petarda
|
URŠKA - Našo rito vsakič ob previjanju najprej obrišemo z robčkom (imeli smo že Pampers Sensitive, pa zamenjali za Lumpija, pa za Pampers zelene iz Mullerja, pa smo spet na Lumpiju...) potem robček splahnem pod toplo tekočo vodo, zopet obrišem rito, splahnem, obrišem...dokler rita ni čista. Nato obrišem oz. popivnam rito do suhega s plenico. Potem malce telovadiva kakih 5-10 minut in enkrat na dan po pol ure, da je rita suha, nato dava gor otroški puder, zadnja dva dni pa Bubchen kremo in rito zavijeva. A delam kje napako? Kar se zaprtja tiče, ne vem kako bi pomagala. Tudi naš vsako plenico pokaka. No, pa k vsakdanjim zadevam. Jaz sem bila danes na prehledu pri G. Prvič po porodu. Vse je v redu, le rekla mi je naj premislim o kontracepciji. Svetovala mi je Mireno. Ali se je katera odločila zanjo? Kot je povedala, je po njenem to najboljša zaščita, problem pa so finance, saj je treba Mireno plačati (30.000 SIT). Deluje pet let, če se za otroka odločiš prej, jo odstraniš. Meni se zdi v redu zadeva, bom pa še malo po spletu pogledala, kakšne so izkušnje. Naš je bil danes spet priden. Le ene dvakrat je zajokal tako močno, da je v faco čist rdeč ratal, ampak ČIST rdeč. Potem sem ga vzela v naročje in v sekundi čisti mir in spet normalna faca. Se kateri isto dogaja?
|