|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
14.1.2006 11:32:37   
Anonimen
Tincci kako pa naj ugasnem samo muziko user posted image . Saj ne gre?
Imam pa tudi Pu lučko, ki svet na strop in se premikajo podobice pa mu tudi tisti komadi niso všeč. 
Če pa mu dam gor Tino Turner pa takoj zaspi.user posted image  Ja, mami je to poslušala, ko je bila user posted image .

Sanja zakaj sem pa user posted image  ? A zato ker sem bila v vaših krajih? user posted image

Ej user posted image  niste glasovale za mojo poročno obleko na forumu Čvekanje v tri dni. Na 5 strani sem zdaj opisala kakšna bo. Kaj pravite? Bo?

< Sporočilo je popravil URSKA -- 14.1.2006 11:35:13 >

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
14.1.2006 13:14:45   
amy26
Urška, meni je bolj všeč prva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 252
14.1.2006 13:31:12   
petarda
URŠKA sploh nisem vedela, da poteka kakšno glasovanje za tvojo obleko. No sedaj sem itak že prepozna. Mislim, da si se dobro odločila. Mi imamo doma internet še na navadno linijo in mi fuuuul počasi dela, tako da nimam kaj dosti časa in veselja čakat, da se mi strani odpirajo. Komaj čakam, da se naročimo na ADSL, samo pravijo, da trenutno še ni možno, da ta konc še nimajo pokrit. user posted image  So pa tudi drugi forumi zelo zanimivi in izveš marsikaj koristnega.

Kot sem že pisala, moj skoz tlači levo rokico v usta, no včasih tudi desno in sedaj je našel še zamenjavo za dudo - levi palec. Ga hoče skoz imeti v ustih in ga sesa. PA NE NO! A kateri od vaših tudi. Kako naj ga odvadim? Ma katera izkušnje?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 253
14.1.2006 13:36:51   
Anonimen
Minka, tvoj Mark pa je res priden, kar se papanja tiče. Tudi Primož je bil rojen pri 38t (tudi induciran porod) in je imel 3150g. Potem je nekaj časa imel manj zaradi zlatenice in od takrat je tudi Aptamil + dojenje za cartanje.
No, razlika je v tem, da mi komaj komaj spraznimo 100mL, na 3-4 ure. Mojega mleka je minimalno! Pri 4 tednih je imel 3900g, pri 7t pa 4900g. V torek imamo posvetovalnico, bomo videli.
Obseg glavice: ob rojstvu 37,5; ob odpustu 35 user posted image ; 4t=38; 7t=39
Dolžina pa je prava zmeda: ob rojstvu: 52; 4t=52,6; 7t=56,6 

Primož zelo zelo redko spi pri meni, vedno ga prestavim v njegovo torbo, ki jo ima kot košarico. Če sva sama, pustim torbo na postelji, sicer pa gre vse skupaj v kinderpet. Ozka zakonska postelja pač...user posted image

(odgovor članu Minka Pobalinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
14.1.2006 13:48:52   
petarda
Urška na ZS sem ti poslala mojo poročno slikico, kjer se dobro vidi moj šopek. Je bil tudi iz kal.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 255
14.1.2006 15:03:03   
Pikica76
Minka naš je star 10 tednov in je težek okoli 5700 g, vendar pa spije le okoli 130 ml naenkrat. Dopoldan se sicer dojiva popoldan pa dodajava 2-3 flaške aptamila. Sva pa ugotovila da se ni trebadržat tistih navodil koliko žličk mleka na koliko vode in dajeva bistveno manj aptamila tako npr. na 120 ml - 3 žličke namesto štirih. Ne vem če si dobila pri pediatrinji eno knjižico v kateri piše koliko naj bi naši sončki pojedli ampak pri dveh mesecih piše naj bi pojedli od 100-130 ml 6-krat na dan. Pri treh mesecih naj bi pa pojedli 130-160 ml 5-6 krat na dan. SIcer pa jaz pravim, dokler so dojenčki zadovoljni in ne jočejo to pomeni, da dobijo dovolj hrane. Ker jaz sem ugotovila da naš Tilen joče samo kadar je lačen in kadar je tako zaspan da je žesam sebi siten. Jaz sem ga že čist pogruntala, tako da se joče zelo redko pa še to največ 2 minutki skupaj. user posted image Sem vedno prej vedno govorila, da se moj otrok ne bo nikoli jokal, ker jaz joka prej nisem prenesla, pa mi je očitno uspelo ali pa imamo samo tako srečo, da imamo takega zadovoljčka doma.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
14.1.2006 17:27:36   
Anonimen
Sanja slikice tvojega šopka ni user posted image  

To, da si tlači rokico v usta traja že teden dni user posted image  

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
14.1.2006 19:56:05   
tincci
Urska, a maš un vrtiljak iz akcije v BC decembra, un z tremi medvedki al kaj je tisto? Tam se muzika ugasne na zadnjem gumbku, ki je drsen... tam ugasneš musko ali pa jo daš bolj na glas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
14.1.2006 21:09:57   
Urša
Jaka je bolan. Se je nalezel od Nike in kašlja... da o nosku ne govorim! Zaenkrat ga zdravimo samo s fiziološko, se pa lahko razvije v bronhitis, če bomo imeli smolo... user posted image  Tud apetita ima manj. Ponoči se ob vsakem napadu kašlja zbudim in ga hodim gledat, če sploh še diha. Komi pride do sape, čist je rdeč. Me je prov strah zatisnit oči!
Nika je danes preplezala postlco z ograjco in padla čez, tko da imamo res horror vikend. user posted image  Da ne govorim, kolk sm se ustrašla! Na srečo ji je samo malo kri iz noska tekla. Zdej smo dal ograjco dol. Verjetno bo še parkrat padla, ampak vseeno bolše iz take višine kot pa čez ograjco.  
Pa dudo smo dal stran. Sva se z možem tko odločila. Itak jo je imela samo še v pojstli in zadje dni je začela orng izsiljevat z dudo, pa napadi trme so se kar vrstili. Bomo vidli kako bo prvo noč brez. Ko jo vprašamo kam smo dal dudo, reče TI-to pomeni namreč smeti. user posted image  Ji rečemo, da je zdej velika punca in da ima novo pojsto brez ograjce pa še novo igračko z lučko smo ji kupil za spat. Upam, da bo šlo. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 259
14.1.2006 21:53:42   
tincci
Urša, midve sva pa blizu ena drugi doma user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.1.2006 21:30:16   
petarda
O, dobro jutro! Danes se pa ni še nobena javila. Mate vse družinksko nedeljo brez interneta? user posted image user posted image . Je lepo a ne, ko so možički doma? No naš Luka je bil danes zelo priden. Vse kar je delal je bilo to, da je jedel na 3 do 4 ure enkrat je vmes zdržal sva se igrala in telovadila, ostalo pa je prespal. Jaz sem tako lahko vse pospravila, oprala, zlikala, oči pa je prebral knjigo. user posted image  Pa še okrog smo šli in sicer na pico, pa še k prababici in babici na obisk. user posted image  Bomo vidli kako bomo spali - upam, da ne bo celo noč žurka, zdaj ko se bo naš user posted image  naspal.user posted image

Koliko imate ve temperaturo v spalnici ponoči in v stanovanju čez dan? Mi imamo še vedno kar kakih 22, 23 v spalnici ponoči, večinoma pa tudi po stanovanju čez dan. Se mi nič ne zdi, da je prevroče, čeprav je res, da hodim v kratkih rokavih pozimi. Bi morala zmanjšati temperaturo? user posted image  tudi ne kaže, da bi mu bilo vroče. Ni nič moker po hrbtu ali na tilniku.

Mirno noč vsem.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.1.2006 21:34:28   
petarda
Jaka je bolan. Se je nalezel od Nike in kašlja... da o nosku ne govorim! Zaenkrat ga zdravimo samo s fiziološko, se pa lahko razvije v bronhitis, če bomo imeli smolo... IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Bogi!user posted image  Upam, da se čimprej pozdravite in da bo Nika čimprej pozabila dudo. Lupčka obema od Lukata.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.1.2006 22:38:47   
Še ena T
Pozdravljene, novemberke.

Se javljam spet po parih dneh. Ne utegnem na net, pa če me še tako vlečeuser posted image

Glede prehrane med dojenjem ste se pogovarjale. Jaz se držim samo parih pravil, za katere sem slišala iz večih virov. Ne jem:

- svinjine - baje povzroča alergije
- agrumi - iz istega razloga, pa še rdečo ritko povzročajo,
- jagodičevje - alergije
- fižol, zelje, čebula in podobne stvari, ki napenjajo (Sharpy, ohrovt še mene zelo napenja, nič čudnega, da je bil mali ves bogi)
- paradižnik je treba baje olupit, pa ne napenja.
- čokolada - baje povzroča krčke.

Ko sem prebrala, kaj se je zgodilo Sanjib in Thunder, sem takoj laufala pogledat v posteljico mojo pikico. So krivi za take težave nepodrti kupčki ali kaj??? GROZA. Koliko pa je potrebno podložiti posteljico oziroma jogi, da je OK?

Vsem lep pozdrav,

Teja

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.1.2006 23:01:49   
petarda
Teja nekje na forumu sem prebrala, da naj bi bil jogi podložen tako, da bi bil naklon okoli 30 stopinj. Mi smo dali spodaj dve veliki in debeli knjigi, pa je kar OK. Res upam, da se mi kaj takega ne bo ponovilo, pa tudi nobeni drugi mamici na tem svetu.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.1.2006 23:02:40   
Še ena T
URSKA,  šele zdaj sem videla glasovanje za tvoji obleki. Obe sta fenomenalni!!!!! Zdaj sicer nima smisla, da povem, katera mi je lepša, najbrž bi tudi jaz kaj skombinirala. Kakorkoli bi se odločila, bi bilo v redu. Zelo boš lepa. Kje pa imajo tako lepe poročne obleke? Pa veliko sreče pri pripravah za poroko ti želim.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 265
16.1.2006 11:56:17   
Anonimen
Tudi mi smo bolani user posted image .
Mamico boli grlo in kiha, Maxi pa kiha, kašlja in hrope mu v pljučkih.user posted image   Revček, je tako zmatran, da bi samo spal. Še dobro da nima vročine. A ga naj peljem kljub temu k pediatru?

Urša a ste bili vi pri zdravniku?

(odgovor članu Še ena T)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
16.1.2006 12:33:40   
Anonimen
Sanja uau lepa si bla.
Jaz sem si te pa čisto drugačno zamišljala user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
16.1.2006 15:01:35   
Urša
Sanjab hvala za lepe želje. Nika je kr fajn prenesla spremembo glede dude. user posted image
Tincci, sm opazla, da sva samo par km narazen. user posted image
Urska, mi smo ga peljali na pregled, vsaj da je pluča poslušala in naj ne bi bil bronhitis, se pa lahko razvije, tko da mormo pridt nazaj vkolikor se ne popravi. Ti kr pejt pogledat! Drugač pa Jaka še naprej precej kašlja. user posted image  Že poslušam pametne nasvete in komentarje babic, da ga ne čuvam dovolj, premalo oblačim, prevečkrat kopam itd...user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.1.2006 15:26:35   
Anonimen
Sva ravno prišla od zdavnika. Oba sva prehlajena. Pjučka so OK, vendar mora skoraj sede spati. Kako mu pa naj za božjo voljo tako visoko dvignem vzglavje?  Idealno bi bilo v lupinici,vendar kako ga naj dam tja spat?
Rekla nama je še, da morava kljub temu vsak dan ven na sprehod, ker mu lahko vlažen zrak samo koristi. Za kopanje jo nisem vprašala, vendar mislim, da ga danes boljše ne kopam. Ali?

2 noči že nisem spala. Tak sem kot zombi. Glava me boli kot user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
16.1.2006 16:21:04   
alijana
Urška pozdravljena. Sprašuješ glede kopanja. Jaz sem vprašala zdravnico, ko je moja user posted image  bila prehlajena, rekla je da jo lahko brez skrbi kopam - sicer ni potrebno vsaki dan - dovolj vsak drugi dan, pa glavice raje ne močite - je še dodala. Upam, da sem pomagala. Lp,  Alijana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 270
16.1.2006 19:57:02   
amy26
Midva imava zaenkrat še srečo da sva zdrava edino nosek pucamo pa vsak dan, ko user posted image  vidi pumpico se prav nakremži, v začetku ni imel nič proti pumpici zdej pa takoj jok ko mu začnem dajati smrke ven.
Je pa kar priden joka edino ko je lačen ali pa zaspan user posted image , upam da bo tako tudi naprej.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 271
16.1.2006 20:55:02   
petarda
Pozdravljene!
Pri nas tudi še zaenkrat nismo bolni - že trkam na les. user posted image  Je pa bil danes Lukec precej nemiren, v primerjavi z včeraj, ko je večino dneva prespal. Še bolj me pa skrbi to, da danes ni skoraj čisto nič kakal, do sedaj pa je imel vsako plenico pokakano - danes pa samo eno in to čisto, čisto malo. A to pomeni, da lahko pričakujem, da se bodo začeli krčki ali le bolje izkorišča moje mleko? user posted image  Sem se pa že veselila, da so krčki že mimo..user posted image  Bomo vidli kakšna bo noč!

URŠKA - na tistih slikah sem 4 mesece noseča in na poročni dan mi je blo slabo kot user posted image . Sem pa drugače naravno črna, pa tudi pred porodom sem šla na svojo naravno barvo, tako, da se folk nebi spraševal po kom je naš Lukec user posted image user posted image user posted image .

Upam, da se vsi bolni čimprej pozdravite, da boste spet polni energije in dobre volje.

LP

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.1.2006 21:14:20   
Anonimen
Sanja saj jaz sem si te zamišljala črno.user posted image
Tudi jaz sem naravno črna, zdaj sem pa umetna blondinka

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
17.1.2006 10:52:11   
alijana
Pozdravljene.  Vidim, da nisem edina, ki je šla na svojo natur barvo med oz. malo pred user posted image , tako sem sedaj kar svetlo rjava, prej blond - bi kar mela nazaj. A se mi ni ponovno barvati, ker pol tak dolgo traja, da zraste ven. Sanjab vidim, da si na isti dan postala mamica kot jaz, le da imam jaz punčko user posted image . Kje pa si ti rodila? Imejte se lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
17.1.2006 11:41:48   
sharpy
Pozdravljene!

Alijana tudi jaz sem rodila na isti dan kot ti pa SanjaB. Jaz sem rodila v Postojni, kaj pa ti?

Danes smo imeli 2.  posvetovalnico. Mark ima že 61 cm in 5610 g. Je bil ful priden cel čas... Smo pa bili ful dolgo tam, ker so imeli študente na praksi in je šlo vse bolj počasi. Tako, da ko smo odhajali, je bil moj user posted image že tako razdražen in  je fuuul jokal, pa sem mu dala malo za jest, pol pa je kar goltal in se mu je zatikalo in je bilo samo še huje.
Dobro, da ga je potem medicinska sestra pomirila in je takoj zaspančkal.
Naslednjič pa bo že cepljen.

Uživajte

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?