|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE
31.1.2006 14:08:05   
Pi@
Jaz imam podobne težave ja. Pa ful glasno diham zadnji teden (grem sama sebi na živce)user posted image

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 726
31.1.2006 14:13:55   
maychika
zvezdica, ne morem verjeti. Ravno eno uro nazaj sem dragemu potožila, da se nikakor ne morem zadosti nadihati zraka. kot, da ne vdihneš toliko, kolikor se potrudiš. Izgleda, da nam naše bebice poberejo toliko kisika, da se moramo trojno potruditi. In potem se še počutim tako utrujena in brez energije, ker ne dobim dovolj zraka. Mislim pa ja, da je to čisto normalno. Zato...ni panike...

LP, M. user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

Neposredna povezava do sporočila: 727
31.1.2006 16:42:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Hej!

A imate tudi ve težave z dihanjem? Meni se večkrat zdi, da sploh ne morm pošteno zajeti zraka...kot bi mi ga manjkalo. Potem se moram prav prisilit da globoko vdihnem zrak, da pošteno napolnim pljuča. Sploh zvečer, ko grem spat se mi to dogaja. No, saj to je nabrž normalno...mi mišek mal nagaja. Pa me vseeno zanima če imate podobne probleme.

lp

To me RES zanima!
Berete kaj drugi napisejo na tej strani ali samo napisete svoje sporocilo in cakate da vam nekdo odgovori?
O dihanju so pisale kaksno stran nazaj!!

Neposredna povezava do sporočila: 728
31.1.2006 18:02:46   
Anonimen
Anonimen....naj sploh komentiram? Saj je vsem jasno, da nimaš drugega dela, kot da sproščaš svoje komplekse.  Ampak važno, da si srečen/srečna. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama z dihanjem še nimam težav. Težave z zadihanostjo naj bi izhajale iz tega, da vse večja maternica rabi vse več prostora in zato pritiska navzgor ter utesnjuje pljuča, želodec (posledica je zgaga, fuj in fej).

Katjuša, čestitke za poroko!

Sicer pa sva šla včeraj z možem po nakupih za otročka, počasi se krajša seznam stvari, ki jih še rabiva. Še posteljico pripeljeva od mojih staršev, pa bodo glavne stvari na kupu.

Uživajte!

(odgovor članu maychika)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
31.1.2006 19:16:09   
Nenya
Ojla punce!

Jaz pa sem danes zelo hepi, sem bila zadnijč pri zobozdravnici, pravi da je zdaj vse ok. Ful me je skrbelo, ker ne bi smela dobiti injekcije za vrtanje, pa je bila na srečo mala luknja, sam mal je skelelo. UF!

Bejbi pridno brca, dragi pa mi je danes rekel da bo verjetno user posted image , ker mi ni bilo nič slabo na začetku - to je prebral v Oni - 80% user posted image , ki bruhajo, dobi deklice - je bila prav raziskava. Seveda to jemljeva bolj z rezervo, glaven da je user posted image zdrav.

Nama pa mal časa zmanjkuje za nakup vseh potrebnih stvari, nisva tako pridna kot vidva Ankica in njen user posted image . Upam da bo zdaj zdaj steklo tudi to. Mi je mal škoda da mali ne bo imel moje posteljice - tako je namreč presušena da razpada, bomo morali dobit novo.

Tudi nakup vozička kar odlašam . preveč izbire. Trenutno se ukvarjam s povijalno, ena od izkušenih mamic mi je zabičala da naj kupim dovolj veliko, da je ne bo prehitro prerasel.
Se mi zdi da se vidno širim in raztezam, končno se mi tud malo vidi, ne pa da so ljudje čist paf ko rečem da sem noseča.

Še dve mali vprašanjci - koliko terta pleničk mislite, da naj bi kupila in pa a katera ve kaj je spalna blazina za nosečnice?

Mejte se karseda lepo, pobožajte trebuščke.

Se beremo user posted image

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
31.1.2006 19:39:34   
Katjusa
Zivjo punce!

Hvala vsem za cestitke!

Kar se tice anonimneza na v nasem cveku mislim da mu/ji s tem ko ne komentiramo  izjav najbolje odgovorimo:)

jst tud se nimam tezav z dihanjem! Imam pa zato tezave s spanjem.... Noben polozaj ni vec udoben.... pomagam si sicer z vzglavniki kovtri tak da si podlozim kolena trebuh.... sam ne pomaga kej dost....

Kar se oblekc tice imam jst ze skor vse sem dobila rabljene seveda bom se kej novega dokupila ce ne drugega zato ker se men lusta kupit nekaj po mojem okusu:)  Imava ze tud vozicek sva kupla kr rabljenega in je kot nov prsparala sva pa polovico cene novega in tud posteljco sva kupla rabljeno in je tud se kot nova... baldahincek mi bo sestricna posodla sicer ga nisma imela namena met pa je rekla da je fino za zacetek da otrok ne gleda nazajuser posted image a obrobo boste imele na posteljci? ene pravijo da ni najbolj pametno druge jo priporocajo, nobena pa ne pove zakaj je dobro in zakaj ni:)

Kok je fino ko lahko koncno nabiramo stvari na kupcek:) Komi sem cakala to sme misla da bo to dolgo trajalo tak smo pa v manj k 14 dneh nabrali ze skor vse zdej bomo pa samo se nestrpno cakali  21 april da bomo vse to lahko zaceli uporabljat!

Mam pa se eno vprasanje kaj misltie da je bolje kupit kovtrcek al kr odejo pa jo obleces v posteljnino? jst se mal nagibam bolj k odeji ker se bolje prilega telesu (ni tako toga) je lazja in toplejsa.... kaj pravite?

Lepo se imejte in bozajte male zabice!

Katja

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 731
31.1.2006 19:55:32   
eya
Ojla!
Tudi moj otroček precej kolca, prav zasmili se mi včasih, revček. Pa skoz se nekaj plazi po trebuhu in nastavlja svojo rito ven, kok je to fajn!

Sicer pa smo v glavnem nakupili številko 62 in še nekaj 68 za kasneje. Če bo pa zelo majhen, bomo pa potem nabavili še manše cotke.

Kmalu, a si že kaj bolje?

Katjuša, tebi pa čestitke še od mene.

Pa uživajte!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Neposredna povezava do sporočila: 732
1.2.2006 8:16:25   
kajča
user posted image ojla aprilke,

se vam že kar nekaj časa nisem oglasila, vas pa redno berem, samo imam bolj malo časa, ker je v službi ful dela.

Najin pikec tudi veselo brca, samo ponoči ga pa ne čutim in sem se že kar malo ustrašila, da ni kaj narobe, pa je moj user posted image , ki se ponoči zbuja, rekel, da ga on čuti kako brca ponoči. Očitno res tako trdo spim.user posted image

Za najinega malčka sva že kupila voziček, pa posteljico že imava, samo sestavit jo je še potrebno, previjalno bova sama naredila, samo še zrisat jo je potrebno in se odločit kakšne barve bo.
Prejšnji teden sem kupila tudi nekaj cunj, številka 56, ker 62 jih že kar nekaj imam. Sva oba z  user posted image  bolj majhna, tako da verjetno najin user posted image  tudi ne bo lih velikan.

Prejšnji teden sem bila pri oftamologu zaradi mnenja glede dioptrije. rekel mi je, da dioptrija še ni razlog za CR in da tudi če imaš probleme z mrežnico, ti najprej naredijo lasersko terapijo in potem rodiš normalno. Sem ful vesela, ker CR se pa res bojim, no ne rečem, če se pri porodu izkaže, da je potreben.

Zvezdica glede težkega dihanja, meni dihanje še kar gre, samo me pa večina časa tišči pod rebri in boli, ker imam očitno želodec že čisto med rebri. Včasih še spat ne morem zarad tega.

Danes se greva pa s pikcem pokazat k G, upam da mi naredi tudi UZ, da vsaj vidim kako se obrnjen. Pa še materinska šola se mi danes začne user posted image user posted image user posted image .

Kilce gredo pa res kar pridno gor, bo treba malo čokolado omejit, do 30t imam +9kg user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa komaj čakam, da bom doma, še dobre 14 dni do dopusta in potem porodniškeuser posted image user posted image user posted image . Papirje za porodniško imam že zrihtane, samo še oddat jih moram.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 733
1.2.2006 8:58:16   
DrejcDrejc
Težave z dihanjem so normalne, ker nam maternica in organi pritiskajo na trebušno prepono in pljuča, zato se zdi, kot da težje dihamo. Tudi jaz imam te probleme, včasih potem tako močno vdihnem, da me cel prsni koš zaboli. To je pač normalni pojav.

Ena je spraševala glede količine tetra plenic. Vse je odvisno od tega, če bo treba široko povijat, takrat jih rabiš sigurno 20, sicer pa nekoliko manj. Je pa po moje praktično, če jih imaš več, pa ni treba kar naprej prat.

Za oblogo v kinderpetu sem brala, da se jo odsvetuje, ker bi se lahko otrok zaril pod tiste blazinice in zadušil. Isto kot velja za povšter, potemtakem. Po moje se mora glede tega vsaka sama odločiti. Kar se tiče dekice ali kovtra, jaz bi rekla, da je lahko dekica dovolj, če je normalno toplo v sobi. Ampaj to je samo moje mnenje.

Kajča, si imela veliko dela z urejanjem papirjev? Jaz bom to drug teden urejala, ko dobim potrdilo pri G. Mi gre na živce vsa ta birokracija in letanje sem in tja zarad papirjev... ampak žal je treba urediti.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 734
1.2.2006 8:58:42   
Anonimen
Dobro jutro, nosečke!

Danes sem prav dobre volje, sem se po treh dneh poštno naspala, glavobol je minil in sem kot prerojena.

Tetra pleničk naj bi se rabilo med 20 in 30, povijalnih pa med 5 in 10 (če boste povijale široko). Jaz sem jih dobila od kolegice kakih 50. Cela škatla je bila polna povijalnih, tako da mi jih zagotovo ne bo zmanjkalo. Še drugim kolegicam nosečkam jih bom lahko dala.

Kajča, super, mene tudi čisto nič ne mika CR. Vendarle gre za konkretno operacijo, se jo rajši ognem. Danes grem po nova očala, da bom sploh kaj videla v porodni sobi in prvih nekaj dneh. S starimi sem slepa kot kurauser posted image user posted image user posted image  (me zanima od kje ta izraz, ali kure res slabo vidijo?), lečke pa za nekaj časa odpadejo.
Kovtrček ali odejica: jaz bi kupila odejico. Ampak se je že mami ponudila (oz. vprašala, če lahko) za nakup odejice, tako da ji prepuščam izbiro.

Lepo se imejte v tem oblačnem vremenu!

(odgovor članu kajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
1.2.2006 9:11:08   
DrejcDrejc
Aja, Kajča, 9 kil do 30. tedna se pa meni sploh ne zdi veliko. V zadnjem mesecu se itak naj ne bi pridobivalo na kilaži. Med nosečnostjo naj bi se normalno pridobilo od 11 do 16 kg. Podatki so sicer različni in tudi odvisno je od telesa do telesa.

Carpe diem!

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 736
1.2.2006 10:14:11   
2mak
Nenya, jaz sem si pred kratkim kupila v Arielu to materinsko blazino (cca. 13.000 sit), ker sem res slabo spala in so me kolki in noge strašno boleli. Nisem vedela kaj naj sploh pričakujem od te blazine (zgleda kot ena kača, taka malo bolj debela :)), pa moram rečt, da sem zelooo zadovoljna. Še moj dragi jo je "stisnil k sebi", ker je namenjena vsem, ne le nosečnicam, in je bil tudi čisto navdušen - za sprostitev je krasna.

Z dihanjem jaz še nimam večjih težav, sem pa že drugi dan malo žalostna, ker me nekaj špika okoli jajčnikov, pa včeraj me je bolel trebuh kakih 5cm nad popkom kar ene 4 ure. Potem se je ta bolečina preselila malo nižje, ko sem šla spat je bilo ok, sedaj pa me spet boli, a le pri jajčnikih (me špika). Take vreste bolečine do sedaj še nisem imela. Sedaj bom poiskala kakšno telefonsko, da pokličem zdravnika, ker me res malo skrbi, me pa zanima, če katera od vas ve, če je možno, da me to boli zaradi širjenja.

Joj, kar februar je že. Čez dva meseca nas lahko že kar nekaj med nami rodi. Kako beži čas... In kako bo pestro, ko bodo začele kapljati prve novice o porodih, a ne?!

Uživajte, nosečke! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
1.2.2006 10:15:29   
kaja29
tud jaz nosim očala, pa bom šla na pregled po porodu, ker se baje pri porodu lahko dioptrija spremeni zaradi pritiskanja, sicer me moj dragi že ves čas nagaja po nova očala, pa mam zdaj za zgovor

Neposredna povezava do sporočila: 738
1.2.2006 10:46:13   
halena
Marelica,ko sem brala tvoje vrstice,sem dobila obcutek,da pises o meni!Tudi jaz sem doma(na bolniski sicer),skrbim,da ogenj ne ugasne,cedalje bolj lena,starsi so iz zaprasenih skatelj sestavili se mojo zibko in jo naredili kot novo(!),dragi sluzi tolarcke,ker nama hisa se zdaj cuza kredite,itd...-zanimivouser posted image
Jaz imam cunjice vse od sestricne,ki ima prav tako aprilsko user posted image in je cela kot iz revije,tako da so cotke kot nove.Tudi plenicke mi je dala.V soli za starse so nam dali popis stvari,ki naj bi jih imele:
5sp.majic
5vrhnjih majic
40tetra pl.
10povijalnih pl.
5zabic s stopali
2tetra-bombazni kapici
2para copatkov
2para nogavick
1vrhnji komplet za hladne dni(jopica,hlacke,kapica)
1odejica
po zelji plenice za 1x uporabo
..potem so se nekateri seznami za lezisce,nego in perilo,ki ga pripravimo za odhod iz bolnice.Ce katero zanima ji bom radevolje napisala.
Tudi jaz imam obcasne tezave z zrakom-ga manjka!!!In pol grem ven in zacnem dihat kot da ga v hisi niuser posted image ..
Opremo sem pa vso nabavila preko Bolhe(posteljica120x60,stolcek za hranjenje,previjalna miza,danes dobim komodo z banjico).Nekatere stvari so sicer za bolj potem ampak potem se mi ne bo dalo skakat okoli.Za vozicek imam pa se cas in cakam na kako dobro ponudbo.Dejstvo je,da so te stvari kot nove in je nesmiselno toliko denarja zmetat proc-sploh,ce si bolj na tesnem z njim..user posted image Kupila sem le novo omaro Mali Princ,ker bom potem v tem stilu nadgrajevala sobico.
2mak najbolje bo,da poklices kakega pristojnega za to in vprasas,pa tudi pocitek ti bo zelo prav prisel!
Kako si pa kaj ti,Kmalu?Imas se juhu-bruhu zajtrke?user posted image
Lep dan in naj se megla zjasni cimprej!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
1.2.2006 15:31:20   
2mak
Sem šla kar do g na izredni pregled in je ugotovil, da sem verjetno staknila trebušno nevemkaj (zato sem tudi bruhala in driskala zadnje dni...) in so bolečine samo posledica tega in se bom sedaj pač malo več muckala. Maternica je ok in imam kontrolo čez en mesec. Malo sem potolažena, sedaj pa grem uživat!!!

Lp vsem aprilkam. user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 740
1.2.2006 22:40:02   
ksenija.
Vidim, da vse pridno nabavljat. JAz pa sem zaenkrat temu prihranjena, ker imam vse še od prvič. Mi je včasih kar hudo, da ne morem nič kupit, pa če mi je škoda teh malih cunjic kupovat, ko  pa jih imam ogromno. MAlo drugače bo edino, če bomo dobili fantka, potempa bomo morali iti v nabavo po kaj modrega. Sedaj imamo vse bolj punčkasto. Edino kar smo nabavili (si sposodili) je še ene kinderpet, ker bo Zala tega še kar nekaj časa uporabljala.

Tudi jaz prvič nisem kupovala manjih stvari od 62, razen en pajac je bil 56, ki je bil namenjen odhodu iz bolnice. Ko sem po rodila, pa je bila naša punčka tako majhna, da se je še v 56 zgubila. Smo potem kuipili nekja stvari v št. 50. Tudi sedaj , ko je stara 16 mesecev, nosi stvari, ki so namenjene 9-12 mesečnim otrokom.
Me prav zanima, če bo naš drugi škratek tudi tako majhen.

Jaz obrobe od začetka nisem imela na posteljici, ker mi ni bilo všeč, da nisem videla, kaj se v posteljici dogaja. Sedaj pa jo kar nekaj časa že uporabljamo, ker Zala tako nemirno spi, da je ponoči kar parkrat z glavo rinila med rešetke. Sedaj pa tega ne more več početi.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 741
2.2.2006 11:16:11   
KMALU
OJLA, lep pozdrav

Vceraj sem sla malo po mestu in v za nasega malega nakupila v Bennetonu toliko stvari, da se sama ne morem verjeti. Tukaj imajo (za razliko od Slovenije) se vedno razprodaje in polne police in se nasla res lepe stvari. - od hlac, jopic, majc, so bodijev, copatkov.. res super user posted image

... nekaj me zanima

Na seznamu za v porodnisnico pise, da moramo s sabo prinesti eno plenico za enkratno uporabo in 5 tetra plenic. Zakaj le eno za enkratno? in zakaj 5 tetra?

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 742
2.2.2006 12:10:04   
halena
Pojma nimam,zakaj le eno...user posted image mogoce,pa tam dobis kake plenicke..(?)
Jaz pa ne vem kaj je to kinderpet?user posted image (sem Lolek,ha?)
Zdej grem pa na ogled vozicka in upam,da ga privlecem tudi domov!!
Lep,soooncen dan!!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 743
2.2.2006 12:22:38   
flecker1
Mislim, da je bilo ta seznam mišljen za odhod iz porodnišnice, rabiš samo eno pampersko in 3 tetra za previjanje (2 bo dovolj) in še zraven povijalko.

Danes pa sušim perilo, ki sem jih včeraj vse dala oprat cotke za user posted image . Kar raznežila sem ob pogledu na te srčkane cotke, ki pa komi čakam da user posted image oblečem, user posted image .

Kinderpet mislim je to otroška posteljica, upam da se ne motim?

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 744
2.2.2006 13:53:17   
eya
Kinderpet je posteljica, menda. Sama sem se tudi šele nedavno naučila tega izraza.

A cunjice si že oprala, flecker? Jaz jih mislim kak mesec prej, upam, da me ne bo user posted image  prehitel. Sicer jih bo pa user posted image  pral.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 745
2.2.2006 13:55:17   
*zvezdica*
Hej...

jaz sploh nisem vedla, da morš s sabo pleničko(e) prnest...He he sam pa so face...za domov rabiš svojo pleničko...ti ne morjo oni še ene šenkatuser posted image

Flecker a ti si že cunjice pralauser posted image ....jaz bom najbrž še mal počakala.....Mehčalca pa ni dobro uporabljat za dojenčkove cunjice..al kako?? Da ne bo kakšne alergije fasal...ne vem no, tko so mi rekl...kaj pa ve mislite??

Halena, upam da si kupila vozičekuser posted image .

Meni pa cunjice kar prihajajo iz vseh koncev in krajev...jih sploh nimam več kam dat...moram mal selekcije naredit...bo naš korenjak 1. v familiji in so vsi čisto v pričakovanju...pa mi kar nosijo stvariuser posted image . Bo treba še kakšno dodatno omaro nabavituser posted image

Včeraj se mi je začela materinska...nam je predavala patronažna...vse o poroduuser posted image ...jah, nekak bo treba tole preživet! Se mi zdi, da sem ratala mal bolj skulirana in me ni strah...ostaja samo tisti neprijetni občutek, ko ne veš točno kaj te čaka. Rada bi, da bi bil že april...da bi bil porod že za mano in da bi se že crkljala s svojo štručko!

Marcel in Zarja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
2.2.2006 14:32:17   
DrejcDrejc
Hm, tudi meni ni jasno, zakaj bi moral s sabo sploh pleničko prinest, a ti ne dajo tisto, ki jo itak že ima na riti, al kako? A ga moraš previt, preden ga odneseš in svojo plenico gor dat? No, to je pa smešno. Pa 5 plenic je tudi malo veliko, al? Za široko povijanje daš čez pampersko 2 zloženi tetra plenici in previjalne hlače. Čuden seznam...

Saj res, eno vprašanje, meni se zdi tako hecno, v šoli nam je kazala, kako kopaš dojenčka in ga je zavitega v plenico položila v banjico. To se meni zdi ful čudno, a to vse mame v praksi tako delajo?

Ja, mehčalca bi se naj ne uporabljalo zaradi alergij, pa tudi praški baje obstajajo tudi otroški, sicer pa naj bi spiranje bilo temeljitejše, da pač kemijo spraviš ven.

Kinderpet je nemška skovanka, pač iz tistih časov, ko smo dobili še ostali ponemčeni besedni zaklad (šraufnciger, šefla, pormašina, šajterga,....), po slovensko se pa temu reče po moje kr otroška posteljica. Ampak pod kinderpet si jaz takoj predstavljam tiste štiri stranice okol jogija, pod pojmom otroška posteljica si pa samo eno majhno obično posteljico predstavljam, hi hi.

Carpe diem!

Neposredna povezava do sporočila: 747
2.2.2006 14:42:41   
flecker1
user posted image , res sem prezgodnja kar se tiče pranja cunjic. A nisem mogla upreti, zato sem se tako odločila, jutri še zlikam in zložim v omarico. Uporabljam pa kar normalno prašek in mehčalca, kot pri prvi ni bilo alergij, upam da v drugo tud ne bo.
 Ja, ko odhajamo domov iz porodnišnic, moramo user posted image previti v svoje pleničke,...

Glede kopanja user posted image v banjico s pleničko, sama sem tudi tako prakticirala, mislim da do 3 meseca user posted image starosti. Res pa ne vem, zakaj bi moralo biti tako, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
2.2.2006 14:55:05   
Lonči79
Čao aprilčice,

tud js sem ena izmed vas (02.04.). vas redno berem sam se nism nč kej vključvala v pogovore, ker sem v službi pa še z enim izpitom sem se mogla ubadat-zdej čakam rezultate. upam, da bo, da se že končno rešim tega.

skratka, tud js že komi čakam, da moj čivko priveka na svet.
sva tud že večino stvari nabavla z mojim user posted image , dedi pa babi sta mu vozicek kupla, edin oblekc nimam pa še čist nč, edin eno majčko. bo treba zdej v akcijo stopit.
mal sva bila s fantom v dilemi, kaj glede previjalne, pa se mi vedno bolj dozdeva, da je mogoč res najboljš tista ta velika previjalna podloga, ki jo lahko postaviš kamor hočeš, ker imava bolj malo prostora.

Drgač me je pa zdele zadnje 3 dni začel totalno metat. celo nosečnost sem se počutla odlično, zdej mam pa ful čustvena nihanja. takoj me spravi vsaka stvar v slabo voljo, najprej sem ful dobre volje, čez 5 minut lahk pa že jočem, se sekiram, ustvarjam neke svoje slike, težim ipd.user posted image

čist ubijajoče, že sama seb grem na jetra pa si ne morm pomagat. a mate ve tud takšna nihanja? a bo to minil al bom skoz mela take napade?

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 749
2.2.2006 15:29:24   
*zvezdica*
Glede pleničke in kopanja.....baje naj bi otroka zavil v pleničko preden ga daš v banjico zato, ker mu je neugodno in neudobno da je nag...ga je lahko strah...in na tak način naj bi nekeko premagala strah...nag + voda....
Tud med previjanjem naj bi imel zraven ves čas eno cunjico...da ga malpokriješ...zato da ni nag.
Tako so men razložil vso zadevo...če pa drži pa ne vem!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Lonči79)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?