|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006
2.12.2005 11:49:07   
ursa_p
Sarazan in Ninaki!

Hvala za podporo ... problem je v tem, da dojiti bom ze znala - to bo ze slo (upam), ampak predvsem to, da je tolk stvari lahko narobe ... pa to gledat, pa tist gledat .. pa pol stvari sem tko ze pozabila ... kako nej si vse te zadeve zapomnem??? Nekej sem si pisala, ampak sem imela ze cist polno glavo vsega, predvsem pa skrbi kaj bo z mano!

Pa se moj dragi je sel ven in ni poslusal predavanja do konca, da bi si se on kaj zapomnil. Na zalost je bil tako zaspan, da je 3x zakinkal, 1x pa skoraj padel s stola ... pol mi je blo pa se bolj trapasto ... kako si vse te zadeve zapomnit!

Nobena prijateljica mi ni nc rekla, da bi imela kake probleme, potem pa pridem tja, pa polno pravil, problemov in ne vem cesa ...

Jaz samo upam, da bo vse v redu ... drugace bom mela po moje kr krizo! user posted image

Hvala se enkrat vsem za podporo! Bomo videli kako bo ... ce kaj ne bo slo, bom pa tako na ringaraji! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 251
2.12.2005 12:07:08   
Eviii
ja, punce, mislim, da bolj kot se nam približuje ta naš veseli dan, bolj smo polne skrbi in problemov. in nekatire čakata samo še dva mesca!!! tiste, ki smo pa bolj na koncu, pa še kr tri... mislim, da so naše skrbi čisto utemeljene, ker je večina od nas prvič na tej poti. če nas ne bi nič skrbelo, bi to pomenlo, da smo popolnoma neodgovorne in da nas nič ne briga... tko pa izkazujemo svoje zanimanje in želimo bit čimbolj pripravljene na življenje v troje. in mislim, da je tako tudi prav. mogoče se nam bodo tik pred zdajci ponovno pojavili strahovi pred porodom (predvsem, ali bo šlo vse ok). ampak ti strahovi so čisto zdravi in popolnoma razumljivi. tako da tudi če nas kdaj prime depresija (zaradi hormonov), se moremo postavit pokonci... pa sej je že ogromno žensk pred nami rodilo in nobena ni bla perfektna na začetku!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.12.2005 12:30:09   
sarazan
Ursa_p!

Midve z Ninaki sva si veliko zapisale user posted image  na predavanju. Če ti bo šlo kaj narobe, naju boš vprašala in ti bova povedali.user posted image
Ne delaj si skrbi, ko še ni treba.

Edina dejstva, ki jih trenutno rabiš vedeti, so, da boš najboljša mamica svojemu otroku in vse bo šlo po najboljših poteh. Ko pa se bo kaj zataknilo, pa nikoli nisi sama. Če drugega ne, imaš nas RR-jevke.
A je tako, punce? user posted image

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 253
2.12.2005 13:58:16   
Nikita***
Evo, še jaz direktno s pregleda. Sem pred 14 dnevi pisala o tem, da moj user posted image že od samega začetka po UZ v rasti zaostaja 14 dni (ker je bil embriotransfer pozno in tudi sama punkcija je bila datumsko precej zamaknjena od menstruacije), raste pa sorazmerno ter da mi je zadnjič v trboveljski bolnici omenil, da imam malo manj plodovnice. Res je, da kadarkoli grem na UZ, pridem čisto zbegana in živčna domov, ker vedno kaj najdejo, da me zdivjajo in znervirajo. Poleg tega se zdravniki ves čas menjavajo in moram vedno znova JAZ ZDRAVNIKOM RAZLAGATI, zakaj mere odstopajo za 14 dni. Da bi mi pa kdo kaj točno povedal, se pa še ni zgodilo. No in danes sem šla z vsemi izvidi k svoji ginekologinji v Hrastnik (na UZ-je hodim v Trbovlje, ker moja zdravnica pač nima trebušnega UZ, ima samo vaginalnega), ki je čisto popizdila. Da ima dovolj teh dohtarjev v Trbovljah, da znajo samo prestrašit folk, obrazložit pa nič in da ima ful takih primerov, ko pridejo ženske čist razrvane k njej. Dala mi je napotnico za Ljubljano (Perinatalni dnevni center), sem se malo prej naročila in moram bit v sredo zjutraj gor. Notri ostanem 8 ur, naredijo temeljite preiskave in če je vse ok, grem domov. Punce, držite pesti, da je z mojim user posted image vse ok. Dolgo bo tole čakanje do srede... po moje še daljše, kot tistih 14 dni po embriotransferju, ko sem čakala, ali bo uspelo ali ne.
Tako, malo sem se mogla izpovedat, da mi bo lažje.
Lep dan vam želim in pobožajte svoje bušije.

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.12.2005 14:00:23   
katjandraž
Evo mene nazaj, avto je zrihtan, mapco za račune sem dobila in jih že skoraj uredila.user posted image  Druge stvari bodo počakale naslednji teden, razen za omaro sva se z user posted image  zmenila, da bova vsaj začela v nedeljo, če bo čas, ker bo mali pri babici. Mogoče samo, da bi mi on pri vrhnjih omarah pomagal, da meni ne bi bilo treba tolk plezat.

Ursa_p, ja moja simfiza je bila že veliko boljše, me je pa v soboto fejst prerukalo. Smo šli po naši krasni totalno nespluženi Kašeljski c. samo do Zaloške in naprej v Fužine k tašči na večerjo in me je začelo spet bolj boleti. Da o parkirišču v Fužinah sploh ne govorim! user posted image  Skratka, po luknjah smo se peljal samo kakšnih par 100m, pa je bilo zgleda dovolj. Pa tudi veliko manj počivam kot prej, ker so sinusi ok in skoz neki bluzim okrog. Bolniško imam zaenkrat podaljšano do srede, k imam itak kontrolo pri G in takrat bo ravno 30 dni odkar sem na bolniški. Upam, da mi bo podaljšal, ker mi je čist neumno hodit za 2 tedna otroke mešat v šolo, pa itak so že eno vzel za nadomeščanje. Moram izkoristit še ponedeljek in torek, ker potem me lahko komisija pride kontrolirat, če bom na bolniški, tako da bom takrat bolj pospravljala.
Glede dojenja se pa ne sekiraj v naprej, ker lahko, da ne boš imela prav nobenih težav. Jaz sem uživala v dojenju. Nobenih težav sploh!user posted image  Sem si pa najmanj en mesec prej kupila Chiccovo kremo za bradavice in sem si jih redno mazala, tudi enkrat mi niso razpokale ali zakrvavele. Edino plenico sem imela namesto modrca kar dolgo časa, ker sem imela ogromno mleka. Upam, da bo tokrat šlo tudi tako gladko.user posted image

Zdej se grem pa še za 15 minut uležt, ker me tam spodaj od sedenja že kar fejst boli, potem pa po user posted image  v službo, ker bo danes mal prej končal!!!user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 255
2.12.2005 14:37:12   
tinkatonka
Katja andraž in ursa_p...msilim da mi zivimo nekje v blizini. Jaz sem doma iz Sostra, predvidevam pa da sta vidve iz Kašlja? Se motim???

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.12.2005 15:31:11   
čuko
Pozdravljeneuser posted image !

Hvala za vaša mnenja, bom se pač odrekla čokolešniku, ki ga namreč obožujem. Res pa je, da si naredim tak gostega, da žlica kar stoji v njem in dodam kakav. Sigurno mi je to prineslo kako kilo ali več gor, ker druga res nič kaj takega ne jem. Jem pa ga tudi včasih ne samo za zajtrk ampak tudi za večerjo. To mi najbolj paše. No danes sem že bila pridna in jedla kosmiče.user posted image

Pravite, da tudi sadje prinese kile, no to si nisem mislila. Pojem pa res dosti sadja, za lakoto in žejo.user posted image

Prej nikoli nisem rabla gledat kaj jem, sedaj pa bom očitno morala bolj pazit. Si nikoli ne bi mislila, da bom v nosečnosti morala gledat kaj jem.user posted image user posted image user posted image

Glede trebuha, pa se ne jezit,  mislim da smo vse skoraj na istem, meni tudi skozi govorijo, če imam trojče.user posted image user posted image user posted image  Pa se samo smejim! So pa eni res smešni! No drugi mi pa rečejo, kak sem lepa, da imam samo trebušček!user posted image

v vsakih očeh, smo pač drugačne!

Pa kot pravite, se bomo pa potem bolj potrudle in izgubile te  user posted image  kile.

Kaj pravite punce, da bi se pa le enkrat organizirale in nekje dobile, če ne prej po porodu?

Držite se punce, pa pobožajte svoje lepe trebuščke!

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.12.2005 21:28:34   
taja27
jery držim pestke, da bo s tvojim user posted image  vse vredu. To ti bojo pa delali kar ornk preiskavo, glede na to, da boš notr kar 8 ur, a ne? Ko prideš iz pregleda vsekakor javi, da ne bomo v skrbeh.

ursa_p ne se bat ,kaj gre vse lahko narobe pri dojenju. Boš vidla, vse bo tko k treba. Ti boš pa najboljša mami svojmu user posted image . Če pa se bo pojavu kak problem, ga boš takrat za sproti reševala.

čuko jaz sicer ne napadam čokolešnika, jem pa zato vsako jutro stracciatello. Mljack. Še jo bom!! Kile bojo šle pa potem dol, ko se bo malo otoplilo in bomo šibale z vozički naokrog.

Kar se pa komentarjev glede bušija tiče je pa res tako kot vas večina pravi. Eni nas vidjo kot trodelne omare, za druge imamo pa ''samo'' trebušček. V resnici smo pa čist ''normalne'' in lepe srečke nosečke. Sem se prav nasmejala komentarjem, da smo kot nasedli kiti. Jaz sebi pravim, da sem kot hrošček, saj se tako težko vstanem iz postelje, ko da bi imela bušija na hrbtu in bi se kotalila po njem...

Jutri gremo na zadnji ogled sobice pred finišem, se moramo še glede odtenka barve dogovorit, pa ene lepe ročaje za omare bi rada našla. Upam, da je v LJ kaj več izbire, kot pri nas. No danes pa smo končno dobili jogi - antialergijski Baby Alergo (prevleka jogija se da snet in je pralna na 95 stopinj.

Punce, še malo pa bo miklavž. Ali že veste, kaj bodo dobili vaši user posted image  in vaši user posted image ? Jst sem miklavža od user posted image  in user posted image  že danes srečala tako, da je to rešeno. Zdaj sta na vrsti še oba nečaka in pa sinek od moje prijateljice, domači pa dobijo čokoladnega miklavža in mandarine.

Moj user posted image  pride danes ponoči iz poti in komaj čakam, da naju bo malo pocartal.

Čuvajte bušije in lep vikend vam želim,

Taja

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.12.2005 0:08:39   
wallery
Čao user posted image !
Tudi jaz spim vsak dan slabše ne najdem več prave lege ne na hrbtu ne na boku že po nekaj minutah ležanja me začne vse boleti.

V sredo sem bila pri diabetologu, ker mi je g. odkrila da imam povišan sladkor, sem morala iti tja da so mi naredili dolgi test za sladkor (na tešče sem morala spiti pol litra vode z ogromno količino sladkorja nato so mi  4-krat  vzeli kri na vsaki roki po 2-krat v treh urah ) v četrtek sem morala poklicati za izvid, odkrili so da imam povišan sladkor - nosečniški diabetes, ki večini po porodu izgine nekaterim pa ostane   -sedaj imam dieto  iz jedilnika sem morala popolnoma brisati ves sladkor, čim manj maščob vsi izdelki naj bodo light( siri ,skuta, mleko 1,6 ...)nobene ocvrte hrane (pomes frites, zrezki,... )meso je lahko katerokoli samo mora biti kuhano, pečeno na žaru, veliko zelenjave, stročnice, pa obezno vsak dan ali kosmiče,kašo ,ješprenj,  na razne načine; jem pa lahko sadje 2-krat na dan.

Tako da mi sploh ni fino ker naj bi nosečnice uzivale in ne pazile kaj bodo jedle.

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.12.2005 8:38:53   
Eviii
dobro jutro...
kot vidim ste ble ene včiri kr pozno pokonci. jst mam pa glih obraten tempo. zvičir zaspim ko klada okoli desetih, mogoče povlečem do enajstih. pol pa se zbudim okoli štirih al pa petih in ne morem več spat...
moj buši je tudi začel počasi rast (očitno se user posted image  premika iz prečnega v vodoravni položaj, upam da si bo izbral-a položaj z glavico dol) in včasih težko najdem pozicijo za spanje. so mi pa v bolnici povedali, da je za user posted image  najboljši položaj na boku, saj tako spodbudimo delovanje ledvic, ki so v času user posted image  zelo obremenjene. na ta način naj bi voda lažje potovala iz ledvic proti mehurju. in vam povem, da je to v bolnici delovalo - ko sem imela bolečine, sem se ulegla na bok in po nekaj časa so ponavadi izginile.
danes sva se z user posted image  stehtala-i in sva namerila-i +4. bravo midva-e!!! res upam, da kile ne bodo šle zdej gor sto na uro...
mi bomo tudi držali pesti za jery, da bo vse ok naslednji teden in da bo dan minil kot bi trznil in da te bodo poslali domov s samimi lepimi novicami.
mi tokrat spet nismo dobili nobenih napotnic za laboratorij. niti za merjenje sladkorja, niti za toksoplazmozo... pa sej so me v bolnici non-stop špikali, da sm pršla domov čisto plava in je zgledalo, kot bi me nekdo en mesec boksal...
pr nas danes dežuje, tko da nimam nič pametnega za počet. no, mogoče se bom lotla doktorata... popoldne pa imamo žurko - sinček od moje kolegice je danes star eno leto in gremo na torto in druge sorte neumnosti... jutri ima pa mama žurko, ker gre v pondeljek v penzijo in še rojstni dan ima takrat. se bomo samo basali te dni!!!

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.12.2005 9:03:15   
marty5
Dobro jutro,

tudi jaz pašem med zgodnje user posted image . Zvečer sem okrog 10ih že knock out user posted image

No, danes sva z user posted image  sama, saj je tata šel v Celje  - peljal čredo malih nagajivcev na tekmo (trenira jih judo). Seveda sem jaz malo zaskrbljena zaradi cest in sem 100× ponovila - vozi počasi user posted image
No, z user posted image  sva se odločila, da dan izkoristiva za 2 stvari:

1. lenarjenje kot ga še ni bilo
2. da postaviva jelko in okraske user posted image

Vreme je itak tako kislo, da nisti nosu ne dam ven - dežuje in dežuje in dežuje user posted image .
Jutri pa bomo postavili posteljico in začeli počasi urejat otroško sobico. Tudi mi imamo jutri fešto - tokrat ima moj oče rojstni dan. In spet bomo jedli in se redili user posted image user posted image user posted image . Kot ste že ve pametno ugotovile - bodo že sprehodi z vozički pobrali vse kile dol, ne?

Želim vam:
- veselo zbiranje najlepše otroške sobice
- veliko zabave na rojstnih dnevih
- da bi skrbi o dojenju počasi izginile (tudi jaz jih imam - sploh, ko mi kakšna pametna teta razloži o vseh mukah in težavah, ki jih je imela, pa se se odločila, da ji ne verjemem user posted image )
- čim manj sekirancij glede kalorij in hrane  - čokolešnika po želji (ravnokar si ga bom privoščila user posted image )

Glede sladkorne pa: v tolažbo - poznam 2, ki so jim ugotovili nosečniški diabites in obema je popolnoma izginil po porodu. Sej sta le še dobra 2 meseca do konca....

No, lepo se imejte in čudovito soboto!

Deževen pozdravček z Obale user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.12.2005 10:01:34   
katjandraž
Bravo, tinkatonka, pa si naju našla.user posted image Sej od prej se ne poznava, jaz sem tukaj sicer že 6 let, ursa_p pa še veliko manj. Sva se na telovadbi "pofočkali!" Če ti bo dolgčas, kaj na privat piši, pa se lahko zmenimo. Če bom imela bolniško do konca, bo kmalu tudi meni pošteno dolgčas. Zdej pa šibam mal pospravit, potem pa pikeca k babi in dedatu peljeva, midva z user posted image  pa v shoping in hitro pripravljat večerjo za 8!!! ljudi. Je dragi povabil še 6 svojih kolegov s častniške šole in njihovih dam. Mal še za rd, ki ga je imel oktobra, pa veseli december, vse v enem!

Lep vikend, pa čim maj dežja!

Neposredna povezava do sporočila: 262
3.12.2005 16:19:22   
tinkatonka
katjandraž...upam da se boste na večerji zabavali, v kar sploh ne dvomim. Meni so taki večeri pri komu od prijateljev doma prav zabavni. Pa da mal podebatiraš o aktialnih dogajanjih, se mal narežiš kakšnim pikantim zgodbicam iz preteklosti in da s tem malo pozabiš na vsakdanje probleme.

Vse ostale, ki se v teh dneh odpravljate na žurke za RD in podobno, pa uživajte kolikor se da. Ta "veseli december" bo letos še sploh vesel, saj nam ne bo treba toliko pazit koliko jemo, ker tko in tko vsi pravijo da moramo jesti za dva a ne user posted image .

Jery....držim pesti,da bo s tvojim detetom ve vredu in da ti bodo po 8h urah preiskave rekli: " gospa vi pa nič ne skrbite, z user posted image  je vse vredu !!!"

No jaz sem bla pa danes čist "pekovsko razpoložena". Včeraj sem dobila pri enemu kmetu 30 jajc in sem šla zdaj peč pecivo. Dva sta že spečena, tretji je pa v pečici. Pa še možek prihaja zdele domov, tko da moram še njega nahranit.

No jutri pa naju čaka izlet v Šentjernej in okoliške vasice, pogledat malo žlahto. Od najine proke se še nismo videli, pa je skrajni čas da si vzameva eno frej nedeljo (ko ne delava na bajti) in greva mal na obisk.

Pazite nase in se kaj beremo.

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.12.2005 17:27:51   
sarazan
Ahh ti rojstni dnevi.... Saj je zelo luštno hoditi na zabave user posted image . Ampak, ko pa sam praznuješ, je pa meni nočna mora. Čez 3 dni bom 30 user posted image  in vsi si obetajo hude žurke, jaz pa padam v depresijo. Kako naj ga žuram, ko sem pa ob devetih za v posteljo user posted image . Familijo že porihtam s kosilom - gremo naslednjo soboto v eno gostilno. Nimam prostora ne energije za kuhat, da bi jih imela doma. Kolegi so pa druga zgodba. Jih je toliko, ki bi jih rada povabila, da moram spet delat več skupin. Zato imam vse vikende do Božiča polne s praznovanjem rojstnega dneva. Ampak res bi rada vse videla, saj se od poroke skorajda ne uspem niti slišati, kaj šele videti.

In najhujše šele pride. Vedno sem govorila, da za svoj 30. RD ga bom pa žurala do onemoglosti. No, zdaj bom pa sokce pila in ob devetih zehala user posted image . Malo jamram.... ampak, ko pomislim, kakšno lepo darilo dobim februarja, je vse pozabljeno.

Mogoče ste opazile, da je moj album dobil dve novi slikci. Sem se na enem drugem forumu malo razpisala o svoji poroki na Mauritiusu.
Ker bo najverjetneje danes postavljena omara v otroški sobici, bom kmalu objavila še kakšno slikico sobe naše user posted image . Pa trebuh si bom tudi še malo poslikala, da boste videle, kakšen sodček hodi pred menoj user posted image  user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 264
3.12.2005 20:28:28   
ninaki
Pozdravljene,

Jery, drzim pesti za tvojega dojencka in dobre novice v sredo!!! Pa veliko energije ti posiljam in mislim nate!

Pri nas nic novega. Danes je bilo pri nas cel dan megleno. Bila v City parku, jaooooo, me je glava zabolela. Cela parkhisa polna, celo na kroznem kriziscu so parkirali!!! Pa to ni res!!! Jaz sem samo gledala. Pa samo po stvari za danasnje kosilo sva sla.... Decembra ne grem vec ob sobotah v trgovine. Ljudje pa shoppingirali kot obsedeni.

Vceraj sva sla na primorsko po vino. Je bilo kar naporno, direkt po sluzbi dol, pol pa spet nazaj.

Sarazan, bos videla, da bo vse fajn izpadlo. Jaz sem bila septembra na dekliscini, nato pa prica na poroki. Pa ravno v obdobju, ko so me matrale zaspanosti, ko sem sla vsak dan popoldne spat, ob pol 8 sem pa itak mrknila in me ni bilo za zbuditi. Moram reci, da sem se na dekliscini dobro drzala user posted image . Prijateljica se je bala, da bom kje v kakem kotu zacorila, pa sem jo uspesno "cuvala" user posted image Mogoce si pa lahko malo z netom pomagas in kakimi fajnimi recepti, pa naredis npr. lassagno ali pa burek, ni tako komplicirano, dobro je, pa se veliko ljudi lahko povabis. Vazno je, da se imate lustno, pa da se po dolgem casu spet vidite.
Ursa_p, si se kej potolazila? Februarja bos razturala, bos videla user posted image

Uzivajte v danasnjem veceru, pa jutri tudi.

Nina

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.12.2005 20:41:57   
taja27
sarazan - čestitke za poroko!! Kdaj sta pa bla dol, a letos? Kje sta pa bla? A ni čudovit otok! Full dobre fotke!! Midva sva bla letos junija v Dubaju službeno, potem sva pa podaljšala in šla še malo na doust na Mauritius, pred ponovnimi boji za dojenčka, ki sva jih planirala za jesen. No, nato pa nas je presenetilo že v Dubaju (+++++++++++++) sej sploh nisva dojela! Tako sem bila na letu iz Dubaja na Mauritius bolj na WC in sem klicala jelenčke, prav tko sem prebruhala M tja in počez, ampak lepšega dopusta še nisem imela. No pa svoj 33 rd sem praznovala na M, kjer mi je možek pripravil večerjo na pesku ob morju s 5 strežniki. Romantika, da dol padeš. V najinem hotelu se je tud full ljudi poročilo. Midva sva bila v hotelu Legends, kaj pa vidva? Na poti domov sem seveda spet skoz bruhala, tako sem se zasmilila stevardesi, da smo dobili prvo darilo za našega dojenčka kar od nje na avionu (flaško, dudo, plišastega kužka, puder za ritko, ključke, slinček ''I flew Emirates'', ... ) je bla pa Dragana iz Juge. Za vedno si jo bom zapomnila.

Taja + user posted image

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.12.2005 22:35:29   
Kami
Čao punce moje!
Jaz se kar težko za net spravim, ampak evo dans mene. Moj dragi user posted image  je šel s fanti ga mal ven biksat, mali spančka, user posted image  je večinoma pri miru, jaz pa bi morala sicer nekaj za fax delat, ampak se mi ne da.
Včeraj sem imela g. Me je dala na CTG in imam še vedno popadke. Ne hude, ampak jih čutim skoraj ves čas. Moram rečt, da me ni nič strah, kot bi morda mislile. Povedali so mi, da je jenči ok, da so mu injekcije za razvoj pljuč zelo pomagale in četudi se odloči priti ven jutri, mu ne bo nič hudega. Tako, da jaz sem v nizkem štartu. Kar psihično sicer ni fajn, ker imam ves čas občutek, da nekaj še nisem naredila (več tega "nekaj"). Možno sicer, da bo še tedne in tedne v meni, ampak lahko pa tudi, da bo šlo naprej. g. pravi, da februarja pa verjetno ne bom dočakala noseča. Upam, da me zato ne boste zabrisale dol, user posted image , ker bi mi bilo čist grozno brez vas!  user posted image user posted image user posted image
Kil imam drugače +10, se mi pa zdi, da se bo tole zdaj mal umirilo, ker tud veliko ne spravim vase, vsaj ne naenkrat. Edino, res sem žejna ko pes in se nalivam in nalivam. Pa sadje mi paše (samo sočno: mandarine, pomaranče, ananas), se kar tresem, če si ga ne olupim dovolj hitro user posted image !
Danes smo postavili pojstlico v spalnici. user posted image  je rekel, da se zdaj pa res zaveda, da bouser posted image kmalu tu. Mali je bil pa čist srečkan, da je sodeloval pri postavljanju in potem mu je ati razlagal, da kako bo mali bratec ponosen, ko mu bo razlagal, da mu je pomagal postaviti posteljico. Kar se imen tiče, sva midva zelo tečna. Je pa res, kar pravijo: vsak naj si izbere tisto, kar mu paše. Najinemu prvemu sinu je ime Liam. Želela sva si namreč kratko, razumljivo in mednarodno razumljivo ime. Zato sva imela kar nekaj časa težave, kako poimenovat drugega, da bosta "pasala" skupaj, pa k priimku. Mislim, da sva zdaj že gotova, da bo drugemu ime Evan. Marsikomu takšna imena niso všeč, nama pa zelo sedejo. Nekaj časa sva razmišljala tudi o selitvi v tujino in v takšnem primeru bi bila otroka verjetno srečna, da nimata kakšnega težkega slovenskega imena. Selitev zaenkrat ne pride v poštev, imena galskega oz. irskega izvora pa so nama še vedno zelo všeč. Upam, da bosta otroka, ko bosta odrasla, zadovoljna z njimi. user posted image
Drug teden si grem rihtat porodniško in podobno papirologijo. Upam, da me ne bojo preveč sprehajali.
Aja, kar se spanja tiče, punce - če ne morte nazaj zaspat, je najboljše, da vstanete (pa če je to še tolk čudno in težko), si skuhate čajček ali šalco toplega mleka. Pa lepo na kavč, s časopisom, in gotovo zaspite kar tam nazaj v 10-ih minutah. Ali pa se ravno še do postelje privlečete. Najslabše je valat se po pojstli, ker potem pridejo vse neumnosti v glavo in se kar ne moreš odtrgat od njih. Preizkušeno.
Meni za ležanje res pomaga tista blazina iz Toysa (BaGsi hvala za tisti info - mi jo je mami prinesla iz Graza). Super je. Sicer se pa zanjo kregam zdaj z našim malim, ker mu je ful dobra za zaspat in počivat (si jo da okoli glave in pravi, da ima brlog). Očitno ga totalno pomirja. Se mi zdi, da bi morali 2 nabavit. user posted image
Bobika pa ne da ste imeli spet sonce? Srečnica! Pridem res v tvoje kraje...
Lahko noč, user posted image  in lep vikend, kolikor ga je še ostalo.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.12.2005 23:47:19   
Kami
Evo, punce, med zadnjimi krči sem uspela lepo še slikce uredit. Sem dala v album zadnji trebuh (spet sem ga mogla slikat sama, glede na to, da moj dragi žura user posted image ) in porisano otroško sobo z Medvedkom Pujem.
Zdaj pa res v posteljo!

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 268
4.12.2005 9:28:05   
Eviii
jutro... spet sem prva tle user posted image
no, včiri je bla pr nas kar norišnica. najprej sva šle s sestro zjutri malo v šoping čez mejo. sva šle po televizijo in sva jo dobile po zelo solidni ceni... drugače je blo pa folka vse naokoli in se ni dalo premikat. po kosilu me je po dolgem cajtu spet popoldne zmankalo. in to kr za dve uri... pol smo šli pa praznovat prvi rojstni dan od sinčka od kolegov. mali je dubu sesalc pa metlo in smetišnico in cel smetarski komplet in je veselo pucal stanovanje non-stop. mi smo mu pa kupli čevelce, za katire se sploh ni zmenu... pa baloni so mu bli interesantni. in pol zvičir ni hotu zaspat do desetih, ker se mu je cel dan tolko dogajalo... skratka, zares smo uživali in se zabavali ob njegovih vragolijah. za drugo leto pa sm mu obljubla prijetno družbo user posted image
jutri ima pa moja mama rd in gre v penzijo (da se bo lahko posvetla čuvanju naše-ga user posted image ) in bo danes nardila žurko za domače. in me je prosla, če ji lahko pripravim tiramisu. grem kr zdej v akcijo in pripravljat moj slavni tiramisu. drugi teden ga bom pa nardila tudi za sodelavce in ga bom odnesla v ljubljano. glede na to, da delam samo še do 20. decembra (juhu!!!), jih morem z nečem presenetit preden grem v "drugo službo" (tko sm jim razložila svoj odhod in pol je bla cela panika, da če sm si že spet našla novo službo user posted image ).
drugače pa user posted image  pridno brca in se preobrača v mojem bušiju... prou čudno je spremljat vse to skupi. vsak dan se kej dogaja. sploh pa zdej, ko je ta veseli december...
marty, si nardila smrekco včiri? kako zgleda? jst bom s tem še malo počakala (ampak ne verjamem, da bom zdržala več kot en teden). nam jo itak naš mačkon vsak dan sproti popravlja po njegovem okusu in ko pride božič je drevešček že brez kugl (s katirimi se on veselo ponoči igra in zbudi celo bajto), trakovi so pa itak po celi bajti razvlečeni...
kami, zdrži še malo... sem pa vesela, da so ti rekli, da so pljučka ok in da se user posted image  lahko rodi tudi jutri. ti pa vseeno poskusi zdržat. ne bodi kot moja kolegica. lani je imela rok 1.1. in smo ji pupe rekle, ko je nastopla porodniško, nej rodi na petek (kr tko nam je pršlo to na pamet). in ona nas je poslušala in rodila takoj na naslednji dan - petek... tko da se je mali rodu en mesec prezgodi. meni so tudi rekli, da vrjetno ne bom dočakala februarja, pa bomo vidli. na koncu bom še marčevka user posted image

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 269
4.12.2005 9:32:40   
Eviii
pa še to...
kami, izredno lepo si poslikala otroško sobico... jst sm itak navdušena nad poohjem (in bugs bunnyjem), tko da si me popolnoma šokirala.
sarazan, sm se skori zjokala, ko sm vidla tiste dve tvoje slikce s poroke z mauritiusa. ti prou zavidam... midva sva se tudi letos poročila pr nas in je bla zame poroka ena prava norišnica, ker smo imeli 17 švedov (od tega 7 otrok), ki so pršli dol brez avtov in niso poznali kraja, tko da sm bla več al manj taksistka... ampak vseeno je blo vredno truda! tvoja poroka se mi pa zdi sanjska user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 270
4.12.2005 12:16:35   
sazi
Živjo punce,

upam, da ste vse, ki imate razne težave bolje in da uspešno čakate februar (čeprav vidim, da nekaterim napovedujejo drugače). Moje bule so tudi že skoraj izginile - me glava srbi za zmešat, samo vsaj strahunimam več, čeprav se še vedno nikomur ne sanja, kaj to je. No, nima veze, važno, da izgine.

V petek sem šla do G po potrdilo o PDP. Je bil cel projekt prepričat sestrao, zakaj ga želim pred naslednjim pregledom - no, v končni fazi sem ga dobila in upam le, da na naslednjem pregledu ne bo G ugotovil, da datum ne štimauser posted image

Torej ta teden nobena ne začne Šole za starše v LJ porodnišnici? No upam, da ne bo gužve in da se vsi izogibajo predavanjem decembra. Sem šla zadnjič po nalepke. Kako je potem, tiste, ki ste bile novembra; kar prideva tja v ponedeljek ob 18:15?

Sarazan, valjda, da ti ni ime Sara. Tisti hip, ko si napisala, da si se poročila na Mauriciusu, sem vedela, kdo si. SIcer sem si šla še fotke pogledat, ampak itak ni bilo dvoma. Ti pišem na privat - res je fora takole na internetu komunicirat, potem je pa ful smešno, ko ugotoviš, da koga že od prej poznaš...

Zdaj pa letim študirat, ker me tako baše cajt, da se mi bo zmešalo.

LP vsem, pa res se skušajte v sobotah in nedlejah izogibat trgovskim centrom, ker to nič več normalno!!! Kolk folka....

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 271
4.12.2005 12:22:19   
sazi
Aja, sem pozabila napista, da sem bila včeraj na obletnici mature. Je bilo prav lušno, samo vsak posebej je moral vprašat kdaj in kaj pričakujemo... So bili pa odzivi precej različni - eni so se kar raznežili, ko so videli moj trebuh, spet drugi (predvsem nekatere punce, katerih je bilo itak pri nas večina) pa nekako zagrenjene, da one si pa še fanta niso našle, kaj šele o kakih otrocih...
Smo se videli prvič po 5. letih - vsi so še isti.
Sem šla domov po dobrih treh urah, ker se je v lokalu naredila "megla" in se nisem več dobro počutila...
Sem pa vesela, da sem šla.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 272
4.12.2005 15:37:24   
sarazan
He, he, he, ja, pa se s Sazi res poznava in res nisem Sara (to bo moja hčerka). A je še kakšna taka, da se poznamo? user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj ne bi bila več presenečena, če se še s kakšno kolegico takole dopisujem.

Jah, moja poroka je bila res taka, da se nočem več poročit user posted image . Nikoli ne bo več tako sanjsko in romantično. Pa s tem mislim na poroko na Mauritiusu in cerkveno v Sloveniji.
Taja27, bila sva v Le Preskil hotelu na jugu otoka. Midva nisva "švercala" user posted image  po svetu user posted image , sem zanosila šele en mesec po potovanju. Otok je res čaroben, midva sva tudi uživala 100/uro. Nisva se ravno veliko izležavala na plažah,... razen na poročni dan. Prepotovala sva velik del otoka in si ogledala mnogo znamenitosti. Najbolje je bilo, ko sva se potapljala in videla tisti tropski podvodni svet. Res je bilo fajn.

Kami drži se. Če nam prej rodiš, pa kar klepetaj še z nami. Mogoče se ti bomo kaj smilile, ko bomo tako jamrale proti koncu, ti pa boš našla prave besede tolažbe, saj bo že vse za teboj.
Ime Evan je pa tudi meni všeč. Tako je ime enemu cukrčku - sinu moje frendice, ki sem ga ravno včeraj pestvala (star je 3 mesece). Pa prav luštne slikce si naredila v otroški sobi. Upam, da tudi jaz najdem kaj lepega, da bi narisala v naši sobici. Rabim šablone. Ampak to pride na vrsto januarja...

Danes sem se tudi jaz lotila novoletne smrekce. Že stoji v vsem svojem sijaju user posted image . Zdaj čakam samo še na darilca pod njo user posted image . Ste že kaj pisale Božičku / dedku Mrazu?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 273
4.12.2005 17:29:37   
malamisha
Kami - držim pestiuser posted image user posted image , da boš počakala na februar in z nami delila še zadnje tedne in neučakanost...

Jery - sreda bo tukaj kot bi mignil. Tudi zate držim pesti za lepe rezultate. Potem pa le brcni trboveljske ginekologe v r...

Tako lepo opremljate otroške sobe. Nimam nobenega smisla za risanje, tako da bom morala najti kakšno drugo varianto. Kakšne idejeuser posted image

Naša pikica veselo brca, v četrtek imam UZ. Je moja ginekologinja zadnjič izrazila zaskrbljenost, da sem predrobna, ampak me je v teh treh tednih tako razneslo, da bo najbrž srečna, ko bo videla mojega bušija. Postajam pravi mali user posted image .

lp

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 274
4.12.2005 20:40:59   
Ezi
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Torej ta teden nobena ne začne Šole za starše v LJ porodnišnici? No upam, da ne bo gužve in da se vsi izogibajo predavanjem decembra. Sem šla zadnjič po nalepke. Kako je potem, tiste, ki ste bile novembra; kar prideva tja v ponedeljek ob 18:15?

Sazi,

verjetno jaz pridem. Ali mogoče veš ob katerih urah še imajo predavanja?

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?