|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
15.12.2005 17:48:03   
meta22
Hojla čveke!

Da nas spet prestavim malo više, se še jaz malo oglasim.

Danes bila na pregledu. Žalost. sem mislila da me bo kaj bol pogledala, pa je bil kar standarden pregled. sicer vaginalno, zato ker sem pri izvidih iz laboratorija imela slabo vodo. spet neke glivice- dobila canesten. že spet!!! vse za naše user posted image , a ne? dobila sem tudi tisti list za štetje gibov, ne pa tudi napotnice za porodnišnico. dobim baje naslednjič, 29 12.! se vam ne zdi malo pozno, s tem da imam rok 13.1. !!! drugače je baje vse user posted image  ! G nekako ni potolažila moje radovednosti. niti CTG- ja ni omenila. me je oreng začelo skrbeti vse skupaj. sicer baje če bi kej blo narobe, lahko grem brez napotnice v porodnišnico. ampak kaj ko sem jaz tak človek, da moram meti vse naprej porihtano, da se dobro počutim. aja, pa pričakovanega UZ tudi ni bilo user posted image user posted image user posted image .
no dosti jamranja!
vidim pa , da so nekatere G kar radodarne. nemsis dobi kar darilo od svoje G! lepo da še obstajajo taki ljudje.

LE&TA tebi pa vse NAJ, NAJ za rojstni dan user posted image ! nisi nič rekla, bi ti spekle torto pa kakšno zapele.user posted image user posted image user posted image

pa tudi prehitevati ste začele packe!caffee le še malo počakaj, bo brez veze na forumu brez tebe.upam da ne bom jaz zadnja na forumu sedela in pisala sporočila sama sebi.

bodite pridne in se slišimo (tipkamo)!

LP
Meta

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 151
15.12.2005 20:07:26   
lonja
Hojla,

ne vem, nekam lene smo ratale zadnje dni, moraš kar malo pobrskat, da nas najdeš v osnovnem meniju.
Jst sem danes kr nekam čudna, res da sem bila zjutraj pri frizerju in sem kar zgodaj začela migat, a me tudi tam spodaj full čudn tišči. Se  mi zdi, da kar malo bolj narazen hodim. Ne vem, upam, da ne bo treba slučajno danes ponoči kam leteti. Sicer imam skoraj že vse prštimano, le toaletne torbice še nisem pripravila.
user posted image  je danes malo manj aktivna, ampak po mojem spet iz razloga, ker je bila mami toliko preveč.
Meta22, kako zgleda ta vaginalni pregled? Men namreč sedaj G. vsak teden le srček posluša, me je pa dva dni po PDP (to bo 03.01.2006) naročil na pregled in me že vnaprej opozoril, da bo to vaginalni pregled.
No, dekleta, ostanite pridne za pisanje še naprej in se seveda beremo.

Lep pozdravček

lonja in user posted image user posted image

PDP 01.01.2006

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 152
15.12.2005 20:40:01   
LE&TA
meta, hvala, tud torte se ne bi branla, je letos ni blo. mama mi je spekla "pijano nevesto", je z rumom tko da sem se bolj nazaj držala, da ne bi user posted image  začel kej bluzit!!

Prpravte kufre, dans je močna luna, se lahko začne kej dogajat. En mesec prej ni taka reč če rodimo!! Ampak dejmo raj še mal tle gor čvekat, pa januarja rodit!!
se mi zdi da smo vse mal utrujene, oziroma vsak dan bolj in zato se tko mal javljamo!! Sam ne obupa, je treba it tud mal na zrak, ne sam počivat!!

Tolko od mene!
Nočkouser posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 153
16.12.2005 9:06:18   
meta22
Hojla !!!

pa res nismo več čveke. ponavadi zjutraj samo prebrerem kaj ste napisale, sedaj pa pišem da nas prestavim više. kaj je zdaj to! upam da niste že v porodnišnici. in da res ni bila luna kriva!!! punce še en mesec mamo , da čvekamo, potem pa ne bo več tolk časa. saj se hecam,ve le počivajte s svojimi user posted image !

lonja meni se pa zdi da vedno bolj skupaj hodim, ker če ne, mam občutek da mi bo user posted image user posted image  ven padel! vaginalni pregled pa je , če te G pogleda tudi od znotraj, v nožnico. jaz imam vedno tak pregled, ker imam nonstop prisotne neke glivice pa bakterije, pa me vedno pogleda še v nožnico. sicer ni nevem kako prijetno ko te že tako vse boli tam spodaj, pa potrpimo da je potem spet vse ok.
zaradi teh glivic ponavadi dobim canesten svečke, sedaj sem še zraven dobila canesten krema, pa me zanima kako se to maže. G mi nič ni razložila. mogoče ima katera izkušnje! potem help please!

upam da bom zvečer brala prave romane. grem gledat, če so dinarčki nakazani, pa v šoping. je že skrajni čas, ker mi še nekaj pomembvnih stvari manjka.

Se slišimo ( pišemo)! bodite pridne!

LP
Meta

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 154
16.12.2005 10:01:39   
AlenkaIST
Jutro

Jaz sem še v enem kosu. Se nisem pustila vplivu polne lune user posted image . Pa ostale? Bom kar naslednjo počakala, ki bo 14.1. user posted image

Sem pa ponoči spet mal v luft gledala. Ravno toliko, da sem počakala da je user posted image  vstal, pa sva mal pojedla, pol je pa tako luštno it nazaja spat.

Zdaj pa letim v trgovino ker tudi kruha nimamo. LP

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 155
16.12.2005 10:08:51   
Nyah*
Jutro!

Evo, tudi jaz sem se v enem, sicer res malo vecjemuser posted image , kosu. Luna je bila pa huda res, je bla tko svetla noc, sem se koj spomnila, ce bo kera dones sporocila, da je kaj novegauser posted image .

meta22, Canesten se maze, ko se umijes in fajn posusis, pa pac tam, kjer te srbi in pece, meni je zdravnica rekla, da bolj po povrsini in ne notri. Na zalost sem tudi jaz ena tistih nesrecnic, ki se ze od 5 meseca ne znebim vnetja, ne s canestenom, ne s cim drugim, baje moram pocakat na cas po poroduuser posted image , ker sedaj hormoncki divjajo.

Grem jest, pridem se malo pokukat potem ;-).

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 156
16.12.2005 10:21:37   
pikica*
Dobro jutro!

Danes sem pa tudi jaz že doma, ampak kar nekako nisem taprava. Vidim, da me malo daje slaba vest, ker nisem v službi. Imamo namreč totalno gužvo, jaz pa doma. Očitno je v meni nekaj deloholikauser posted image .  Sicer me user posted image  tolaži, da moram mislit nase in na najino user posted image  in je to potem popolnoma utemeljen razlog, da sem doma, ampak me vseeno kar malo grize vse skupaj. No, po moje se bom kmalu navadilauser posted image . Sicer uradno že včeraj nisem delala, ampak sem šla v službo malo pogostit sodelavce, potem sem se pa seveda tam še malo zadržala. Tako je šele danes prvi dan, ko sem zares doma.

Polna luna na našouser posted image  ni vplivala, vsaj ne v tem smislu, da bi se odločila prit pogledat venuser posted image . Je pa zato toliko bolj vplivala name. Zelo malo sem spala, ker sem se kar naprej zbujala in premetavala po postelji. Potem bom pa popoldne spet čisto povožena. Eh, nosečniške tegobeuser posted image .

Zdaj se moram pa lotit pisanja naloge, drugače se bo dan spet obrnil, rezultata pa nobenega. Lepo se imejte in uživajte v sončku (čeprav je zunaj hladno za umret).

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 157
16.12.2005 11:54:12   
uniq
Dan punce,
Vas je včeraj kaj bolj matralo ko je bila luna...jest sem se komaj premikala..šele dones sem nekolko k sebi prišla. Pregled mela včeraj...voda je tokrat dobro...poslušala je srček...zmerila trebušček...to je pa tudi to. Zej mam spet 5.1. ko dobim napotnice...
Dones sem jih šla pogledat v službo in so mi dali predlog da bi prišla za silvestra malo pomagat k je huda gužva in resno razmišljam o tem...saj zvečer za par urc...pa potovalko sabo...hehe ...Dones sem si kupila kr navadne hlačke take bl mehke in udobne pa štunfke...še copate morem z mal bl odebeljenim podplatom...k doma mam kr flotke...poj mam pa kr vse...
Včer sem dokončno še lupinco spakirala..da bo moj user posted image  poj sam zagrabu ko bo treba po naju.
U zej sem se spomnila...a katera ve kje se da še dobiti vzmetnico za zibko?? 90x40...sm jo pr Sonču naročila pa so mu jih vse pokupil..drugje jih pa ne zasledim.
Dones grem še unovčit kupon za flašo in bone...pa kapco morem še kupit...čist tamalo. Mam najmanjšo 44...to je pa že za več mescev...tko da si bo moj user posted image  vzel popone mal časa...seveda s tem, da bom še njemu ene hlače kupla. Pa seb bi mogla ene za v bolnico..take bl športne črne...
He kaj so mi na šiht rekl, da se sploh ne vidi da mam samo še mesec do konca...da me prsi vn mažejo k mam res velke...men se pa trebuh zdi tolk velik oni pa kao oh sej skor nič ni...in ne vem al sem jest user posted image  al pa me hočjo mal potolažit...
Nč punce bom nehala k že nakladam...samo vidm da mate vedno manj časa....ko ste bile še po službah ste se bolj redno oglašale...zej pa komi kera še kej reče in smo že kr nekje v podnu...mal se bo treba poboljšat ker mamo samo še pol meseca do našega meseca....
Bodite pridne in čim manj težav...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 158
16.12.2005 14:54:14   
nejca1
Kje ste januarke? user posted image  Vedno takoleob koncu tedna potihnemo nekam, a ne. No, jaz pravkar kuham za možeka in zase kosilo, malo prebiram RR. Prebrala sem MOrgainovo porodno zgodbo in skoraj jokala, tile hormončki res delujejo. KOmaj čakam našega user posted image .

Hotela pa sem vas nekaj vprašati. Pri nas v materinski šoli ni bilo nič povedanega o prehrani med dojenjem. A imam katera kakšen seznam, čemu se izogibati? Saj vem, vsemu, kar napenja mamico, ker potem bo tudi otroka. Ampak kaj konkretnega! Da ne bo tako kot pri moji kolegici, ki ji je pediatrinja rekla, česa vsega ne sme, potem pa je en mesec jedla samo kurjo juho, da sta obe s tamalo že dišali oziroma, kot je ona rekla, smrdeli po kurji juhi.user posted image

Lep pozdravček, user posted image

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 159
16.12.2005 15:36:17   
AlenkaIST
Nejca1, mi smo dobili kar zajeten seznam. Ko ga prebereš ugotoviš, da boš dejansko nekaj časa na 'dijeti'. user posted image user posted image user posted image

Bi ti napisala pa obsega cele dve strani.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 160
16.12.2005 16:21:29   
Natasa-6
Meni so po prvem porodu rekli, da mora mama jesti vse, tudi v bolnici smo dobili vse od svinjskega zrezka, sveže solate, do pomaranče. Potem pa, če ugotoviš, da malega kakšna hrana napenja, jo za nekaj časa izključiš. Če se pa pojavi alergija, potem pa je treba na dieto.

Neposredna povezava do sporočila: 161
16.12.2005 19:12:56   
Nannn
Veceeer user posted image

Tudi jaz sem noc skoraj celo prebedela in zjutraj pojedla zajtrk z mojim user posted image  potem pa odsla v Celje kjer sem se potepala skoraj cel dan in sla tudi k frizerju da se mal polepsam user posted image  ko pa sem prisla domov pa sem se samo ulegla in zaspala za dve urci ker sem bila fuuuul utrujena....ocitno ne morem vec niti po trgovinah skakat...pa se isias me fuuul daje ampak ce malo dlje hodim je bolje...pisete o pregledih  pri G tudi jaz imam vsakic vaginalni pregled in potem UZ da vidi plodovnico in maternicni vrat...seveda pa vedno preveri ce je se vedno glavica dol...se mi zdi da se mi je user posted image  spustila ker ne cutim vec take mocne zgage...hmmm bomo videl...glede hrane pa se bom jest kar dolocenih stvari drzala...niti najmanj ne pojem mandarin,fizola,graha,cokolade,svinjskega mesa in se kaj bi se naslo...pac bo treba mal potrpet user posted image

pikica* ti pa nikar ne imej slabe vesti ker si doma...si bos lepo v miru vse pripravila...se psihicno umirila in pripravila na najlepso vlogo postala bos mummy user posted image user posted image  tudi jaz ko grem v firmo nimam slabe vesti pa se sedaj utapljajo v delu ampak na prevem mestu smo me in sele malo dlje sluzba...tako da uzivaj user posted image

LE&TA happy birthday tebi in tvojemu user posted image user posted image user posted image  upam da si lepo praznovala kolikor se za nase case le da user posted image

Punce jest pa se nic nimam pripravljeno za porodnisnico in upam da bom imela cas ze vikend da bom potem malo bolj pomirjena...jutri moram iti nakupovat darila ker se res bliza Bozic in prazniki....zvecer pa bova z mojim okrasevala smrekco user posted image  se ze veselim...in jutri greva z najinimi prijatelji na dobro kosilo in ne bo treba nic cel vikend kuhati user posted image user posted image  ker mama je odsla k eni prijateljici in je ni ze cel teden kar pa pomeni da kar jaz kuham...drugace pa skoz ona...

Lep vecer Nannn user posted image

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 162
16.12.2005 21:10:09   
Anonimen
Jaz sem imela pa ta teden kar dva pregleda. V sredo sem ga imela v brežiški porodnišnici, ker grem dol rodit, pa so me hotli mal videt in mi še sami narest CTG in UZ, pa tudi na splošno so zelo dober vtis pustili pri meni in vem, da se bom dol odlično počutila, ker ni bojazni, da bi bila samo številka. So vsi tako prijazni, da kar verjeti ne moreš. Zrihtano majo pa tud fajn, čeprav imajo manjvrednostni kompleks proti ljubljanski porodnišnici in se kar malo opravičujejo, ker ni tako kao luksuzno kot v Lj. No, dol sem naslednjič naročena šele 11.1., če ne bom že prej rodila.

Včeraj sem pa imela pregled še pri svoji G, in mi je spet naredila UZ in še eno uro sem bila priklopljena na CTG. Naša user posted image user posted image  je baje že kar nizko spuščena, težka je cca. 2.800g, sicer je pa vse ok. Popadkov na CTG-ju še ni zaznat, sicer jih pa tudi sama ne čutim.

Sem pa grozno, ampak res groooooozno zatečena, saj to sem že napisala enkrat. Včeraj se je še moja G zgrozila, je rekla, da še njo boli, ko me vidi tako zatečeno. Kil imam že 20+, ampak jih je veliko očitno ravno zaradi vode. No, in ker me že kakih 14 dni mučijo omotice in slabosti, me je poslala na jetrne teste. V ponedeljek grem v laboratorij. Nekaj je tudi o edemu govorila. Bomo videli, kaj je. Da ne bom na koncu doživela še prečasnega proženja poroda zaradi vsega skupaj.user posted image  Zdaj je pa res skrajni čas, da si pripravim kaj za našo pupo in seveda tudi sebi torbo za v porodnišnico.

Imam pa zdaj preglede na en teden. Kaj pa ve? Ene vidim, da jih imate redkeje. Mi je kar malo čudno to. No, ampak vam vsaj merijo MV in podobno, mene pa nič ne pregleduje v tej smeri, da bi videla, če se je kaj skrajšal in če sem slučajno že kaj odprta. Bomo videli, mogoče bo pa v četrtek na naslednjem pregledu spet. Saj ji bom kar sama rekla, ker se mi zdi, da se me spet vnetje loteva, ker se mi je pojavil izcedek in me zelo rahlo tudi srbi. Pa naj malo prečekira.

Aja, ko smo glih pri vnetjih, meta22, canesten krema se namaže na notranjo stran malih sramnih ustnic in pa okoli nožnice. Po umivanju seveda, na osušeno kožo.

Danes imam pa točno še en mesec do PDP! user posted image

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
16.12.2005 22:28:15   
Nannn
ooo hudo Tasi da si tako zatecena...kar smilis se mi in upam da ne bo potrebno prej roditi...tudi moja pupa je bila v ponedeljek tezka cca.2800g user posted image   jest mam naslednji pregled sele 03.01. kar se mi sploh ne zdi prav user posted image  ampak kvecjemu boljnpogosti bi mogli biti...ampak ker je zdaj tudi cas dopustov je to pac tako...upam da sploh docakam ta dan...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
17.12.2005 9:36:46   
LE&TA
Nannn, hvala, praznoval je bolj moj za oba! drugo leto bo pa drgač!
No, včeri sem mela pregled, medenica se širi zato me vse spodi boli, posteljica je zrela, user posted image  je OK, je pa še vedno visoko. Včeri sem po dolgem časumela spet ful probleme z zgago celo popoldne in celo noč, povrh vsega pa je še user posted image  celo noč divjal (ne pretiravam) v meni. Sem mogla vstat in se sprehajat! Je pa tud luna močna, morda je to krivo!!
naslednji pregled mam 6.1., bi me naročila čez 2 t sam je ni, tko da po Novem letu, pa še za CTG mi je dala napotnico, morda bom pa kar tam ostala (PDP 14.1.)

kako so kej vaši user posted image , a močno brcajo? Mni se je zdelo to noč vse mal preveč!!
So kufri že prštimani?

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 165
17.12.2005 9:40:03   
LE&TA
Od danes dalje sem na porodniški! Res je že blizu dan D!!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 166
17.12.2005 19:11:49   
alenkica
Joj, kok ste se razpisale. Sem brala 15 min. Jaz se pooočasi pripravljam na prihod najinega user posted image . Imam prištimanih nekaj malega stvari za v porodnišnico. V nedeljo pa sem dobila ful lep pajacek in kompletek iz pliša hlačke pa majčko. Tok je lepo.

Ampak tudi mi še čakamo na okna,tako da otroška soba še ni prištimana, moramo še kar čakati. Baje do četrtka - bomo videli!! Zamujajo pa že en mesec in pol  - grozno.

Še vedno mi otekajo roke in noge, včash me roke prav bolijo. me moj user posted image  masira, ampka ponavadi nič kaj dosti ne pomaga.

Mepa počasi postaja strah, če bo vse v redu na porodu in če bom zmogla prebresti porodne bolečine. Me je kar groza, ko berem vaše porodne izkušnje, ene so kar grozne.

Upamo na najboljše.

Uživajte še naprej v  user posted image !

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 167
18.12.2005 10:42:55   
Nyah*
Jutro!

Ja kje pa ste, cvekiceuser posted image , nikjer nobene, jaz bi pa klepetala.

Se vidi, da je vikend, pa se soncek je, tako da, ce ste zunaj, je prav takouser posted image .

Jaz sem ok, ampak me fuuul bolijo sramne kosti, se vcasih komaj premaknem, kot bi me krc prijel. Vceraj me je se spodaj v trebuhu ful spikalo pa bolelo, sem milsila, da bo ze treba kam iti, moj user posted image  pa v nocni, jaz sama doma, huh, me je panika. Sem komaj zaspala. Danes je pa ze bolje.
V glavnem sem se zamislila, ker nimam se nic pristimano, tako da grem ze danes v akcijo, pa vsak dan bom po malem pripravila, tako da me potem vsaj to ne bo vec skrbelo.

Sicer imam pa v torek pregled, pa bom videla, kaj se dogaja z mano. Mogoce se pa odpiram?user posted image

Drugace me pa zanima, kako si masirate presredek? Jaz sem v reviji mama sicer prebrala, kako je treba, samo mi ni nic jasnouser posted image , se prav trapasto pocutim...

Lepo nedeljo, uzivajte v soncku s svojimiuser posted image  in user posted image .

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 168
18.12.2005 10:46:47   
Nyah*
Aha, nekaj sem nasla, ce katero zanima, o tej masazi...

http://www.spolnost.com/index.php?page=masaza_presredka

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 169
18.12.2005 10:59:59   
AlenkaIST
Oh ja.user posted image Tudi jaz sem včeraj mislila, da bo treba kam it. Sem imela ful čuden občutek. Trebuh je bil trd, ful me je pod rebra tiščal, spodaj me je nekja bolelo, v križu sem čutila bolečino,...

Po kaki uri je minilo in ponoči sem normalno spala. Me je bilo pa včeraj kar mal strah. Me je moj še pol skoz spraševal, če je treba kam it. user posted image

Pripravlja se. Nimamo kaj. Ampak bomo že. Saj nismo edine!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 170
18.12.2005 11:25:56   
Nannn
Hojla user posted image

Ja vidim da nas res daje in da bo vsak cas dan D...jest sem imela vceraj kiar naporen dan in vam povem da sem se na koncu fuuuul slabo pocutila...ocitno sem prevec hodila in me je zvecer cisto zmatralo user posted image  sva pa vceraj postavila smrekco in je tako lustno da komaj cakam da pride pupa in jo bom postavila pod smrekco in na njeno glavico dala tak Bozicni skorenjcek ki sem ga vceraj kupila samo za njo user posted image   po drugi strani pa me zelo boli sramna kost in pa boki da ne govorim o mojemu isiasu ki ga komaj da se prenasam user posted image  ze tako imam velik trebuh pa se komaj da hodim in me ljudje na ulicah ful cudno gledajouser posted image  ponoci skoraj da nisem nic spala in danes bi morala iti z mojimi na dolenjsko pa se slabo pocutim in sem kar doma...mi je kar malo zal pa tak lep soncen dan user posted image  ampak tolazim se z tem da vse bolecine in tegobe enkrat minejo...in kmalu bomo zagledale nase zakladke ki jih vneto cakamo...

Lepo se imejte in uzivajtre v soncku...

Nannn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 171
18.12.2005 11:30:49   
Nannn
AlenkaIST dej pocakaj naj se tvojemu user posted image  nikamor ne mudi in pocakaj na januar...upam da bos sporocila ce se bo kaj dogajalo...tako kot sva zmenjeni  user posted image

Nannn  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 172
18.12.2005 12:30:54   
lonja
Hojla,

ja, sonček vsa je zgleda res vse preplašil in ste ugasnile svoje računalnike in se prepustile lepemu vremenu.
Zgleda, da je bil včeraj en tak čuden dan, tudi pri nas smo bili že v nizkem štartu, al se nam je pa samo tko zdelo. Na srečo je bila noč bolj mirna potem in smo lepo spali kot angelčki.

Naša user posted image  je zadnje dni malo manj aktivna (se mi zdi), se mi je pa kar nekajkrat zazdelo, kot bi se stresla tam noter v trebuhu, mogoče se je ustrašla kakšnega mojega giba, kaj pa vem.

Mene pa poleg običajnih težav, ki jih pridno naštevate, od včeraj mučijo tudi hemeroidi.Full boli, pa še na trebuhu ne morem ležat, kot so mi nekateri svetovali. Je imela katera s tem težave in kaj ste naredile?

Sicer je pa trebuh še kar precej visoko, user posted image  se kar noče in noče začeti pomikati proti izhodu. Papemtna punca, glede na letni čas, bi se tudi jaz najraje zavlekla nekam v eno luknjo in tam prespala čas do marca. Pa še smučanja letos sploh ne bo. Ampak mi je vseeno, glavno je, da bomo že res kmalu imele v rokah naše male zakladke, ki si jih že vse tako želimo.

Torej, držte se punce, skupaj bomo zmogle !

Lepo nedeljo vsem skupaj in ne pozabite nas prestavljati višje in višje!

Lonja in njena user posted image

PDP: 01.01.2006

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 173
18.12.2005 12:41:14   
nejca1
Ojla!

Ja, Lonja, tudi moj mali se včasih v trebuhu strese, je kar čuden občutek, a ne. Pa tudi gibi niso več tako pogosti. nO, mene očsano bolijo noge, malo mi otekajo, presredka si še ne masiram, pa tudi trebušček je še visoko, tako da bodo očitno naši user posted image  še malo na toplem. Včeraj sem spet hotela kupit pleničke z odprtino za popek, pa tiste pamperske za novorojenčke tega nimajo,ali pa sem jaz slepa ... bomo jutri šli kar vCelje pogledat v Baby center, če je tam kaj bolje. Ja, pa še nekaj- tisti ležalnik, ki je bil v baby centru v akciji, cca. 5400 Sit, a se ga splača kupit. Jaz sem dobila enega sposojenega, pa mi deluje ful trd za našega malega, predvsem pa neudoben??? Ga je katera kupila?

Uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 174
18.12.2005 13:04:06   
Nyah*
Jah, tudi moj trebuscek je se precej visoko, samo to nic ne pomeni. Lahko se spusti tik pred zdajci, kot so nekatere punce opisovale, tako da..., na to se ne gre zanasatuser posted image .

Ja, nejca, midva bova kupila tisti lezalnicek, je nastavljiv v 4 polozaje, tudi v cisto ravnega, pa kar precej je oblozen, samo zadnjic niso imeli tiste barve, ki sva jo hotla, pa bova se malo pocakala, drugace bova vzela kar bodo imeli. Meni se zdi fajn zadeva, pa ce ga koj malo casa rabimo, za tako malo denarja. Drugace so nekje od 10-15000. Ta lezalnicek ima tko fajn  za pripasat user posted image  pa dva pasova za vzdignmit in nosit lezalnicek,... Je kr fajn no. Se mi zdi bolje, kot da je user posted image  tudi doma v lupinici, kot nekateri pravijo.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?