Nyah*
|
Ojla spet! caffee, kdaj mas pa ti uradno rok? Najbrz precej pred mano al kako? Meni je uradno dal rok zadnji dan v januarju, po UZ, nuhalni in morfologiji pa imam rok 16.1. . Ampak bernik steje le koledarski rok, ne glede na razvoj dojencka, kar me malo jezi. Lahko se namrec zgodi, da sploh ne docakam prvega CTG-ja , ker 14 dni prej rodit ni noben problem ane. Da se malo pohvalim: danes sva kupila vecino kozmetike (Bubchen),plenic, pripomockov za nasega in mi je kar lazje pri srcu, se mi zdi, da sem se bolj pripravljena na porod. Kupila sem si tudi blazinice za dojenje, samo 30 kom, od babylove, ne vem, ce so ok. Gledala sem tudi tiste od Chiccota, ki se nalepijo na dojko, pa se mi ni zdelo tko ok, ne vem.... Katere boste uporabljale ve? Nasvet prosim! Jutri dokupim se skatlico za dudo, fiziolosko raztopino, lezalnik, odejico, skarjice, pa se kaj po mojem,..., huh, potem pa UPAM, da bo vse. Sploh ni tko poceni za nase kupovat. Sva dala 10.000 v dm s 15% popustom, pa sploh nisva toliko nakupila, le se zame vlozke, pa to je to. Sva dala na stran tudi v Soncku na spletu vozicek Quinny Confort , pa kosaro in lupinico, drug teden greva se pogledat in najbrz tudi kupit, ceprav nama ni ravno vsec trikolesnik, je zelo prakticen, kaj cem. Je tip, ki ima spletni Soncek nacez tako vredu, da ga brez skrbi poklicite, ce vas kej zanima, je res fajn . No, dovolj sem cvekala, povejte se vi kaj! Papa
|