ninaki
|
Pozdravljene, zdaj sem si pa tudi jaz malo vec casa vzela in pogledala vse novice od zadnjega oglasanja. Vceraj sem se samo na hitro priklopila. Ime & spol: midva sva imela izbrano ime za puncko in do morfologije je bil mali puncka - upam, da ne bo imel travm In sicer Lara. Pol je bil nekaj casa Larek ker nama nobeno ime za fanta ni bilo vsec. Oz. se nisva strinjala glede imena. Ja, pa Lara nama je prisla v navado in pol, ko sem ze Lara rekla, sem se spomnila, da ni Lara, pa je bil kar Larek. Kar nekaj casa sva posvetila temu, pol pa obupala, no pol je pa prislo eno ime, ki se nama je nekako "vsedlo" in se nama zdi, da pase najinemu dojencku - Enej. Kar se spola tice, sem pa tudi jaz ze kasirala raznorazne pripombe od najblizjih. Nekatere so me zelo prizadele, pa najbrz sploh niso bile hudo misljene. Hormoni... In to pripombe "ane Nina, da bi imela fantka" (meni je pa res cisto vseeno). Bolj sem razlagala, da mi je vseeno, bolj so me silili s fantkom. "Ja, samo puncke so pa boljse, jih lahko lepse oblacis" in podobno. Zdaj vidim, da bi bilo bolje, ce bi rekla samo ja in bi bilo konec debate. Tako sem jo pa v bistvu samo podzigala, ko se nisem strinjala. Cisto na zacetku, ko sploh se nisva vedela kaj bo, so bili nekateri pametni in me fintirali s hrano - kao, a maras kumarice, mi smo jih vlagali, ce jih maras, jih lahko dobis. Sem rekla, da mi bolj pase slano kot sladko in kasirala "jooooj, fantek bo". In to s tako frekvenco, da bi me kmalu s stola vrglo. Pa da ne boste mislile, tistih kumaric se nisem videla. Samo namamili so me z njimi, da bi videli kaj mi bolj pase. Meni se je to takooooo grdo zdelo - najbrz hormoni No ja, po kozi sodec bo puncka. Imam namrec blazno grozno kozo - kaj takega se ne. Se malo popravi, pol pa kar ene 4-5 "triglavov" in to takih, da na tisti strani obraza sploh spati ne morem. Pa trajajo se in se in sploh nocejo izginiti. Izcedek: Tudi mene zadnje case pesti, je kar zoprno, ker se usuje in sem cisto mokra. Brez vlozkov sploh ne morem funkcionirati. Sem rekla gin, pa mi je brez pregleda dala Canesten. No ja, pol pa v MS poslusamo o raznih herpesin in vnetjih. Ja kaj naj, ce me pa sploh ne pogleda???!!!!! Sex: Tudi jaz sem med tistimi, ki jim (nam) se bolj pase kot prej Sazi, upam, da se bodo tvoje bule kmalu pocajtale in izginile. Na obletnico pa le pojdi. Meni je na zacetku blazno nagajal dim, ga sploh nisem prenesla. Zdaj ga sicer prenesem, se mu pa izogibam. Samo ne morem se pa vedno popolnoma izogniti, vcasih niti v sluzbi ne Bo pa tvoja dobra volja zagotovo koristila dojencku in iznicila negativen vpliv dima Kami, drzi se. Drzim pesti, da bos do konca z nami. Pocivaj in misli nase in na dojencka. Vse bo pocakalo, fax pa sploh. Tina76, uzivajta v podaljsanem we. Kar se shoppinga v Lj tice, sem se spomnila, da imajo v Emporiumu, malo pred trgovino Mothercare tudi Benetton trgovino. Tam imajo zagotovo zametke. Drugace je pa Benetton tudi v centru, v Nami. Sarazan, jah, obrtniki so res razred zase.... NO COMMENT!!!!! Kar jezna ratam, ko se samo spomnim nanje.... Ja, danes ob 16 pridem. Upam, da ne bo tezav s pp. Ne vem se, ce bova oba. Jaz imam danes modre hlace z neznimi belimi crtami (ki se od dalec sploh ne vidijo ), pa svetel, rebrast puli, sivo/modro/umazano belo jakno (termo), siv/moder/rdec sal z nordijskim vzorcem, moder ruzak, kratke temno rjave lase. Moj dragi (ce pride) ima usnjeno rjavo jakno, crne kavbojke, rjave lase. Pa oba grdo gledava, tako da se ne ustrasit Naju pa zagotovo po tem prepoznas Jery, sva ze klepetali Drugace smo bili pa pri nas cez we aktivni kar se brcanja tice. Prejsnji teden se je umiril, ta teden pa ratal total aktiven!!!! Zdaj tudi jaz vem kako je to, ko ti trebuh skace Se poznajo tisti tedni razlike med ta poznimi in ta zgodnimi februarcicami. V nedeljo me je zajela otoznost, pa sem rajsi pol nedelje kar prespala, da nisem morila okoli sebe. Vcasih se mi zdi, da samo letam naokoli in urejam ali stanovanje (risanje kuhinje, iskanje aparatov, ....) ali pa razmisljam o stvareh za dojencka. Mi kar casa zmanjkuje. Bo treba malo upocasniti in si privosciti kak razvajalni we. Uzivajte, Nina
|