lonja
|
Hojla dekleta, ko sem prebrala znake, ki jih omenja Matmaj je tud mene kar mal stisnilo pri srcu, čeprav se naše pupe full veselim. Glede na naš PDP (01.01.2006) bi se lahko zgodilo tudi nam vsak čas. Sva bili dans pri zdravniku, zaradi izcedka sva fasali svečke canesten, ki naj bi si jih 6 dni dajali v nožnico, pa mi je rekel G., ja, če vas pa prehiti, pa jih pač prenehate jemati. Me je kljub velikemu pričakovanju kar streslo. Ja, punce, zdej gre zares. Moj še vedno vsak dan potrpežljivo čaka na tisti pravi gnezditveni sindrom, so mu rekli, da ko začnemo po tleh pomivat, pa okna umivat, da to je pa čist sigurno znak, da se bliža dan D. Caffee, tudi jaz ti iskreno čestitam. Tistim pa, ki nas še študijske obveznosti čakajo (tud meni manjka le še magistrska naloga) in ki iskreno upamo, da bo v tem letu porodniške kaj več časa pa, da bomo takoj po porodu začele drug drugo iskreno spodbujati k zaključku študija. Ste za? Kje ste pa malinov čaj kupile, tiste, ki ga že veselo pijete? Pa ne mi svetovat Maribora, prosim, glede na to, da sem iz okolice Ljubljane. Torej, dekleta, katera bo v lj. porodnišnici v naslednjih 3 tednih, z besedo na dan? Me zanima, če se bom s katero od vas srečala. Za odhod v porodnišnico pa tudi men manjkajo še modrčki za dojanje, glede na vaše dobre nasvete, se bom morala v kratkem odpraviti ponovno v trgovino. Punce, lep pančkajte, božajte bušije, saj vidte, da jim to koristi, ko so tako lepo pridno noter na toplem. Lep večer in dober panček lonja in
|