Nyah*
|
Cer! Ja caffee, se v vsem strinjam s tabo. Kar se tice modrcka za dojenje, ti mora pac biti prav. Jaz imam dva, jih ze nosim, za vec bom pa pocakala po porodu, ko bom videla, ce so se mi prsi se bolj povecale (upam, da ne!!), pa bom se kakega dokupila. Dobro poglejte, ker so cene teh modrckov zelo razlicne, tudi do 10000 znajo bit. jaz imam dva popolnoma bombazna, brez sivov cez bradavice (kar je prava umetnost dobit), sem jih kupila vsakega za 3.500, pa sta super!! Caffee, a sta vozicek ze kupila? Midva recimo tega se nimava . Si mi dala idejo, ce me kdo vprasa, kaj se rabimo, bom rekla kosaro, lupinico in vozicek , pa jim bo se zal, da so kaj prasali . Sva si ogledala Quinnya, bo po mojem kar tisto njihovo 3 v enem, ceprav je drago. Drugace mas prav, nekaj lahko pustimo tudi drugim, naj nam malo olajsajo nakupe, ceprav smo vse take, da hocemo sve se pred prihodom imet doma. Vso sreco pri zagovoru , javi kako je slo. Jutri grevba tudi midva se po kozmetiko, plenice, vatice, podloge,..., potem je pa skoraj vse na kupu. Lahko noc!
|