petarda
|
No URŠKA zdaj pa že kot, da se osebno poznava, sem malo pokukala še v album, kjer si prvič kopala Maxa. Tako, da če se kje srečamo, te ziher prepoznam, pa gremo na kak kafe. Sharpy ja prav iz NM, oziroma zdaj ko sem poročena malce ven iz mesta. Kolk fajn, da je nekdo še vesel snega, mi ga imamo že čez glavo. Medvedek midva se igrava na več načinov: ko je na previjalni, ga slečem, umijem, malce masiram in mu zraven govorim kje ma očke, kakšne barve, kje ma laske, kolk ma prstkov, kako velike nohte ma ...to počneva predvsem takoj zjutraj. Dostikrat ga dam na najino posteljo najprej na hrbet in potem se greva bibo leze....saj ne znam besedila, pa si ga kar izmislim in mu je vseeno zanimivo. Potem v roke vzamem kačo klopotačo, ki sem jo kupila v pikapolonici. Je taka zelo živobarvna in potem jo on gleda, kako se kača plazi, mamica pa zraven govori kakšne barve je vse kača, pa sika kot kača...in nazadnje ga kača "piči" za vrat....se tolk smeji... . Pol malce telovadiva na postelji...poskušam mu pomagati, da bi se obrnil iz hrbta na trebuh...no ko pa ima mamica občutek, da bo čas za nehat, če mora Luka jest....potem ga dam kravice past. To sovraži! Se začne dret, pa glavico dvigovat, pa plezat sem in tja....no nekaj minut sva še v tej pozi, potem pa za tolažbo previjanje in hrana. Dostikrat ga dam tudi v ležalniček, imamo od brevija z igračkami in zdaj se je že navadil nanj in se malce zamoti notri. Pa tudi tako kot URŠKA na kolena in potem se pogovarjava...Pa še vsak dan kaj novega pogruntam, kar ga zabava. No na srečo - že trkam - nisva zbolela, danes pa je bil tudi že dobre volje.
|