petarda
|
Super poza Max Luka. Urška, a veš, da ko na hitro pogledam tvojega Maxa je zelo podoben mojemu Lukcu. Tud moj opazi podobnost. Je pa takoj dodal, da ni nič po vaših koncih hodil . Zdaj pa resno. Danes ponoči se je v naši spalnici ponovno rodil najin Lukec. Vam sploh ne morem povedat, kako sva se z mojim prestrašila. Ob 22. uri je naš Lukec jedel, podrl kupčka, malce polil in zaspal. Tudi midva sva šla kmalu spat, ker sva bila ful utrujena. In potem ob 1.15 najprej neko pokašljevanje, torej znak, da se Lukec prebuja in bo čas za jesti. Midva sva še malce dremala in nato naenkrat tak čuden krik. Sva oba takoj vedela, da to ni navaden jok, skočila iz postelje, jaz sem prižgala luč, on ga je prijel in dvignil. Še zdaj se mi tresejo roke, ko to pišem. Najin Luka je bil trd kot kamen, nobenega glasu ni dal od sebe, oči je imel zaprte, nič jokal, nič dihal, nič. GROZA. Takoj sva ga malo po hrbtu, je vrgel nekaj tekočine ven, potem sva ga dala bolj navzdol in je zajokal in zadihal. Ne vem kako dolgo ni dihal ampak meni se je zdelo celo večnost. Še nekaj časa potem, sem ga nosila nagnjenega navzdol, saj ni in ni bilo tistega pravega joka. No čez kakih pet minut pa gromozanski kupček in pol jok. Takoj sem poklicala dežurno službo in vprašala, če naj se pridemo kaj pokazat, pa so rekli, da ni potrebno, naj otroka le pomirimo in ga damo nazaj spat. To nam je uspelo, ne rabim pa razlagat, da midva nisva spala niti minutke. Vsak kašelj se nam je zdel grozeč. GROZA. Še zdaj ne vem, ali je hotel politi, pa mu je šlo v sapnik, ali pa se mu je nabrala slina? No potem sva podložila jogi, sva dala spodaj eno knjigo. Naj povem, da ga vedno položiva na bok in podloživa pa se vedno obrne na hrbet. Je zadnjič pediatrinja rekla, da je tudi tako v redu, ker ima itak glavico na stran. Sploh ne vem kaj naj še naredim, da se ne bi kaj takega ponovno zgodilo? Kako pa spijo vaši malčki? Še dobro, da se je zgodilo ponoči, ko sva ga slišala. Si sploh nočem predstavljat, kaj bi se zgodilo, če bi bilo podnevi in bi mamica v kuhinji kuhala z vključeno napo!!! Kakorkoli pazite na vaše sončke!
|