|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE
24.2.2006 10:30:58   
Lonči79
Živjo punce,

tud mene že dolg ni blo med vami. vas pa vseen dokaj redno spremljam.
No, sej še mal pa bom mela več časa. Še samo 2x grem delat potem pa domauser posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj že čakam, se mi zdi, da tile zadnji dnevi v službi nikamor ne grejo. Za nameček bom pa še kje zbolela tele zadnje dni, mam čist zamašen nos. Upam, da bo ostal samo pri prehladu.

Drgač sem pa ful vesela, ker sem pred 10 dnevi zvedla rezultate od svojega zadnjega izpita, s katerim sem se matrala že kr nekaj časa. Te šestice sem bila vesela kot še nobene do zdej. zdej bom lahko pa v miru pisala diplomsko, mam celo leto časa. user posted image

Ko tkole mam berem kok ste vse pridne se pa kr mal zamislim. Js še zdej nimam urejenih nobenih papirjev, grem v sredo to urejat na CSD. Porodniška mi pa uradno začne tečt 4.marca.

Pa tud za malega morm še cel kup enih malenkosti nabavit. No sam zdej bom tud js mela več časa, ker bom doma, tko da verjamem, da bom js v enem tednu že tud mela vse pokupčkan in bom potem vse to prala in prelagala ter se popolnoma posvetila pripravam na prihod našega user posted image .

Drgač je počutje tud pr men OK in ne morem verjet, da je še samo dobr mesec (2.4.) do uradnega prihoda našega junačka. kolk ste se pa kej zredile do tega časa. Js sem šla gor cca 10kg do zdej, glih pred 2 dnevoma mi je pa G na pregledu rekla, da je treba zdej zadnji mesec jest čimmanj. Boljš manj kot več je rekla. Js res ne vem, al je sam tale moja G tako stroga, ker mi drzge pravjo, da so se zredile okol 15kg pa jim ni noben nč težil.

zdej sem pa tud js že zlo dolga.

se kmalu spet slišmo

lp in uživajte

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 876
24.2.2006 12:51:48   
MegiT
Lep pozdravček iz snežno deževnega Maribora,

Lonči79, glede papirnate vojne na CSD-ju ti ni potrebno pretirano skrbeti, saj zdaj si napisala, da boš doma in si boš lahko v miru uredila stvari , ki se tičejo tebe in tvojega sončka. Pa čestitke ob opravljenem izpitu.

Moram vam povedati, da je za mano že tretja skoraj popolnoma neprespana noč- prebolevam namreč alergijo-osip po celem telesu, predvsem na najobčutljivejših mestih(trebušček, prsi, sprednji del beder, notranja stran podlahti). Vse se je začelo pred dobrim tednom. Takrat sem mislila, da mi ne odgovarja kremica proti strijam, čeprav se mi je zdelo malo čudno, ker se z isto mažem že od tretjega meseca nosečnosti. Potem sem obdelala vse-od pralnega praha, mehčalca, hrane..., pa sem še vedno v temi. Čez dan je vse skupaj nekako znosno, proti večeru pa se začne: praskanje, mazanje tuširanje...in se v podobnem vrstnem redu nadaljuje do jutra-GROZA.
Saj vem, da je v nosečnosti organizem ženske bolj občutljiv in dovzeten, pa vendaruser posted image .
Os. zdravnik, ki je po naključju moj brat, mi je predpisal Claritine, pa še kar ni nič
bolje, pač pravi, da gre za nosečnostno alergijo, ki terja svoj časuser posted image .
A je imela oz. ima katera med vami podobne težave?
Sicer s spanjem do zdaj nisem imela nikakršnih težav, pravzaprav sem prava zaspanka že od začetka nosečnosti, tudi položaji v postelji mi zaenkrat še ne delajo posebnih težav- imam baje prav mali trebušček za začetek osmega meseca, tudi sicer sem kar user posted image agilna kjub zoprnemu otrdevanju trebuha- moj user posted image pravi, da bom verjetno rodila kar mimogrede nekje med nakupovanjem, pospravljanjem ali likanjem...bomo videli.
Glede sexa je pri nas tako (če izvzamem zadnji teden z alergijo, ko se me user posted image še dotakniti ne sme), je sex med tednom bolj izjema kot pravilo, zato pa vse nadoknadiva med vikendom. Sicer pa, včasih je dovolj že bližina, predan pogled, njegova roka na mojem trebuščku, iskren pogovor- pričakovanje bebice naju je še bolj zbližala. Uf, se opravičujem, vidim, da že malo nakladam.
Kilogrami- do konca 31. tedna sem jih pridelala okrog 7- štartala z 58, tako, da mislim, da ni panike.
Nekaj me zanima, ali je katera med vami, ki bo 1. marca pričela z obiski materinske šole v ZD Maribor? Vem, da vas je večina to že dala skozi, toda, ker imama sama PDP komaj konec aprila, se mi je zdel marec najprimernejši, da bo novo znanje, ki-če ga bom pridobila, čimbolj sveže.
Zdaj pa vidim, da sem res že malo zabluzila.
Ajd, rade se imejte, mislite pozitivno, pobožajte bušije(jaz svojega raje ne bom, sicer se bom spet začela praskat), pa se beremo kaj.
ČAO-ČAO

(odgovor članu Lonči79)
Neposredna povezava do sporočila: 877
24.2.2006 13:09:27   
Irisa
Megi, glede alergije ti nične zavidam, saj vem, kako je to zoprno. Moja sodelavka je imela podobne težave proti koncu nosečnosti, pa so ji rekli, da je najbrž alergična na nosečniške hormone. Meni se zdi to zelo čudno, vendar se ji je stanje potem, ko je rodila, samo popravilo.
Tudi meni tebuh kar pogosto otrdeva, zredila sem se za dobrih 10 kg. Sem pa pogosto utrujena in da niti ne omenjam noči, ko zelo slabo spim.

(odgovor članu MegiT)
Neposredna povezava do sporočila: 878
24.2.2006 14:03:47   
flecker1
Hojla!
 Kak ste kaj, ko vidite kako snežinke naletavajo? Komaj sem čakala na pomlad,  ko se je sneg stopil, zdaj pa spet sneži, user posted image .
 Glede spanja, sama imam namreč težavo ko grem spat, sploh ne morem takoj zaspati, zmeri nekaj sanjam. Pa tud kadar se obračam iz enega v drugega, se pa res komaj obračam, pa zbujam še povrhu, tako da težko nazaj zaspim. Danes pa se mi je zgodilo, da me je večkrat zgrabil krč na mečih, kadar sem hotla raztegnit,...
 Komaj pa tudi sedim, ker mi trebuh že tišči pod rebra. Čakam da gre počasi dol. Otrdeva pa kdaj pa kdaj.
 Kadar sexa tiče, enkrat bi se večkrat, drugič pa nimam želje, hormoni delajo svoje, user posted image .
Pa fajn se mejte med vikendom, in čim manj naletavanja snežink!

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 879
24.2.2006 17:16:07   
halena
Do zadnjega nisem verjela,da bo se snezilo.Zdej pa,ko dejansko vidim,da pada mi gre pa ze krepko na jetra!Pa tako sem si zelela it mal ven kaksen zvoncek nabrat-dokler se se lahko sklonim..
Glede papirjev,mislim da ni potrebno delat panike,Lonci.Gres na CSD,tam ti dajo ene papirje,ki jih doma izpolnis in jih prineses pol nazaj.Jaz jih imam se kar doma,ker jih se nisem do konca izpolnila,sicer imam pa zacetek porod.24.3 in imam se doooost casauser posted image ..Zvezdica,mojuser posted image bo zdaj izpolnil,kolikor mu gre,pol ko se pa tamala rodi bo pa se dokoncal in bo cisto na koncu nesel na CSD svoj del.Glede izpisa plac,je pa tako vseeno kdaj ga dobis,bolj je vazna vsota place,ker potem te vsote napises na tiste pole.In sicer za 12 plac nazaj od te marcevske(ta zadnje)nazaj.-madona,kaj sem ful zakomplicirala?Sit,en dan se bom sama s sabo zavozlala..
Jaz sem sla gor 13kg in me prav en drek briga!Celo nosecnost sem jedla normalno in kile so kar rasle in rasle.Zdej mi pa kar naenkrat pase tudi sladkor(ki mi skozi nosecnost skoraj ni potegnil)in se ga prav nic ne branimuser posted image !Sej zdej mora tamala tut kej na kilazi dobituser posted image
No,Kajca,pa je za tabo!user posted image Glej,da se pri pucanju ne bos prenaglila!!Poprosi kako prijatelco,da ti priskoci na pomoc,ker ni fajn,da se zdaj prevec naprezas!Mi2 ziviva v svoji bajti,ki je dokaj velika in verjemi mi,da je dela noter kolikor hoces!Ce se le da sproti urejam in pospravljam stvari,ker drugace se hitro znajdes v bunkerju.Sploh pa moske navadit na kak red in cistoco je cela znanost.Jih pa veliko poznam,ki zivijo v stanovanju in jim njihovi mozeki ze od zgodnje nosecnosti pomagajo pri gospodinjskih opravilih,kar je lepo in pohvalno in seveda zavidanja vrednouser posted image
Ankica,pa ne ga srat!A res?Ze od 16t ti pricuri kaka kaplja mleziva?Jaz sem mislila,da se to zdej enkrat zacneuser posted image
Katere firme dalajo lepe in mehke bombazne modrcke za dojenje?Je kateri znano?Kaka fora,a?-kupujemo cunjice za malcke,za katere ne vemo kolk bojo veliki+kupujemo modercke za vnaprej,ko se ne vemo,kake melonce bomo imele na zlatem cilju..res smesno!user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 880
24.2.2006 19:01:56   
kaja29
nataša hvala za informacijo o fizioterapiji, mislim, da nisem na praksi nič posebnega ugotovila. in kakšen imaš razmik med prsti za trebušno mišico - v redu?, jaz mam skoraj tri prste, tko da ne vem če bi še delala trebušnjake al ne

megiT mogoče je pa srbenje kože posledica povišanega sladkorja v krvi, pa mislim da bo tko al tko minilo

ej vi srečke nosečke k se niste skor nič zredile, men grejo pa kile kar gor (že spet user posted image , saj neki časa je blo o.k. zdej pa spet
dans sem mela UZ in je vse ok, sam mislim, da mam res eno veliko žverco notri, upam, da ne bo pretežko rodit, je pa že obrnjena navzdol user posted image  sem kar vesela, pa še eno slikco mi je dala, sam kolk je pa velika al pa težka mi pa ni nič rekla, bo že

uživajte vikend in crkljajte sebe in svoje user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 881
25.2.2006 11:04:27   
Anonimen
Halena, saj pravim, da sem prava krava mlekarca user posted image user posted image user posted image . Baje sem nekaj posebnega, ker mi je že pred nosečnostjo enkrat ali dvakrat letno priteklo malo mleziva iz (hecno, vedno leve) dojke, po nekaj kapljic. G. je rekla, da se to redko dogaja, se pa. Bi lahko delala sirček, samo bolj malo bi ga bilo user posted image user posted image . Večini začne tečt šele po porodu. Očitno odstopam od povprečja. Se je pa tudi meni zdelo čudno, da se je že tako zgodaj v nosečnosti pojavilo, na začetku bolj poredko, potem pa kar redno, zdaj že en čas vsak dan po kakšno kapljico. Samo najedel se pa ne bi preveč od tega user posted image

Jaz se tudi malo nazaj držim glede sladkarij, do sedaj sem pridelala 10 kg, kar niti ni toliko, ampak sta še dva meseca pred mano, dodatno težo pa kar fino čutim na kolenih. So me po nekaj letih spet začela boleti (poškodovani meniskusi). Kot kakšna stara mamca sem user posted image .

Lepo se imejte, grem do konca spečt torto (toliko o mojih sklepih o nesladkanjuuser posted image ). Uživajte.

(odgovor članu halena)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
25.2.2006 11:15:39   
flecker1
Pri prvem user posted image mi je že teklo iz dojk v 6,5 mesecu, zdaj pa ko prihajam v 35. teden, o tem ni duha in sluha, user posted image
Kile sem pridelala 13 kg, v prejšnjem pregledu, zdaj pa ko bom imela naslednji pregled, upam, da ne bom več pridelala..ker me je g. opozorila, da moram čimveč sadja jest in nič sladkarij. Težko...
Kaj pri vas kje sneži? V Velenju je vse belo, user posted image in še rahlo sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 883
25.2.2006 15:39:25   
halena
Ankicauser posted image ,po moje si hormonski fenomen!!!
Pri nas snezi ze ceeel dan,od vceraj,pa se jutri bo,pa...-user posted image
Kaj je zdej,cebele?-se boste kej maskarale?ja,za pusta-hrusta se je treba malo poveselit!!user posted image -jaz se sam repencim,mene letos prav nic ne gane..user posted image
Pa se to vreme.Patetika.
Zvecer greva z mojim user posted image v Menges (spasteater)gledat igro 5 zensk.com Komej cakam,sej sem cakala na vstopnice skoraj 2 meseca.Je totalno razprodana igra,tako,da verjetno ne bo svoh!To je moje user posted image mozeku za user posted image ,da vsaj se kam grem preden rodim!Ma sem mogla sama poskrbet za touser posted image !
Punce bodite fejst,pazite na mleko in kilograme!!user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 884
25.2.2006 17:12:31   
MegiT
Pozdravček,
glede iztekanja mleka, meni ni še nič pricurljalo. Pa glede tega se ne gre sekirat-enim prej, drugim kasneje. Važno je, da ga bomo imele dovolj takrat, ko ga bodo naše user posted image potrebovale.
Moja alergija gre počasi na bolje- hvala za nasvete in pozornost, danes sem se kar naspala, morda bi morala res razmišljati kaj v smeri povišanega sladkorja v krvi- sem namreč zelo sladkosneda.
V masko se letos ne bom nadela, ker moram čuvat svoj zakladek in si v tem stanju ne upam v ta vrvež mask.
Moram se pohvalit, da sem pekla krofeke in da so mi ful ratali- NJAMI!
Moram končat, ker me možek rabi.
Imejte se lepo navkljub user posted image vremenu.ČAO!

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 885
25.2.2006 19:43:16   
*zvezdica*
Hej nosečke!

jaz komaj še vlačim tale trebuh za sabo user posted image ...ampak najhuje je pa to da bi ves čas lahko jedla...tale hrana me bo en dan pokopala...sploh pa sladkarije...sem kar mal huda sama nase. Zredila sem se že za 14 kg...čeprav če sem poštena se ne pozna tooolk....mi pravjo vsi da me je sam trebušček user posted image ...no ja, bom vidla pol ko dete priveka na svet kolk bo kilc ostalo. Proti strijam se pa pridno mažem...se skor namakam v raznih oljčkihuser posted image ...upam, da jih čim manj fašem! Čeprav je baje tud po porodu treba nadaljevat z mazanjem...jih takrt lahko še velik dobiš.

Me je pa dons kar mal " na rit vrglo" ko sem dobila SMS od punce, ki hodimo skupaj na aerobiko za nosečke....rok je imela na isti dan kot jaz (19.4.)...pa je včeraj rodila punčko. Jooj zgleda, da nas zdaj res vsak čas lahko preseneti! sem kar mal panična ratala...a to je zdaj to?!

Drugače uradno še nisem "mlekarica"...mi še nič ne teče....upam, da bo po porodu tolk bolj!

Halena uživaj na predstavi...sem že gledala 5 žensk.com in je res odlična! Se kar najdeš tam notri! Zdaj pa komaj čakam 5 moških.com...upam, da se predstave začnejo še preden bom rodila.

No Megi lepo, da je za alergijo bolje...upam, da bo čisto izginila!

No punce uživajte v preostanku vikenda...tiste ta hrabre, ki se boste našemile ga pa čim bolj žurajte.
Jaz grem pa rajš na en krof user posted image

pozdravček vsem

Marcel in Zarja

(odgovor članu MegiT)
Neposredna povezava do sporočila: 886
26.2.2006 10:36:19   
rozica11
Oj aprilke,

no pa sem končno tudi jest nastopila s težko pričakovanim dopustom. Tile zadnji dnevi so bili res pasji... Zdej bomo lahko mal več počival, hodili na sprehode in podobno. No pa tut za hrano bo mal več časa user posted image . Pri meni so kilce kar v redu, mislim da jih je ene 5+. Ampak počutim se pa kot da bi jih blo 20. Me moj user posted image  včasih kar mal porine da se laži poberem s kavča. Nočno spanje je pa tut nekej posebnega. Me zanima kaj še vse bo, huh.
No zdej zaenkrat čakam, da zgine tale zima, pa tale sneg in da čimprej sonce posije in da bo končno pomlad... ko se bo počasi vse začelo prebujat, z našo pikico vred. Sicer ne morem rečt da ima sedaj zimsko spanje...se včasih tako dogaja da mi gre cel trebuh sem in tja. Tiste ki ste ble že na materinski...od kdaj je pa treba začet štet brcike...jest začnem z materinsko šele 8. marca...na dan žena; takrat bomo tud vidl štručko zadnjič na uz...komej čakam. V torek pa letim na Jesenice na predavanje o EA - da vidim kaj bo pametnega.
Če ima še katera namen it je baje predavanje vsak torek točno ob 13h.

No itak je pa še cela dva meseca do takrat, al pa manj user posted image .

Lepo se imejte, počivajte in pazte nase.

Čav

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
26.2.2006 15:54:04   
halena
Fak!A unauser posted image je res rodila???Madona-to te pa kar mal zbrihta!!Jaz se potovalke nimam v glavi nastimane,kaj sele..user posted image
Igra je bila krasna.Najbolj sem se narezala Mlakarjevi,ki je s svojim stajerskim dialektom brcnila v polno!Moj mozek pravi,da je igra prevec sfeminizirana-ma v tem je bistvo-da se nasmejis tut na svoj racun!¨Tut jst upam,da bojo moski cimprej scincali svojo verzijo,ki bo po moje se boljsa.Bojim pa se,da jo bom gledala sele po rojstvu nase zabe,ker zenske (ta igralska zasedba)nic ne vejo,kako napredujejo inkdaj bo.Imajo strogo loceno in tajno.Pa se preden prides do kart..po moje bom prisla na vrsto ke za bozic!
Ajdiuser posted image

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 888
26.2.2006 19:25:37   
maychika
Oooo, Rožica...jaz bom upam, da tudi ta torek skočila na Jesenice na predavanje o EA. Sem ravno v petek klicala kako je s tem. Mogoče se pa vidimo...

Sicer pa drage aprilke...sem daleč prva...potem pa je za mano nekaj mest praznih, potem ste pa ostale...kar se kilc tiče. Ali pa je še kakšna, ki si ne upa napisati koliko je šla gor. Jaz sem jih pridelala krepkih 18 kguser posted image user posted image . Ja...prav ste prebrale. Prava bombica sem. Pa bolj pazim slabše je. Računam, da bom prišla na +20kg (tako kot moja mami pri obeh nosečnostih)... Mene samo skrbi, ko bo treba vse skupaj dol spravljat... Da ne govorim o maščobnih zalogah, ki so se med nosečnostjo nabrale. Groza!!! Se že vidim...ko bom podojila otroka, bom še možeka (hihihi), da bo čim več maščob šlo...pol pa na sprehod ali pa kakšen Tae bo, da bo nosečnost lahko počasi izginila... Uf... Pa kaj čem...nimam kaj...

Ja, sem bila v soboto v H&M v MB in se mi zdi, da imajo pomladno kolekcijo že razstavljeno. Nekaj je bilo tudi zimskega, vendar pa se mi zdi, da je večina pomladnih stvari. In seveda, da smo morali malo zapraviti. Pa še v Zari sem pol malo zapravila za otročka (nisem vedela, da ima Zara v MB tudi za otroke...)... No ja. Kar ne moreš mimo cunjic, ne da bi se ti kaj prikupilo in moraš kupiti.

No, pridne bodite in božajte bušije...malčkom to paše...tako kot bi vam...user posted image

LP, M.user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 889
26.2.2006 19:56:20   
Nenya
OJla punce!

Morm se vam pohvalt sam še 2 dneva pa pičim na porodniško. Komaj že čakam in upam da ne bom česa fasala, gripe ipd. Srečnice tiste, ki ste še suhe v zgornjih predelih. Men izteka vedno ponoči in zjutraj je moja spalna srajca kar skorjasta, včasih se celo zbudim ker čutim mokro in si dam gor kakšen robček. Ne me narobe razumet, ni da bi mi iztekalo full veliko ampak tkole ene četrt deci al pa neki tacga.

Jest sem nakupovala plenice in podobno robo v Tosami pa sem tolk nabrala da me je kar user posted image , po moje pol preveč. Skoz po malem cvikam da ne bi rodila prezgodaj, sm čudna, ne? Upam da zdržimo saj do 37. tedni pol bo že kr ok. Seveda pa torbe še nimam naštimane. Se bom zdej zdej spravla.
Tud jaz zarad trebuha težko sedim in user posted image brca zgoraj in miga spodaj tko da je kar veselo.

Nej kera napiše, če kej razmišlja o tem kako se nam bo life spremenil pol k bo user posted image ? Vse te priprave pa to, pa nismo niti še 1% nardile, vse ostalo bo pol treba, pa vzgoja, pa dober zgled, pa šola itd. Morda mam pa že zdej preveč časa, mama mia kaj šele bo ko bom na porodniški user posted image .

Tud midva zdaj več hodiva na gledališke predstave ipd (čeprav v kinu ni bogvekakšna ponudba zaenkrat) ker potem bo za nekej časa zatišje. Bomo po moje kar bl z neta vlekl filme (pssst)

No pa da mal preženemo tale mraz in snega. Kdaj boste šle z user posted image in user posted image kaj na user posted image (morje)? Jest sem nameravala it vsaj septembra mal na morski zrak, če se bomo seveda do takrat uspešno ujeli in obvladali stvari v nulo!

Fajn se mejte pa čimmanj tegobic in težavic visoke nosečnosti.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 890
26.2.2006 21:49:56   
jota
Pozdrav tudi od mene. Se že dolgo nisem oglasila.
Maychika, nisi prva na seznamu. Jaz imam PDP 2. aprila in mam ful občutek, da bom pristala kar med marčevkami. Z mojimi kilogramčki je pa tako - do zdaj jih imam 9 več, koliko jih bo pa še do konca, bomo pa vidl. Mali oz. mala je živahna, kako raste, bom pa videla v torek na pregledu. Po pregledu se pa tudi jaz mogoče oglasim na predvanju za EA. Čeprav sem že odločena, da bom rodila kar po naravni poti. Kar bo pa bo.

Uživajte.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 891
26.2.2006 23:25:10   
maychika
Jota, mislila sem, da sem na 1. mestu le kar se +kg tiče. Kar pa se tiče tega katera bo prej rodila, pa mislim, da bo to prava športna napoveduser posted image . Po moje bomo hodile kot po tekočem traku, čeprav ne po vrsti glede na PDP. Tudi jaz iskreno upam, da pride ven kaj prej (če je že velik/a toliko, kot bi moral biti pri 36 tednih ob mojih 33 in pol ob času merjenja). Bomo videle...kmalu...
A si tudi gorenjka, da boš šla na predavanje?

Ja meni se končno začne materinska šola. Šele 6.3. Sem že mislila, da me bodo kar izpustili ali pa, da bom itak prej šla rodit, kot bodo oni mene klicali...

No...vseeno...končno. Komaj čakam.

Ah...zdaj sem nekaj dni samauser posted image . Moj dragi je odpotoval na obisk k sorodnikom, pa mi ni vedel točno povedati kdaj pride nazaj...niti potem, ko sem rekla naj mi pove, da se bom znala uskladiti z vsemi svojimi ljubčki...da ne bi na katerega narajmal, ko pride domov...user posted image user posted image user posted image  Pa ni trzaluser posted image . Tako, da vas bom prebirala vsako uro in preganjala dolgčas, zato glejte, da boste pridno pisale...

Lahko noč aprilke in lepo se imejte...

LP, M. user posted image

(odgovor članu jota)
Neposredna povezava do sporočila: 892
26.2.2006 23:40:57   
halena
Maychika,ne obremenjuj se z moskimi fintami..Itak,da ne trzajouser posted image -meni je reku'Ja kdo te bo pa hotu met s trebuhom?'-Haaalooo?Enim so nosecnice se posebej privlacne!Sem mu rekla,da sej trebuh ni vecen,poleg tega imam pa druge-odlicne vrline!user posted image ...no pol smo pa koncali,ker nima smislauser posted image
Lahko noc,sem se mal presetala po RR preden padem v poslouser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.2.2006 8:47:13   
MegiT
Pozdravljene,
Nenya, sem tudi jaz že veliko razmišlaja o tem, da je vse to : odločitev za družino, zanositev, te naše vsakodnevne nosečniške tegobe  in skrbi le kapljica v morje življenja, ki ga bomo živele po tem, po prihodu naših user posted image ?
Prav zato se mi zdi zelo pomembno, da odločitev za otroka nastopi zrelo in premišljeno, da je otrok zaželjen.
Veliko, morda preveč se govori in piše o firmah vozičkov, cunjic,  pripomočkov in kozmetike...user posted image - ne me narobe razumeti, tudi sama bom materialno nudila otroku VSE, kar bo v moji moči, ker je dandanes otrok že kar signiran, če ni oblečen, obut, če ne diši po merilih družbe.
Toda z vsakim vlaknom svoje biti se bom trudila, da bom izpolnila tudi poslanstvo MATERE, da ga bom skušala pripraviti na življenje tudi z druge plati, čustvene in duhovne. Rada bi ga vzgojila v osebo, ki bo razmišljala s svojo glavo, ko bo enkrat odšla iz toplega ognjišča.
Zavedam se, da je to najtežja naloga, toda, če bomo vložile dovolj topline , zaupanja in brezpogojne ljubezni, nam morda uspe.user posted image
Glede kilc se pa nič ne sekirajte, saj zdaj smo mamice in ne sex bombe, čeprav smo tudi nosečnice sexi in lepe, se ne strinjate? Sicer pa, le enkrat ali morda kaj malega več nas bodo imeli priložnost videti in naši user posted image tudi čutiti s temi oblinami, zato bodimo ponosne nanje.
Nauser posted image bomo tudi mi šli nekje sredi septembra, da se malo navadimo drug na drugega, da user posted image malo zraste in da se vreme malo shladi.
No , bejbe, lepo se imejte, ČAO;ČAO!

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.2.2006 12:15:04   
jota
Maychika, tudi jaz sem Gorenjka. Ginekologa mam na Jesenicah, tko da jutri samo nadstropje zamenjam. Nisem pa še čisto odločena al bom res šla ali ne. Vidim da sem tvoje sporočilo narobe razumela user posted image . Sploh ni panike glede kilogramov. Moje prijateljice so se zredile tudi po 20 kg, pa se zdaj nič več ne pozna. Sploh je pa pomoje čisto odvisno od telesa in ne od tega kaj in koliko ješ.

Katera je že napisala, da ji izteka mleko? Meni tudi, že od petega meseca. Čisto malo sicer, ampak če ne dam v modrc vat ali blazinic, se pozna skoziuser posted image . Upam da ga bo potem tudi dovolj.

Uživajte v zasneženem dnevu in božajte svoje user posted image . Samo še malo in jih ne bo več.

(odgovor članu MegiT)
Neposredna povezava do sporočila: 895
27.2.2006 14:17:01   
rozica11
Hoj,

Maychika no pol se pa maybe res vidmo...no jest bom zihr tam, če nas ne bo zamedlo user posted image .  Je moj user posted image  samo zato dopust vzel, da me pelje in gre z mano... mogoče pa kar tam ostanem. Ne sej je še mal prezgodej, ma pikica še čas...vsaj tolk dokler zvončki ven ne pogledajo. Sej baje traja predavanje kake pol ure, pa pol se še porodnišnico ogleda. No jota ti pa kar korajžno prid en štuk viši, bomo eno nosečniško rekle. Sicer tut jest upam da bo šlo na koncu vse zelo hitro, da mogoče EA sploh ne bo potrebna, samo nikol pa ne veš, lahko pa prav pride.

Pozdravček, user posted image

(odgovor članu jota)
Neposredna povezava do sporočila: 896
27.2.2006 17:55:01   
Katjusa
Zivjo!

Kok ste pridne tri dni me ni gor pa ste se tok razpisale da sem mela kej brat!

Sem vesela da nisem edina ki razmisljam o morju... se mi ga ze tok lusta da upam da bomo lahko sli sama se z datumom ne obremenjujem sej v morsko vodo nas mali letos se tak al tak ne bo sel tko da je cist vseeno kdaj bomo sli racunam pa seveda na pozni avgust.... ker moj septembra ne more dopusta dobit k je ta MOS (mednarodni obrtni sejem) v celju in ponavad njegova firma razstavlja tam pol pa majo se nekaj dni guzvo tak da september je kot da ga nebi blo:) Bomo vidl kako bo rada bi sla tja k hodmo vsako leto blizu zadra sam ne vem kako je kaj z mejo in dojenckiuser posted image   Bomo pa sigurno ze prej obiskal za kaka dan prjatlco v Izoli tak da morje bo sam ne ve se kdaj pa kje in koliko:)

Rozica11 pazi kaj govoris pr nas ze mamo zvoncke ze kake 3 tedne v vazici kak teden pa ze kukajo na plano tud vsenaokoli..... Tko da nebi ti sla ze kje rodit:)

Mene je tud strah da bi se prehitro zacelo ceprav vcasih ko tiscim tale trebuh pred sabo in ko me vse boli ze recem ka bi blo fino da bi blo ze taga konec sam vseeno bi tud jst rada pocakala vsaj tja do 37 tedna da tale zabica dozori....

da vsa mal v smeh spravim ene tri dni nazaj sme ugotovila da mi bo bozicna zvezda zacvetela:) lani sme jo dobila od ene sosede k se je odselila ravno v casu bozicnih praznikov in je kr precej casa cvetela potem pa letos nic ni blo pa sme misla sej ni vazno sam de je zelena in da rase no in zdej je zacela cvetet ne vem ce ne bo treba bozic ponovit:)

Lepo se mejte pa pazite na busije pa nejs e vam nic ne mudi ker ko se bo enkrat zacelo z aprilkami bo nastala splosna panika tko da pazte se pa dosti pocivajte k sej vem da hodit pa nevem kaj delat je tko tezko:)

LP Katja

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.2.2006 18:14:01   
maychika
No, rožica in jota. Žal me jutri ne bo, ker ne dobim prevoza. Dragi je pa z avtom odpotoval, tko da se sama ne morem pripeljat, pa tudi ne bi hotela sama vozit tako "daleč". Je le eno uro skoraj od nas. Tako, da sem zmenjena za naslednji teden, da me bo mami peljala. Mi pa prosim sporočita kakp je bilo, če bo katera res šla.

Ja, mene za morje ne skrbi, ker bom mogla veliko hodit v Izolo, ker je ena od bodočih babic tam doma in striček in potem lahko gremo tja kadar se nam zazdi. Tko da bomo po moje ful vikende izkoriščali in se vozili na morje...če ne bo prehudo vroče poletje. Ker komaj čakam, da bova šla malo z vozičkom od Bernardina do Pirana in tam na kakšen sladoled in potem nazaj, pa vsako jutro na belo kavico v Izoli ob morju...uf. Oba komaj čakava. Kako je fino, če se imaš kam dat, kadar ti paše na morje iti. Zdaj sicer že od novega leta nisem bila in res kar malo pogrešam. Bomo že dočakali. Tam zna biti tudi pozimi ful lepo. Če le ne piha burja... Tako da letos bo po moje edino morje kar v Izoli, da drugam ne bomo skakali. Potem naslednje leto pa mogoče res skočimo kam na Hrvaško. Mislim pa, da za dojenčke ni problem za čez mejo, ker mu daš delat osebno izkaznico (ki mislim, da je celo veljavna 5 ali 10 let, kar ni logično glede na sliko, ki je gor) in ga potem na hrvaško oz. v sosednje države lahko s tem pelješ čez.

Kar pa se tiče vzgoje našega otročka, pa bomo o tem razmišljali, ko pride na svet. Tako ali tako se moram najprej naučiti kako z otrokom delati, da ga pri previjanju ne polomim, potem, ko bom bolj sigurna, bom pa razmišljala naprej. Res je grozno pomisliti na to kakšna odgovornost je tole potem. Mislim pa, da bomo vsi delali po naših najboljših močeh in vzgajali naše otroke kakor se da v dobre in poštene ter samostojne ljudi. Mislim, da se bomo tega učili sproti, ko bomo vzgajali otročke. Mene zdaj bolj skrbi sam prihod otročka...da bo le vse potekalo v redu in po eni strani hitro, po drugi strani pa bi rada imela dovolj časa, da pridem do Jesenic, pol pa kar bo pa bo...samo da že enkrat vidim naš pridelek... letos bo dora letina pravijo...sploh aprila...hi hi hi user posted image

Lepo bodite, Katjuša ti pa še naprej pridno zalivaj božično zvezdo...ni vraga...če ne prej, boš aprila dobila najlepše darilo doslej...user posted image

LP, M.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 898
28.2.2006 8:21:06   
Marelica
Lep pozdrav, aprilske user posted image !

user posted image za tiste, ki še prihajate v čvekalnico. Res vas je lepo brat.

Tudi meni gre tale sneg pošteno na živce. Pa ravno sem se že veselila prvih poganjkov narcis in zvončkov, zdaj je pa spet vse pod snegom. Da ne omenim, kakšne probleme imava z možekom ponovno s slabo spluženo cesto (slabost življenja v neokrnjeni naravi).

Kaj vas že kaj tarejo tegobe zadnjega meseca nosečnosti? Jaz sem bila prej brez problemov, pa se bo očitno zdaj vse nadoknadilo. Najin user posted image je za moje pojme tako grozno velik in tako čudno obrnjen, da mi z glavico ves čas draži mehur (in moram za vsake 3 kapljice na wc), z nogicami pa me masira v desno rebro. Očitno ima še vedno dovolj energije za nočne plese, tako da me muči še nespečnost, zadnje čase pa še zgaga.  Joooj, pa saj se ne smem preveč pritoževat, ko sem pa tako srečna, da bom mamica!!!

Glede pridelanih kilc že sama vem, da jih je preveč, samo še ne vem koliko. Imava namreč tako specialno tehtnico, da v roku 1 minute pokaže vsakokrat drugače in to do 3 kg v+ ali - user posted image . Ta četrtek imam spet pregled, pa bomo tam videli... Apetit imam še vedno gromozanski - predvsem za sladko in nezdravouser posted image .

Aja, nabavila sem že večino stvari, čeprav jih imam verjetno več kot preveč. Zadnjič sem bila tako zmedena v trgovini pri nabavi kozmetike... še dobro da sem na forumu našla seznam potrebnega in sem tako izločila nepotrebno. Sem pa zelo srečna, da sem toliko cotik dobila od kolegice - ker, če bi morala vse še kupovat...

Sem začela malo prebirat teme porod in čakajoče na porod in sem postala kar malo prestrašena. Dejansko ni nekega pravega znaka, da bi lahko vsaj en dan prej napovedal danD. Pa še vsi ti lažni popadki, pa čakanje čez rok... Zadnji mesec bo očitno res eno samo čakanje... Sem se pa pripravila na to, da ne bom začela paničarit že ob prvem zvijanju v trebuhu. Pa še enkrat v marcu me čaka podelitev diplom - saj sploh nimam več kaj pametnega za oblečt... In kaj če mi ravno takrat odteče voda user posted image user posted image

Večino potrebnih stvari sem že uredila in tako bom verjetno cel marec ponovno zapečkarila. Sicer se mi pa sploooh nikamor več ne da. Edina slabost bo, ker tudi do neta več verjetno ne bom prišla. Mi bo pa zato možek lepo na ključek pekel vaše čvekanje, tako da bom malo na tekočem. Zato kar pridno tipkajte, da bom imela kaj brat...

Želim vam lep zadnji dan pusta, še lepši prehod v pomlad in čudovit zadnji mesec user posted image . Pazite nase!!!!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 899
28.2.2006 10:59:13   
maychika
Jota in zvezdica...sem dobila prevoz in pridem danes na Jesenice. user posted image

Marelica...ti pa samo še dodaj bolečine v križu in sva čisto na istem...user posted image . Sicer pa se ne sekiraj zaradi podelitve. 99% sigurno je, da ti ne bo tam voda odtekla. Če pa ti bo, boš pa v enem dnevu dobila dve super darili. Tudi to je nekaj.

Moram iti, kaj več pa drugič...

LP, M. user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?