|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE
2.2.2006 16:26:50   
KMALU

Glede kopanja v banjico s pleničko, sama sem tudi tako prakticirala, mislim da do 3 meseca starosti. Res pa ne vem, zakaj bi moralo biti tako,
IZVIRNO SPOROČILO: flecker1

mislim, da zato, da se lepo segreje oz da ga ne zebe in da ni take razlike, ko ga not namocis.. potem pa tudi, da mu ritka ne zdrsne...

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 751
2.2.2006 17:25:45   
Pi@
V Mb porodnišnici pa moraš imeti svoje pleničke za enkratno uporabo zraven, ker ti tam dajo le 1 na dan user posted image  Je drugje tudi tako?

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 752
2.2.2006 21:04:01   
halena
Nabavila sem vozicekuser posted image user posted image !!Chicco,na marelo zlozljiv,z jajckom in kosarico za novorojencke+vse tiste drobnarije,ki pridejo zraven(deznicki,stresniki,kosarice,..)za 30 jurckov,rabljen- ma je kot nov in jaz sem ful zadovoljna!!Tolko casa sem dezurala na Bolhi in ga cakala,ker,ko se pojavi tak chicco,gre kot sveza zemlja(!)-seveda,ce je cena taprava.Problem je le v barvi..-Kdaj se zgodi,da ti vse ustreza,samo pri barvi se zalomi.Jaz sem take situacije zavrnila,ker se mi nikamor ne mudi.No,zdaj sem pa naletela tudi na barvo(temno modra,brez vzorckov in drugih prckarij).Jezi me,ker je ogromno vozickov temnih!Hvalabogu,da so jih zdej zaceli delat tudi v svetlejsih odtenkih.No,jaz si kaj dosti nimam za zmisljevat-potem bi sla v trgovino in 3 ure hodila okrog vozickov in vprasanje,ce bi kakega odpeljala domovuser posted image ..ko zacnem komplicirat sem katastrofalna!
Vglavnem,punce,jaz ponosno razglasam,da kar se opreme tice sem nabavila vse!!
Potem enkrat bom pa zlahka se kozmetiko nakupila in tiste termometrcke in podobne drobnarije..-ma za to je se caaasaa!!user posted image
Ta kinderpet sem si jaz razlagala kot nekaksnega 'otroskega ljubljencka',v kaksnem pomenu ljubljenega pa ne vem..ker kar se nemscine tice nimam pojma!Ma v anglescini je 'pet' ljubljencek(muca,pes,..)-saj ni vazno..user posted image
Nam je patronazna rekla,da ima vsaka regija v slo svoje finte..Eni otrocka namakajo v plenicki,eni ga najprej namilijo in potem dajo v banjico,eni dajo v banjico milo in otrocka nic ne namilijo,eni namesto mila dajo olje,eni sploh ne uporabljajo samponckov..CEELA ZNANOST!!Zdi se mi pa neumno otrocka v plenicki namakat,saj je bil 9mesecev gol v vodi in baje,da v vodi otrok ful uziva!!Po moje je bolj vazno,da ga cimprej zavijes v toplo brisacko,da se ne prehladi..
Lonci,tudi meni se to dogaja,skoraj celo nosecnost.Vcasih si mislim,da sem nora ali pa zelo blizu temu,da se mi zmesa.Tako je to, ko hormoni delajo s polno paro!!user posted image Ubogi moj dragi,ko to prenasa..
Grem pogledat se malo rokometa,ceprav je vse skupaj ena zalost..user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 753
2.2.2006 22:18:24   
ksenija.
No kot kinderpet, je pri nas res mišljeno otroška posteljica. Pardon, da sem toliko polemik okoli tega naredila. Ampak meni pa je to kar samoumevno, da rečemo konderpet. Pa saj imamo še veliko takih besed, pa jih ne bom zdaj tu gor metela.

Ja tudi v ptujski porodnišnici dobiš tudi samo eno pampersko na dan (za ponoči), če pa hočeš tudi podnevi previjat v pamperske pa si jih moraš zraven prinest.

5 tetra pleničk pa zato, ker dve porabiš za široko povijanje, tiste, ki pač boste na široko previjale. Mi smo prvič in bomo tudi sedaj do tretjega meseca. Ena plenička, da jo imaš, če slučajno kaj poliva (bruha), eno pleničko bi naj dal v lupinico v kateri ga neseš domov, z eno pa ga pokriješ preko obraza, ko ga neseš ven.

Glede pralnih praškov in mehčalcec pa tako, mehčalce v začetku odsvetujejo, ker so lahko ful alergeni, če pa ni tvoj otrok alergen, pa ga lahko uporabljaš. Pralni prah pa so nam svetovali, da naj v začetku uporabljamo tekočega, ker pri običajnem prahu, ostane v oblačilih prah, ki lahko dojenčka draži. Je po to čisto odvisno od dojenčka, enemu škodi to drugemu drugo.

Pri kopanju pa plenička zato, da dojenčka ni strah, da mu ne drsi v banjici..., saj ko ga imaš en čas v vodi pa daš tisto pleničko vstran . 

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 754
3.2.2006 8:36:56   
DrejcDrejc
Lonči, po moje so ta razpoloženjska nihanja precej normalen pojav. V telesu itak svašta dogaja, pa se tega sploh ne zavedamo. jaz tudi imam obdobja, včasih sem čisto out od veselja, včasih pa zapadem v kako ravnodušnost. Včasih sem ful vesela kake brce in se malemu na glas smejem, ko mi prestavlja trebuh, včasih pa si mislim, joj daj nehaj mi že brcat po trebuhu in mi gre že mal na živce. Ampak če kak dan ne bi brcal, bi pa paniko zagnala. Ja nosečke, pač, nič nam ni prav, ha ha. Tudi jaz občudujem mojega dragega, da požre vse moje muhe. user posted image

Ja, praks ravnanja z dojenčkom je očitno kar veliko. Na začetku bomo cele presrane še verjetno vse počele tako, kot nam bodo pokazali, potem pa že po svoje urejaš, tako kot se tebi zdi prav.

Včeraj sem dobila obvestilo iz ZD, da moje G drug teden ni in so mi pregled prestavili za 10 dni. Barabe! No, mene pa zdaj skrbi, ker še ne bom imela potrdila o PDP in ne bom mogla dvignit papirjev na CSD... kaj katera ve, kdaj je zadnji čas, da dvigneš oz. oddaš te papirje? Da ne bomo česa zamudili ...?!

Še ima katera probleme s hemeroidi? Kako jih rešuje? Mene je skor kap, ko sem opazila, da mi nekaj nastaja tam spodaj. Sranje pa tako!user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

Neposredna povezava do sporočila: 755
3.2.2006 9:31:33   
flecker1
IZVIRNO SPOROČILO: Pi@

V Mb porodnišnici pa moraš imeti svoje pleničke za enkratno uporabo zraven, ker ti tam dajo le 1 na dan user posted image  Je drugje tudi tako?

Kot sem jaz dobila v Mb porodnišnici 1 pampersko in je pa za celo noč, celi dan pa smo uporabljali tetra pleničke. Če želiš previti v pamperske, pa moraš sama prinesti, user posted image

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 3.2.2006 9:32:54 >

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 756
3.2.2006 9:40:01   
*zvezdica*
DD baje proti hemeroidom pomaga hrastovo lubje. Zavreš vodo in 2 žlički hrastovega lubja daš notr...mal počakaš da se ohladi, precediš in si potem s tem obkladke narediš. To so nam zadnjič ravno na materinski razlagal. Obstajajo pa tud ene kremce...najbolš da v lekarni prašaš!

Marcel in Zarja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 757
3.2.2006 14:04:44   
Lonči79
Živjo punce,

js sm dans fuuuuull vesela.user posted image sem bla pr G in smo user posted image  gledal. vse je o.k. user posted image , mali se je pa že baje na glavo obrnu. Sam men se zdi pa to ful hitr. user posted image  sem 32t, a zdej bo pa moj čivko še 8t na glavo obrnjen revček.

midva z mojimuser posted image  pa nisva nč vprašala za spol, da bova pol bolj presenečena. ampak dans se je pa baje ful dobr vidl kaj je in se je G že skor zagovorila. pa še zjutri predn sm šla od doma, sm študirala, da bi kr vprašala za spol če se bo vidl. sam, če sm zdržala tolk dolg, bom še pa ta dva mesca.

Drejc za papirje za CSD mislim, da ni panike. Vse to lahk začneš urejat 60 dni pred PDP, in kolkr se men zdi je važn, da to urediš predn rodiš. če si aprilka mislim, da se ne rabiš sekirat. maš še čas. js še tud nimam nč urejen. se morm še pozanimat kak je tud s priznanjem očetovstva in te stvari, ker midva nisva poročena. pa midva mava tud različna stalna prebivališča v različnih krajih, živiva pa čist v tretjem kraju. in sploh ne vem kako je pol z otrokom, kje je on prjavljen. a na stalnem prebivališču al na začasnem ...... skratka mislim, da me čaka še cel kup birokracije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 758
3.2.2006 15:13:42   
Pi@
DrejcDrejc, mislim, da ni ravno neke panike glede papirjev.
Jaz sem potrdilo o PDP dobila danes in sem kar šla na CSD. Izpolnila mi je za paket, pa dobila sem za starševski dodatek papirje (sem študentka). Za očetovski dopust sem morala sama rečt in mi je dala pol še papirje. Rekla pa mi je, da vse to urejaš po rojstvu. user posted image  Baje rabiš rojstni list. Me malo skrbi, da za očetovski dopust ne bo tak hitro zrihtano, da bi moj user posted image  lahko bil doma od prvega dne, ko pridem iz porodnišnice.
Ima mogoče katere drugačne informacije?
Sem mislila, da mi je glede tega vse kristalno jasno, zdaj pa ko sem bila tam, sem pa čisto zmedena. Help... user posted image
Lp, Pia

(odgovor članu Lonči79)
Neposredna povezava do sporočila: 759
3.2.2006 16:28:56   
Anonimen
Lonči, ko si napisala, da bo otroček dva meseca z glavo navzdol obrnjen... sem se začela spraševati, zakaj je taka lega za user posted image  čisto normalna, če bi pa odraslega obesil za noge in ga obrnil z glavo navzdol, pa se to ne bi dobro končalo. Zanimiv paradoks, moram vprašat G. Me bo verjetno čudno gledala, s kakšnimi vprašanji prihajam na plan, prav nič povezanimi z nosečnostjouser posted image user posted image user posted image .

Kolikor vem, je za očetovski dopust tako, da vse papirje urediš že prej, naknadno pa jim sporočiš dneve, ko jih očka koristi (ker ne moreš vnaprej točno vedeti, kdaj se bo otroček rodil). Vsaj tako sem jaz informirana. Potem urejaš (lahko tudi že prej) samo priznanje očetovstva, če starša nista poročena.

(odgovor članu Lonči79)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
3.2.2006 16:33:45   
Anonimen
Tukaj je še nekaj več napisano o očetovsem dopustu:
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/faqKategorijaVprasanje.euprava?faq.id=35&faq.vprasanje.id=271

Med drugim piše tudi, da se ga uveljavlja PRED porodom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
3.2.2006 16:48:28   
Pi@
Saj to mi je bilo čudno ja, ker povsod piše, da se uveljavlja pred porodom, ona pa mi je rekla, da po porodu prineseš rojstni list user posted image  Pa povsod piše, da je potrebno obvestit delodajalca 30 dni pred predvidenim nastopom user posted image  Nič mi ni več jasno...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 762
3.2.2006 22:19:16   
Lonči79
Pi@ js sm tole našla na strani od Ministrstva za delo, družino in soc.zad.. Kolk js tole razumem morš menda najprej vseen dat vlogo za očetovski dopust, potem ko se pa otrok roki, ga pa priznajo - nekako tako.

OČETOVSKI DOPUST
Očetovski dopust je dopust, namenjen očetom, da bi že v najnežnejši dobi otroka skupaj z mamo sodeloval pri negi in varstvu otroka. Oče ima pravico do očetovskega dopusta v trajanju 90 koledarskih dni, pri čemer mora prvih 15 dni dopusta koristiti v času porodniškega dopusta matere (sicer ta del očetovskega dopusta zapade), drugih 75 dni pa lahko izrabi do osmega leta starosti otroka.
Pravico do očetovskega dopusta ima oče otroka in je neprenosljiva. Pravica je začela veljati postopno, in sicer od 1. 1. 2003 - 15 dni, od 1. 1. 2004 - 45 dni in od 1. 1. 2005 - 90 dni.
Za 15 dni očetovskega dopusta, ki jih oče izrabi v času porodniškega dopusta matere, mu država zagotavlja očetovsko nadomestilo, za druge dni očetovskega dopusta, ki jih lahko izrabi do osmega leta starosti otroka, pa mu država zagotavlja plačilo prispevkov za socialno varnost od minimalne plače.
Očetovski dopust lahko oče koristi v obliki polne odsotnosti z dela, v strnjenem nizu (brez prekinitev) ali po dnevih.
Kadar oče izrabi očetovski dopust po dnevih, se trajanje pravice določi v delovnih dnevih tako, da se upošteva 70% pripadajočih koledarskih dni očetovskega dopusta (15 koledarskih dni je enako 11 delovnih dni, 90 koledarskih dni je enako 63 delovnih dni).
Pri uveljavljanju pravice do očetovskega dopusta morate biti pozorni:
  • 60 dni pred predvidenim datumom poroda (lahko pa 30 dni pred predvidenim datumom nastopa očetovskega dopusta) se oglasite na centru za socialno delo, na katerem je mati uveljavljala pravico do porodniškega dopusta oziroma ji je bila priznana pravica do porodniškega dopusta.
  • Na vlogi za uveljavitev pravice do očetovskega dopusta morate označiti, da uveljavljate plačani in neplačani očetovski dopust, sicer slednjega kasneje (naknadno) ne morete uveljavljati. Vlogo si lahko natisnete tudi z našega spletišča.
  • Najkasneje 30 dni pred predvidenim nastopom očetovskega dopusta obvestite o nameri izrabe dopusta vašega delodajalca.
  • Ker se pravica do očetovskega dopusta pridobi šele po rojstvu otroka, morate o rojstvu otroka obvestiti center za socialno delo in predložiti  obvestilo porodnišnice o rojstvu otroka oziroma rojstni list otroka.
  • V primeru zunajzakonske skupnosti je treba za uveljavljanje te pravice po rojstvu otroka predložiti zapisnik o priznanju očetovstva.

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 763
4.2.2006 11:38:38   
halena
Jaz glede teh papirjev zivim se v temi in bom zdej v petek,ko imam pregled vprasala G kako in kaj je treba..
Lonci moja puncka je ze cel cas dol obrnjena!!Upam,da se mi ne bo zdej na koncu naritalauser posted image ,ker bi rada(valda!)rodila brez nozev..
Tako bi sla rada malo po soncku hodit,pa ga niuser posted image ..Kaj je kaksna iz obale,da bi mi porocala o vremenu tam dol?user posted image
Imam eno vprasanje.Verjetno je butasto,ma jaz sem ,kar se tice racunalnikov-pogorela..user posted image
Opazila sem da imate vecina ob imenu tisti trakec,na katerem se vam stejejo tedni(Lilypie,..)-kako bi to tudi jaz imela?Vem,da je ze skoraj konec lusnega,ma bi ga pa imela,ce se ze da!Nekaj sem probavala tam v mojem profilu,pa nisem bila uspesnauser posted image ..
Mejte lep dan s sonckom ali brez njega!!..s trakcem ali brez njegauser posted image user posted image ..

(odgovor članu Lonči79)
Neposredna povezava do sporočila: 764
4.2.2006 13:00:42   
Anonimen
punce kako je zdaj z Lj porodnisnico? moramo s sabo prinesti plenicke za enkratno uporabo ali ne..

(odgovor članu halena)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
4.2.2006 16:13:03   
eya
Meni je pa na CSDju rekla, da moraš papirje za očetovski dopust že pred rojstvom uredit, samo naknadno jim sporočiš datum, kdaj bo očka doma, pa izjavo o očetovstvu se mi zdi tudi kasneje prineseš.
Otroški dodatek moraš uredit v treh mesecih od rojstva, da ga dobiš potem tudi za nazaj.
Ni mi čisto jasno, kako je s porodniškim dopustom in dopustom za nego-to sta verjetno dva različna obrazca, nekaj sem že oddala na CSD-ju, samo ne vem, a je bilo tisto samo za paket, ali tudi za porodniški dopust. Bova vprašala, ko bova urejala očetovski dopust.
Še nekaj mi ni jasno...če koristi oče 15 koledarskih dni, potem je doma recimo od 1. aprila do 15. aprila. Kaj pa če se odloči za 11 nestrnjenih dni? A to pomeni, da lahko vzame recimo od pon-pet dvakrat (to je 2*5 dni) in še ponedeljek (11. dan); ali mora res vsak dan zase vzet? Upam, da me sploh razumete, kaj hočem vprašatuser posted image  Če se da tako, je potem bolje, da vzame 11 dni...

Anonimen-v Lj porodnišnico moraš vzet samo pleničke, ki jih bo imel mali za domov (torej 1 "pampersko" in nekje 5 tetra pleničk).

Halena-za ticker ob imenu pa greš na kako internetno stran, kjer si narediš ta trakec in ga preneseš potem v svoj profil. Trenutno se spomnim samo strani http://lilypie.com/, so pa še druge, vtipkaj v Google.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
4.2.2006 16:50:07   
KMALU
MENI PA TEHLE 5 TETRA PLENIC NE GRE V GLAVO..
zakaj 5- a jih ne dobis tam? saj za domov pa sam eno rabis a ne? Al je to misljeno tudi za brisanje pa za podlozit glavico v lupinici itd.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 767
5.2.2006 10:15:36   
eya
Ja, toliko tetra baje rabiš ravno za to, da daš eno v lupinco, da ga pokriješ čez glavo, ko greš venuser posted image , pa za široko povijanje-tako sem vsaj prebrala nekje tukaj na forumu.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 768
5.2.2006 18:53:34   
maychika
Halena... za un koledarček imaš pa tukaj povezavo http://www.lilypie.com/create_baby_days.php pa vpiši predvideni datum poroda in označi tisto, kar hočeš imet prikazano. Potem spodaj ni treba nič vpisovati v bela okenca. Je pa ena fora, da dobiš pol en ukaz, ki ga moraš ne vem kam skopirat, da ti do dodaja v mail oz. kamorkoli že. Jaz tega ne znam, tko da sem potem,ko mi je izrisalo koledarček samo z desno kliknila in dala copy in potem paste v tekst (samo tako moraš pač vsak dan posebej naresti koledarček. Sicer je pa hitro... Je ful luštkano ane.  Ga bom probala spodaj pripet, če bo delovalo... LP, M.user posted image  

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 769
5.2.2006 18:54:07   
maychika
Eh, ni ga pripelo. no ja...deluje drugje...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 770
6.2.2006 13:34:27   
KMALU
Aprilke cao

Najbrz imate tudi ve povecan beli tok- pri meni ni tako zelo, le danes zjutraj je bilo malo vec. Zanima me ce je plodovnica prozorna, ali je lahko tudi malo bela, motna, gosta (tako kot beli tok)..
Hvala za odgovor..

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 771
6.2.2006 13:45:17   
*zvezdica*
Plodovnica je baje prozorna....
drugače imam pa tudi jaz povečan beli tok...je že prav mal moteče...ampak baje je to normalno

Marcel in Zarja

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 772
6.2.2006 15:37:56   
žabica28
Hoj, punce,

Ravnokar sem iz CSD in zvedela sem naslednje. Za porodniško prineseš papirje največ 60 dni pred PDP ali vsaj nekaj dni preden nastopiš porodniško.

Za očetovski dopust sem dobila vse papirje, vendar mora moj najprej 30 dni pred predvidenim nastopom pisno obvestiti delodajalca (za to ni obrazca), dobro je iti pred porodom podpisati izjavo o očetovstvu (pri nas na matični urad, če nista poročena), ker jo mora potem prinesti s sabo na CSD, po porodu dobi v porodnišnici potrdilo o rojstvu otroka, takrat potrdi tudi papirje v službi (mora biti notri zadnja plača) in vse to čim prej prinese na CSD in lahko nastopi očetovski dopust, ko jaz pridem domov. Se ob rojstvu določi točen datum, kdaj želi nastopiti očet. dopust.

Glede pleničk v lj. porodnišnici. Menda jih za enkratno uporabo dobimo tam, tisto eno moraš imeti za odhod domov, 5 tetra pleničk pa je: 1 za previjanje, 1 za v lupinico, 1 za pokriti, ko ga neseš ven, pa 1 za mami, ker menda pride do navala mleka in prsne blazinice niso dovolj (??? to so rekli v šoli za starše), pa menda 1 za rezervo.

Torej aprilke imejte se lepo v tem sončku, samo dobro se oblecite, ker vsaj pri nas piha zunaj.

Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 773
6.2.2006 17:01:15   
halena
Koncno sem si uredila trakec-hvala za pomoc,punce!user posted image V bistvu sem kar orenk 'bongo'za racunalnikom,kot sem si mislila!Ni in ni mi pripelo trakca,ker ga nisem POTRDILA!!Zelela sem pa enega drugega,pa mi je stran snugglepie.com mlela in se ni nikamor premaknila,pol sem pa tega naredila.No,toliko o tem..
Tudi jaz imam mocnejsi izcedek in ni nic prijeten,ko ga zacutim,ko se iztece..Vcasih me kar pri srcu stisne,ker je obcutek enak,kot takrat,ko sem imela krvavitveuser posted image ..
Pa se pol kej napisem..

(odgovor članu žabica28)
Neposredna povezava do sporočila: 774
6.2.2006 21:05:01   
kaja29
dons smo mel pa prvič šolo, je blo kar luštno smo mal dihal, in tudi kar hitro zaključili. mi je user posted image  reku, da za valentinovo dobim rožco in svečko, da bom vadla user posted image
ampak je bla taka gužva, očitno vse lahko hodimo ob 18-tih, saj dopoldan so možeki v službi, meni bi blo sicer vseeeno kdaj hodim

pa sem že začela odštevati dni user posted image  danes sem tud zvedla, da je sestrična rodila user posted image , še en v familiji.
pa zibelko sem pripeljala od doma, pa deknco, ki sva jo še midva z bratom mela
počasi se nabira
tako kot kilce, če sem doma, me kar pitajo, v lj se pa lahko malo nazaj držim
upam da bo na pregledu za valentinovo vse  o.k.

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?