Anonimen
|
Da se še jaz malo javim po parih dneh... Nyah, midva sva tudi kupila Quinnija speedi sx, zraven sva vzela tudi košaro, ravno zato, ker je zimska , v nedeljo sva pa še lupinico nabavila od maxi cosi, tako da imamo to zdaj kompletno. Jaz sicer nisem še sprobala vozička, ga je pa moj in je čisto navdušen nad njim. Prav hecen je bil, ko ga je testiral v štacuni in norel z njim okrog . Prav tekel je po trgovini, ker ga je zanimalo, kako zelo je res vodljiv, pa je skoraj eno prodajalko povozil. V glavnem, je rekel, da je odličen, meni se je pa tud zdel, samo sprobala ga še nisem. Mleko pa me še čist nič ne teče. Mam joške suhe kot poper. Če so mi pa kej uplahnile, sicer nimam občutka, se mi je pa zadnjič dobesedno čez večer povečal obseg prnega koša (ne košaric, da ne bo pomote). Res, popoldne sva šla na obisk k moževemu bratu in me modrc ni še nič tiščal, zvečer, ko sva prišla domov, sem imela pa čisto zarezano v kožo. To je bilo v nedeljo in od takrat imam zdaj vsak dan zareze od modrca, kadar ga nosim (zdaj ga ravno zarad tega dam doma kar dol). Bo treba v šoping pod nujno. Trebuh mi tudi otrdeva, ampak zelo poredko. Boli nič ne, je pa tak hecen občutek, kot da se nima več placa nikamor razširit, prav čutiš, kako te nekaj zategne, in ko pomisliš, da imaš še en mesec do poroda, te je strah, da če bo takole ostal, bo pa še rastel, da se ti bo trebuh kar razparal. Pa ko pošlataš trebuh, prav čutiš, da je trd kot kamen. Zatekat sem pa jaz zdaj začela nenormalno. Sem prej mislila, da sem zatečena, pa tisto ni bilo nič proti zdaj. Pa še na dekompresijo hodim. Se vidi, kakšen efekt ima, ha ha. Noge imam čisto napihnjene, kot bi mi jih s pumpo napumpal. Pa občutek imam, da sem še v obraz začela rahlo zatekat, tako da se bojim, da bom proti koncu še v fris napihnjena. Jutri (no, po uri sodeč že danes) imam pa pregled v porodnišnici. Jaz grem namreč v Brežice rodit, pa grem še dol se mal pokazat k eni ginekologinji. Mislim, da bom jutri spet imela UZ in še CTG. Potem mam pa še v četrtek pri svoji G pregled, pa bom videla, kaj mi bo še ona delala. Madonca, mene bojo čist v nulo prečekirali. Sej to je fajn. Nič, vam poročam, kako je bilo. Se beremo. Nočko!
|