|
RE: Avgustovke, kje ste 6.2.2006 12:14:59
|
|
|
|
zoya24
|
Dober dan še od mene, mali spi, jaz sem se pa po elefonu že dost načvekala , pa sem še malo sem pokukala. Tia jaz bi tudi imela pps, da vidim, vašo pupo. ZOJA VSE NAJBOLJŠE! Hranjenje pri nas poteka OK, sadnega obroka poje kolikor mu dam, prav tako mlečne kašice zvečer, zelenjava gre bolj počasi, ampak smo jo danes pojedla okoli 100ml, tako da je že bolje. Probala sva zaenkart korenček, krompir in kolerabo. Ko bo star 6 mesecev, mu jo bom še malo "zabelila"s kislo smetano ali mlekom, pa bo verjetno še boljše. Kuham mu pa jaz tudi sproti, kolikor pač poje, ostalo vržem stran (zelenjavo, sadje itak vse poje). Jessy po moje lahko že kar začneš z zajtrkom, če bo mala jedla (kar verjetno bo) ni noben problem. Mi moramo tudi še v nabavo avtosedeža, zaenkrat je še v lupinici, jaz ga ponavadi za daljše poti sploh ne oblečem, ampak dam bundico kar čez njega, pa potem ga še fajn zadekam, pa gremo v avto, ko se ta segreje, pa sam iz njega mečem dol. Se mi zdi tako bolj praktično. Če gremo pa samo v trgovino imamo pa mal večji problem, samo zaenkrat še gre, imam eno takšno luštno bundico, ki ni preveč debela. Je pa naš tudi nervozen, ko ga pripenjamo, ko pa avto spelje, je pa OK. Jaz našega sploh ne upam več na tleh pustiti samega, zato ker se postavi na vse štiri in gre rikverc, al pa se nekako zrita in prekotali, da dobi kar hoče. Mi je pa ful luštkan mali, ko si zdaj dudo sam v usta da. Če ne gre drugače, si jo pa pravilno postavi na tla, posteljo....in jo potem z usti pobere. Pa tudi ko ga dam spat čez dan (vedno spi na trebuhu), jo zdaj kar sam najde in si jo da v usta, če jo najde seveda (ponavadi itak leži na njej ). Sem dost naložila, grem še kaj naredit......
|
|
|