halena
|
Nabavila sem vozicek !!Chicco,na marelo zlozljiv,z jajckom in kosarico za novorojencke+vse tiste drobnarije,ki pridejo zraven(deznicki,stresniki,kosarice,..)za 30 jurckov,rabljen- ma je kot nov in jaz sem ful zadovoljna!!Tolko casa sem dezurala na Bolhi in ga cakala,ker,ko se pojavi tak chicco,gre kot sveza zemlja(!)-seveda,ce je cena taprava.Problem je le v barvi..-Kdaj se zgodi,da ti vse ustreza,samo pri barvi se zalomi.Jaz sem take situacije zavrnila,ker se mi nikamor ne mudi.No,zdaj sem pa naletela tudi na barvo(temno modra,brez vzorckov in drugih prckarij).Jezi me,ker je ogromno vozickov temnih!Hvalabogu,da so jih zdej zaceli delat tudi v svetlejsih odtenkih.No,jaz si kaj dosti nimam za zmisljevat-potem bi sla v trgovino in 3 ure hodila okrog vozickov in vprasanje,ce bi kakega odpeljala domov ..ko zacnem komplicirat sem katastrofalna! Vglavnem,punce,jaz ponosno razglasam,da kar se opreme tice sem nabavila vse!! Potem enkrat bom pa zlahka se kozmetiko nakupila in tiste termometrcke in podobne drobnarije..-ma za to je se caaasaa!! Ta kinderpet sem si jaz razlagala kot nekaksnega 'otroskega ljubljencka',v kaksnem pomenu ljubljenega pa ne vem..ker kar se nemscine tice nimam pojma!Ma v anglescini je 'pet' ljubljencek(muca,pes,..)-saj ni vazno.. Nam je patronazna rekla,da ima vsaka regija v slo svoje finte..Eni otrocka namakajo v plenicki,eni ga najprej namilijo in potem dajo v banjico,eni dajo v banjico milo in otrocka nic ne namilijo,eni namesto mila dajo olje,eni sploh ne uporabljajo samponckov..CEELA ZNANOST!!Zdi se mi pa neumno otrocka v plenicki namakat,saj je bil 9mesecev gol v vodi in baje,da v vodi otrok ful uziva!!Po moje je bolj vazno,da ga cimprej zavijes v toplo brisacko,da se ne prehladi.. Lonci,tudi meni se to dogaja,skoraj celo nosecnost.Vcasih si mislim,da sem nora ali pa zelo blizu temu,da se mi zmesa.Tako je to, ko hormoni delajo s polno paro!! Ubogi moj dragi,ko to prenasa.. Grem pogledat se malo rokometa,ceprav je vse skupaj ena zalost..
|