|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
28.2.2006 9:44:14   
Anonimen
Tudi jaz sem se že spraševala, če je slučajno polna luna, ker Maxa fajn mečeuser posted image .
Tudi on raste kot gobe po dežju.
Urša ti si pa faca. Niki pa probaj obleč Jakčeve hlače, pa brke ji narišiuser posted image . Moj Max bo klovn. zdaj se zrihtava, pa greva za maškare k babicam.
Sanja ti kar pridi na poroko.

ZA vse novemberke: Kaj menite, da bi se enkrat dobile na kakšnem sokecu in kremšniti?

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
28.2.2006 9:49:23   
Naty_ka

ZA vse novemberke: Kaj menite, da bi se enkrat dobile na kakšnem sokecu in kremšniti?

URSKA, jaz sem za. Vprašanje je samo, kje bo najprimernejša lokacijauser posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
28.2.2006 10:26:52   
amy26

Jaz sem tudi za, sam kje? smo iz vseh možnih koncev, najbolj je po moje idealna Ljubljana, to je moje mnenje.

Naty_ka danes pa tvoj malček praznuje 3 mesece, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
28.2.2006 10:52:04   
Urša
Čestitke Sergej!user posted image
Urška, Niki sm narisala brke, sam ni fantek, ampak Minnie miška. Aja, sm se spomnla, da je Jaka danes transvestit al kako se že reče. Joj!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 629
28.2.2006 12:37:53   
Naty_ka
Sergej se vsem lepo zahvaljuje za čestitke user posted image .
Ja, tri mesece je že star... veliko, ni kaj...user posted image user posted image user posted image .
Jaz ga nisem nič našemila, ker nikjer nisem mogla nič kupiti tako malega user posted image . Šivalni stroj pa je v okvari, tako da nisem mogla nič sešit.
Zdaj greva malo na sprehod, potem pa gremo v mb gledat kako bo izgledal naš apartma za letošnji dopust user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 630
28.2.2006 13:20:23   
wawa
user posted image Tudi jaz sem sto procentno za to da se dobimo, pa saj lokacija ni tak problemuser posted image user posted image user posted image

A veš da je prav pomirjujoče slišat da ni samo naš tečen ko user posted image , višek vsega je pa še da sedaj ne joka več tako kot včasih, ampak se TRMA, vpije, kriči, prov tako napne se pa zakriči, včasih ne morem kaj da se mu nebi smejala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem se opravičujem zaradi MAčka Muurija, dostavljen bo nakasneje v sobotouser posted image user posted image  mamo tehnične težave, cd se namreč nahaja na sejmu v Milanuuser posted image user posted image user posted image user posted image , odšel je skupaj z dragim, kot slepi potnik v njegovi torbiuser posted image user posted image user posted image

Ja Sergej vse naj najuser posted image pa da bi te mami čim bolj ubogala.

Jaz sem danes čisto zaposlena, saj smo 30.2.2006 in to je datum x za podjetja....user posted image user posted image user posted image user posted image , tako zdaj pa grem, papa

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 631
28.2.2006 16:14:37   
Anonimen
Jaz ne vem kaj je MAxu. Že 3 dni špukauser posted image . In to takrat, ko mu je dolgčas in takrat, ko mu jaz pošiljaM LUBČKE. Ups črke. Prav mehurčke naredi iz sline in leti vse nakrog.user posted image  a  hoče poslati lubčka, pa namesto tega špuka?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
28.2.2006 19:32:16   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Ej kolk ste hecne. Ste me čist nasmejale. A špuka pomeni pljuva?user posted image user posted image user posted image  Naš tudi že nekaj časa dela te mehurčke, sam niso tako obilni, da bi blo še okoli kaj popljuvano.

Sergej tudi Lukec ti pošilja koš poljubčkov. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image . Evo, pa so vsi novembrčki stari 3 mesece, no eni bodo kmalu že 4. Edino, če je katera rodila 29. ali 30 novembra?

A da bi se dobile? Tudi jaz sem za! Kje naj se dobimo? Mislim, da j vsem najbližje Novo mesto.user posted image user posted image user posted image  No, resno. Verjetno res Lj, če gremo res na kremšnite, potem pa Bled.user posted image   No jaz bi še počakala malo, da bo topleje in se bomo lahko na kakšno teraso vsedle. Če bo pa prej, pa tudi OK.

Naš je bil za maškare palček, sva kar njegovega največjega medija slekla, pa je!user posted image user posted image user posted image  Mami je bila šolarka, oči se je pa samo umil.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
28.2.2006 20:36:14   
Anonimen
Ja, Sergej še od Maxa ena masna pusa. Zdaj deli take francoskeuser posted image   
Sanja, če se je oči umil okrog pasu, je bil KROFuser posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 28.2.2006 20:37:52 >

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
28.2.2006 20:58:35   
Anonimen
Sanjab, hvala za ponujenega kengurujčka, ampak NM mi je res malo odročno. Gibamo se na relaciji LJ - MB.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
28.2.2006 21:58:40   
Naty_ka
URSKA, se vedno iščeš obleko za Maxa? Danes sem gledala še en tak kompletek, le da je v nežno modri barvi.
Kar se pa mastnih poljubčkov tiče, je naš Sergej tudi zelo radodaren, celo na široko odpre usta...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
1.3.2006 8:06:05   
Anonimen
ja, Natyka, še vedno iščem. Drug teden bom v torek najbrž šla v MB. Upam, da jih bodo še imeli.  Aladin pravite?

Ge katera na kavo in krof?user posted image

A si vaši tudi dudke jemljejo iz ust pa si potem nazaj tiščijo. Je tako smešen.....si jo ponavadi od strani noter tišči. Zdaj je sicer že ugotovil, kako mora noter dati, ne ve pa še, da mora potem spustiti dudko s prsti, da le ta noter ostane...potem jo pa spet nehote ven potegne in se jezi.user posted image

A vaši tudi tako krilijoz rokami,da sa tepejo po trebuhuuser posted image  a jih to nič ne boli, ko tako vžgejouser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
1.3.2006 9:20:13   
amy26
Moj se tudi ko je razvit z rokicami ful tolče po trebuščku tako da je kar rdeče mu murom rokice zaposliti s kakšno pelenicouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
1.3.2006 18:32:00   
petarda
Hello!
Kje smo? Ste se preveč krofov najedle, pa ne morete do računalnikov? user posted image user posted image user posted image

Danes je bil pri nas tak lep sonček, da sva se z Lukcem 3,5 ure sončila. Sem ga s kremico kar 4 krat vmes namazala. Sebe pa nisem in mam zdaj čist rdeča lička. user posted image

Naš user posted image  se nič ne tolče po trebuščku (vsaj ne še user posted image ), dudo pa si jemlje iz ust, to pa!!! Samo nazaj pa ne gre.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 639
1.3.2006 22:14:44   
Naty_ka
Tako, zdaj sem pol ure bluzila po forumu spolnost in sem ugotovila, da sem zelooooo staromodna. Uh. Sem pristaš tega, da pa nekatere stvari pa so vseeno zasebne!

Je bila danes katera od novemberk na slikanju kolkov v Mb? Jaz sem bila in so 1A user posted image .
Zdaj pa grem spat, ker nas jutri čaka še cepljenje in naš user posted image  se je odločil, da dlje kot do pol sedmih (zjutraj) več ne bo spal user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo jutri 

Pa, pa.

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 640
2.3.2006 9:18:56   
chips
OJ!
Imam vprašanje,in sicer tiste ki dojite ali boste dojile do 6.meseca brez dodatka?Naša bo stara 4 mesece in bi ji začela malo dajati frutek sok,in malo kašice.
Dojiva se še kr na 2 ure,tudi ponoči.Pa ne vem ali je kaj z mojim mlekom narobe.Sicer so rekli v posvetovalnici da se lepo redi  in da do 6. meseca nič samo mleko.
Nevem ,nouser posted image ??

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
2.3.2006 10:41:33   
Lory
No ravno sem hotela nekaj takega vprašat. Moja lubica je spala že celo noč od 2. meseca. zdaj pa že 14 dni štrajka in se zbuja  na 3-4 ure. Kar pomeni 2x ponoči dojit. In 6.3. bo stara 4 mesece. Dvakrat sem ji zvečer že dala od milupe riževo kašico, po žlički. Uf kolk je smešnauser posted image  ko je. Ampak sem ji prej pa dala mleko po zizi, tako da prav veliko ni popapcala.
Danes ji bom pa dala ob 18ih najprej kašico po žlički, pol pa še ob 20-21 mlekca po flaši(mojega). Bomo videli učinek. Če ne bo bolš bom pa samo dojila naprej, ker bi rada še nekaj časa imela mleko.
Ma saj ni tolk problem ponoč dojit, ampak spat celo noč je pa tudi fino aneuser posted image .

Dajte kakšne nasvete ali pa kakšen recept, kako vi to popedenate.

LP

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 642
2.3.2006 10:42:21   
Lory
No Chips naša deteta imata na isti dan roj. dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 643
2.3.2006 10:46:47   
Lory
Drugače je meni patronažna rekla, da lahko če bo nehala ponoči spat zvečer dodajam ali riževe kosmiče, ali kašico ali pa koruzni zdrob. Uglavnem da je brez glutena in dodanega sladkorja. In to od 4. meseca naprej.

Sokce pa ostalo pa odsvetujejo. Rajši ji daj zapit prekuhano vodo ali pa kakšen nesladkan čaj.

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 644
2.3.2006 11:10:43   
Anonimen
ojoj Lori. No, da bi se vsaj moj budil 2x na noč. Od polnoči se Max budi vsako uro, do 6. Pa obvezno vsako uro je. Pa mu zvečer dam dodatek,  ki ga pa ne popije več kot 40-60 ml. In tako je že 4 tedne - odkar je bil cepljen. 10. bo star 4 tedne. Danes mu bom zvečer dala 2 zlički kosmičev. tudi podnevi mora jesti vsako uro. Razen, če greva kam z vozičkomuser posted image . Pa še vedno dosti spi. Podnevi gre 4x spat - spi od pol do ene ure.
Mleka imam dovolj, ker ko se naje, še vedno špricne, če stisnem. Sem mu zadnjič poskusila dati dodatek podnevi, pa sem ga komaj prisilila, da je spil 30 ml. Očitno mu moje mleko več ni dovoljuser posted image .  Debel ni, je pa dolg in žilav. Ko je buden je non stop v akciji tako, da potem spet hitro omaga in se dere čez 1 uro. Natančen je do minute.user posted image

No, bom še to vprašala na forumu Novorojenček, ker več  vem kaj naj storim.
KO sem že čisto obupana, se spomnim Sanjinih besed: SAJ BO MINILO.user posted image user posted image

(odgovor članu Lory)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
2.3.2006 12:10:25   
chips
Ja Lory sem glih prebrala da imajo isti dan roj.dan.user posted image
Za pit ji dajem čaj od komarčka(instant od HIPP-a),ki ga spije skoraj 3x po 125ml.
Bom poskusila s kašico pa se javim,kaj bo.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 646
2.3.2006 13:55:12   
Lory
Če Nika ne spi dopoldan vsaj 3 ure skupaj in popoldan vsaj 3 ure skupaj je prava tečnoba. Najbolj jo istira vrže prav dremanje po  pol ure.

Se pravi naša bučka veliko spi.

Pa veliko je!user posted image
Zaspi pa zvečer še zmeraj in samo v naročju! user posted image grrrr

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 647
2.3.2006 14:02:59   
amy26
Nika je pa ful pridna da spi 3 ure dopoldne + 3 ure popoldne skupaj jaz se ne spomnim kdaj je moj Aleks po dnevi tako spal oz. se do 1,5 meseca, od takrat pa ene 4-5x na dan po 40-45 minut.

Jaz svojemu zaenkrat še ne bom dodajala kašic ali sokov bom pa verjetno takrat kot ve pri nekje dopolnjenem 4 mesecu, če bo pa ponoči še vedno tako dobro spal kot sedaj bom začela še kasnej dodajat. 

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 648
2.3.2006 15:01:00   
Anonimen
wawaaaaaaaa!
Daj mi povej, si vrgla tvojega ven na sneg? JE kaj pomagalo? Pri nas snega več ni, je pa blato. Pa tudi razmišljam, o temuser posted image . ali ga pa prodam ciganom, pa še kaj iztržimuser posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
2.3.2006 17:43:13   
Naty_ka
Ej, punce, mi smo pa danes dobili pikeca! Niti se ni prav zajokal user posted image . Je pa že celo popoldne pravi tečko user posted image .
Očitno ni bila včeraj nobena na pregledu kolkov v Mb.
Jaz sem danes spraševala pediatrinjo kdaj bi lahko začela z kakšno kašico ali pa z čim podobnim in mi je rekla da po petem mesecu user posted image . Po dopolnjenem četrtem mesecu bi naj postopoma uvajala Bebo2 (dojila sva se samo do 2,5 meseca).
Tehta pa 7000 g, velik pa je 65 cm.
Grem ga zdaj mirit, ker ko samo kaj zagleda je čobika in solzice user posted image
Se tipkamo zvečer
Pa, pa.

inteligence.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?