MegiT
|
Lep pozdravček iz snežno deževnega Maribora, Lonči79, glede papirnate vojne na CSD-ju ti ni potrebno pretirano skrbeti, saj zdaj si napisala, da boš doma in si boš lahko v miru uredila stvari , ki se tičejo tebe in tvojega sončka. Pa čestitke ob opravljenem izpitu. Moram vam povedati, da je za mano že tretja skoraj popolnoma neprespana noč- prebolevam namreč alergijo-osip po celem telesu, predvsem na najobčutljivejših mestih(trebušček, prsi, sprednji del beder, notranja stran podlahti). Vse se je začelo pred dobrim tednom. Takrat sem mislila, da mi ne odgovarja kremica proti strijam, čeprav se mi je zdelo malo čudno, ker se z isto mažem že od tretjega meseca nosečnosti. Potem sem obdelala vse-od pralnega praha, mehčalca, hrane..., pa sem še vedno v temi. Čez dan je vse skupaj nekako znosno, proti večeru pa se začne: praskanje, mazanje tuširanje...in se v podobnem vrstnem redu nadaljuje do jutra-GROZA. Saj vem, da je v nosečnosti organizem ženske bolj občutljiv in dovzeten, pa vendar . Os. zdravnik, ki je po naključju moj brat, mi je predpisal Claritine, pa še kar ni nič bolje, pač pravi, da gre za nosečnostno alergijo, ki terja svoj čas . A je imela oz. ima katera med vami podobne težave? Sicer s spanjem do zdaj nisem imela nikakršnih težav, pravzaprav sem prava zaspanka že od začetka nosečnosti, tudi položaji v postelji mi zaenkrat še ne delajo posebnih težav- imam baje prav mali trebušček za začetek osmega meseca, tudi sicer sem kar agilna kjub zoprnemu otrdevanju trebuha- moj pravi, da bom verjetno rodila kar mimogrede nekje med nakupovanjem, pospravljanjem ali likanjem...bomo videli. Glede sexa je pri nas tako (če izvzamem zadnji teden z alergijo, ko se me še dotakniti ne sme), je sex med tednom bolj izjema kot pravilo, zato pa vse nadoknadiva med vikendom. Sicer pa, včasih je dovolj že bližina, predan pogled, njegova roka na mojem trebuščku, iskren pogovor- pričakovanje bebice naju je še bolj zbližala. Uf, se opravičujem, vidim, da že malo nakladam. Kilogrami- do konca 31. tedna sem jih pridelala okrog 7- štartala z 58, tako, da mislim, da ni panike. Nekaj me zanima, ali je katera med vami, ki bo 1. marca pričela z obiski materinske šole v ZD Maribor? Vem, da vas je večina to že dala skozi, toda, ker imama sama PDP komaj konec aprila, se mi je zdel marec najprimernejši, da bo novo znanje, ki-če ga bom pridobila, čimbolj sveže. Zdaj pa vidim, da sem res že malo zabluzila. Ajd, rade se imejte, mislite pozitivno, pobožajte bušije(jaz svojega raje ne bom, sicer se bom spet začela praskat), pa se beremo kaj. ČAO-ČAO
|