tina104
|
Petri, če se res zelo upira, si poskusila malo solit? No, če se zelo upira, potem se mi ne zdi dobro preveč silit, če druge stvari rad je. Tea, mislim, da če Jure ni dobil kake alergije, ne bi smelo bit nič narobe, če že daješ skutke in podobno. Ravno včeraj sem nekje prebrala, da sicer skute po 9. mesecu. Tia, kaj ti že daješ prepečenec, se mi zdi da si zadnjič napisala? Tu je gluten noter, kolikor jaz vem. Tia, dobro, da je malo bolje, vem da ni fajn skrbet za , ko si že sam čisto uničen. Se še dobro spominjam sobote, ko sem bruhala... Glede tesnobe pa - res je dobro da se tu malo izpoveš, sonček tudi naredi veliko, pa med ljudi je fajn it. Sama sem sicer zelo vesel človek, ampak tesnobne misli pa me večkrat obhajajo, predvsem nekakšen strah povezan s prihodnostjo ali pa strah pred smrtjo. Recimo zadnjič ko sem slišala za tisto punčko, ko je umrla, pa zdaj je recimo ena moja znanka umrla, ki je imela raka, bila pa je stara manj kot jaz-to se mi zdi groza in taki dogodki me naredijo ful potrto. Skoz nekaj razmišljam, ja kaj če se kaj zgodi Aljažu ali pa mojemu dragemu, tudi meni. Tak grozen občutek. No, poskušam bit optimistična. Eh, že nakladam, pač taki so včasih moji občutki.