|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
29.11.2005 12:45:39   
PiaM
Dan, telebajski moji!user posted image user posted image
Hvalabogu, da ne sneži več! Saj nimamo več snega kam dat!user posted image  Je pa prav lepo zunaj, kot v pravljici. Lepo se je tudi sprehajat po snegu, pa še ob gozdu stanjuem.
Najprej, Anuš  user posted image VSE NAJBOLJŠE OB TVOJEM ROJ.DNEVU!!user posted image  in upam, da si lepo praznovala!
Karmen23, dobrodošla med nami! Želim ti, da ti čimprej mine, saj vem da samo ležati ni prav fajn in da bo z user posted image  vse o.k!user posted image  Nabavi si kako dobro knjigo in pusti se razvajati...
Anajmad, sem te dni mislila nate, saj smo marčice ravno v tem obdobju, ko si ti morala lani rodit...user posted image  in ti prav močno stiskam pesti, da bo s tvojo user posted image  še naprej vse o.k!!!user posted image
Katjaandraž, kako kaj tvoj prehlad? Upam, da bolje.
Frizerka, praviš, da izbirate voziček. Mi ga pa že imamo.user posted image  Ali že veš za kakšnega se bosta odločila?
SoncicaT, ti pa se lepo cartaj s tvojim dragim in izkoristi te dni maximalno!user posted image
Jerneja, user posted image  da je vse o.k in da ne krvaviš več!user posted image
Čebelicamaja, nisem pisala kaj sem trenirala. Je pa to bil box in tae-bo.Ampak boxala nisem profesionalno, bolj zase, za kondicijo in mišice.user posted image
Mucica1, user posted image  za user posted image ! Končno se malo popravlja ravnovesje, čeprav piške še vedno vodijo!user posted image

Torej situacija po novem v naših trebuščkih:

user posted image  : Frizerka, Tanaejka, Jerneja, Katjaandraž, FionaP, Tiya,Lilu, Neja, PiaM 

user posted image : SoncicaT, Ines , Katerina, cebelicamaja, mucica1


Uživajte, marčice!user posted image



(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Marčice
29.11.2005 15:14:40   
Ines.
Punce, živjo!

Sem totalno zagužvana s cajtom. Preberem še, da bi pa kaj napisala, mi pa ne rata in ne rata. Mi smo končno spet zdravi (laringitis in angino smo premagali) in smo v soboto že veselo skakljali po snegu in se kepali, aja pa še tobogan smo naredili. Zdej pa ta presneti dež.  user posted image

Me pa veseli, da so se našim "edinčkom" pridružili tudi user posted image user posted image . Ful dobr. Jest imam dve kolegice, ki imata user posted image user posted image  (enojajče user posted image , dvojajčne user posted image  in user posted image ). Ena ful jamra, druga pa pravi, da bi jih lahko še pet zraven porihtala.

Aja, en link glede zapiskov materinske šole vam pošiljam. Mogoče vam pomaga v šoli, da vam ne bo treba preveč pisat. Jest tokrat ne bom šla, si bom kar te zapiske in tiste moje od prejšnje šole mal pogledala. Aja, link:
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Punce, ki ste doma, koliko vam je pa dolgčas. Jest sem bila zdej 14 dni doma in sem bla sitna kot hudič. Nažrta vsega in še ta mali je bil nažrt vsega. Je moj rekel, da zadnji cajt, da spokava v vrtec in na šiht. Če bi bila še mal doma, bi se lotila že pospravljanja podstrehe in kleti in bi seveda pospravila tudi vse orodje, kar bi mojga čisto iztiril. Enkrat sem mu to naredila, pol je pa on meni vračal: vse lonce, servis, začimbe,...mi je v kuhni prestavil, da nisem nič najdlauser posted image .

Lilu, a kar tri user posted image  imaš? A so manjši? Jest imam Briarda, ki ga je poln vrt in hiša. In ta tečnoba se skoz nekaj zraven tamalga drenja in ga seveda podere, ker se 35kilska zverina naslanja na 15kilskega otroka. Pa ne za nalašč, samo rad ga ima in se mu tako hoče prikupit. Tamal kar beži pred njim, pes pa valjda za njim, jest se pa derem. Kaj češ, pasja ljubezen je neizmerna.


LP,


Ines.





(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: Marčice
29.11.2005 16:03:19   
neja
Zdravo mačke:)

Ste se kaj natelovadile pri metanju snega? Jaz sem se malo zraven spravila, pa me je začelo nekaj špikat v trebuhu, pa sem raje nehala. Ampak pot do hiše sem morala utret, ker nobenega ni bilo doma.

Karmen23 dobrodošla tudi z moje straniuser posted image . Si kar mislim, da mora biti hudo neprijetno preležat vso nosečnost, saj jaz sem pri prvi nosečnosti imela krvavitve in sem imela strogo ležanje in čeprav sem se na vso moč trudila, da bi se nosečnost obnesla, se na žalost ni in sem imela splav. Ampak to je bilo v 9. tednu, ko je še vse bolj švoh. Sem prepričana, da se ti bo ležanje obrestovalouser posted image . Le malo stisni zobe in se pusti razvajat.
Jerneja tudi tebi želim vse dobro in da se krvavitev več ne bi ponovila. Zelo dobro poznam ta strah, saj sem v drugi nosečnosti krvavela v 17. tednu in sem bila vsa adijo. Ampak na srečo ni dolgo trajalo in sem rodila mojo lepo pupsiuser posted image . Ampak, ker pri meni v nosečnosti brez krvavitev ne gre, sem malce krvavela tudi v 7. tednu sedanje nosečnosti. Na srečo le en dan in od takrat nič več. Sem pa seveda spet bila vsa prestrašena, ker  te zgodnje krvavitve največkrat pomenijo le najslabše. Ampak se je spet izteklo vse ok in upam, da tako ostane tudi do konca.
Anuš, tebi pa želim vse naj, naj za tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Anajmad tebi žal ne znam povedat nič pametnega, saj te bolečine si ne morem predstavljat, vem le, da je zelo hudo, saj se je moji sestrični zgodilo isto in vsi smo jokali z njo. Ampak tudi ona ima dva otroka, ki jo osrečujeta dan za dnem in ji pomagata prebolevat žalost.
Saj veš, da bo sedaj vse v redu, ne?user posted image

No, drugače sem zadnje dni zelo utrujena, saj je moja Neja bolana in ne spima cele noči. V soboto je imela 40.5 vročine in se mi je od žalosti skoraj odpelalo. Joj, kako se mi je smilila, ko se ji je bledlo in ni in ni nehala jokat. Sedaj je malo boljše, noči so še vedno neprespane, ampak vsaj tiste visoke vročine ni. Ampak okrog 38.5 pa se še vedno giblje. Upam, da bo te more kmalu konec

Jutri imam G kjer boma spet gledala mojo bebo na UZ, saj mi je obljubil še obrazek, ker se dvakrat ni dobro videl, zaradi sesanja palca. Pa tudi kako je z mojo razširjeno žilo na posteljci me zanimauser posted image .

Rodit nameravam na Ptuju, kot prvič....upam seveda, da po naravni potiuser posted image . Kar se tiče gibanja, nisem ne vem kako aktivna, čeprav bi ne bi škodilo, da bi vsaki dan šla malo na sprehod. Ker imamo tudi mi user posted image , dva zlata prinašalca, to sploh ne bi bil problem, ampak finta je v tem, da en tako vleče, da bi prej rodila, kot pa kam prišla z njima. Tadrugi pa je cepljen proti brzini in bi z njim lepo šlo. Ampak ne morem vzet na sprehod samo enega, ker potem drugi preveč žalostno gleda. Komaj čakam, da začnem z materinsko, da se malo natelovadim (sicer se tudi doma sama nekaj trudim), ampak kaj, ko je komaj 23. januarja.

PiaM, sedaj pa reci, če ni najlepše biti doma ob gozdu, še posebno pozimi? Jaz tako uživam ob pogledu, da bi kar v šumo letela. Pa še en breg je zraven, da se tamala lahko sanka (ampak letos se še ni) in upam, da bo kmalu zdrava in da se sneg obdrži, da ji naredimo malo veseljauser posted image .

No, sedaj pa grem malo pogledat k mojemu bolniku.

Aja, pa še nekaj za VSE MARČICE: a bi lahko zraven vaših postov še napisale, kdaj imate rok, da imam približno predstavo, kdaj bo katera rodila?
Jaz ga imam 7.3.

Lepo se imejte,

Čau

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: Marčice
29.11.2005 16:38:39   
anajmad
No,da se še jst javim iz deževne in depresivne primorske.Lije,lije in lije.Ful me spravi v slabo voljo,samo ko pogledam skozi oknouser posted image .Drugače počutje še kar v redu,brcamo nekaj bolj spodaj.Me kar malo skrbi,ker mi zadnjič ni izmerila maternični vrat.Kaj ve mislite,pa saj bi se na UZ-ju vidlouser posted image ?Včeraj sem bila pri splošnemu in me ja dal za 4 ure delatiuser posted image user posted image .Potem sem se v službi zmenila,da itak lahko delam v glavnem doma,tako da ni problema.Vedno bolj imam občutek,da bomo imeli še eno babnico.Zgleda,da bo moj dedc tudi moral samo za vložke delatiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Mi imamo rok 27.03.2006.
Lepo se imejte marčevkeuser posted image !
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: Marčice
30.11.2005 10:45:46   
tananejka
Čao punce!

Da se še jaz malo oglasim. Pregled sem prestavila na torek naslednji teden, ker nimam varstva za moji punci user posted image , zdaj moram pa še celih 5 dni čakat, da bom lahko vidla mojo user posted image . Zdaj smo res v pričakovanju punčke in po moje bom zelo debelo pogledala, če mi bo gin. slučajno rekla, da bo fant.

Mene je zdaj prijelo tisto pospravljanje o katerem ste govorile. Nisem se mogla ustavit in sem šla gledat cotke za user posted image . Potem sem jih pa še seveda sortirala in vse zapakirala. Zdaj jih moram samo še oprat in zlikat pa smo.

Zdaj pa že komaj čakam na user posted image . Upam, da nam bodo te 3. meseci hitro minili....no, vsaj december bo pester, januarja pa po nakupih in urejanje porodniške pa bo tudi hitro minilo.....UPAMuser posted image .

Mi imamo tudi  user posted image  - zlatega prinašalca, ki vleče kot zmešan. Še posebaj zdaj, mo je sneg je čist mahnjen. No, me pa vsaj na sprehod spravi user posted image .

Lepo bodite

Mojca (PDP 11.3.)


(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: Marčice
30.11.2005 11:31:03   
karmen23
Pozdravljene! Ja hvala vsem za pomirjajoče besede. Hvala Ines, da deliš z nami te zapiske za šolo za starše. Ful dobr. Drgač pa jst mam rok 21.3. (mogoče bo že prej?), hotla sm rodit v Postojni, ampak glede na moje stanje bom mogla verjetn kr v Ljubljani. Mah sej je kul.
Drgač pa morm povedat tistim k mate zlate prinašalce (mi ga mamo tut doma), da ni dobro da te vleče, ker te lahko tako cukne, da se otrok lahko kej tko čudn premakne. To se je zgodil moji sestrični, pa ni blo pol neki v redu (nevem točno). Pazljivost ni odveč. Mene so prej, k sm ga še peljala ven, tete skos opozarjale na to. Pazite, pazite. Drgač se pa mejte lepo pa uživajte.user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: Marčice
30.11.2005 11:33:26   
mucica1

Čau punce,

eno hitro poročilo. Mi smo še vedno super in fajn user posted image  in tudi komaj čakamo marec, tako kot tanejka, da našega fanta konkretno pocrkljamo in ga stisnemo. Vsak dan me bolj opozarja na svojo prisotnost in je vsak dan močnejši, če sodim po njegovih brcikah. Malo me je začel boleti križ, ker imam pač sedeče delo v pisarni, ampak se skušam čim večkrat sprehoditi po hodniku in stopnicah gor in dol, pa moram reči, da res pomaga. Bo treba malo na dopust user posted image .
Za vse tiste, ki se odločate za nakup vozička - ARIEL ima v decembru 20% popust na gotovino za Huckove vozičke, tako da se plača uček vreč. Midva sva ga že izbrala. user posted image  Sva bolj neučakane sorte. user posted image

Lepo se imejte,

user posted image

PDP: 18.3.2006


(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: Marčice
30.11.2005 15:20:40   
lilu
Pozdravček vsem,
ja ines, mi mamo kar tri-tud zlatga prinašalca(očitno zelo priljubljena sorta) pa dve zmešani majhni mešanki, ki sta ena bolj smotana in dirkaška kot druga..ma če grem na sprehod sam s tema dvema, še gre, čeprav se mi kdaj zgodi, da pridem domov samo z enouser posted image , ker druga zajce lovi al pa se kam zakoplje..ma če grem z vsemi tremi, je pa kar malo naporno glede na to, da noben ni ne vem kako vzgojenuser posted image nisem jaz krivauser posted image
Tako je to s temi našimi pesjanarjiuser posted image
Sicer sem pa tudi jaz zraven gozda doma, pa še zraven reke, tako da je v vsakem letnem času tu prava idilauser posted image

Midve babe se drugače počutiva ok, edino nekaj me boli spodaj pri jajčniku, pa ne vem, kaj bi to lahko bilo..bom vprašala na naslednjem pregledu, nakbrž se sam raztezamuser posted image

Lepo se imejte vse marčevke..pa peljite svoje user posted image in user posted image user posted image user posted image (pa lahk tud user posted image , če bodo pridni) na sprehod..lep pozdrav..

PDP 18.3.-mucica1, se vidiva v porodnišniciuser posted image user posted image

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: Marčice
30.11.2005 19:42:44   
cebelicamaja
Zdravo!

Ines hvala za povezavo na zapiske s šole za starše. uporabna zadeva.

Mi imamo tudi user posted image . Mešanec. Ma mi na kraj pameti ne pride, da bi ga na sprehod vozila. Je namreč tudi nevzgojen, pa še jaz nisem čito domača (trenutno sva z user posted image pri njegovih) in me ne uboga preveč. Vleče pa tako, da je bil že prej cel projekt, če sem ga ven peljala. Me dobesedno odnese lahko, saj je močan kot konj.

Anajmad verjamem, da je trenutno vreme dol na Primorskem depresivno, ma ni drugje nič bolje. Verjemi mi, da pa imate tam dol drugače bistveno več sonca, kot v notranjosti. Malo pa tudi mora biti oblačno, da sicer vemo kako je lepo, ko je sonce user posted image , ne.

Moj PDP je 6.3., pa upam da ne bo nič prej, ker ne bomo še imeli našega domovanja (stanovanja).  Bi bila pa rada z  user posted image čim manj pri starših. Kar bo pa bo. Samo da smo vsi zdravi, pa da se mamo radi.

Lep pozdrav vsem,

maja




(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: Marčice
1.12.2005 11:29:06   
Peli
Maja - iz kje si, oz. kam boš šla rodit? Jaz grem v Kranj in imam rok prav tako kot ti 6.3. - mogoče se kje srečava, če me kaj ne prehiti.

Punce naj vam povem da mene na sprehodih nista spremljale samo dve user posted image user posted image , ampak so šli za mano vedno še vsi trije user posted image user posted image user posted image , tako da mi je blo kar narodn it čez vas in sem šla na sprehod raje proti gozdu. Imam to srečo da me user posted image user posted image še kar ubogata, seveda dokler ne vidita kakšne srne, o mačkah pa nebi izgubljala besed ... jih ne maram kaj preveč.

No punce začel se je VESELI DECEMBER ne preveč zapravljatuser posted image !

Zmožem sva včeraj že kupovala za Miklavža za njegove nečake, to nemorš vrjet kolk ene robe! Pa dons majo otroc tolk enih igrač, da sploh ne veš kaj kupit.
Lepo se mejte!

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: Marčice
1.12.2005 13:59:50   
cebelicamaja
Peli

Po rodu sem Postojnčanka, nameravam tudi rodit tam in po rojstvu user posted image tam tudi živet. Trenutno pa sva z user posted image pri njegovih v Kamniku.
No, pa tudi če se ne bova videli, bova pa približno hkrati pritiskali, ne.

LP, maja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: Marčice
2.12.2005 9:20:15   
jerneja
lep pozdrav punce,
pa je že petek... se tudi vam zdi, da tako hitro mine čas...
mislim, da je pred nami prijeten vikend...zopet snežno obarvan...
lepo se imejte in lepo varujte svoje srčke v trebuščku...

lpuser posted image

(odgovor članu cebelicamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: Marčice
2.12.2005 14:29:34   
fionaP
Peli, jaz sem tudi z Gorenjske, rok imam pa 8.3., dva dni za tabo!
To je moja druga nosečnost, prvič sem rodila v Ljubljani. Tam sem bila zelo zadovoljna, zato tudi drugič upam, da mi bo uspelo pravočasno priti do Ljubljane. Če se bo pa preveč mudilo, se bomo pač ustavili v Kranju. No v tem primeru pa čisto mogoče, da se kaj srečava!


(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: Marčice
2.12.2005 19:43:04   
soncicaT
Pozdravljene marčice, da vas malo pozdravim.user posted image

Kako ste kaj?

Jaz sem OK, malo smo se pocartaliuser posted image , počutje zaenkrat user posted image , edino križ, križ, križ...ma me matra, predvsem ponoči se komaj obračam z enega boka na drugega..pa še desna noga me začne potem bolet.user posted image -kot neki živec.

Ja, apetit še vedno na višku, me kar skrbi 9.12., ko imam naslednji pregled pri G zaradi kilogramčkov.user posted image  Moram ta teden malo pazit, pa več vode pit.

Še vedno se mi lušta bolj krepka hrana, meso, krompir, itd,itd, danes pa sem zmazala tudi tortico...ko drugače smetane ne maram...ma čudno no,..user posted image

Materinska šola pride na vrsto januarja, tako je zdaj dogovorjeno.

Drugače me malo utrujenost daje, papam tudi tabletke za ščitnico..user posted image ..in moram rečt, da utrujenost popušča, pa tudi potim se ne več toliko...skratka se zgleda uravnava stanje.

Nič, lepo se imejte, pišite kaj, pa en čaroben vikend vsem marčkam.user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: Marčice
3.12.2005 16:15:41   
Ines.
Zdravo , punce!


Moj mucek sedaj spi in moram prav hitro napisat, ker se lahko vsak čas zbudi. Pri nas smo OK, včeraj sem zavijala darila za Miklavža. Mi ga bomo imeli kar jutri, ker v ponedeljek nimamo cajta.

Zdejle sem končno dokončala pregled imen po Leksikonu imen. Je trajal kar en mesec. V ožji izbor je prišlo 11 imen in bo treba izbrat enega izmed njih. A imate imena že izbrana?

Anajmad, kako pa je pozimi na Primorskem? Je res tako neprijetno, kot pravijo: burja, dež, spomladi pa še megla. S katerega konca obale pa si? Za maternični vrat sem pa je jest moji G rekla izrecno, če mi ga lahko pogleda in izmeri, ker doma nosim mojega 15kg junaka. V tem primeru je že pametno, če ti ga pogledajo. Meni ga sicer ne bi, tudi v prejšnji nosečnosti mi ga niso.

O, drugače pa vidim, da bomo Peli, FionaP in Cebelicamaja vse približno isti čas rodile. Jest imam sicer občutek, da bom rodila kasneje. Drugače sem prvič rodila v LJ in bom podobno, kot FionaP rodila tudi v drugo v LJ. Jest sem sicer KR bližje, ampak mene tam ne bodo vidl.

Pa user posted image imate tut velik. Nisem pa vedla, da ni dobr za user posted image , če user posted image  vleče na sprehodu. Bom to od sedaj naprej upoštevala, ker naš tut vleče kot user posted image .


Aja, za papirje bom pa G že zdej rekla, ker jih je treba na šiht že 30 dni pred nastopom porodniške oddat, to pri meni pomeni do 7.1.2006, moram pa še ta star in še nekaj ta novega dopusta porabit, in se mi samo zaradi papirjev sredi dopusta na šiht res ne da. Kdaj jih boste pa vi urejale? Januarja ali decembra?



En LP,


Ines., 6.3.´06 oz. 27t5d



(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: Marčice
3.12.2005 19:07:48   
anajmad
Ja hvala,za odgovor ines.Sedaj imam pregled 18.12.in ji bom takrat rekla.Tamali pokec me pa sedaj ful brca,v kolikor sem ga prej zelo slabo čutila.Toda brce res zelo intezivno čutim zelo spodaj ,lahko bi rekla da me nabija v nožnico,mehur in v danko.Zato me kar malo skrbi.Lani sem ravno na današnji izračun 23T5S rodila mojga Vida.Že cel dan mi je ful hudo in podoživljam trenutke iz lani.Upam,da bo ta moj pokec zdržal v meni vsaj še 10 tednov.Drugače boli me ničesar,počutje zaenkrat v redu,samo ta nadloga zgaga me je začela dajati.Pa bomo tudi to prebrodili.
Lepo se imejte marčevkeuser posted image !
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: Marčice
5.12.2005 9:51:55   
Marina_
Zdravo žogiceuser posted image

Kako smo kaj? Sem odprla RR in vidim da je v novih barvah-iiii kak lepouser posted image
jaz in naša punčka smo po starem-se pravi BOŽANSKO lepo.Sicer imam onejeno(po novem)spanje na trebuhu(nezavesten položaj) tako da spim večinoma na boku.
SončicaT-kaj ti tudi greš januarja v materinsko?Super da se bomo spoznali.
Daj PiaM-idi ti tudi januarja no -bomo skupaj.user posted image
Pišite in bodite mi lepo.


_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: Marčice
5.12.2005 10:49:31   
katjandraž
Dan, punce!

Jaz sem super, sinusi so končno ok, čeprav baje še malo nosljam, ampak meni se zdi, da je vse ok!user posted image  

user posted image pridno brca, kakšen dan sicer malo manj, če jaz kaj pretiravam in nič ne počivam. Simfiza je tko-tko, posledica nesplužene ceste prejšnji vikend je še vedno občutna, pa kaj čmo.

Pri nas grdo dežuje, ravnokar so po radiu rekli, da se bo meja sneženja jutri spustila do nižin. Blajk, spet bo plundra v Ljubljani. Moram iti danes ali jutri dat kri za Combsov test, k dobim v sredo injekcijo, ker sem Rh negativna. Najboljše, da grem kar zdajle, grem še vedno rajši po dežju kot po snegu. Bom šla kar na bus, ker tam ni nobenih parkirnih mest. Praznih, seveda.

V soboto je moj user posted image  organiziral žurko za 8 ljudi, pa še 2 otročka sta prišla. Moram ga pohvalit, se je maximalno potrudil, smo (so, če sem poštena) skupaj pripravili ribe, pa školjke, pa pico zame. Bilo je super, vmes me je sicer enkrat skor zmanjkalo, mi je kar naenkrat ratalo slabo in črno se mi je naredilo pred očmi, pa sem se za 5 minut usedla, pa je blo ok. Ja, nimam več nobene kondicije, pa že prej je ni bilo velik.user posted image

Vidim, da ste skor vse ful pasje navdušenke. user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz obožujem kužke, pa ne vem, če bi mi ga zdaj zneslo imeti. Mali že včasih pride na idejo, pa začne, da on bi pa imel živega kužka in smo zaenkrat zmenjeni, da ko bosta oba v šoli, prej sigurno ne. Sploh pa dokler smo doma na 50m2. Mi smo imeli doma brak jazbečarko, ki smo jo oboževali in je še do danes nismo preboleli. user posted image Poginila je, ko je bil Andraži star 4 mesece, januarja bo že 4 leta od tega. Pri tašči imajo psičko in mucka, samo je psička stara že 12,5 let in ni nad malim nič navdušena, ker on piska in vriska od veselja, ko jo vidi, ona pa valjda renči. Mac je pa prov srečen, ko mu uspe od malega pobegnit, ker bi ga on skoz stiskal in božal. Je pa bolj potrpežljiv kot psička.

Jaz tokrat v materinsko šolo ne bom šla, upam, da se še vsega spomnim, čeprav bo med najinima sončkoma 3,5 leta razlike. Papirje bo pa res treba kmalu urejat začet, dobro da si omenila, Ines. Moram se še čisto natančno pozanimat, kdaj in kam ... To sem pa že čisto pozabila, kako gre.

Anajmad, upam, da si kolikor toliko mirno preživela te dni in da ti je zdaj že lažje.

Tudi vsem ostalim želim miren začetek tedna.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: Marčice
5.12.2005 21:18:35   
tananejka
ojla nosečke!

zadnjič ste govorile o modrcih za dojenje..., jaz sem bila danes slučajno v Mariboru (center - trgovina Muller) in jih imajo za 1100 SIT (BOMBAŽ). Žal jih nisem imela časa probat, na blef si pa tudi nisem upala vzeti, ker sem se v oprsje pošteno zredila user posted image .

katjadraž - mi bomo tudi imeli med 3, 5 razlike. Kako kaj tvoj malček doživlja tvojo nosečnost. moji sta že čist zmešani in me vsak dan pošiljata v porodnišnico....z besedami: Mami, danes je pa trebušček že dovolj velik, ...user posted image .
 
Jaz bom ponovno rodila v Ljubljanski porodnišnici. Ne vem pa še ali bom imela CR.  Upam, da se bom s katero od vas srečala v porodnišnici user posted image user posted image . Jutri imam pregled in upam, da se bova že pogovorili o porodu.Tudi za papir o PDPju bom prosila, zato ker bom takoj po novem letu začela urejat za porodniško. Vam pa poročam, če smo še pri user posted image , al je vmes kaj zraslo user posted image , pa za kilce bom 100% kregana. Pa kaj morem, če mi vse tako diši.

V šolo za starše verjetno ne bom šla, skrbi me malo le druga faza dihanja, ker sem zadevo malo pozabilauser posted image  in ne vem, če bom znala takrat, ko bo treba.

anajmad - res si ne znam predstavljati kaj si preživljala leto nazaj. Misli pozitivno, boš videla, da bo tokrat vse tako kot mora biti. In čez par tednov bodo tvoje skrbi že preteklost, ti pa boš v rokah držala najlepšo štručko na svetu.

Lepo se imejte, jaz se odpravljam user posted image ......nočko vsem  nosečkam in malim brcačem v trebuščkih!!!
 

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: Marčice
6.12.2005 6:52:07   
anajmad
Hvala za lepe želje od vseh.Včeraj bi imel mojuser posted image eno leto,seveda če bi bilo vse v redu.Tako pa na našo veliko žalost smo mu nesli svečko in igračko na njegov grobek.Ni kej....


Tudi jst razmišljam ali bi šla,ali ne v MŠ.Res je,da bo od prvega poroda že skoraj 12 let,po moje mi ne bi nič škodilo,če bi šla.Tudi jst bom rodila v LJ porodnišnici.In če bo tako,kot je rekla g.,da naj bi imela CR,se lahko vidimo.Mi smo v redu,pridelali smo že 5kg+user posted image  in obseg trebuha pa imamo že 116 cm.Meni se to zdi ful,ne vem.Malo so mi že začele zatekati noge in prsti na rokah.Vsi mi neki šlogajo,kaj bom imela,jst se pa samo smejim in jim govorim,da bom imela dvojčka ( pa čeprav ni res ).
Moja Pia že nestrpno čaka,kdaj bova cunjice prale in ostale stvari.Komaj jo bremzam in ji govorim,da bo že.Sem pa sedaj ful zadovoljna,ker delam po štiri ure,ker se psihično dosti bolje počutim,ko grem vsake toliko časa v službo in tudi bolj mirna sem.Prej,me je vse neki špikalo in bolelo,sedaj pa to kr odmislim.
Upam,da ostale lepo počivate in mislite predvsem nase( vem,pri otrocih je težko ).Imam pa eno željo,seveda,če bo ratalo.Ko bi imele žeuser posted image ,bi se lahko potem na poletje kdaj dobile kakšen vikend v LJ (ko je ravno v sredi SLO),ker vas bi res rada spoznala,ko ste mi tako prisrčne.
Lepo se imejte marčevkeuser posted image !
en lpuser posted image D.


_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: Marčice
6.12.2005 9:11:42   
mucica1
Čau punčice user posted image ,

sem ravno popila en čaj. Odkar moram jesti tablete za hemoglobin, mi kava ne paše več user posted image  Prav slabo mi postane, ko samo zavoham. Pa sem bila prepričana, da sem rojena kofetarca user posted image
Počutje je še vedno ok, priznam pa, da sem že počasi utrujena od službe. Vsak dan 3 ure vožnje (v normalnih nezimskih razmerah sem se vozila samo 2), pa po 9 ur v službi - bi mi že pasalo malo počit, ker me že pošteno boli križ. V zadnjih 14 dneh mi je trebušček tako zrastel, da se že bojim, da ne bo kar počil in se bo mali nagajivec kar poleg mene znašel user posted image  Sicer pa tudi brca tako, da se mi zdi, da bi že rad kaj povedal zraven, ko se mamica pogovarja.
Čez vikend sva z mojim user posted image  do konca postavila sobico in je trenutno najlepši prostor v našem stanovanju. Ugotavljam, da sem že prav nestrpna, da spoznam sinka v živo in ga malo pomečkam.
Uživajte marčice kljub "lepemu" vremenu še naprej.

user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: Marčice
6.12.2005 9:47:13   
Anuš
Evo na hitrco! Sem končno prišla do računalnika.
Že 1 teden se crkljam pri starših, ker je mojuser posted image službeno odsoten in me je poslal nekam kjer bom počivala in mi ne bo treba kidat, pa pospravljat, pa v trgovino hodit, pa psa ven vozit. Ker jaz pač ne znam bit pri miru- tudi ko sem bolana.
Vsem ful hvala za lepe želje za rojstni dan, čeprav ga še nisem praznovala s prijatli- pa tud kakšen poseben žur ne bo. Se mi trenutno ne da.
Drugače imam tudi jaz kužija- dalmatinko, ki se mi zdi da kar čuti moje stanje. Ni več tolk žleht kot prejuser posted image .
Še vedno se mi zdi prihod dojenčka takoooo daleč, da nisem razmišljala ne o cunjicah, vozičku, ne o materinski šoli. Bom naslednji teden G vprašala, kdaj se to kaj hodi.
OK, grem zdaj, ve pa se fino mejte

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: Marčice
6.12.2005 11:13:26   
soncicaT
Ciao mačke!user posted image

Pa še jaz malo...trebušček raste, mali brcka, v petek imam pregled, huuh imam kar malo treme..upam da bo vse ok.

Zopet sem sama...moj user posted image  je spet odsel, pride 21. nazaj, potem pa upam da bo res nekja casa z mano.

Frizerka: v materinsko greva januarja, sem že prijavljena, upam da ne bo kaj vmes prišlo.user posted image

Ker imam v petek pregled, seveda ta teden pazim na prehrano..user posted image , in zato sem si danes kupila mueslije z nežveplanim suhim sadjem, pa zdaj to glodam, pa kruheca se bom izogibala, pa veliko pila vodice in donata..user posted image

Ščitnico čutim vsak dan, je rahlo povečana, ta teden jemljem polovičko Euthyroxa, naslednji teden začnem s celo tabletko, huh me kar malo skrbi ta moja ščitnica.user posted image  Upam, da bo vse ok.

Za user posted image  še nič ne nabavljam, bom šele februarja, se nikamor ne mudi..user posted image

Nič, lepo bodite, pišite kaj, pa predvsem uživajte lep december...

Pa-pa-user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: Marčice
6.12.2005 12:52:50   
PiaM
Živijo, user posted image !
Moja user posted image  babika v trebuhu trenutno tako nori, da mi trebuh kar poskakuje na vse strani in vibrira...user posted image   Imam dobro novico kar se tiče mojega srca. Stanje se mi je pomirilo in čutim močnejši utrip le še tu in tam.user posted image  Bila sem pri kardiologu in rezultati so super: ni aritmija in tudi UZ srca je ful o.k. Tako da sem zelo pomirjena in vesela. user posted image  Bila sem tudi na testiranju za nosečniško sladkorno, rezultatov še ne vem, a upam, da bodo vredu.user posted image  priporočajo pa ga nekje po 30.letu, mi je rekla G.  Ja, moje kilce tudi veselo posakujejouser posted image , sedaj sem že na 9 plusauser posted image . Če pa mi že 3 tedne same sladkarije po glavi hodijo in kruh ter rogljiški in peciva...user posted image  Imam obdobja, ko jem bolj zdravo in nič kaj sladkega, potem pa sami roj.dnevi ( v 1 mesecu smo bili na 4-ih), pol sem pa spet v sladkarijah... Bo treba spet malo reda narest v glavi, da ne bom spet kot user posted image , kakor 1.
Dobre ste, punce, ki še nič kaj ne kupujete za user posted image , mene pa že gnezdenje matra! Sem zadnjič naredila paniko, da je moral dragi na silo v klet iskat kinderbet, da smo videli ali je še uporaben...user posted image  No, jaz sem celega očistila, potem ga je pa moral še sestavit!user posted image  No, v tem času, ko sem ga čistila, pa sta se s Pio nekaj hihitala in skrivala, potem pa pridem v dnevno in že smrekica stoji!user posted image  Okrašena!!user posted image  Joj, joj, pa se je december komaj začel!user posted image
Dovolj za danes, punce. Lepo se imejte in božajte svoje bušije!
Anajmad, tebi pa želim, da čimprej minejo ti težki dnevi in se tokrat konča kot se MORA - vse najlepše za tvojo user posted image  in celo družino!

user posted image  PiaM, PDP 12.3.06

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: Marčice
6.12.2005 13:45:49   
Lara78
Pa še jaz malo! user posted image
Se bolj poredko oglašam, pa vas spremljam in vaše zgodbe tudi. Vsem želim res vse naj naj... da se slabe stvari uredijo čimprej user posted image

Jaz se sicer dobro počutim, je pa res, da ob pretiranem delu naokoli pritiska na križ in medenico in me boli, tako da se sedaj malo umirjam in več počivam.user posted image

Moja dvojčka sta še vedno na mestu... nič sprememb.. brckata in sem ob vsakem gibu prav vesela...user posted image  no katera pa ni!!!

Sem se v tem času zredila za 11 kg, obseg trebuha pa je narasel na 101 cm. Kakšni so pa kaj vaši obsegi??? Saj vem to je odvisno od konstitucije... pa vendar jaz sem začela s 60 kg in imam normalno postavo...

Malo mi manjka železa in sedaj jem ene tablete, ki bodo upam pomagale... počutje je pa ok...

Kaoliko pa imate že nabavljeno za malčke???

Lp

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Ali po vašem mnenju nardijo carki rez tudi v drugo?
Rosana29



Da (74%)

Ne (26%)


Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!