z tem.

URSKA, tudi Sergej je tak. Prej najljubše igrače ga zdaj spravijo v grozen jok. Včasih se celo razjoče, ko se mu jaz približamuser posted image  Se hodim v ogledalo opazovat, če sem res tako grozna...user posted image  Kar se pa sanj tiče, pa se mi zdi, da če sanjaš o smrti, da pomenijo nek nov pozitiven začetek.

Tincci, lepo da sta nazaj in da sta zdravi.user posted image
Se mi zdi da so ti naši novemberčki kar oring deca user posted image user posted image user posted image
Naš user posted image  pri treh mesecih tehta 7000 g dolg pa je 65 cm.
Moj brat je v soboto ko smo imeli krst (bil je boter) rekel, da je user posted image   tako težak, kot bi držal 17 piv user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
3.3.2006 18:05:47   
sharpy
Ciao novemberke!

Urša tudi Mark še ni bil cepljen, ker ima alergijo pa še ne vemo nakaj je alergičen.

Tincci sem res vesela, da ste nazaj iz bolnice in da je zdaj vse OK.

URŠKA ne se sekirat toliko, saj vem da je težko. Jaz nevem kaki so znaki dehidracije. Zakaj se pa tebi zdi, da je Max dehidriran? Če te res toliko matra, pa probaj poklicat pediatrinjo. Mene so pikice, ki jih ima Mark toliko matrale, pa še drisko ima sedaj že en teden in sem pediatrinjo kar gnjavila in gnjavila. 
Probaj mu te pikice čim več mazat, da nima tako suhe kože.
Kar se pa igrač tiče, imajo po mojem lahko kako tako obdobje. Mark je bil vedno rad v telovadnici, zdaj pa ga ne morem pustit not več kot 10 min, ker se takoj začne kregat z igračkami in jokat.  Prej je bil pa lahko tudi celo uro not.

Evo Mark me že kliče in moram it.
Srečno vsem

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
3.3.2006 18:13:26   
sharpy
Aja tudi jaaz se strinjam, da bi se lahko kdaj dobile.

Pa tudi, da bi lahko pomlad že pokukala user posted image

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 672
3.3.2006 18:34:58   
Anonimen
hvala Sharpy in Naty, sta me malo pomirili.

Naty jaz bi šla v službo. 3m . gor ali dol. Če pa boš videla, da v službi ne boš srečna, jo pa lahko itak pustiš in se posvetiš sinčku. Mislim celo, da bom jaz tudi tako kot ti morala iti prej v službo, če bom želela napredovati.

(odgovor članu sharpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
3.3.2006 19:15:30   
tincci
Urska, otroci povprečno v 6 mesecih podvojijo svojo porodno težo, torej je tvoj čisto ok. Povprečno težek. Mogoče te zato skrbi, ker imamo klele nekatere res sumaborce?

Naty, pa sej 9 mesecev je kar lepa doma za bit z otrokom. Jaz bom šla v službo pri 11 mesecih, ker greš itak en mesec prej na porodniško. Ne vem no, koliko pri vas sanjske službe rastejo po drevesih, to se ponavadi res zgodi vsake toliko. Pa konec koncev bo takrat tamau že kar velik fant. Ti pa lahko kar nekaj časa še iščeš dobro službo. Sicer pa sama najbolj veš. Po moje se da vse uskladit nekako. Pač notr prineseš med vikendi pa počitnicami pa prazniki...

Aja, Hanči pa ne zna bit niti minute sama odkar je zbolela, tako da zdajle tole skupaj piševa user posted image

< Sporočilo je popravil tincci -- 3.3.2006 19:16:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
3.3.2006 19:29:48   
Minka Pobalinka

Tincci user posted image .. samo da je s Hano vse ok.. user posted image  

Naty_ka  - kot je Tincci povedala, službo danes težko dobiš..kaj šele sanjsko.. jaz bi šla delat, sploh če te ta služba veseli. Vsaj poskusi, da se ne boš spraševala in da ti ne bo kdaj žal.

So pa teli novembrčki res user posted image . Moj user posted image   je se je rodil 2920 in 49 cm v 38 tednu, pri 3 mesecih je imel 7100 g in 63 cm. Je bil november očitno res mesec "sumo borcev" user posted image

danes

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?