|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006
28.11.2005 17:48:44   
sazi
Sem šla malo brat, kaj je novega od popoldne, pa mi ni bilo nič jasno, kaj se dogaja s Kami, potem sem pa opazila, da je sporočilo prišlo med tem, ko sem tipkala moj "roman" in spregledala 3 sporočila.

Kami, me veseli, da se je vsaj začano situacija malo polegla in upam, da se popolnoma normalizira. Sicer ti želim in upam, da boš skupaj z nami čimdlje - vse do februarja. Če pa ne bo šlo, pa toliko v tolažbo, da so od te starosti naprej user posted image  res že toliko razviti, da preživijo tudi zunaj maternice. Jaz sem ena takih, pri kateri prezgodnjih popdakov niso uspeli ustaviti, pa sem prav lepo "gor zrasla". Malo sem presekirala očija in mami z mojo radovednostjo (sem pač toliko prehitro želela ven), ampak se je vse srečno izteklo.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 201
28.11.2005 19:29:08   
taja27
Kami,
tudi jaz ti želim, da bi se vse skupaj umirilo in, da ostaneš z nami do februarja.

Sazi,
upam, da bo tudi s tabo vse ok.

Taja

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 202
29.11.2005 7:33:00   
Eviii
dobro jutro...
kot zgleda sm danes prva na forumu. kaj ostale še veselo spite?
mene je pred kako uro zbudilo močno otrdevanje bušija. se kr enih 10 sekund nism mogla premaknit. to se mi je že enkrat zgodilo v bolnici in mi je g reku, da je to lahko znak za popadke. ampak če se pojavlja samo enkrat tolko in pol popusti, to še ni nič zaskrbljujočega...
kami, kako si kej danes? pridno počivaš? kaj pa sazi? so tvoje bule še tam? res upam, da bo konc z vsemi temi našimi težavami, čeprou se zavedam, da so se vrjetno komi začele.
kakšno vreme imate danes po sloveniji? jst grem popoldne (al pa proti vičiru) v ljubljano. danes nameravam it še v vir pogledat par stvari za našga-o user posted image  (pleničke, pa vatke, pa še kej bom našla). jutri morem bit pa v celju, ker imam en tečaj. pa me zanima, kakšno je kej vreme, da vem, kako se oblečt pa kaj pričakovat na cestah... tle na primorskem zaenkrat zgleda še kr ok. nobene burje in niti džja...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 203
29.11.2005 7:50:04   
sarazan
Dobro jutro!

Kami... drži se, ostanita z user posted image  z nami do februarja. Počivaj, počivaj, počivaj. Zdaj ne smeš misliti na druge, misli na sebe in user posted image .

Eviii... v Ljubljani je megla in okoli -1 stopinja. Prav nič lepo, ampak vsaj ne sneži ali dežuje. Če je slučajno napoved za jutri sneg, ti odsvetujem, da voziš na naš konec, če nimaš zimskih gum. Prekolnemo vsak avto in voznika, ki se zato lovi po cesti, ker je neustrezno obut. Ogroža sebe, pa še nas.

Včeraj sem bila precej razočarana nad predavanjem v materinski šoli. Imeli smo fizioterapevtko, ki mi ni povedala prav nič novega. Vse sem vedela iz nosečniške telovadbe. Še dobro, da sem možu dala frej, sicer bi ves čas zavijal z očmi user posted image . Danes imamo pa psihologa. Upam, da bo kaj bolj zanimivo.
Ninaki... a danes ob 16h prideš?

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 204
29.11.2005 8:34:28   
BaGSi
Kami - drži se...

Groza, kar nekaj februarčic je moralo dneve preživeti v bolnici.user posted image .. Upam, da so bile pri vseh samo "vmesne" težave in da bo hitro boljše...user posted image

Jaz se še vedno ukvarjam z bakterijami v urinu in čakam na rezultate Sanforda, da bodo vidli kakšen antibiotik mi bodo dali...
Pa slabosti so se mi začele pojavljat - a slučajno še kateri?
Sicer pa imam v četrtek G in UZ "drugo morfologijo", komaj čakam, da po 2 mesecih vidim mojo user posted image

začenjajo pa se že tudi prednovoletna srečanja: danes v vrtcu s predstavo, sladkarijami in novoletno delavnico; v petek s kolegi iz faksa,... uuuu, bo še naporen december...

lepo se imejte in uživajte s svojimi trebuščki!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 205
29.11.2005 8:52:04   
ninaki
Pozdravljene,

zdaj sem si pa tudi jaz malo vec casa vzela in pogledala vse novice od zadnjega oglasanja. Vceraj sem se samo na hitro priklopila.

Ime & spol: midva sva imela izbrano ime za puncko in do morfologije je bil mali puncka - upam, da ne bo imel travm user posted image  In sicer Lara. Pol je bil nekaj casa Larek user posted image  ker nama nobeno ime za fanta ni bilo vsec. Oz. se nisva strinjala glede imena. Ja, pa Lara nama je prisla v navado in pol, ko sem ze Lara rekla, sem se spomnila, da ni Lara, pa je bil kar Larek. Kar nekaj casa sva posvetila temu, pol pa obupala, no pol je pa prislo eno ime, ki se nama je nekako "vsedlo" in se nama zdi, da pase najinemu dojencku - Enej.
Kar se spola tice, sem pa tudi jaz ze kasirala raznorazne pripombe od najblizjih. Nekatere so me zelo prizadele, pa najbrz sploh niso bile hudo misljene. Hormoni... In to pripombe "ane Nina, da bi imela fantka" (meni je pa res cisto vseeno). Bolj sem razlagala, da mi je vseeno, bolj so me silili s fantkom. "Ja, samo puncke so pa boljse, jih lahko lepse oblacis" in podobno. Zdaj vidim, da bi bilo bolje, ce bi rekla samo ja in bi bilo konec debate. Tako sem jo pa v bistvu samo podzigala, ko se nisem strinjala. Cisto na zacetku, ko sploh se nisva vedela kaj bo, so bili nekateri pametni in me fintirali s hrano - kao, a maras kumarice, mi smo jih vlagali, ce jih maras, jih lahko dobis. Sem rekla, da mi bolj pase slano kot sladko in kasirala "jooooj, fantek bo". In to s tako frekvenco, da bi me kmalu s stola vrglo. Pa da ne boste mislile, tistih kumaric se nisem videla. Samo namamili so me z njimi, da bi videli kaj mi bolj pase. Meni se je to takooooo grdo zdelo - najbrz hormoni user posted image  No ja, po kozi sodec bo puncka. Imam namrec blazno grozno kozo - kaj takega se ne. Se malo popravi, pol pa kar ene 4-5 "triglavov" in to takih, da na tisti strani obraza sploh spati ne morem. Pa trajajo se in se in sploh nocejo izginiti.

Izcedek: Tudi mene zadnje case pesti, je kar zoprno, ker se usuje in sem cisto mokra. Brez vlozkov sploh ne morem funkcionirati. Sem rekla gin, pa mi je brez pregleda dala Canesten. No ja, pol pa v MS poslusamo o raznih herpesin in vnetjih. Ja kaj naj, ce me pa sploh ne pogleda???!!!!!

Sex: Tudi jaz sem med tistimi, ki jim (nam) se bolj pase kot prej user posted image

Sazi, upam, da se bodo tvoje bule kmalu pocajtale in izginile. Na obletnico pa le pojdi. Meni je na zacetku blazno nagajal dim, ga sploh nisem prenesla. Zdaj ga sicer prenesem, se mu pa izogibam. Samo ne morem se pa vedno popolnoma izogniti, vcasih niti v sluzbi ne user posted image  Bo pa tvoja dobra volja zagotovo koristila dojencku in iznicila negativen vpliv dima user posted image

Kami, drzi se. Drzim pesti, da bos do konca z nami. Pocivaj in misli nase in na dojencka. Vse bo pocakalo, fax pa sploh.

Tina76, uzivajta v podaljsanem we. Kar se shoppinga v Lj tice, sem se spomnila, da imajo v Emporiumu, malo pred trgovino Mothercare tudi Benetton trgovino. Tam imajo zagotovo zametke. Drugace je pa Benetton tudi v centru, v Nami.

Sarazan, jah, obrtniki so res razred zase.... NO COMMENT!!!!! Kar jezna ratam, ko se samo spomnim nanje....
Ja, danes ob 16 pridem. Upam, da ne bo tezav s pp. Ne vem se, ce bova oba. Jaz imam danes modre hlace z neznimi belimi crtami (ki se od dalec sploh ne vidijo user posted image ), pa svetel, rebrast puli, sivo/modro/umazano belo jakno (termo), siv/moder/rdec sal z nordijskim vzorcem, moder ruzak, kratke temno rjave lase. Moj dragi (ce pride) ima usnjeno rjavo jakno, crne kavbojke, rjave lase. Pa oba grdo gledava, tako da se ne ustrasit user posted image  Naju pa zagotovo po tem prepoznas user posted image

Jery, sva ze klepetali user posted image

Drugace smo bili pa pri nas cez we aktivni kar se brcanja tice. Prejsnji teden se je umiril, ta teden pa ratal total aktiven!!!! Zdaj tudi jaz vem kako je to, ko ti trebuh skace user posted image  Se poznajo tisti tedni razlike med ta poznimi in ta zgodnimi februarcicami. V nedeljo me je zajela otoznost, pa sem rajsi pol nedelje kar prespala, da nisem morila okoli sebe. Vcasih se mi zdi, da samo letam naokoli in urejam ali stanovanje (risanje kuhinje, iskanje aparatov, ....) ali pa razmisljam o stvareh za dojencka. Mi kar casa zmanjkuje. Bo treba malo upocasniti in si privosciti kak razvajalni we.

Uzivajte,

Nina

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 206
29.11.2005 8:52:29   
tinkatonka
Kami... počivaj, počivaj, počivaj. Upam da bodo krči prenehali in da ne boš imela več težav, vendar na žalost boš mogla najbrž preležat do konca nosečnosti, vse za naše user posted image . Drži se in pazi nase in na svojega user posted image !!!!

Bagsi...upam da bo Sanford negativen! Ti samo veliko veliko pij, pa upajmo da bodo šle bakterije ven. 

Sazi....na kakšne preglede te pa zdravniki sploh dajejo? Najbrž kakšno preiskavo krvi..a še kaj drugega? No upam da bodo bule tako hitro kot so prišle tudi izginile.  

Pa da se še jaz malo razpišem o spanju otročička. Midva bova postavila posteljo v najino spalnico v kateri bo user posted image  predvidoma spal, dokler se ne preselimo v naše novo stanovanje, kar bo pa na žalost šele čez leto in pol. Mislim da je prav da je otrok od začetka pri mami vendar se mora hitro navaditi tudi na samostojno spanje. Ko se bomo selili in delali ga bom večkrat dala spati v njegovo bodočo otroško sobico tako za počitek, pa upam da potem ne bo problemov, ko bo moral tam prespati celo noč.

No danes imam pa podelitev diplome. In si bom privoščila malo razvajanja (frizer,...). Zvečer pa na eno dobro večerjo s svojim možekom, mojimi starši ter bratom.  user posted image user posted image  

No danes pa mojga deteta sploh še nisem nič čutilauser posted image . Res je da sem vstala šele pred slabo urco, ampak vseeno. Se grem malo uležt na hrbet da vidim če bo kaj pobrcal.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 207
29.11.2005 9:09:43   
Eviii
joj, ta naši-a mali-a razgrajač-ica... res je zelo živahen-a te dni... pravijo, da bi mogle do kosila naštet 10 gibov (oziroma kasneje v user posted image ). jst jih naštejem v manj kot 5 minutah... se mi zdi, da me bo kr razparal-a po celi dolžini bušija prou kmalu user posted image . sej veste, kako je. februarja drugo leto so olimpijske igre in mislim, da se naši mali korenjaki že kr temeljito pripravljajo na ta dogodek, glede na to, da bodo rojeni glih v času največjega dogodka leta...
jst mam tudi jutri popoldne obletnico s sošolci s faksa. nazadnje smo se dobili pred dvema letoma in zdej smo se spet odločli za eno srečanje... sicer nas je bolj malo, ki smo faks končali (osem), ampak smo vseeno vesela druščina.
tinkatonka, ti pa danes razturaj na podelitvi in si pol privošči eno pravo razvajanje s svojimi dragimi user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
29.11.2005 9:56:43   
sarazan
Ninaki!
Super, da prideš. Upam, da se najdeva. Jaz bom oblečena v črn plašč do tal, v kavbojke, kot jih vidiš na sliki, ko kažem trebuh v mojem albumu, zgoraj bom imela pa svetlo modro jopico, pod njo pa rumeno majico - če se je bo kaj videlo. Imam pa srednje dolge (do ramen) svetle lase, spuščene.

Z menoj bo mož. Khm, ne vem v kaj bo oblečen. Imel bo sigurno modre kavbojke, za zgoraj pa ne vem user posted image  Kakšna žena sem, a ne? Še tega ne vem, kako hodi oblečen moj mož. Je pa res, da grem zjutraj prej od doma, kot on.

Če pride še ursa_p, ti jo predstavim. No, mogoče te bo ona prej zagledala in našla.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 209
29.11.2005 11:08:29   
ursa_p
Joj, tolk pisete, da vas komaj dohajam! user posted image

Kami ... drzimo pesti in mislimo nate, da bos cim dlje zdrzala ... upam, da docakas februar! user posted image

Sazi ... glede uvidevnosti do nosecnic kar se kajenja tice ... ah, kaj cem rect ... sej ni uvidevna do nobenega (sefica), ker smo ostale 3 vse nekadilke ... bomo videli ... 1 baje neha kadit ... KONCNO malo svezega zraka (upam)!!! Aja, pa se tako sreco imam, da se mi vedno kadi ravno pod nos! user posted image  Doma smo pa ze ukinili kajenje (doker je bila tasca z nama se je kadilo na polno, edino dva prostora nama je uspelo zadrzati "sveza"!!!), sedaj pa tudi obiski ne smejo vec kaditi.

Sarazan in Ninaki ... jaz pridem danes ob stirih (upam, da ne zamudim, ampak po sluzbi in "kosilu" se komaj primajam do tja do stirih) ... samo ne vem kako bom oblecena - verjetno kar v trenirki (spodnji del crn z rdeco crto ob strani), ker tam komaj zdrzim na tistih stolih vec kot pol ure ... ze vceraj sem bila vsa nestrpna! user posted image  Pa verjetno crno bundo cez, pa rdec "pulover".
Jaz sem sla po predavanju se v telovadnico, kjer mi je povedala, da naj nikar ne delam vaj (telovadim) na hrbtu, ker me vedno nekaj "zasteka" v krizu.

Tina76 ... Ninaki ti je svetovala benetton ... ce bos sla ze v BTC - tudi tu je en in sicer v hali A.

Jaz imam zadnje case tudi nor izcedek iz noznice ... pregled imam cez 10 dni tako da upam, da mi da kaj proti njemu. Bomo videli ... sem zamenjala ginekologinjo! user posted image

Nas mali je pa tudi zelooo aktiven ... tistih 10 gibov nastejem v minuti! user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo obveljalo, da so tisti bolj aktivni v trebuhu potem bolj pridni ... hehe ... bomo videli! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 210
29.11.2005 12:01:30   
malamisha
Eviii - vreme v Celju je depresivno, oblačno in žalostno. Za danes popoldan je napovedan še sneg. Drugače so ceste očiščene, čeprav previdnost velja.
Imam pa eno prošnjo. Daj nam javi kakšne imajo cene potrebščin v Domžalah, da vidimo ali se splača.

Danes sem nabavila blago za posteljnino za košek, 1 m pride cca 1.500 SIT, za šiviljo pa bom uporabila kar mamo. Imam en originalen komplet za košek, tako da bo služil za kroj.

Naša pikica se je ponovno obrnila, tako da trenutno ne pritiska na miom. Moja nosečnost je ponovno zelo prijetna... Upam da user posted image  še dolgo ostane v takšnem položaju.

So se pa ponovno začeli glavoboli in totalno nizek pritisk. Včeraj je bil 54/98 in vsi so samo čakali, kje bom treščila po tleh. Pa se ne damouser posted image

lp

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 211
29.11.2005 13:06:31   
Kami
Drage moje februarčice!
Res ste zelo prijazne z mano vse po vrsti, hvala prav vsaki! Mi veliko pomeni, ker sem sama tako čudna in zmedena. Danes sem si samo spisek delala kaj vse bi še rada naredila (oz. morala naredit) predno grem rodit, pa sem čisto nervozna od vsega tega. user posted image
To se mi vedno zgodi, če pride do nesorazmerja med željami in zmožnostmi. Moj dragi user posted image  pravi, da imam spet enega svojih notranjih konfliktov. user posted image  Za piko na i je danes z vročino obležal še on. Največji problem je skrb za mojega fantka, ker na stare starše ne moreva računat. Tako, da to vseeno prevzemam jaz zdaj, ko je še mož zbolel. Še dobro, da je mali vseeno zelo strpen in razumevajoč in se mu kolikor toliko da dopovedat, da mora mami počivat. Vseeno pa ne ležim toliko, kolikor bi mi v bistvu pasalo. Krče imam še vedno. Danes celo močnejše. Sem si v paniki res kar torbo za v porodnišnico pripravila, vsaj večino stvari.
Sem se odločila, da bom večino novoletnih daril naročila kar po internetu. Kar se trgovine tiče je še dobro, da mi Mercator na dom pripelje vse stvari (to sem ravno naredila včeraj), tako da mi v trgovino razen po sveže stvari in sadje ni treba. Ja, punce, tiste, ki imaste internet doma - tale dostava od Mercatorja je super tudi za potem, ko boste že imele otročke in službe in nič časa. user posted image Cene so iste kot v trgovini, nad 15.000 je dostava zastojn. Resda je Mercator malo dražji od Spara ali Tuša, ampak mi smo v 3. štuku brez dvigala in gospod dostavljač mi prinese v stanovanje vse. Tako da približno na 3 tedne naročim v glavnem "ta težke stvari": mleko, praške, čistila, olje, pijačo, tudi plenice ipd. Res udobno, priporočam. Ne se matrat, če ni treba.
Toliko za danes. Upam, da se bojo krči kaj kmalu pomirili, me zvija na par minut. user posted image

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 212
29.11.2005 19:20:45   
čuko
Pozdravljene user posted image !

Bagsi: Tudi mene že dva dni daje slabost!

Začelo me je tudi vse bolet, križ, kolki, trebuh, za povrh pa me še nekaj zvija kot pri menstruaciji. Se vam tudi dogaja kaj podobnega?

Kami: počivaj,počivaj in počivaj! Probaj čim manj delat!

lepo bodite februarčice! Pazite svoje trebuščke!user posted image

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 213
29.11.2005 19:47:45   
natalia
zdravo souser posted image !

men je tudi non stop slabo! ker nama je ginekolog povedal, da bo po vsej verjetnosti user posted image , sva z mojim user posted image  izbrala ime EVA ZALA. vam je všeč?

mene ful zanima kako izgledajo popadki (tisti začetki) na kakšno "bolečino" spominjajo?

pa zadnje čase mi je ful nenavadno, ko se spomnim, da bo "nekaj od spodaj" ven prišlo?! saj vem, da sem smotana, samo mi je tako nenavadno, ne znam si predstavljat, kako bo to izgledalo.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 214
29.11.2005 20:08:49   
sarazan
Punce, vse, ki občutite kakšne neprijetne bolečine ali ste "čudne", dajte počivat. S počitkom si boste naredile največ dobrega. Ostalo bo že počakalo. Če imate že otroke, naj se pa očki intenzivnejše vključijo v igro in skrb zanj.

Res bi rada z vsemi klepetala do februarja. Ne mi prej rodit user posted image .

Danes sem spoznala še februarčico ninaki. Zdaj sem že ful važna user posted image , ker vas kar 4 poznam tudi osebno. Pa še nekaj vas je Ljubljančank, a ne? Če ne prej, se bomo pa spomladi dobivale na kavi v Tivoliju ali Stari. Se mi zdi, da bo prav luštno klepetati in izmenjati izkušnje, ko bomo imele enako stare otroke.
Seveda tudi ostale po Sloveniji boste zaželjene, čeprav verjetno samo takole preko foruma.

Zdaj grem pa počekirat, kako je z omaro, ki jo sestavlja mož. Revček, kako ga matram. Sem si rekla, da ko bom na dopustu in porodniški pred porodom, da ga bom razvajala s kakšnimi super kosili. Upam samo, da bom dovolj vitalna za take stvari in ne nasedli kit, ki se vali po postelji user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 215
30.11.2005 7:48:26   
nuka
Dobro jutro user posted image !

Se že nekaj časa nisem oglasila. Še vedno sem doma in veliko počivam. Glede na napovedi sem v teh dneh pregledala vse oblekce št. 50, 56 in 62. Poleg tega sem pripravla tudi torbo za porodnišnico (za vsak slučaj) in napisal cel kup listkov za mojega user posted image , da se bo znašel brez mene.
Sedaj moram pripraviti še vse papirje (za porodniško, paket, otroški dodatek, ...), da bo potlej moj vse skupaj obletal in oddal.

Kami drži se in počivaj, da bova ostali februarki.

Ime za našega user posted image sva tudi že izbrala. Za vsak slučaj morava izbrati še eno ime za user posted image . Zaenkrat izbirava med Neja in Neli.

No končno sem si izmerila obseg trebuha - celih 104 cm, sem pa na +10 kg. V ponedeljek imam UZ in komaj čakam da vidim svojega user posted image , me zanima če se je že obrnil.

Lep dan!

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 216
30.11.2005 10:50:29   
ursa_p
Dobro jutro tudi od mene!

Ninaki in Sarazan ... na zalost nisem uspela prit, ker sem prisla iz sluzbe sele ob stirih. user posted image  Prav zal mi je, da te nisem spoznala Ninaki (Sarozan tako ze poznam user posted image  ) ... joj, upam, da se srecamo v porodnisnici, da si bomo malo v oporo! user posted image

Sem sla pa vceraj potem zvecer kar na masaso in se pocutim odlicno! user posted image

Cuko ... tudi jaz imam obcasno momente, ko je tako, kot bi me zvijalo za menstruacijo!!! Zgleda je treba res vec pocivat! user posted image

Danes upam, da peljem mojega dragega v lunapark in na pico v novo picerijo, ki jo imamo ... tako da na telovadbo verjetno ne grem!

Se kaj pisemo ... midva sva super.

Lp, Ursa

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
30.11.2005 11:15:14   
bobika
Pozdravljene user posted image
Kak pridno pišete. Jaz pa komaj da utegnem prižgati to mašinco. Sem pridna in se pripravljam za en zahtevn izpit. Da bi ga le naredila. Vem, da je v tem izpitnem obdobju moja zadnja šansa, da naredim še kak izpit. Potem januarja in februarja se mi pa res ne bo dalo več učit in po faksu hodit.

Tudi pri meni se zadnje časa pojavlja neka rahla bolečina v spodnem delu trebuha. Pa še probleme z vetrovi in napihovanjem imam. Morda je to povezano eno z drugim.

Mene tudi zanima, kako se čutijo popadki? Kakšna bolečina je to?

Naš se tudi pripralja za olimpijske igre. Sploh zvečer je pravi divjak. Sem ta teden prvič videla, kako se njegovo brcanje vidi navzven. Mi je tak smešno. Pri učenju pa me prav dekoncentrira.

Zanima me, ali ste že dobile navodila za štetje brc? Že pridno štejete? Kako sploh to zgleda? Menda je treba šteti po intervalih, tako, da v 5 minutah npr. ne moraš našteti dest gibov, ampak je to le en. Če sem prav seznajena s tem bi naj  bl dru interval takrat, ko je otrok miren 20 minut.

Lepo se imejte in veliko se smejte.

Lep dan!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 218
30.11.2005 13:00:18   
taja27
Joj punce,

me kar stisne, ko vas berem koliko problemov in težav imate. Upam, da boste počivale in da vse to mine. Čeprav tudi jaz po moje čisto premalo počivam vidim, da mi gre kar dobro, saj nimam takšnih težav kot ve. Me pa iz dneva v dan bolj matra to, da mi kar precej otekajo noge, predvsem gležnji. Če vsaj malo počivam je boljše. A kaj, ko pride to bolj malo na vrsto. Se bo treba malo v roke vzet, da tudi mene ne doleti kaj takega.

Se mi je pa včeraj med večerjo ''zdrobila'' spodnja sedmica user posted image , tko od strani. Sem bla čist paf, sej nisem nič trdega jedla user posted image . Hallllooo! Pa tko sem bla vesela pred enim mesecem, ko sem prišla od zobarja in ni blo prav nič za zrihtat, zdej pa tole.

No včeraj sva bila z user posted image  zadnjič na predavanju v šoli za starše. Naj povem, da nas je prišlo od dvajsetih samo pet (dva para, ena user posted image  pa je bila sama). Kar pa me je izredno presenetilo pa je bilo to, da smo dobili darilca: nogavičke (od firme, ki pripravlja pakete), NUK flaško, NUK dudo, NUK slinček in NUK blazinice za prsa ob dojenju ... pa še nekaj reklamnih testerjev za hrano in čajčke. Kako nam malenkosti lahko polepšajo dan!

Deževen pozdrav,

Taja +user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 219
30.11.2005 21:38:02   
sazi
Živjo, kako ste? Nikjer nič novega?
No, danes sem napolnila 29 tednov. Naročila sem se na samolačniški UZ pri Pušenjaku (čez 2 tedna) in komaj čakava, da spet malo vidiva najinega user posted image . Sem šla danes v porodnišnico po nalepke za MŠ, pa je bila tam ena taka tečna, zagrenjena... (da ne rečem kaj). Sem komaj dobila nalepke - ji je bil tak problem 1 tipko pritisnit, da potem iz printerja ven zletijo. Eni pa res mislijo, da morajo celemu svetu pokazat, kako "bogi" so in kako hudo službo imajo. No, v ponedeljek greva na 1. predavanje, potem bova pa morla kar precej naštudirat urnik, ker je naslednji teden že precej poln.
Moje bule so sicer še vedno tam, kjer so bile, le da so manjše in srbijo ko user posted image  - torej gre na bolje. Kakih posebnih preiskav (razen krvi) mi niso delali, pa tudi do nobenega pametnega zaključka ni nomen dr.med. prišel. Po mnenjih sodeč, pač nekaj, kar mi je kot nosečnici z malo zmešanimi hormoni in mogoče malo upadlo odpornostjo usekalo ven.
No, lep večer, pa se beremo kaj.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.12.2005 10:38:55   
tinkatonka
Hojla punce!

No zadnja dva dni pa meni nista pisana na kožo. Ko se ponoči zbudim in odtavam na wc, potem sploh več spat ne morem. In tko gledam v luft in msilim na same bedarije kake dve uri, potem pa zaspim in valda se zjutraj ob 8h zbudim kot kak zombi, kot da ne bi nič spala. Prov zmatrana sem, tko brez energije že dva, tri dni zdaj. GROZA!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem šla potem neki urejat na banko in iščem en papir, ki sem ga še včeraj imela v roki, po celi hiši. Iskanje je trajalo kake pol ure. Na koncu ubupam, pokličem moža, mi reče da naj še enkrat pogledam en kup papirjev v pisarni in glej ga zlomka, res je bil tam, čeprav sem sama tisti kup že prej 100× pregledala. In sem bla tko jezna nase, tako da grem zdele v pospravljanje vseh papirčkov, pogodb......, in bom vse tko fajn pospravla, da potem še sama ne bom našla, kaj šele mož.user posted image user posted image user posted image

No najbrž nekatere veste, da jaz ne hodim v službo. No včeraj pa mi reče brat, da bi lahko pri njih delala kake 4 urce na dan zdaj v decembru, ker imajo en ful velik projekt in potrebujejo administrativno pomoč. Tko da sem zdej vesela kot radio user posted image , da se bom končno počutila mal koristno. Pa še z materinsko šolo začnem v ponedeljek, vendar jaz bom hodila v ZD Fužine, in bom mela zdej res zapolnjen čas, vsaj dopoldne, ko umiram od dolgčasa.

Moj otročiček je priden, pobrca vsake toliko časa. Če se zjutraj hitro ne javi, me je malo strah, vendr se potem ko mami prebira RR on počasi zbudi in malo pobrca.

Vglavnem punce...rabim ENERGIJO!!!!!!!!!!!!! Res!!! Tko se počutim utrujeno, naveličano......., da bom lihkar znorela. In cel dan čakam samo da pride možek domov, da naju malce poboža in pocrkla, ker me samo to spravi v dobro voljo. No upam da bo jutrišnji dan že kaj lepši.

LP

Tina 

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 1.12.2005 10:40:46 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.12.2005 10:43:25   
ursa_p
Dobro jutro!

Danes se pa se nobena ni oglasila!

No, jaz se bom predvsem pohvalila, da sva sla vceraj na vrat na nos po vozicek ... poln avto psov, pa se vozicek sva noter stlacla! user posted image  V trgovino sva prisla 5 do sedmih .. odprta pa je do sedmih ... in sva ga kar lepo odpeljala! Noro dober je .. visok, velika kosara, super sportni del, ... ma vse je super!!! user posted image  Cena pa kolikor toliko ... malo cez 100 jurjev (je pa edini po mojem mnenju, ki je vreden tega (mojega) denarja). user posted image

Tegale:
user posted image

Cist sva navdusena, ampak bo moral it kar lepo v vrecko in pocakat, da prenoviva vsaj spalnico (ker bo drugace samo prasen in umazan)! Spalnica se vedno caka na prosti cas ... user posted image

Danes je sola in danes MORAVA prit ... je zadnjic, razen tisto kar morava se obdelat za nazaj ... katera pride?

Lp, Ursa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.12.2005 10:46:32   
ursa_p
No, pa me je Tinkatonka prehitela! user posted image

Jaz s spanjem nimam problemov. Sem pa opazila, da vedno, ko se ponoci zbudim tamal brca ... zjutraj je nekaj casa mir, potem pa spet akcija cez celo dopoldne ... popoldne mir, zvecer pa najhuje! user posted image  Kaksen ritem! user posted image user posted image user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.12.2005 11:08:10   
BaGSi
Uuuu, kako sem dobre volje danes user posted image user posted image user posted image

Zjutraj sem imela UZ v 31 tednu in rezultati so optimalni!!! Izgleda, da bomo res dobili punčko user posted image  (Anjo), mere so v vseh okvirih, kilaža pa cca. 1700g user posted image
Končno lahko kupim kaj roza... sem bila v ponedeljek v Emporiumu in si kar nisem drznila kupi roza bodijev - pa takooo so me mikali user posted image

Jaz sem sicer tako-tako... Hemoglobin mi je padel 86, zato moram nujno jemat tablete; v urinu imam polno bakterij (ampak moj G misli, da zdravljenje ni potrebno); vsake toliko časa mi je slabo, ponoči me dajajo krči,... sicer pa nobena stvar ni tako zelo grozna, sem pač noseča...user posted image

Drugače pa delam še točno 2 tedna, potem pa si bom malo odpočila user posted image

V ponedeljek začnem (če mi bo uspelo) z materinsko šolo na Rakovniku (ZD Vič-Rudnik); da vidim kaj je novega oz. da malo zamenjam MŠ (pa še gneče verjetno ti take).

Lep dan vsem user posted image !

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.12.2005 12:14:10   
marty5
Pozdravljene,

da sem vam javim še s primorskega konca. Naj vam najprej povem, da smo za kako urco tudi nas doživeli sneg user posted image user posted image user posted image . Sicer se ni prijel, ampak je bilo vseeno lepo gledat, kako pada....mogoče se vam zdi smešno, ampak pri nas je to čisti "dogodek" user posted image .

Bagsi, čestitke za potrditev user posted image ! Jaz sem si vedno želela tako kombinacijo fantek-punčka...Se mi zdi tako prisrčno, da starejši bratec gleda na sestrico, je tak zaščitniški. Mogoče, ker sem si jaz vedno želela starejšega brata, no, imam pa mlajšega user posted image .

Ursa_p: ta voziček je če se ne motim Peg perego modular sistem? Tudi jaz sem ga gledala, potem pa sem se odločila za istega kot Tinkatonka - Peg perego Paramette. Zdaj sva se odločila še za lupinico in torbo. Pride pa na soncek.si, vse skupaj kar 13.000 ceneje kot v Baby centru - praktično dobiš torbo zastonj, če naročiš preko neta. Sem pa tudi jaz nekje gledala eno normalno razmerje cena-kvaliteta in mislim, da sem zadela....

No, pa za še eno mnenje vas bom prosila - spet ta imena...upam, da niste hude, ampak kar ne najdem pravega za našega user posted image . Zdaj sem se zagrela za ime Kristjan - je tako bolj tradicionalno, ampak meni so všeč preprosta imena, ki trajajo v času, pa še international so user posted image . Drugače pa so v igri še Jure in Jernej, pa še enih par, no.

Tako, jaz še vedno veselo odštevam delovne dni, da ostanem doma - zdaj smo -11 user posted image user posted image user posted image . V ponedeljek imam pregled, kmalu še UZ in upam, da bomo dokončno zvedeli, če bomo res user posted image  dobili. Zanimivo, da za vse ostale user posted image  vedno uganem, le zase nimam nobenega feelinga.

Nič, grem še kaj koristnega nardit user posted image . Lepo se imejte in lep, skoraj zasnežen, pozdravček z obale user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?