Nikita***
|
Dober dan, februarčice, kako ste? Taja 27, res je, dr. Čuk je car (me je na svet spravil, hehe, pa še mami je imela medenično vstavo, rojevala je 24 ur, pred 31 leti je bilo resnično drugače kot danes, ko ti lahko otročka obrnejo v trebuhu ali naredijo carski rez... in je Čuk vse rešil tako kot je treba, le da je mami na koncu padla v nezavest in me je oči prej videl kot ona...), za vse ostale pa nimam tako dobrega mnenja (oziroma za tiste, s katerimi sem imela stik). Sem bila tudi pogostokrat na ginekološkem oddelku (zaradi raznoraznih komplikacij in zapletov), saj smo se tudi dolgo trudili za bebiko, ki je bila nazadnje spočeta z IVF v Mariboru, ker drugače ni šlo. Če mi kdo garantira, da bo takrat, ko bom rodila, Čuk dežuren, grem takoj tja rodit. V nasprotnem primeru sem pa res tako neodločena... Je pa res, da imajo vsi o prav vsaki porodnišnici kaj dobrega in kaj slabega za povedat. Tako da je verjetno najbolje, da čim manj poslušamo druge, ker si potem res čisto zmeden. Joj, ime za imava zbrano pa že zeloooooo dolgo, kar nekaj let. Univerzalno za oba spola. Kajti ne glede na spol bo Nikita (itak je to moško ime, ki se uporablja tudi za deklice). Je pa res, da sem na morfologiji hotela zvedeti za spol, pa je nogice skup tiščal(a). Zadnjič me je pa s tisto plodovnico zdravnik tako zmedel, da sem pozabila vprašat. Mogoče bom v petek, ko imam ponovni ultrazvok. Toliko zaenkrat. Imejte se lepo in uživajte!