kajča
|
ojla aprilke, se vam že kar nekaj časa nisem oglasila, vas pa redno berem, samo imam bolj malo časa, ker je v službi ful dela. Najin pikec tudi veselo brca, samo ponoči ga pa ne čutim in sem se že kar malo ustrašila, da ni kaj narobe, pa je moj , ki se ponoči zbuja, rekel, da ga on čuti kako brca ponoči. Očitno res tako trdo spim. Za najinega malčka sva že kupila voziček, pa posteljico že imava, samo sestavit jo je še potrebno, previjalno bova sama naredila, samo še zrisat jo je potrebno in se odločit kakšne barve bo. Prejšnji teden sem kupila tudi nekaj cunj, številka 56, ker 62 jih že kar nekaj imam. Sva oba z bolj majhna, tako da verjetno najin tudi ne bo lih velikan. Prejšnji teden sem bila pri oftamologu zaradi mnenja glede dioptrije. rekel mi je, da dioptrija še ni razlog za CR in da tudi če imaš probleme z mrežnico, ti najprej naredijo lasersko terapijo in potem rodiš normalno. Sem ful vesela, ker CR se pa res bojim, no ne rečem, če se pri porodu izkaže, da je potreben. Zvezdica glede težkega dihanja, meni dihanje še kar gre, samo me pa večina časa tišči pod rebri in boli, ker imam očitno želodec že čisto med rebri. Včasih še spat ne morem zarad tega. Danes se greva pa s pikcem pokazat k G, upam da mi naredi tudi UZ, da vsaj vidim kako se obrnjen. Pa še materinska šola se mi danes začne . Kilce gredo pa res kar pridno gor, bo treba malo čokolado omejit, do 30t imam +9kg . Drugače pa komaj čakam, da bom doma, še dobre 14 dni do dopusta in potem porodniške . Papirje za porodniško imam že zrihtane, samo še oddat jih moram.
|