|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
30.1.2006 15:22:05   
LE&TA
No, najina Tinkara je pred kako urco zaspala, tko da jo čakam ker bi mogle papcat, je pa zaspala ponoči ob 1h do 5h, mal pojedla in spala do 9h, ta noč je bla krasna! Je pa ves čas neki jamrala tko da sem pogosto gledala kaj je, če se zbuja. Ampak jst bi zjutri še ful spala! Futramo se kako uro pa tud več, na vsake 3 ure oz. kadar se zbudi če slučajno spi čez dan.

SEj mamo podobne težave, rabmo še kr neki časa in vse se bo poštimalo, sam mirne živčke zvečer in ponoči!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 76
30.1.2006 15:58:54   
pikica*
*hana* in Puri, hvala za nasvet. Mislim, da sem odkrila vzrok naših težav.  Zoja je nazadnje kakala v četrtek, potem pa čisto nič več. Težave so se začele pa v soboto. Danes ji je  končno uspelo (ko je začela, kar ni mogla nehatuser posted image ). Zdaj se je najedla in zaspala kot angelček. Podiranje kupčkov ni bilo problematično, ker je za vsako po jedi ne samo podrla kupčka, ampak kar ornk rignilauser posted image . Pa potem sem jo imela še nekaj časa pri sebi, ampak ni pomagalo. Kot sem rekla, samo kakat je bilo treba. Eh, sproti se učimouser posted image .

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 77
30.1.2006 17:00:36   
lonja
Hojla dekletca in mali sončki,

jutri bo naša mala Ajda stara mesec dni, danes smo imeli prvi pregled pri pediatru. Princeska je od odpusta iz porodnišnice pridobila 1100 g in pediater je bil vidno zadovoljen user posted image user posted image , mamica pa seveda še bolj. Do danes namreč me je zelo matral občutek ne vedeti, koliko tamala poje in če poje dovolj. Po tem, da se ne joka preveč  sem imela občutek, da imam mleka dovolj. Po drugi strani pa mi čisto nič ne izteka kot npr. nekatere pravite. Sicer uporabljam blazinice za dojenje, ampak so zvečer ravno takšne, kot bi bile nove.

Dobili sva napotnico za slikanje kolkov za v Ljubljano (sicer smo doma iz Vrhnike) in pa seveda AD3 kapljice, za katere nam je patronažna rekla, isto pa je potrdil tudi pediater naj jih začnemo dajati postopoma in n takoj 7 kapljic, saj le te lahko povzročajo krčke in vetrove. Zato priporočajo, da jih daješ že zjutraj in pred dojenjem, da jih slučajno ne izbruha.

Pikica, tudi jaz sem iskala pediatra po Ljubljani, pri dveh so me takoj skenslali, ker da imajo polno, pol sem se pa odločila kar za Vrhniko in sicer za zdr.dom, kjer sem slišala za nekega novega pediatra. In bila sem čist navdušena, full si je vzel cajt za nas tri (je šel tudi oči z nama), pa z mano se je ful pogovarjal tudi o rekreaciji, pa zdravi prehrani, skratka super.

No, ponoči je pri nas tudi še kar pestro. Ampak tisto s kosom oblačila ki diši (oz.smrdi) po mamici pa full pomaga, tamala se v košku z glavico kar zabubi v mojo pižamo. Dojimo pa se dvakrat ponoči, sicer že dva dni spi pridno v svoji posteljici (sem že mislila, da sva jo razvadila, ko sva jo nekaj noči tolerirala v najini ta velki postelji). Sej je bila fino, ko smo bili vsi trije skupaj, ampak je tole samo v dvoje še prav tako luštn.

Bejbe, fajn se mejte, pa lupčka prav vsem vašim (ta velkim in ta malim) sončkom user posted image user posted image user posted image .

Lonja user posted image in Ajda

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 78
30.1.2006 17:56:30   
Anonimen
Hojla, hoj, mamice!

LE&TA, no vidiš, vsak dan/noč je lahko drugačna. Želim ti čimveč takšnih noči (po možnosti še boljših!)

NYAH, glede user posted image user posted image user posted image sem ti pisala na privat. Očke pa je imela tudi moja Klara vnete, ji je gnojček ven tekel, pa veke so se ji zapacale. Patronažna me je poslala v lekarno po kapljice Tobrex, vendar se jih dobi samo na recept. Šele po 10-ih dnevih se je stanje izboljšalo, vendar kljub temu iz enega očesa malo bolj solzi. Sicer imam kmalu pregled pri pediatru in mu bom to omenila.

Eh, kar se oblačil tiče...jz imam itak še 10 kg več, pa še v medenici sem šla narazen, tko da ni šans, da oblečem svoje prejšnje kavbojke.user posted image

Mene pa zanima, ali katera dodaja adaptirano mleko? Meni ga namreč za obrok pred spanjem ali pa za obrok ponoči zmanjka, zato mi ne preostane drugega, kot da ji dodam še "umetnega". Sploh ne vem, kako naj še pospešim nastajanje mleka. Pijem namreč dovolj, jem dobro in kvalitetno, počivam normalno, pod stresom nisem....Bi si morala takrat, ko Klara ne posesa vsega mleka iz mojih dojk, le tega do konca izčrpati iz dojke? Bi to kaj pospešilo nastajanje novega mleka?
Aja, na koliko časa pa se ve dojite? Midve se običajno dojiva na 3 ure in običajno se naje šele ko posesa iz obeh dojk. V takem urnem razmaku se mi tudi mleko naredi. Kadar pa se dojiva na 2 uri ali manj, takrat pa običajno mleka zmanjka prej in niti ni vmes časa, da bi se naredilo novo... user posted image Sem kar žalostna...user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
30.1.2006 18:47:55   
XXYY

caffee: zelo ti priporočam piti sezamov čaj in pojesti una sezamova semena. Res, to full pomaga, da imaš full mleka. 3 dcl vode zavreš in notri daš 2 čajni žlički sezamoih semen in to pusti vreti 20 minut. In potem precedi in spij 2 dcl 3x na dan. Pa še una semena moraš baje pojesti zraven. Okus je res nagravžen, ampak se splača, če ti primanjkuje mleka. Probaj, probat ni greh.

Jaz sem en dan probala si skuhati ta sezamov čaj in moram rečt, da sem imela naslednji dan še bolj mleka kot ga imam. Res. Probaj pa boš videla, če bo potem kaj bolje. Ker je res škoda, da daješ že dodatek, če bi lahko še imela mleka.

Zelo ti ga priporočam. Aja še to, 3 dcl daš zato, ker ti že tako ali tako vre voda 20 minut. In če bi takoj dala 2 dcl vode, kot moraš potem spiti, je ne bi bilo skoraj nič v posodi.

Pa upam, da boš imela še veliko, veliko mleka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
30.1.2006 19:08:56   
*hana*
Ja LE&TA se strinjam.....mirne živčke, saj veš kako pravijo, da je otrok odraz mame, če je mami živčna in napeta, je tudi otrok nemiren, zato res poskusi biti mirna (seveda če se le da) in uspeh za manj joka in več spanja bo tu.

Nyah, potem se pa lahko kdaj na Bledu vidimo, saj jaz komaj čakam, da bo lepše in toplejše vreme in bova šibale na Bled ali Šobec.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 81
30.1.2006 21:03:06   
Anonimen
Ovčka, ti si pa res polna nasvetov! user posted image user posted image Hvala, bom poskusila s semeni. Najbrž jih je možno kupiti v vsaki trgovini oz. bolje založenem Mercatorju? Takoj jutri jih grem kupit!

(odgovor članu *hana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
31.1.2006 7:18:12   
puri
Dobro jutro!

Spali smo dobro, 2x smo se dojili, tako da sem prav vesela, da se je talo lepo uredilo. Že več dni zaporedoma spi prvo rundo 7 uruser posted image

Nyah, glede vnetih učk, ti pa svetujem tvoje mleko, če dojiš.
Par kapljic stisni kar direkt v učko in to večkrat na dan ponovi, pa bi moglo pomagat. To je najboljše zdravilo za učke!

lp

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 83
31.1.2006 9:23:29   
AlenkaIST
Jutro

Tudi mi smo kar solidno spali, čeprav našo deklico mučijo močni user posted image  krči. Je zvečer dobila kapljice pa čajček, tako da smo papali ob 10 pa pol ob 4 zjutraj pa spet ob 7.
Očka se mi pa blazno smili, ker sva ga spodili iz postelje in je moral celo noč spati drugje user posted image

Upam, da se bo vse čimprej uredilo!user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 84
31.1.2006 10:22:02   
ajdaN
Hojla punce!

Še ena januarčica tukej. Sicer bi mogla bit še decembrska (PDP 31.12.) ampak je naš Lovro zamujal in se je rodil šele 8. januarja. Ob rojstvu je imel 56 cm in 4.440 g. Mami se je fajn namatrala, ampak je na srečo trajalo samo 3 urce!

Vidim, da se vse še bolj lovite, tako kot pri nas. Včerej sm vam zavidala, ker nekateri prespijo celo noč, pa naju je danes tudi naš mulček presenetil in spal od 10-5:30, pa potem še naprej do osmihuser posted image  Tko da sm dons celo spočita.

Zanima pa me tale sezam, ker mu morm tudi dodajat. A so to oluščena semena ali neoluščena? Sm že mami poslala v trgovino, pa ni vedela kaj nej vzame. Prosim če katera ve, naj mi sporoči.

Caffee, ko sem brala tvoj prvi odgovor - o tem kako si hotela Klaro poslati nazaj - sem bila prov vesela. Do takrat sem se sama sebi zdela takoooooo grozna, ker sem razmišljala isto. Tamal je jokal nergal, ni spal... Pa še jaz vsa fertik pa objokana, oči je šel kmalu naazaj v službo... Je blo grozn! Ampak zdej sva se ze navadla en na drugega. Čeprav mi čez dan noče spat! Če zaspi, zaspi po pomoti - tako kot včerej. Sm ga odložila v posteljo, da bi vse pripravila za previjanje in umivanje, je pa mulček zaspal za 1,5huser posted image . In seveda sm izkoristila priliko in šla še jaz mal počit.

Drugače pa čez dan, če zaspi, zaspi pri meni v naročju na trebuščkuuser posted image  Pa zdej še gre, ko ima "samo" enih 5 kg, kaj bo pa pol?! Bom kvihtala kot zmešana.

Ah sej bo počas. Ko začneva hodt vn bo že boljše. Samo da ga s košaro nesemo po štopnicah, že neha godrnjat. Ko voziček zapeljem ven on že spi.

No to je za zdaj vse, če katera ve kakšen sezam, nej mi pa prosim sporoči!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 85
31.1.2006 11:47:53   
XXYY
Ahoj!

Jaz sem vzela un sezam, k je bel, pa zdaj ne vem ali je to oluščeni ali neoluščeni, ker sem že dala stran uno vrečko, k je bil sezam noter. Tako, da jaz mislim, da ni glih pomemben kakšen je sezam (ali oluščen ali neoluščen). Samo vem, da je moj bele barve.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 86
31.1.2006 12:45:08   
Kami
Evo, januarčice, še par besed od mene.
Noč je bila grozna, jaz niti ne štejem kolikokrat se zbudi, ker mi je še na uro napor pogledat (morm očala vmes poiskat user posted image ). Sem Evana spet kar v najino pojstlo dala, ker nimam energije vstajat. Hecno, pri prvem sem bila pa tako zelo dosledna, da tud enkrat ni pri nama spal. Verjetno začneš pri drugem manj komplicirat, ker slej ko prej ti zmanjka energije...
Sicer pa ga poleg noči danes zvija že celo dopoldne. Prdi in kaka kt nor. In zvija se od bolečine. Ampak je ful priden, zajoka res ko ne more več, drugače pa ves čas samo stoka. Upam, da mi poštar danes ali jutri res prinese tiste kapljice od Hane, da bi mu le bilo lažje. Zaenkrat mu dajem malo komarčkovega čaja, ampak se mi zdi, da ga tisto bolj potolaži kot pomaga. Vsaj nekaj...
Drugače pa grem zdajle hitro za knjige, ker me v ponedeljek in torek čakata 2 izpita!!! user posted image  Bomo že, če je volja je tudi moč, a ne?!
Aja, drugače se je pa Liam včeraj lepo obnašal. Jaz imam tudi občutek, da več kot delam na tem, bi bilo že neproduktivno in da mu moram dati čas, da ga sprejme. Tako, da puri - ni vrag da nam ne uspe.
Bodite lepo!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 87
31.1.2006 13:15:34   
uniq
lp
jest še zmer v enem kosu...sm spet cviknila umetnih popadkov....k popadki so minili. V četrtek pa se temu nikakor ne morem izognit....tko da bom po vsej verjetnosti padla v februar....ampak ostala bom pr vas k vas bl poznam in spremljam.
Se javim....

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 88
31.1.2006 13:59:26   
Nannn
Hojla,

Ja za nami je tudi malo bolsja noc in je Ela spala celi od 24 do 5 in nato sem jo nahranila...so jo pa dajali krci od 22 do 24 tako da se je ze zacelo...bo treba nujno nabavit kapljice iz Trzica...ce ima katera doma taveliko zogo vam predlagam da probate dati svoje soncke v narocje in se pocasi guncata na zogi...naso pupo malo pomiri in ji je lazje...ji pa dajem tudi caj kumino semena in janez pa se mi zdi da je malo bolje...

Kako pa vam user posted image  spijo cez dan koliko ur?Se mi zdi da nasa prevec spi cez dan in se potem ponoci zbuja bolj pogosto...

LP Nannn

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 89
31.1.2006 15:19:18   
lonja
Hojla,

ja Nann, izpostavila si vprašanje, o katerem razmišljam že cel dan. Šele zdej (pa je ura že tri popoldan) mi je ratalo prvič prit na RR. Naša mala se je odločila, da bo čez dan pridna samo na mojih rokah. Tako bi se cartla in ujčkala cel dan, pa čist pridna bi bila. Čim pa jo položim v košek ali v stolček, kjer naj bi ležala, zdrži noter točno 5 minut in potem jok. Pravzaprav ne jok, tako nerganje user posted image user posted image user posted image , ki gre še bolj skozi ušesa (ha, ha...). In potem jo seveda vzamem v naročje.  
Upam, da je to danes samo zaradi tega, ker je danes stara en mesec in bi enostavno rada, da praznuje na mojih rokah. Tako bo jutri že bolje...

Pozdravček in lupčka vsem vašim sončkom

lonja user posted image  in Ajda user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 90
31.1.2006 15:29:36   
XXYY
Ahoj!

Zopet midve z Laro sve tukaj!

Danes ima Lara 1 mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vem, da to glih ni januar, ampak ji je manjkalo 6 ur in 9 minut do 1. januarja 06. Jaz sem končala leto in ve ste začele z letom. Baje sve bile midve z Laro zadnje v letu 2005. Samo zdaj ne veve ali sve bile zadnje v Sloveniji, v letu 2005 ali samo v Ljubljanski porodnišnici. Ampak, midve se kar štejeve za zadnje v letu 2005. Sem pa tudi mislila, da bo naša pupa šla šele januarja ven, saj rok je bil 23.12.05. Ampak ji je dedek mraz rekel, da naj gre ven na plano, da mu bo pomagala darila raznašati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, še to. Coffee, probala bom po svojih močeh in znanjih, ki mi jih daje moja prijateljica (ima sina starega 13 mesecev), ki mi res full pomaga, bom pomagala tudi vsem vam za kakšne nasvete. Lepo je, če si med seboj pomagamo, kot pa da bi to skrivale in si mislile, kar naj si sama pomaga. Vem in verjamem, da je prvič postati mati zelo težko, ker ne veš kako pomagati svojemu otroku, ki nekaj potrebuje. Še posebej sedaj, ko naši user posted image user posted image user posted image še ne znajo govoriti in da bi nam povedali kaj jim je, kaj je narobe. Zato, sem za to, da si med seboj pomagamo in si izmenjamo izkušnje. Jaz bom vedno kaj predlagala in svetovala, če bom seveda vedela.

In upam, Coffee, da ti je sezamov čaj kaj pomagal. Sporoči mi, ko boš na forumu, če imaš kaj več mleka, kot si ga imela prej.

Nč, dost nakladanja in Lara vsem pošilja poljubčke - tako vsem mamicam kot njihovim user posted image user posted image ali user posted image = še posebej njim.

ČAO, Ovčka in Lara.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 91
31.1.2006 17:04:19   
LE&TA
Ojla!
Naša pupa je ponoči spet spala od 00.30 do 5h in pol naprej do 8h, kar dobro, podnevi pa ful malo spi, dopoldne je pol ure, ker smo jo pol zbudili ko je pršla patronažna, pa zdej spi cca. 2 uri, mi pa ful slabo je ker mi spi na jošku, meni se pa meša zraven ker je ne morem zbudit, pa še kupčka ne morve podrt. Ma še katera ta problem? Kako ga rešite?
Zdej jo spet čakam da se zbudi za papanje!! Gramčki grejo pa kr lepo gor!

Sm pa jst zato stalno lačna!user posted image  Starih cunj pa ne bom še probala, sicer mam sam 5kg viška, ma bom še mal počakala!

Zdej grem še mal počivat dokler se ne zbudi!!

Fajn se rihtajte!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 92
31.1.2006 17:09:27   
alenkica
Živjo, januarske mamice. Vidim, da vas kar veliko ima težave z malimi nedobudneži. Jaz pa se moram pohvalit, da je naš Jure pravi angelček. Spat gre okrog polnoči, in spi skoraj do osmih, nato ga umijem, podojim in spat gre okrog 9.30 in spi  po tri do štiri ure popoldan. Skratka je zelo priden.

Zaenkrat (trkam) nismo imeli krčkov, le enkrat sem pojedla preveč kompota, ga je napenjalo, pa tudi ful je prdel. se mi je prav smilil.

Je pa ful lušten. se že smeji ko sanja, ali pa če ga božam pod bradico.

Želim vam, čim bolj mirno noč in ogromno spanja. user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 93
31.1.2006 17:12:16   
Nannn
Ijojooj moja tamala pa bi skoz spala cez dan user posted image  in jo z user posted image  budiva ker nama potem ponoci ne da miru...se mi zdi da kaksen dan spi manj cez dan in potem dlje ponoci...danes oa jo sploh ne morem zbuditi razen da jo skoz previjam in preoblacim....kar groza me je noci ko vidim kako spi cez dan user posted image  

A mi zna katera svetovati kako naj jo imam v budnem stanju saj dve uri skupaj ko pa mi na joski zaspi in se komaj da podre kupcek kaj vec pa je ze umetnost...

LE&TA vzami ji bradavico ven ce spi...moja ko spi na joski spusti bradavico...

Lepo se imejte Nannn in Eleonora

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 94
31.1.2006 18:25:26   
Anonimen
Ovčka, sem dobila semena! Zdele si ravno kuham ta "čaj" (zvarek user posted image user posted image ).  AjdaN tudi jz sem tako kot ovčka, kupila bela semena. So imeli samo bela..user posted image in sicer od Nature.

LE&TA, z mezincem sprosti njena ustka, da boš lažje "rešila" bradavico. Ali pa ji s prstom bradico malo potisni navzdol.

Uniq, držim pesti, da boš že pred četrtkom šla rodit. S svojimi popadki!

Nyah, kje si?

Nann, po nasvetu sester iz porodnišnice sem mojo Klaro (ki je v porodnišnici spala še med previjanjem in je zelo slabo jedla) budila tako, da sem jo nežno ščipala po ličkih, žgečkala po dlaneh, če je imela stisnjeno pest, sem ji prstke narazen vlekla in gladila dlani, gnetla sem ji nogice, najbolj pa je sovražila in se takoj zbudila, če sem ji nežno gnetla prstke na nogah. Poskusi kaj od tega, vendar če je prava zaspanka, tudi te metode ne bodo zalegle za dolgo časa.

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
31.1.2006 18:48:04   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/dojencekClanekPodrobno.asp?id=169&kat=19&podkat=

Zakaj lahko jokajo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
1.2.2006 9:09:24   
lonja
Hojla mamice in sončki,

eno vprašanje: kako se imenujejo tiste kapljice iz Tržiča in kje je ta lekarna v Tržiču. Imam možnost, da mi jih prinesejo in bi to izkoristila, čeprav še vedno ne vem, če je vzrok za jok naše Ajde povezan s krči ali je to samo trma kozorogasta.

Včeraj sva se z očijem izmenjavala skoraj cel dan z nošenjem naše tamale, ker enostavno ni hotela spat niti v košku, niti v stočku, pol je bil pa tudi za spat problem. Pa sva jo pustila malo jokat, kake 1 minut s presledki je bilo hudo (po mojem meni še veliko bolj kot njej), me je moj dragi skoz tolažil zraven, pol je pa zaspala kot ubita, sva se potem samo enkrat zbudila za dojenje ponoči (sicer se dojiva vsak dan dvakrat), prej zjutraj je spala do pol osmih, pojedla in seaj spet spi. Tako da punce, jok je očitno vsaj malo koristen, saj potem boljš spijo. Sam srce mamic pa res kar trpi zraven.

Lupčka vsem vašim sončkom in se beremo.

lonja user posted image  in ajda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
1.2.2006 9:10:52   
lonja
Vidim, da sem se prav trapasto zatipkala, tamala je jokala kakih 15 minut s presledki tišine vmes.

Pozdravček

lonja user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 98
1.2.2006 9:31:08   
ajdaN
Ojla!

Tiste kapljice se imenujejo, prov kapljice proti krčem. Imajo jih pa na Deteljici - je samo ena lekarna. Stanejo pa 1.100.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 99
1.2.2006 10:21:55   
AlenkaIST
Pozdravček

Danes smo spet kar zadovoljni z nočjo. Smo 2x papali in spali do 8h. Zdaj spet mal drnoha, ker ob 11h pride patronažna da jo skopamo.

Naša Sara spi dopoldne kake 3 urce, pa tam okoli 2-3 ure in pol spet okoli 7 zvečer. Vmes je tudi po 2 ali 3 ure budna. Sploh popoldne ko jo napenja. Ampak takrat ji pa paše da jo po rokah nosiš user posted image .

Skoraj si upam trditi, da tiste kapljice iz Tržiča res pomagajo. Ni čisto dobro, bolje pa definitivno.

Nannn, Sara bi tudi včasih kar zakinkala še predno bi 10 min dobro vlekla. Jaz jo pol kar stran dam, kupček podrem (vsaj delam na tem), jo mal ogovarjam, jo dam nazaj na hrbet ležat.... in poglej ga zlomka... Sara se zbudi, začne nergat in protestirat ker hoče še jesti.

joj moram it

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

novorojenček
Lelly28 RR

S katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?

44 ali 50 (40%)

56 (48%)

62 (12%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!